İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neenone yalnız dudak üstnü yaptrmadn önce bnce sevda hanımla bi konus derim cnkü sen mrym hanımda yaptrdgnda herhangi bi sislik olmadı demstn ama gecms yorumları okursn yorumlrda dudak üstü yaptrn arkdslrn dudklrnda sislk oldgnu görcksn ctsi pzr calstgnı yazmssn sndede budrum olursa skıntı yratablr tabii hrkste aynı reaksiyonu gösterck die bsey yok sdece uyarmk istedm...

Teşekkür ederim uyardığın için. Bende hiç şişlik olmadı ama dudak üstümü sıkınca bir ağrı oluyo, bu normal mi bilmiyorum. Sen meryem hanıma gitmedin di mi?

ben hiç gitmedim söyledikleri dişçiye. biraz sıkıyorum dişimi dayanıyorum.
tahminim bi ücret alıyorlardır bence. Sevda hanım dan randevu alırken onuda sorarsın bilgi verir sana canım...

ben hiç gitmedim söyledikleri dişçiye. biraz sıkıyorum dişimi dayanıyorum.
tahminim bi ücret alıyorlardır bence. Sevda hanım dan randevu alırken onuda sorarsın bilgi verir sana canım...

Yarın erkenden ararım o zaman, teşekkür ederim.

Teşekkür ederim uyardığın için. Bende hiç şişlik olmadı ama dudak üstümü sıkınca bir ağrı oluyo, bu normal mi bilmiyorum. Sen meryem hanıma gitmedin di mi?

rica edrm bi öneride bulundk ama magdr olmanıda istemem.bnde 2 hfta önce güngör hanıma gtmstm bi saat calstk yzüme ve hla dokundgmda agrıo sanıorm normal bi drum kaldıki dudak üstü cok dha hssas bi bölge.bn dha gdemedm mrym hanıma en kısa zmnda gdp görmk istiorm ama.sevda hanıma gttkten sora bi kıyaslma yapıp benide bilgilendr mutlka

Merhaba angeell,

bende ilk güngör hanım'la başladım iğneli epilasyona. epilasyondan sonra benim de dokunduğumda yüzüm acırdı uzun sürerdi. Sevda hanım epilasyonu yaptıktan sonra acıması uzun sürmüyor 1 -2 güne acısı geçiyor.
bilmiyorum alıştımı yüzüm 2 ayda yada başka birşey mi.
bende de kaşıntı oluyo mesela :) sevda hanım'a sorduğumda normal demişti hem iyileştiğinde hemde tüy çıkışında kaşıntı olur demişti.

Yarın akşam ya da cumaya randevu verebilirse gidicem mutlaka. Kıyaslama yapmak aklıma gelmemişti, ctesi bu şekide gitmek istemediğim için fazlasıyla üzgünüm şu anda. Söylediğin iyi oldu :)

Mrb arkadaşlar,
benim kollarım ilk seansta 10 saate yakın sürdü. kollarım sık ve ince kıllıydı. bir de ben neredeyse ayva tüylerini bile aldırdım. parmaklarımın üstüne kadar :) toplamda kollarıma tamamen 2 seans yapıldı. 3. ü de de kalanlar alındı. şimdi yine 10-15 tüy var yrn gidicem:) bu arada alınalı 1 yılı geçti...

yüzünüzün iki hafta boyu acıdını yazmışınız benim de hala acıyo bi de kahverengimsi leke gibi kaldı nokta nokta iki hafta geçti nerdyse norml midr bu daha önce yüzdeki lekelerin normalde iki haftaya tamamen geçtii yazılmış

nerede yaptırmıştınızz kabuklanmalar 10 gün içinde dökülmesi lazımdı...kremlerinizi sürdünüzmü dışarı çıkarkende güneş kremii....

bacılar yaa 3 seans gittim. simdi 4. ye gidicem de sanki azalma olmadı gibi gelio. yani eskisine gore cok gec cıkıo kabul ama sanki azalmadı bea

merhabalar, bende sevda hanıma 2. seansıma iki gün önce gittim, kabuklanma sorunu falan yok. şuan için herşey çok güzel gidiyor. tek sorun yaptırıp bittikten sonra hassas cildim ve beyaz tenli olmamdan dolayı kıpkırmızı bir suratla otobüse binmem bana bakanların bulaşıcı hastalığım varmış gibi çirkin bakışları......

merhba tiggo bu benim 2.kez güngör hanıma gdism.ilk kez yazn gtmstm yrm saat calısmstk 15gün önce 2.kes gttm bi saat calıstk 9la calıstı güngör hanım en yüksek akımms öle söledi belki bu yüzden olablr sevda hanıma 10-15dkka dneme seansına gtmstm ama onun agrısıda bikac günde gcmemsti hatrladgm kdaryla öle 1-2 gün sürmemsti anlamadımki bnde =s

dokundgmda agrı oluo ama öle abartlcak bsey degil artk alıstm acısada pek aldrmıorm ama leke kabuk vs. hic olmadı bnde.ksiden ksiye degisio sanrm sz nrde yaptrıodnz kabuklnmanın gecms olması grek smdiiye kdar

İğneli epilasyondan sonra kremleri nasıl kullanacağımızı anlatır mısın?Hangi kremin günde kaç kez ve ne kadar süre kullanacağımız..?Teşekkürler

dokundgmda agrı oluo ama öle abartlcak bsey degil artk alıstm acısada pek aldrmıorm ama leke kabuk vs. hic olmadı bnde.ksiden ksiye degisio sanrm sz nrde yaptrıodnz kabuklnmanın gecms olması grek smdiiye kdar

büyük kabuklanmalar olmadı böyle kahverengi izli gibi duruyo hala çenem yanak bölgesi 2 haftayı geçti geçmicek diye korkmaya başladım ama kabuk değil

büyük kabuklanmalar olmadı böyle kahverengi izli gibi duruyo hala çenem yanak bölgesi 2 haftayı geçti geçmicek diye korkmaya başladım ama kabuk değil

sz kime yaptrıosnz iğneliyi.kremlernizi düzenli kullandnzmı.ckurluk varmı peki bu izlerde aynı zmnda

İğneli epilasyondan sonra kremleri nasıl kullanacağımızı anlatır mısın?Hangi kremin günde kaç kez ve ne kadar süre kullanacağımız..?Teşekkürler

bn iğneli yaptrdgm ilk günler günde bikac kez sürmye calısıyorum aklıma geldkce 2-3kez.ilk günlr bactroban srüorm antibyotkms svilce ckmasnı önlüoms ama yaglı bi krem oldgndan bnm cildmde svlcelenmya yatkn bi cilt oldgndan fzla miktrda sürmüorm.dha soralarıda hametan krem kullanıorm egr kabuklnma oluosa gcene kdar sürerm kabuk yoksa-ilk zmnlr dkkat edrm soralarıda aklıma geldkce sürerm.sz cildnzn yapısına göre ne miktrda sürecegnzi yda kremmi merhmmi kullanacgnza krar vern bn mrhem kullanmıorm msela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…