• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neenone bgn mryem hanmla knustm snrm gtcem enazından dnemkte fyda var ama gtmk icn önümzdeki ayı beklemem grekcek sna sormk istedgm sn nrelerini yaptrıosn acaba.msjnda gcen yıl sormstm ama hatrlamıorm demssn gcen yıldn berimi yaptrıosn ve bidahaki gdsinde dakikada kac tüy alabldgne bkablrmsn elinin hzını merk ediorm cnkü fkr sahibi olmk istiorumda

Ben yüzümün her yerini yaptırıyorum. Çene de dahil. Geçen yıl ilk açıldığında gittim sordum kaç yıldır yaptığını, bir daha da uğramadım. Ben 3 kere gittim henüz.Perşembe de 4. ye gitmeyi düşünüyorum. Dakikada kaç kıl alabildiğini sayarım tabi. Yavaşını bilmiyorum ama bana eli hızlı geldi ya da aslında yavaş da olabilir ama ben daha yavaş bekliyordum sanırım. Perşembe dudak üstü için gidicem, geçen sefer pek belli olmayanları bırakmıştı. Şimdi onlar belirginleşti, onları aldırıcam. Unutmazsam ve gitmeden önce bir dişçide uyuşturucu iğne vurulabilirsem sayıcam mutlaka.

Ben yüzümün her yerini yaptırıyorum. Çene de dahil. Geçen yıl ilk açıldığında gittim sordum kaç yıldır yaptığını, bir daha da uğramadım. Ben 3 kere gittim henüz.Perşembe de 4. ye gitmeyi düşünüyorum. Dakikada kaç kıl alabildiğini sayarım tabi. Yavaşını bilmiyorum ama bana eli hızlı geldi ya da aslında yavaş da olabilir ama ben daha yavaş bekliyordum sanırım. Perşembe dudak üstü için gidicem, geçen sefer pek belli olmayanları bırakmıştı. Şimdi onlar belirginleşti, onları aldırıcam. Unutmazsam ve gitmeden önce bir dişçide uyuşturucu iğne vurulabilirsem sayıcam mutlaka.
aslında bnde kendsine sordm ama net bi cevap vrmedi mrym hanım.ksiye göre degsr egr dyanablrseniz rhat calsrm dedi sayı belirtmedi yer olarakta bna ters oldgndan öle ha deyince gdemiorm.bnde dudak üstnü yaptrmk istiorm aslında mrym hanmda svda hanım gbi bi dsciyle anlassyms cok ii olrdu bizler icn. dudak üstnü yaptrdgnda siskinlk flan oldmu cnkü yaptran arkdslr dudaklarının cok sistgni yazmslrdı dha önce buraya.sndede böle bi tepki oldmu acaba.cnkü bu tarz bi drumda sosyal hyatı direk etklio.bu zman zarfnda azalma gözlemlednmi tüylernde.cok tsekkür edrm merakla beklicem prsmbedn sora haberlrni

aslında bnde kendsine sordm ama net bi cevap vrmedi mrym hanım.ksiye göre degsr egr dyanablrseniz rhat calsrm dedi sayı belirtmedi yer olarakta bna ters oldgndan öle ha deyince gdemiorm.bnde dudak üstnü yaptrmk istiorm aslında mrym hanmda svda hanım gbi bi dsciyle anlassyms cok ii olrdu bizler icn. dudak üstnü yaptrdgnda siskinlk flan oldmu cnkü yaptran arkdslr dudaklarının cok sistgni yazmslrdı dha önce buraya.sndede böle bi tepki oldmu acaba.cnkü bu tarz bi drumda sosyal hyatı direk etklio.bu zman zarfnda azalma gözlemlednmi tüylernde.cok tsekkür edrm merakla beklicem prsmbedn sora haberlrni

Benim dudağım hiç şişmedi, sanıyorum kişiden kişiye değişiyor. Epilasyon bitti ve hemen aynaya baktım, sadece kızarmıştı. Zaten biter bitmez bir şey sürdü, jel gibi. Ben işlem bittikten sonra bir yarım saat orda bekledim ve dışarı çıkıp işlerimi hallettim. Kızarıklık tamamen geçmedi tabiki ama bariz bir kırmızılık da olmadı. Paracıklarım tükenmiş durumda, umarım perşembe gidebilirim :) İlk epilasyonu 12 gün önce yaptırmıştım. Benim normalde 3-4 gün sonra çıkarken Meryem hanımın aldıkları değil de çok ince olduğu için almadıkları kalmıştı, şimdi onlar belirginleşti onları aldırmaya gidicem. Daha önce alınanlar çıkmadı henüz.

doktor lazerden dolayı bıraktıkları leke ve yanıkta sonra sana kimyasal peeling yapalım dedi eh dedim tmm yüzde 70 lik tca olmayan diğer aha asitlriyle yapıcakmış yanlız 10 gün sonrası için 3 günde bir expigmenti tüm yüzüne uygula daha iyi sonuç alırız dedi çok kararsız kaldım.

öncelikle merhaba, konuyla ilgili şu ana kadar yazılmış olan 147 sayfayı okudum :D Bu zorlu süreçte objektif olduklarını düşündüğüm ve tecrübelerini paylaşan; teknolog, kuJum, angeell, thepisipi ve tiggo' ya teşekkür ederim. Ben de uzun zamandır yüzümdeki tüylerden rahatsızım, kaynağının ne olduğundan emin olamadığım için (sivilce ilacı kullanmıştım, etkisi olabilir) ve pek tabi doğru yöntemi araştırma gereği hissettim. Rahatsızlığımı uzun süre tüy sarartıcı kullanarak gizlemeye çalıştım ancak artık oluru kalmadı, yakın bir arkadaşım sir ağda yaptırıp yüzü sivilcelerle dolunca da bu yöntemi eledim, iple aldırmaya gelince kaşıma yaptırırken bile gözlerimden yaşlar gelirken düşünemedim bile üstelik kalıcı bile olmayacaktı :( lazere gelince, araştırmalarım ve kadınlar kulübü yorumları kesinlikle sakalınız varsa denemeniz yolundaydı ki çok şükür şimdilik yok. İğneli içinde güngör hanım ve sevda hanımın isimleri geçmiş, merkezi bir yerde olması nedeniyle sevda hanımı bir ziyaret etmeyi düşünüyorum, dilerim tüm bu gereksiz kıl saçmalığından kurtuluruz:))) birde hacettepe hastanesine iğneli epilasyona giden varsa bilgilendirirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle uzun süredir işim bitti benim sorunum halloldu girmeyeyim gibi bir durumdaymışım onu farkettim özür dilerim. Şimdi size uzun bir mesajla epilasyon ikayemi anlatacağım. Öncelikle şunu bilin ki benim epilasyon hikayem de bir çoğunuzunki gibi uzun süreli, pahalı, yorucu, sıkıcı ve can yakıcı oldu. Tek tesellim sonucunu iyi almış olmam. Henüz bitmese de 4 aydır epilasyona gitmedim ve hani aldırmasam da olur diyecek kadar az bir tüyüm kaldı.
IPL
İlk epilasyon maceram ipl ile başladı. Kızılayda mavi ışık diye bir yere gittim. 1500 tl param ve 10 ayıma mal olan ipl den genital dışında sonuç alamadım. Genitalde de sonuç alacağımdan değil hani ağdadan rahat diye sevdim. Yoksa tek bir tüyümü azaltmadı. Bir keresinde genitalim ve bacak arkam tamamen yandı. Makine yeniymiş akımı ayarlayamamış kız. Neyse doktorları varmış allahtan. Ulaşmak zor oldu gerçi ama ben ortalığı yıkınca getirttiler. Muayene etti genital ve bacak yanıklarımı. Madecassol silverdin anestol pomat falan derken geçti gitti.
GÜL HANIM
Bir arkadaşım 8 10 yıl önce yaptırmış epilasyon bir kıl yok ve bir nokta kadar iz yoktu. Gül hanıma gidiyormuş. Önerdi ben de gittim. İşini iyi yapıyor gerçekten. Yani iz falan olmuyor ama eli aşırı yavaş. Dükkan sahibiymiş. Ha bire kasaya gider bilmem nereye gider. Emlanın dudak üstümdeki etkisinin geçtiğine mi yanayım, kapatmadığı makinenin dakikalarının atmasına mı. Ayrıca 2009 senesinde 1, 1.5 tl gibi bir fiyata çalışıyordu. Randevularımdan 2 saat sonra alıyordubeni. Yani çalışma prensibi kötüydü. Velhasıl-ı kelam gül hanım hikayeside böyle bitti.
EDA
Bir ark önerisiyle edayla tanıştım. Gül hanımda olmayanlar onda vardı. Dakikti bir defa. İşi bırakıp gitmiyordu. Çok acilse bir şey kapatıyordu süreyi. Fiyatı uygundu. Saati 40 liraydı. Hemen atladım tabi. Kollarımın tamamı, bacaklarımın tamamı, kol altlarım, favorilerim, alnım, kaşlarım, dudak üstüm bir de boynumda gırtlağımın üstünü aldık. İlk seans o kadar uzun sürdü ki o bittiğinde ikinci seans gelmişti tam 15 gün her gün gittim. İlk seans 27 saat sürdü....
İkinci seansta hemen azalmalar başladı ama ne göreyim? Ellerimin üstünde ve dudak üstümde iz kaldı. Dudak üstüm tekrar çıkmıştı da eda alayım bişe olmaz dedi. Ben izin vermedim. İzler geçmeden olmaz dedim. Kollarım 3 seansta bitti zaten. Şu an toplam iki kolumda 10 tüy yoktur. Ellerimi bir daha aldırmadım, gerek de kalmadı. İzler iki üç nokta halinde hala var ama çokbelirgin değil. Dudak üstüm için madecassol falan kullandım geçmedi. Expigment denedim geçmedi. Azalsada zamanla kahverengi lekeler ve oyuklar geçmedi. Kasımdan sonra epilasyon yapılmadı dudak üstüme. Eda 3- 4 kez kimyasal peeling yaptı. Çok iyi geldi hafifletti ama geçmedi. En son mayıs ayında doktora gittim. Durumu anlattım baktı yapılacak bir şey yok güneşten koru da artmasın dedi. Ama tabi çok azalmıştı. Şimdi 15 ay falan geçti. Dudak üstümde bir nokta halinde oyuk var. Ama çok küçük ben bile çok dikkatli bakmayınca görmüyorum. Kahverengilik sıfırlandı. Gırtlağım hafif kahverengi olmuştu. O da geçti. Bacaklarımda nokta nokta izler vardı o da geçti.
Kıllarım bitti mi? Hayır. Yüzüm çabuk yanıt verdi 6 ayda bitti her şey. Ama bacaklarım hala devam ediyor. Tabi ilk seans 12 saat sürmüştü. Sonra 9/6/4/5/4 saat sürdüler. Bakalım 7. Seans ne olacak.
Bu arada eda her gidişimde fiyatı artırdı bakalım bu gidişimde ne olacak heyecanla bekliyorum....

SÖZÜN ÖZÜ:
1.Epilasyoncunuza ne kadar güvenirseniz güvenin yara izlerinizi siz takip edin.
2.KUJUM kendini sakın üzme. Yanlış hatırlamıyosam edanın orda tanışmıştık senle. Zor oluyor ama sonunda geçiyor yara izleri. Oyuklar tamamen geçmeyebiliyor malesef ama onlar da azalıyor. Edaya git sana kimyasal peeling yapsın. Bana ücretsiz yapmıştı. Sonuçta onun hatası. Oyuklar için n iyisi o. Geçen yıl bu zaman ben de dudak üstüm için ağlıyordum. Bugün hatırladım da girdim siteye unutmuşum bile sen düşün...
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar, kazasız belasız atlatmanız dileğiyle...

slm, ben bugün hacettepe üniversitesinin kozmetoloji bölümüne gittim. orada başladım. hacettepe devlet hastanesi olduğu için açık açık yazdım.umarım reklam sayılmaz. güvenilir, hijyenik güzellik salonu bulamadığım için.

iki sene yüzüme sir ağda yaptırıyordum. ağda sonrası bir hafta kızarık ve sivilcelerle darmadağan olmuş bir suratla gezdikten sonra iğneliye karar verdim. ergenlikte bile çıkmayan sivilceler cildimi mahvetmişti ve sadece biraz azalttı sir ağda.

iğneli epilasyon aşırı derecede acıtmıyor.biraz dişinizi sıkmanız lazım başta zaten bir süre sonra acıdan uyuşuyor bölge. yapan kişinin eli çabuktu. bir saatte favorilerimi ve çenemin bir kısmını bitirdi. hacettepede ücret saat değil cm2 hesabı. normalde bildiğim kadarıyla salonlarda saati 50-60 arası değişiyor. burada da epilasyon yaklaşık bir saat sürdü ve ücret 54 lira. (cm2'si 6 tl) iğnenizi kendiniz alıyorsunuz dışarıdan. altın iğne tanesi 3 tl.

sadede gelecek olursak epilasyon sonrası herhangi bir kızarıklık vs olmadı. sadece güneş kremi sürmem gerektiğini söyledi yapan kişi. dışarıda hava güneşliydi çünkü. kabuklanma olabilir kesin olur diyemem. eğer rahatsız olursan bephanten sürersin, fazla oynama, ancak leke vs olmaması senin özen göstermene bağlı dedi .sadece bugün biraz dikkatli ol, yarın işe giderken makyaj yapabilirsin, temizleyebilirsin cildini bir sakıncası yok dedi.

ben şimdiden tüylerimden ilelebet kurtulmuş gibi rahatladım, çok temiz bir görüntü ağdayla harcadığım zamana ve paraya acıyorum. sonraki günlerde bir irritasyon olursa yazarım. zira benim cildim çok hassas ve allerjik. bende sorun olmazsa kimsede olmaz.

Merhaba Frikadelle,

özelden mesaj atamadığım için burdan yazıyorum. Hacettepeye gitmişsin yüz bölgen için ayrıntılı bir bilgi verebilirmisin bana özelden ben de oraya gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle uzun süredir işim bitti benim sorunum halloldu girmeyeyim gibi bir durumdaymışım onu farkettim özür dilerim. Şimdi size uzun bir mesajla epilasyon ikayemi anlatacağım. Öncelikle şunu bilin ki benim epilasyon hikayem de bir çoğunuzunki gibi uzun süreli, pahalı, yorucu, sıkıcı ve can yakıcı oldu. Tek tesellim sonucunu iyi almış olmam. Henüz bitmese de 4 aydır epilasyona gitmedim ve hani aldırmasam da olur diyecek kadar az bir tüyüm kaldı.
IPL
İlk epilasyon maceram ipl ile başladı. Kızılayda mavi ışık diye bir yere gittim. 1500 tl param ve 10 ayıma mal olan ipl den genital dışında sonuç alamadım. Genitalde de sonuç alacağımdan değil hani ağdadan rahat diye sevdim. Yoksa tek bir tüyümü azaltmadı. Bir keresinde genitalim ve bacak arkam tamamen yandı. Makine yeniymiş akımı ayarlayamamış kız. Neyse doktorları varmış allahtan. Ulaşmak zor oldu gerçi ama ben ortalığı yıkınca getirttiler. Muayene etti genital ve bacak yanıklarımı. Madecassol silverdin anestol pomat falan derken geçti gitti.
GÜL HANIM
Bir arkadaşım 8 10 yıl önce yaptırmış epilasyon bir kıl yok ve bir nokta kadar iz yoktu. Gül hanıma gidiyormuş. Önerdi ben de gittim. İşini iyi yapıyor gerçekten. Yani iz falan olmuyor ama eli aşırı yavaş. Dükkan sahibiymiş. Ha bire kasaya gider bilmem nereye gider. Emlanın dudak üstümdeki etkisinin geçtiğine mi yanayım, kapatmadığı makinenin dakikalarının atmasına mı. Ayrıca 2009 senesinde 1, 1.5 tl gibi bir fiyata çalışıyordu. Randevularımdan 2 saat sonra alıyordubeni. Yani çalışma prensibi kötüydü. Velhasıl-ı kelam gül hanım hikayeside böyle bitti.
EDA
Bir ark önerisiyle edayla tanıştım. Gül hanımda olmayanlar onda vardı. Dakikti bir defa. İşi bırakıp gitmiyordu. Çok acilse bir şey kapatıyordu süreyi. Fiyatı uygundu. Saati 40 liraydı. Hemen atladım tabi. Kollarımın tamamı, bacaklarımın tamamı, kol altlarım, favorilerim, alnım, kaşlarım, dudak üstüm bir de boynumda gırtlağımın üstünü aldık. İlk seans o kadar uzun sürdü ki o bittiğinde ikinci seans gelmişti tam 15 gün her gün gittim. İlk seans 27 saat sürdü....
İkinci seansta hemen azalmalar başladı ama ne göreyim? Ellerimin üstünde ve dudak üstümde iz kaldı. Dudak üstüm tekrar çıkmıştı da eda alayım bişe olmaz dedi. Ben izin vermedim. İzler geçmeden olmaz dedim. Kollarım 3 seansta bitti zaten. Şu an toplam iki kolumda 10 tüy yoktur. Ellerimi bir daha aldırmadım, gerek de kalmadı. İzler iki üç nokta halinde hala var ama çokbelirgin değil. Dudak üstüm için madecassol falan kullandım geçmedi. Expigment denedim geçmedi. Azalsada zamanla kahverengi lekeler ve oyuklar geçmedi. Kasımdan sonra epilasyon yapılmadı dudak üstüme. Eda 3- 4 kez kimyasal peeling yaptı. Çok iyi geldi hafifletti ama geçmedi. En son mayıs ayında doktora gittim. Durumu anlattım baktı yapılacak bir şey yok güneşten koru da artmasın dedi. Ama tabi çok azalmıştı. Şimdi 15 ay falan geçti. Dudak üstümde bir nokta halinde oyuk var. Ama çok küçük ben bile çok dikkatli bakmayınca görmüyorum. Kahverengilik sıfırlandı. Gırtlağım hafif kahverengi olmuştu. O da geçti. Bacaklarımda nokta nokta izler vardı o da geçti.
Kıllarım bitti mi? Hayır. Yüzüm çabuk yanıt verdi 6 ayda bitti her şey. Ama bacaklarım hala devam ediyor. Tabi ilk seans 12 saat sürmüştü. Sonra 9/6/4/5/4 saat sürdüler. Bakalım 7. Seans ne olacak.
Bu arada eda her gidişimde fiyatı artırdı bakalım bu gidişimde ne olacak heyecanla bekliyorum....

SÖZÜN ÖZÜ:
1.Epilasyoncunuza ne kadar güvenirseniz güvenin yara izlerinizi siz takip edin.
2.KUJUM kendini sakın üzme. Yanlış hatırlamıyosam edanın orda tanışmıştık senle. Zor oluyor ama sonunda geçiyor yara izleri. Oyuklar tamamen geçmeyebiliyor malesef ama onlar da azalıyor. Edaya git sana kimyasal peeling yapsın. Bana ücretsiz yapmıştı. Sonuçta onun hatası. Oyuklar için n iyisi o. Geçen yıl bu zaman ben de dudak üstüm için ağlıyordum. Bugün hatırladım da girdim siteye unutmuşum bile sen düşün...
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar, kazasız belasız atlatmanız dileğiyle...

canımmm çok sağol çok teşekkür ederim verdiğin morel için benım lekeler kahve açılma olmadı yaklaşık 1 yıl oldu :( umutsuzum açıkcası iyiki hayırlayıp tekrar geldiğin topige bana morel oldu.

canımmm çok sağol çok teşekkür ederim verdiğin morel için benım lekeler kahve açılma olmadı yaklaşık 1 yıl oldu :( umutsuzum açıkcası iyiki hayırlayıp tekrar geldiğin topige bana morel oldu.

Merhaba Kujum,

öncelikle bu topiği açtığın için teşekkür ederim :)
senin sayende buradan bir umut bulup Sevda hanım'la tanıştım. 1,5 aydır sevda hanım'a gidiyorum.yüzüm 1 kez alındı tamamen bugün çıkanlar için tekrar gittim. Şuanda yüzüm tertemiz hatta kaşıma da başladı sevda hanım:9:

Bir çok kişi ile karşılaştım,konuştum onlarla. hepsi çok memnundu ve sonuç almışlardı. Sadece 2-3 tane tüy çıkmış onları aldırmak için gelmişlerdi.
Sana asıl söylemek istediğim. Bugün bir arkadaşla karşılaştım dudak üstünde et beni varmış aldırmış sevda hanım o et beninin alındığı yerdeki çukuru iğneyle dermoralır yapmış. şuan hiç gözükmüyor. ben ilk bakışta hiç fark etmemiştim. Söyledikten sonra fark ettim. ama küçük bir iz vardı.
demek istediğim Sevda hanım'a gidip bir görüşüp konuşsan sana yardımı dokunabilir..
Dermarolırla bir çok kişinin yüzünü düzeltmiş.

ben sana bi haber vermek istedim. Bir gidip konuşmanın sakıncası olmaz sanırım.

umarım yardımcı olabilmişimdir. (daha doğrusu yardımcı olurum :) )

özelden msj yazamıyorum daha 100 mesajı dolduramamışım :=)

İnşallah hepimiz en kısa zamanda tüylerden kurtuluruz.
Güven parkı biliyorsundur onun karşısında simitçi var. Kumrular sokağından giriyorsun ilk sağa dön 2. binaya girceksin. 4. kat 14. numara
sağa döneceğin yerde de simitçi var.
google a sevda meşeci yazarsan ilk çıkan site ona ait orada da açık adres yazıyor canım.

yardımcı olabilmişimdir inşallah :)

cnm malesef 2 yılda 22 msj yazabilmişim daha :( özelden mesaj atamıyorum. ama tekrar söylüyorum benim dudak üstüm 1 seansta kahverengileşti bir yılda geçti. seninki biraz daha fazla zaman alabilir ama geçer. bir de işinde uzman, lazerle falan uğraşmayan yani para tuzağı olmayan bir dermatoloğa git derim.

sevda hanımı da merak etmedim değil :)

Merhaba Kujum,

öncelikle bu topiği açtığın için teşekkür ederim :)
senin sayende buradan bir umut bulup Sevda hanım'la tanıştım. 1,5 aydır sevda hanım'a gidiyorum.yüzüm 1 kez alındı tamamen bugün çıkanlar için tekrar gittim. Şuanda yüzüm tertemiz hatta kaşıma da başladı sevda hanım:9:

Bir çok kişi ile karşılaştım,konuştum onlarla. hepsi çok memnundu ve sonuç almışlardı. Sadece 2-3 tane tüy çıkmış onları aldırmak için gelmişlerdi.
Sana asıl söylemek istediğim. Bugün bir arkadaşla karşılaştım dudak üstünde et beni varmış aldırmış sevda hanım o et beninin alındığı yerdeki çukuru iğneyle dermoralır yapmış. şuan hiç gözükmüyor. ben ilk bakışta hiç fark etmemiştim. Söyledikten sonra fark ettim. ama küçük bir iz vardı.
demek istediğim Sevda hanım'a gidip bir görüşüp konuşsan sana yardımı dokunabilir..
Dermarolırla bir çok kişinin yüzünü düzeltmiş.

ben sana bi haber vermek istedim. Bir gidip konuşmanın sakıncası olmaz sanırım.

umarım yardımcı olabilmişimdir. (daha doğrusu yardımcı olurum :) )[/

ilgin için çok teşekkür ederim canım ama ben dermaroller düşünmüyorum çok korkuyorum o agletten bıde buradakı tokıktekı kızlar gecici olarak bi düzelme oluyo sonra eskı halıne geri dönüyo yazmışlar. karbon peeling varmış o dikkatimi çekti bıraz onu deneyebilirim

cnm malesef 2 yılda 22 msj yazabilmişim daha :( özelden mesaj atamıyorum. ama tekrar söylüyorum benim dudak üstüm 1 seansta kahverengileşti bir yılda geçti. seninki biraz daha fazla zaman alabilir ama geçer. bir de işinde uzman, lazerle falan uğraşmayan yani para tuzağı olmayan bir dermatoloğa git derim.

sevda hanımı da merak etmedim değil :)

:D bende grip çıkıp mesaj geldimi diye bakıyorum :)) karbon peeling varmış iyi diyolar ama bilemıyorum. dermatologlar expigment ve diger soyucu kremleri veriyolar onlarda pek etkı etmıyo hatta verdiklerinden bırını kullandım 2 ay kadar pek bi açılma olmayınca kestim yazda geliyo hiç devam edemem. karbon peeling yazında yapılabılınıyormuş.

canım senın kolunda iz kaldımı? ben kolda düşünuyorum aslında tüm kolmu yaptırdın yarım kolmu? benım tüm kol kıllı ama üste kadar çalıştırmak istemıyorum şimdi yaptırsam üst seyreltilse nasıl durur gözümde canlandıramadım. senın koldakı kıllar sıkmıydı ortalama 2 kol kaç saat sürdü? eda abla dk ücreti kaçtan çalışıyo şimdi

Kujum merhaba. Eda şu an saatini 55 TL 'ye çalışıyor. BEnim kollar bitti, bacaklarım da bitmek üzere :))

Kujum merhaba. Eda şu an saatini 55 TL 'ye çalışıyor. BEnim kollar bitti, bacaklarım da bitmek üzere :))

Merhaba İncir,

Eda hanım nerde? yerini yazabilir misin? hiç iz falan kalmıyor değil mi Eda hanımda da?
ben Sevda hanım'a gidiyorumda. ücretini şimdi okuyunca dikkatimi çekti. çok uygun yani :9:

eda abla bana saatını 63tlden çalıştı dk ücreti 1.05 oldu dedi yorum yapamıyacagım :(

sen nerelerdesin :)) uzun zamandır gelmiyosun topige nasılsın? senın koldakı tüyler yogunmuydu ikisi toplamda kaç ssaat çalışıldı? senın adına sevindim :))

Back