• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demaroller yaptırmak istemıyorum.yüzümdeki izlerin çogu sivilceden kaldı göz kenarların ve bagzı yerler iğneli dudak üzerim lazer yanıgı :( herkesin cildi farklı tepki veriyo tabi 5 yıl öncesine dönme imkanım olsa keşke hiç bulaşmazdım

kujum bence senin birazcık sakinleşmeye ihtiyacın var :) aslında özel mesaj atmak isterdim ama atamıyorum henüz.ben de yazın sonuna doğru tüy meselesini çok kafaya takmıştım 20 yaşındayım her yerimde tüy var ve çok rahatsız edici.yazın tatile gitmeden her yerimi aldırıyordum 1hafta içinde göbeğim falan rezalet gözüküyordu.sevgilimden bile utanıyordum kafaya çok takmıştım hatta bu yüzden istediğimi giyemem istediğim gibi davranamam da hala.dişlerim desen yamuk burnum kemerli boyum kısa göz altlarım mor hafif kilo problemim de var:) bildiğin depresyona girmek üzereydim.sonrasında ben bir sağlık problemi yaşadım ve o an insanın aynaya bakmaya bile hali kalmıyor.bırak tüyle uğraşmayı yemek yiyemiyordum.gerçekten bana çok büyük ders oldu.bu aralar yine hafiften başladım şuram şöyle buram böyle diye söylenmeye.ama allah korusun insanların okadar büyük dertleri varki bu kozmetik sorunları aslında kafamıza takmamamız gerek.kaç yaşındasın evli misin bilmiyorum belki de sen ablam yaşındasın :) ama bence sen elinden geleni yapmışsın en azından buradaki yazılarından ne kadar araştırmacı olduğunu görüyoruz. bence kendini dinlenmeye al biraz bu işlerden olabildiğince uzak kal.yeni tedavilerle de çok uğraşmazdım senin yerinde olsam.bir yerden sonra artık akışına bırakmak gerek kendimizi yaratıldığımız gibi kabul edip kapitalist düzenin bize dayattığı güzellik anlayışına uymak için paramızı zamanımızı harcayıp psikolojimizi bozmamalıyız :)

kızlar bı zamanlar en büyük sorunum yüzümdeki tüylerdi gitmediğim yer kalmadı yüzüm pürüzsüz ama tüylüydü şimdi ise tüzysüz ama delik deşik iz dolu bunların hepsi iğnelien kalmadı bı kısmı lazer epilasyondan bı kısmı sivilce izleri bı kısmı iğneli epilasyon izleri benim derdim bitmeyecek anladım. ne yapacagım nereye gidecegım hangi doktora kendımı emanet edecegım bılemıyorum. dr verdiği ilaçlardan korktum güneşe hassasıyet yaptıgını söyledi yarıda bıraktım devam etmedimyaz geliyo yine lekler koyulaşacak :( çok canım sıkkın dün akşam yatakta iç çeke çeke ağladım bi türlü kurtulamıyorum nasıl bu hale gelebildi yüzüm kabullenemıyorum şu bilinçle 5 yıl öncesinde olmak isterdim ne lazere başlardım nede iğneliye... yüzümdekı ayva tüylerini sakala dönüştürmezdım lazerle... insalar çok acımasız yeterkı para olsun tamam gel biter tüyler şöyle olur böyle olur leke şöyle gider kıl böyle gider bi çok yer para tuzagı bı kere kendılerını karşısındakının yerine koymuyorlar sonuç olarak bu haldeyım geçenlerde bı kımyasaal peeling yaptırdım %20lik pek bi etkı görmedim bi daha gidecegım 2. seansa baktım olmuyo bırakacagım. şu anda en çok istediğim şey yüzümün eski halıne dönmesi porselen gibi bi cilt istemıyorum eskı cildime kavuşsam yeter yüzümde kıllar varken aynaya bakmıyodum hergün oturup aglıyordum kıldan kurtuldum gibi birşey ama sonuç değişmedi halen üzgünüm halen aynaya bakmak istemiyorum. kıl bitsinde nasıl biterse bitsın demeyın gittiğiniz yeri iyi ölçüp biçin.
kızlar ben ne yapayım bana akıl verin hangi yolu izleyim foto koymayı bilsem koyacagım. ankarada bildiğiniz iyi bi dr varsa önerin lütfen yada leke iz için şunu yap kesin dediğiniz bişey varmı? yardım istıyorum sizlerden

evet 3 yıl önceki halimi bende deli gibi ararım şimdi .iğneliye henüz başlamadım ama bu riskler insanı mahvediyo.Allah özellikle yüze lazer yapanların binbir türlü belasını versin diyorum .öyle bi çukura düşüosunuz ki eskiye dönemiosun bile daha kötü olmasını sadeece izliosun ama bi umut hep içinde devam ediosun en sonunda içine kapanık depresif bi yapıda Allahım ben ne yaptım diyosun..Biz beğenmeyip uğraştıkça kötüye gidiyo en başında şükür etmek gerek yinede her halimize..tca için evde yapan arkadaşlarda var burda. onların tecrübelerindende faydalanabilirsin.

demaroller yaptırmak istemıyorum.yüzümdeki izlerin çogu sivilceden kaldı göz kenarların ve bagzı yerler iğneli dudak üzerim lazer yanıgı :( herkesin cildi farklı tepki veriyo tabi 5 yıl öncesine dönme imkanım olsa keşke hiç bulaşmazdım

kujum dermatolog aslı eralpi bi arastr istersn özeldn yzma hakkım olmadgı icn burdn yzmak zorunda kaldım intrnette bilgilerini yaptklarnı bulablrsn okuyadabilrsn bn sna uygn bi care bulabilecegne inanıyorum orda.oku arastr aklına ytarsa gdp bide yüzyüze görüsürsn bn cene boyun bölgem ve dudak üstü icn lazere gttm aslı hanıma bi yıl kdar. kendsi dermatolog ama lzaer dsında bska bsey yaptrmk kısmet olmadı cnkü tüylerm incelnce iğneliye bslamam grekti fırsatm ve imkanım olmadı acıkcası.bn mutlka gt demiorum yanlıs anlma öle bseyde dmem öneri istemssn ve yazını okuynca cok üzüldm bnmde yzüm delik desik nreye gtsem btün epilasyonculrda dio zten ama bn maalesf hla tüyleri btrme asamasına gelmedgmdn hralde hla bi btsnde önce diorum kndi kndime.ins aradgn careyi bulursn

neenone bgn mryem hanmla knustm snrm gtcem enazından dnemkte fyda var ama gtmk icn önümzdeki ayı beklemem grekcek sna sormk istedgm sn nrelerini yaptrıosn acaba.msjnda gcen yıl sormstm ama hatrlamıorm demssn gcen yıldn berimi yaptrıosn ve bidahaki gdsinde dakikada kac tüy alabldgne bkablrmsn elinin hzını merk ediorm cnkü fkr sahibi olmk istiorumda

kızlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. lekeleri görmezden gelemem hemen yok etmeliyim zaman geçtikçe daha da yerleşiyorlar hiç geçmiyo akışına bırakamam evet bi çok rahatsızlıklar var halimize şükretmek lazım fakat kabullenemıyorum bu halini tek istediğim tüylerden kurtulmaktı şimdi başıma iz belasınıda açtım yüzümü bi görseniz kızlar 1cm bile izsiz olan yer yok

yazın lazer ve ya epilasyon yaptrdın mı

kızlar bende iğneliye başlamıştım 4 yıl önce ama bnm tüylerin bu şeklde biteceği yok gibiydi yazada yaklaşında kesmek zorunda kaldık... lazer düşünüyorum ama onun ne gibi kötü etkisi olablr ki...arkadaş lazer yanığı demiş ama dr mu uzman mıydı

kızlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. lekeleri görmezden gelemem hemen yok etmeliyim zaman geçtikçe daha da yerleşiyorlar hiç geçmiyo akışına bırakamam evet bi çok rahatsızlıklar var halimize şükretmek lazım fakat kabullenemıyorum bu halini tek istediğim tüylerden kurtulmaktı şimdi başıma iz belasınıda açtım yüzümü bi görseniz kızlar 1cm bile izsiz olan yer yok

kujum bir foto at bakim çok merak ettim ben gördüğüme okadar iz leke yoktu sankii..

kızlarr benim nokta nokta dediğim lekeler geçti çok şükür 10 günü buluo asla rahatsz edici diildi ama ben pimpirikliyimdir :) 2. seansıma gttim 35 dk çalışıldı hala yüzüm bitmedi benmkiler ince ve sık belki o yüzden anlamadm toplamda 1 saat çalışılmış oldu iki yanağım çenem ve boynum dk sı 1 tl den gülay hanıma gidiorum ankarada daha önce giden varmı ? bide sivilce olmaması için ne yapmamz lazım çünkü sivilceye dönünce leke gibi oluo korkuorum ben

kızlar bende iğneliye başlamıştım 4 yıl önce ama bnm tüylerin bu şeklde biteceği yok gibiydi yazada yaklaşında kesmek zorunda kaldık... lazer düşünüyorum ama onun ne gibi kötü etkisi olablr ki...arkadaş lazer yanığı demiş ama dr mu uzman mıydı

doktor olsa ne olacak ki ben yanığımı doktorun girdiği seansta yaptılar ayrıca yüz için asla kazr yaptırmayın hangi marka cihaz olursa olsun sonra pişman olmayın =)

merhaba arkadaslar,

ben de bir kil magduru olarak araniza katilmis bulunuyorum :) (aglasam mi gulsem mi halime bilemiyorum ama). Benim de maalesef kil sorunum var ama bu seferki cok moralimi bozuyor. Kapali biri oldugum icin bacagimdaki ya da ne bileyim gobegimdeki killari cok da dert etmiyorum ama cene altimda yogun bir killanma var ve simsiyah :( Nasil yapsam ne etsem bilmiyorum. Gece aklimda gunduz aklimda dusundukce deliriyorum, gozlerim doluyor :( (Biliyorum beterin beteri de var ama su anda o kadar cok bozuyor ki moralimi )
Neyse sayfalarca yorum var ve bir cogunu okudum ama hala emin olamadigim seyler var. Oncelikle igneli yaptirmaya karar verdim ama nereye yaptiracagimi bilemiyorum. Sitede genelde sevda hanimdan bahsedilmis ama ben bir doktorun yapmasinin daha dogru olacagini dusunuyorum ve kararsiz kaliyorum. Hastane olarak da bir kac kez hacettepe kozmetolojiden bahsedilmis ama cok bir sey de soylenmemis. Hacettepeye gidip de igneli epilasyon yapan var mi aramizda? Varsa lutfen ozelden ya da burdan ulasabilirse cok sevinirim.

ben lazer düşünüyorum iğneli acı veriyo ve yavaş yavaş ilerliyo bi ara çenem şişti. ışın atma en iyisi gibi görünüo

merhabalar, bu kadar araştırıp sonunda sevda hanıma epilasyona gittim. herkesin korkuları olduğu benimde yüz bölgesine olduğu için korkularım çok fazlaydı. ama çok şükür korkutuğum gibi olmadı. üç gün oldu yüz bölgemde kapuklanma yara falan olmadı sadece boyun bölgemde hafif kızarıklık var ama yüzümde hiç birşey yok.epilasyon yaptırmak isteyenler lütfen ama lütfen epilasyona gitmeden 3 gün önceden yüzünü nemlendirmeyi ihmal etmeyin. kuru ciltlerde sevda hanım epilasyonun yapılamadığını ya da daha zor iyileştiğini söyledi.

merhabalar, bu kadar araştırıp sonunda sevda hanıma epilasyona gittim. herkesin korkuları olduğu benimde yüz bölgesine olduğu için korkularım çok fazlaydı. ama çok şükür korkutuğum gibi olmadı. üç gün oldu yüz bölgemde kapuklanma yara falan olmadı sadece boyun bölgemde hafif kızarıklık var ama yüzümde hiç birşey yok.epilasyon yaptırmak isteyenler lütfen ama lütfen epilasyona gitmeden 3 gün önceden yüzünü nemlendirmeyi ihmal etmeyin. kuru ciltlerde sevda hanım epilasyonun yapılamadığını ya da daha zor iyileştiğini söyledi.

merhaba.acaba sevda hanım da deneme seansı yapılıyor mu?burda sanki ücretsiz yapıldığına dair bir şey okumuştum ama buladım şimdi.emin olmak için tekrar sormak istedim.cevaplarsanız sevinirim..teşekkürler.

rica ederm canım ins aradgn dermanı blursn...özeldn msj atma hakkım olmadgndan burdn yzmak zorunda kaldm...kujum bn lazer yaptrmstm sadece. fiyatları mesela dudak üstünü 20 cene boyun bölgemi 40tlye yaptrıordm.kolaltmı yaptrmadm ama yaptrmayı dsündgmdn sormstm 70den baslıo 100e kdardı mesela.belki bunlr az cok bi fkir edindirir sna.mesela cilt bakımı 80 tl civarı flandı gecen yıl.bildklerm bunlr canım ama bicok islem yapılıo orda lazer iğneli zayıflma gnclestrme aklına ne geliosa.zaten snde bakınca görmssndr bicok scenek oldgndan senin icn sna uygn bi yöntem mutlka bulursn orda die dsündm.bn lzare ilk bsladgmda bska bi yre gtmstm ama ktü bi dneyim olmstu ve iice arstrp uzman dktor bu isi bilen brine yptrcam die krar aldm ve arstrnca a.hanımı gördm özgecmsne baktm aklıma yattı gttm en azındn icm rahttı bu isi bilen brydi ve cok skür oraya gttgm süre boyunca en ufak bsey gelmedi basıma.nler okuorz lazerdn nler gelio insnlrn basına.sn gt görüs aslı hanmla yüzyüze canım gtmedn arayp randvu al ama cnkü hrzmn orda olmuodu kendisi bosuna gtmis olma.aslında yaptrcgn islemi blio olsan telefondada fiyat bilgsi veririler.ama yüzüyüze görüsmn dha ii aslı hanım görür dha ii.canım söyle söliym bn yüzüme lazer yaptrmk istiodm msela a.hanıma göstermstm o hc ynasmadı faullerme yapılablrdi en bastndn mesala ama oraya bile ypmk istemedm bnden hormanal bi rahtszlıgm olup olmadhna dair tahlilllr yaptrmamı istemsti snucları cknca öle krar vrelim demsti ve acık acık yptrmayalm cok uzun sürer cok gec snuc alırz dmsti belki bi bskasının eline düsseydm smdi yüzmde tüy yerine kıllar olcaktı.yaptrsnda yptrmsnda gt görüs konus hrseyi magduriyetini acık acık anlat canım icine sinerse güven verirse bsylre bsla.bn sadece sna yol göstrmk istdm bi fydası olr ins

merhaba.acaba sevda hanım da deneme seansı yapılıyor mu?burda sanki ücretsiz yapıldığına dair bir şey okumuştum ama buladım şimdi.emin olmak için tekrar sormak istedim.cevaplarsanız sevinirim..teşekkürler.

merhaba. evet deneme seansı yapılıyor. eğer yüze epilasyon yaptıcaksanız yüzde değil de vücudunun başka yerinede deneme yaptırabilirsiniz. bir iki atış da yüze yaptırıp sonra karar verebilirsiniz. ama cildinizi randevudan 3 gün önce nemlendirmeye başlayın toparlanması kolay oluyor. benim zamanım yoktu yüzüme bir cesaretle başladım şu an hiçbir sorun yok. başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

merhaba
bende sevda hanıma gidiyorum. bende gayet memnunum. burada yazılanları okuyunca içim daha da rahatlıyor. cildim kuru ve hassas olmasından dolayı. hele birde duş alıp gittiysem Sevda hanım işlem sırasında nemlendirici ile masaj yapıp sonra temizleyip öyle alıyor. ama önceden siz ne ile nemlendiriyorsunuz merak ettim. aydınlatabilirmisiniz...

ben yüzüme maske yaptım gittim. sevda hanım maskenin tüylenmeye sebep olabilecegini bu yüzden ibrahim saraçoğluna sorup ondan sonra yazmamı istedi. bende o yüzden cevap bekliyorum eğer olumlu cevap gelirse paylaşıcam. genelde herkeste kabuk oluşmuş ama ben kapuklanma yaşamadım cildim çok hassas olmasına rağmen.. tabii maskeden mi yoksa sürekli güneş koruyucu kullanmamdan mı böyle oldu bilemiyorum..

Back