kızlar bı zamanlar en büyük sorunum yüzümdeki tüylerdi gitmediğim yer kalmadı yüzüm pürüzsüz ama tüylüydü şimdi ise tüzysüz ama delik deşik iz dolu bunların hepsi iğnelien kalmadı bı kısmı lazer epilasyondan bı kısmı sivilce izleri bı kısmı iğneli epilasyon izleri benim derdim bitmeyecek anladım. ne yapacagım nereye gidecegım hangi doktora kendımı emanet edecegım bılemıyorum. dr verdiği ilaçlardan korktum güneşe hassasıyet yaptıgını söyledi yarıda bıraktım devam etmedimyaz geliyo yine lekler koyulaşacak
çok canım sıkkın dün akşam yatakta iç çeke çeke ağladım bi türlü kurtulamıyorum nasıl bu hale gelebildi yüzüm kabullenemıyorum şu bilinçle 5 yıl öncesinde olmak isterdim ne lazere başlardım nede iğneliye... yüzümdekı ayva tüylerini sakala dönüştürmezdım lazerle... insalar çok acımasız yeterkı para olsun tamam gel biter tüyler şöyle olur böyle olur leke şöyle gider kıl böyle gider bi çok yer para tuzagı bı kere kendılerını karşısındakının yerine koymuyorlar sonuç olarak bu haldeyım geçenlerde bı kımyasaal peeling yaptırdım %20lik pek bi etkı görmedim bi daha gidecegım 2. seansa baktım olmuyo bırakacagım. şu anda en çok istediğim şey yüzümün eski halıne dönmesi porselen gibi bi cilt istemıyorum eskı cildime kavuşsam yeter yüzümde kıllar varken aynaya bakmıyodum hergün oturup aglıyordum kıldan kurtuldum gibi birşey ama sonuç değişmedi halen üzgünüm halen aynaya bakmak istemiyorum. kıl bitsinde nasıl biterse bitsın demeyın gittiğiniz yeri iyi ölçüp biçin.
kızlar ben ne yapayım bana akıl verin hangi yolu izleyim foto koymayı bilsem koyacagım. ankarada bildiğiniz iyi bi dr varsa önerin lütfen yada leke iz için şunu yap kesin dediğiniz bişey varmı? yardım istıyorum sizlerden