• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben Sevda hanımı geçen sene radyoyadan dinlemiştim. Buradaki okuduklarım kadarıyla hep doğru bilgiler veriyordu. Ama bir türlü cesaret edemiyordum. Burada gidenler memnun olunca Sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum. iğneli epilasyondan sonra su değmemesi gerekiyormuş ya bende namaz kıldığım için regl döneminde gitmeyi düşünüyorum tabi cesaret edebilirsem.

ben Sevda hanımı geçen sene radyoyadan dinlemiştim. Buradaki okuduklarım kadarıyla hep doğru bilgiler veriyordu. Ama bir türlü cesaret edemiyordum. Burada gidenler memnun olunca Sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum. iğneli epilasyondan sonra su değmemesi gerekiyormuş ya bende namaz kıldığım için regl döneminde gitmeyi düşünüyorum tabi cesaret edebilirsem.

peruş ben de Sevda hanıma spora gidiyorum terliyorum nasıl olacak demiştim. Sevda hanımda terdense serin duş al o zaman. çünkü ter daha kötü etkiler demişti. ben bu yüzden su değmesin diye söylenen süreye uymadım bir sorunda olmadı. yalnız havuza falan gitme dedi kimyasallardan dolayı. yani abdest almanda bence bir sorun olacağını zannetmiyorum. ama duştan sonra bactroban (antibiyotikli krem) sürün dedi. ayrıca ayda bir regl dönemini beklersen çıkan tüyler uzarsa güçlenirmiş. çünkü kıllar farklı zamanlarda (2 hafta) çıkıyormuş yani bir aydan daha kısa zamanda gitmen gerekir.
tabi benim fikrimi sorarsan eğer tüylerin yoğun ise yoğun çalıştırdığın zaman regl dönemine denk getir. bir gün su değidirme. daha sonra az yaptırdığın zamanlarda abdest alabilirsin. zaten ben su değdirmeme ragmen Sevda hanımda bi sorun yaşamadım... Sana kolay gelsin...

sizin güzel yorumlarınızı gördükçe iğneli epilasyonabir an önce başlamak istiyorum ama yinede insanın içinde acaba diye birşey olmuyor değil sizin yüzünüzdeki tüyer bitti mi bittiyse kaç seans ta bitti birde rica etsem yüzünüzün şuanki halinin bir fotosunu koyabilirmisiniz çok yardımcı olursunuz bu konuda bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama yaptıran yakın kimsem olmadığı için size danışmak istedim birde siz hangi şehirde yaptırıyorsunuz ben istanbuldayımda hiç bir fikrim yok bu konuda şimdidn teşekkürler...

sizin güzel yorumlarınızı gördükçe iğneli epilasyonabir an önce başlamak istiyorum ama yinede insanın içinde acaba diye birşey olmuyor değil sizin yüzünüzdeki tüyer bitti mi bittiyse kaç seans ta bitti birde rica etsem yüzünüzün şuanki halinin bir fotosunu koyabilirmisiniz çok yardımcı olursunuz bu konuda bende yüzüme iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ama yaptıran yakın kimsem olmadığı için size danışmak istedim birde siz hangi şehirde yaptırıyorsunuz ben istanbuldayımda hiç bir fikrim yok bu konuda şimdidn teşekkürler...

canımm ben ankaradayımmm....bizde burdaa bir uzman bulana kadar baya birr uzman dolaştık....dene me yanılmaaa yani...
benim yüzümmm lazerden kötü durumda idi....ben başka uzmanlarla başladımmm.....ilk günlerde çok tedirgindim bitmeyecek diyee ama artık böle bişey düşünmüyorumm hiçç ünkü yüzümü 3 ay yaptırmdığım haldeee hiç rahatsız olamdımm yüzümün 100de 80 i bitti kalanlarda incelerr..lazerle işlem gördükleri için zaten incelerek biteceğini biliyordumm....birde ben çok sık gitmedim gitse idimmm tamamen sıfır olurlardı küçük çocuğum olduğu için seans araları uzun oluyorr yani ben toplamda 5 6 kere ancak gittimm...istanbull için yazılan bir yer ler vardı sanırımm ordan okusan kimden memnun olduklarını bilemiyorum takip etmediğim içinn....ama izmire gidersen aysel hanım çok beğeniliyorrr

ama iğneliye iyi bir uzmana git canımm kesin çözüm çünküü...

öncelikle çok teşekkür ediyorum cevabınız için bende direkiğneliye başlamak istiyorum ama üniversite öğrencisi olduğumdan yüzümn belli olmasından çekiniyorum epilasyon sonrası lekeler çok belli oluyormu birde şuan yüzünüzde delikler alan varmı hani öyle yorumlar yapılmaş ya kimi başlıklarda ileride yüzün şarkıcı izel gibi olması gibi bir risk olablirmi sizin yazdıklarınızı okumamdan bu konuyu baya araştırdığınızı düşündüğüm için soruyorum?

öncelikle çok teşekkür ediyorum cevabınız için bende direkiğneliye başlamak istiyorum ama üniversite öğrencisi olduğumdan yüzümn belli olmasından çekiniyorum epilasyon sonrası lekeler çok belli oluyormu birde şuan yüzünüzde delikler alan varmı hani öyle yorumlar yapılmaş ya kimi başlıklarda ileride yüzün şarkıcı izel gibi olması gibi bir risk olablirmi sizin yazdıklarınızı okumamdan bu konuyu baya araştırdığınızı düşündüğüm için soruyorum?

canımmm yüüzmde en ufak ne delil ne izz öle işey kalmadı hiçç....en yakın şahidi tiggo dur kendisi gördü beni şahsenn denk geldikk sevda hanımınnn yerindee.....
bilmiyordukk birbirimizin orda olacağını çok denk geldi....kendisi beni yakından inceleyen biri olarak sölesin:9:

çukurum filan yok canım foto eklerim senin içinnn hatta hemen çekiyorummmm ve ekliyorummm perşembe günü gittim tüm yüz bıyık dudak altı yüüzn tamamı çalışıldııı fotoya bakıp karar verirsinn....

önemli olan iyi bir uzman bulman canımmm...zaten işni bilen biri ise ne iz ne çukur kalmazz......

yüzüne yavaş yavaş çalıştır çünkü ilk yaptırışta daha fazla tepki veriyor sonra alışıyorr tepkisi az oluyorrr .....umarımmm memnun olacağın bir yer bulursun canımm.... sevgiler..

merhaba kızlarr :6:
sevda hanıma 2. seansıma da gittim. bu kez cikan bıyık cene ve dudak altına calıstı. dudak altında canım cok yandı :26: kabuklanma oldu kızarma da. ctesi yaptırdım. bugun kızarıklık iyice azalmıstı. ama bazı yerlerde kabuklar var hala :25: bi tanıdıgımla konustum o figene yaptırdım ve komple bitti dedi. figen kim diye de sormadım :27: figen kim burada bilen var mı?

sevda hanıma 2. seansıma da gittim. bu kez cikan bıyık cene ve dudak altına calıstı. dudak altında canım cok yandı :26: kabuklanma oldu kızarma da. ctesi yaptırdım. bugun kızarıklık iyice azalmıstı. ama bazı yerlerde kabuklar var hala :25: bi tanıdıgımla konustum o figene yaptırdım ve komple bitti dedi. figen kim diye de sormadım :27: figen kim burada bilen var mı?

figen kimki burdan birimi dedi onu sanaa ilk kez adı zikredildi...

canım hemen foto ekleyeceğim dedim ama ufaklık sd kartı saklamış ancak bulabildimm....ajandamınn sayfalarının içine koymuş bakmadığım yer kalmamıştı....şimdi sevda hanım ilk gidişimdeki fotolarımı ekliyorum birazdanda bugünki halimi çekip ekleyeceğimm... $100_7169.jpg $100_7172.jpg

bugünden fotolarrrrr

yüzümde ne pudra ne bir fondoten hiç bişey yokkk....

dikkate alırken öle dikkat al canımm...hafif kırmızılıklarrıda fondoten halleder ... $100_7447.jpg $100_7448.jpg

umarım bende sizin gibi memnun kalırım çok yardımcı oldunuz inş iyi bir uzman bulabilirim umarım hepimiz tüysüz günlere kavuşuruz iyi günlr....

peruş ben de Sevda hanıma spora gidiyorum terliyorum nasıl olacak demiştim. Sevda hanımda terdense serin duş al o zaman. çünkü ter daha kötü etkiler demişti. ben bu yüzden su değmesin diye söylenen süreye uymadım bir sorunda olmadı. yalnız havuza falan gitme dedi kimyasallardan dolayı. yani abdest almanda bence bir sorun olacağını zannetmiyorum. ama duştan sonra bactroban (antibiyotikli krem) sürün dedi. ayrıca ayda bir regl dönemini beklersen çıkan tüyler uzarsa güçlenirmiş. çünkü kıllar farklı zamanlarda (2 hafta) çıkıyormuş yani bir aydan daha kısa zamanda gitmen gerekir.
tabi benim fikrimi sorarsan eğer tüylerin yoğun ise yoğun çalıştırdığın zaman regl dönemine denk getir. bir gün su değidirme. daha sonra az yaptırdığın zamanlarda abdest alabilirsin. zaten ben su değdirmeme ragmen Sevda hanımda bi sorun yaşamadım... Sana kolay gelsin...[/QUO

canım çok teşekkür ederim. ilk yaptıracağım zaman çok tepki vereceği için regl döneminde gitmem daha doğru olur. benim cildim çok hassas iple bile alınca bir saat kızarıklık gitmiyor. Söylediklerini dikkate alıcam.
teknolog sizin hakkınızı nasıl ödeceğiz resimler için çok teşekkür ederiz. Hem yorumlarınız hem de resimlerinizle bize destek oluyorsunuz.

arkadaşlar ben daha önce figen diye birisine gittim. menekşe sok.taki. benim kötü tecrübelerim bu kişiden oldu. hala izleri duruyor ve çukur çukur. sivilce çukurları gibi. orada bir kadın şikayete gelmişti yüzünde çalışılan yer adeta mor gibi yaraydı. çok normal geçer deyip kadın ne derse desin onu susturdu. ayrıca hiç steril değil herkes kendi çarşafını götürüyordu. ignesi nemectron değildi. daha önce başka biryere gitmemiştim bunlar normal geliyordu. eğer bahsettiğiniz bu kişi ise asla tavsiye etmem...

şimdi Sevda hanıma gidiyorum. orada yaşadıgim olumsuzlukların hiç birini yaşamadım. hem steril, hem güleryüzlü, hızlı ve en önemlisi başarılı. (2. seansa gittim gelen tüm müşterileri memnundu)

Sevda hanımın ellerine sağlık...

canımmm yüüzmde en ufak ne delil ne izz öle işey kalmadı hiçç....en yakın şahidi tiggo dur kendisi gördü beni şahsenn denk geldikk sevda hanımınnn yerindee.....
bilmiyordukk birbirimizin orda olacağını çok denk geldi....kendisi beni yakından inceleyen biri olarak sölesin:9:

çukurum filan yok canım foto eklerim senin içinnn hatta hemen çekiyorummmm ve ekliyorummm perşembe günü gittim tüm yüz bıyık dudak altı yüüzn tamamı çalışıldııı fotoya bakıp karar verirsinn....

önemli olan iyi bir uzman bulman canımmm...zaten işni bilen biri ise ne iz ne çukur kalmazz......

yüzüne yavaş yavaş çalıştır çünkü ilk yaptırışta daha fazla tepki veriyor sonra alışıyorr tepkisi az oluyorrr .....umarımmm memnun olacağın bir yer bulursun canımm.... sevgiler..

evet ben şahidim :9:

Teknolog'un yüz çok güzel hiç bir şekide iz,leke yok. bembeyaz maşallah :nazar:

hiç haberimiz yoktu.
-ben "Tiggo" dedim.
-"Teknolog" dedi ve
- ben "aaa merhaba" oldum :9:

hatta ben bugün yine gittim Sevda Hanım'a. orada iki kişi daha gördüm. çenesindeki ve kaşlarında ki tüylerin kurtulmuş çok memnun bir bayanla.
ve 5 yıl lazer ardından kalın simsiyah kıllarından kurtulan üni. öğrecisiyle. bebek gibi olmuştu yüzü.:emir_bebek: çok güzel olmuştu. ensesinin arka tarafındaki tüylerinden de kurtulmak üzere çok az kalmış.yüzündeki, ensesindeki ve kol altındaki kalan tüylerinden 20 dk içinde kurtuldu yaa çok güzel birşeyyyy. Kim bilir ben kaç saat daha gidecem:26:
Ama inşallah bende kurtulacam başta Teknolog'un sayesinde ve onu görünce bugün ki arkadaşları da görünce iyice inandım yani...

Herkese tavsiye ediyorum. İz ve leke kalmıyor. lazer lekeleri gitmişti yaa ne güzellll.

bende bebek gibi yüz is-ti-yo-ruuummm :9: :52:

evet ben şahidim :9:

Teknolog'un yüz çok güzel hiç bir şekide iz,leke yok. bembeyaz maşallah :nazar:

hiç haberimiz yoktu.
-ben "Tiggo" dedim.
-"Teknolog" dedi ve
- ben "aaa merhaba" oldum :9:

hatta ben bugün yine gittim Sevda Hanım'a. orada iki kişi daha gördüm. çenesindeki ve kaşlarında ki tüylerin kurtulmuş çok memnun bir bayanla.
ve 5 yıl lazer ardından kalın simsiyah kıllarından kurtulan üni. öğrecisiyle. bebek gibi olmuştu yüzü.:emir_bebek: çok güzel olmuştu. ensesinin arka tarafındaki tüylerinden de kurtulmak üzere çok az kalmış.yüzündeki, ensesindeki ve kol altındaki kalan tüylerinden 20 dk içinde kurtuldu yaa çok güzel birşeyyyy. Kim bilir ben kaç saat daha gidecem:26:
Ama inşallah bende kurtulacam başta Teknolog'un sayesinde ve onu görünce bugün ki arkadaşları da görünce iyice inandım yani...

Herkese tavsiye ediyorum. İz ve leke kalmıyor. lazer lekeleri gitmişti yaa ne güzellll.

bende bebek gibi yüz is-ti-yo-ruuummm :9: :52:

saol canımmmm sende kurtulcaksın eminimmm benn...bu günleri unutacaksın bilee....
biraz sabırrr:34:

Teknolog, sen şimdi kalıcı olarak kurtuldun mu kıllardan?

canıım ok az varr tiggo gördü çokkk yaklaşıncaa farkediliyorr pudra yada fondoten felan olmadığındaa.....sıfırr olmadı tabi tek tük çıkıyor ince olarakk...onları bitirmek için devam ediyorummmm...:34:

arkadaşlar ben daha önce figen diye birisine gittim. menekşe sok.taki. benim kötü tecrübelerim bu kişiden oldu. hala izleri duruyor ve çukur çukur. sivilce çukurları gibi. orada bir kadın şikayete gelmişti yüzünde çalışılan yer adeta mor gibi yaraydı. çok normal geçer deyip kadın ne derse desin onu susturdu. ayrıca hiç steril değil herkes kendi çarşafını götürüyordu. ignesi nemectron değildi. daha önce başka biryere gitmemiştim bunlar normal geliyordu. eğer bahsettiğiniz bu kişi ise asla tavsiye etmem...

şimdi Sevda hanıma gidiyorum. orada yaşadıgim olumsuzlukların hiç birini yaşamadım. hem steril, hem güleryüzlü, hızlı ve en önemlisi başarılı. (2. seansa gittim gelen tüm müşterileri memnundu)

Sevda hanımın ellerine sağlık...

bende tanıyorum o figeni dediklerinın hepsine katılıyorum ne siteril çalışıyo ne güleryüzlü hatta o işleri onun değil bırının işyerini çalıştrıyo orada işci. burnu havalarda benden randövü almak çok zordur önümdeki 3 ay doluyum demişti :) sırada bekleyenlere bı baktım kımının kaşı kımının dudak üzeri kımınınde yanakları sivilceden kalan izler gibi çökmüştü. kadınların yüzlerine 1 avuç nohut atsan hepsi yüzlerinde kalır yerede düşmez öyle çukur çukurdu. kadında iz var dedim bas bas bagırdı o iz değil diye görünen köy kılavuz istermı tatıle gitsin güneşlensin bişey kalmaz dıyo

Merhaba ocean91,

özelden msj atma hakkım olmadığı için buradan sorularını cevaplıyorum.

bende iğneli epilasyona yeni başladım 1 ay oluyo. öncesnde lazer yaptırıyordum yüzüme ama yüzümdeki tüyler çoğaldığı için int. araştırıp burayı buldum. buradan Teknolog saolsun bana ilk başta Güngör hanımı söyledi güzel temiz çalışıyor.yapıldığında iz falan kalmıyo kızarklık birazda şiş oluyo ama birkaç saate geçiyo.
sonra Sevda hanımı deneyip onunda iyi olduğunu söyledi. bede gittim 3defa gittim şimdiye kadar Sevda hanım'a. Güngör hanımdan biraz daha hızlı. yüz bölgesini bilerek biraz dah yavaş yapıyo sadece iğnenin girdiği yerde kabuklanma oluyo küçük küçük 1 hafta içinde geçiyor. çok kabuklanma olmaması için yüzü biraz daha yavaş yapıyo. ama vücutta daha hızlı çalışıyor.
güngör hanım tunalı da saatlik ücreti 70 tl. 1.15 e geliyo dksı.
sevda hanım kızılay da saatlik ücreti 105 tl 1.75 e dksını yapıyo.
benim yüzümde lazerden dolayı leke var. iğneliden değil. ben canlı olarak lazerden dolayı lekeleri olan birisinin geçmiş halini gördüm bebek gibi yüzü var maşallah.
sevda hanım lazerdeki lekelerin geçeceğini söylüyor banada.
bunları topikte de yazmıştım diğer arkadaşlarında yaşadıkları var onlarıda okursan karar verebilirsin.
sevda hanım a gidip deneme de yaptırabilirsin.
İyi günler...

Back