• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"izoleli" genel bir isim cnm başka iğneler de var izoleli olan. nemektron dersen doğrusunu verirler.

izoleli iğne ve nemectron iğne aynı şey mi yarın gidip alıyım diyorum da yanlış iğne almıyım.

kesinlikle aynı değil ikiside gümüş görünümlüdür fakat izoleli daha farklıdır istersen almadan internetten bi arastırıp sekline flan bak cnkü kandırabliolar. fiyat olarak cok fark var zaten aralarında.izoleli piyasada 2.5tl flan ama nemectron 10tl den asagı degil nemectron bras dha byük dgerlerine göre

arkadaşlar öncelikle yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. 3 gün önce sevda hanıma gittim çok memnun kaldım. deneme seansında hiçde 10 yıl önce gittigim yerdeki gibi (menekşe sok. F....) yaralar olmadı.
epilasyonun nasıl yapılması gerektiğini bilmiyordum. resmen sulu yaralar oluyordu ve çukur çukur iz kalmıştı. ignesi farklıydı. ayrıca iğneyi batırırken acıyordu cımbızla kılı çekiyordu resmen.
şimdi kıyaslama imkanım oldu.Sevda hanım islemi önce kolumda göstererek anlattı sonrada yüzümde denedi. Allah razı olsun kendisinden herhalde doğru yoldayım. Profesyonel çalıştığı belli gayet temiz.
öngoruşmemizde ikna oldum. gayet bilgili ve çok çok hızlı ve iğne acısı hissetmedim. demekki daha önce gittiğim menekşe sokaktaki hanım kıl yerine beni yakmış.

Sevda hanıma gideli 3 gün oldu. gayet başarılı. kabuk oluyur diye yazmış bazı arkadaşlara ama bende kabuklanma olmadı. belki cilde bağlı olarak değişebilir mi? bende sorun yok.

Sizlere kolay gelsin.
sonuçlar tabiki önemli gelişmeleri yazarım

memnun kalmana çok sevindim pisi pisi :) arkadaşlar bu arada 7. seans epilasyonumu yaptıralı 25 gün oldu ve kıllarım neredeyse çıkmadı. çıkıcak die gözetlerdiklerim de ilk gittiğime kıyasla %70 azaldıııı :) çıkma da gecikiyor. çok mutluyum ya! Allah sevda hanımdan razı olsun...

güzelsonuçlar alacağına eminim canımmm ikisindendee...bariz farkları yok ikiside iyi çalışıyorrr....

eminim ben sonuçlar seni memnun edecektir...

ben bu hafta birkez daha gideceğimmm...kendimi ayarlayabilirsemm.....randevu almadım henüz alacağımm..

kabuklanma olanlardan biri benimm ama ben o kabuklarla bile dışarı çıktımm...çok aşırı deildir baştan beri beni takıp edenlere fotolar eklemiştim ilk yaptırdığım eda hanımda çok fenaydıı....

onun gibi bir kabuklanma deil di....rahatsız edecek dozda deil yanii....

fondoten pudra bunlarlaaa beşeri ilişkileir olan kişiler kamufle edebilirler...hele şu güneş olmayan günleri değerlendirmek gerekk bir an çnce sık sık gidipp durumu sıfırlamaya çalışmalılarr.....

kabuklanma oldu dediğim gibi ama bir hafta içinde kendileri döküldü gitti hiç bir zi veya çukrulanma yok kesinliklee...oyüzden sıkılmnıza dert etmenize egrek yokk :34:

pisi pisi memnun kalmana çok sevindim canımmm kıllara ölüm:33::34:

valla kıllardan kurtulanları gördükçee mutluluğum ayyuka çıkıyorrr pis kıllarınn bittiğini duymazz huzur verici..bir zmanlar bitmiyecek diyee panik halindeydim artık çok relaxım ..

hele ankarada iki uzman bulmamızz süper olduu...:34:

ben de çok mutlu ve relaxım :) bitiyorlar. çıkanlar da kıl mı tüy mü belli değil. tam kıllarım çıkmaya başladığında bacaklarım birbirine değse sert kıllar batardı resmen ya... artık batmıyorlar. artık batıkta yok. kıllar oldu tüycük :) he he he kıllara ölüüüüüm :)

burdaki yorumlardan sonra bende sevda hanıma randevu aldım yarın gitcem yüz için inş iyi olur.tüylerin uzunluğu nasıl olmalı bıyık şuan çok uzun deilde cımbız tutar ama kısa

burdaki yorumlardan sonra bende sevda hanıma randevu aldım yarın gitcem yüz için inş iyi olur.tüylerin uzunluğu nasıl olmalı bıyık şuan çok uzun deilde cımbız tutar ama kısa

destist benim kıl yapım mesela şöyle : uzunluk olarak çok boyu uzamıyor. komik ama öyle birkaç milim olup kalıyor. bu nedenle ben sir ağda yaptırırken de kızarıyordum. bir defada alınmıyordu bazen. veya 2 ay beklemem gerekiyodu. buna mukabil sık ve koyular. (ben de baya esmerim zaten) yine de sevda hanım tüm dudak üstümü aldı. sıfırladı. 40 dakika sürdü. ancak kıllar kısacık ve sık olduğu için beni uyardı tahriş biraz fazla olabilir diye (bunda kendisinin bi şuçunu görmüyorum gerçekten başkasına gitsem 3 günde filan çalışılacak bir şekilde çalıştı tertemiz yaptı 2 mm lik kılları tek tek temizledi)
kısacası cımbızla tutacak kadar diyorsan sorun yoktur alabilir.
bi de sevda hanım çok bekleyerek gelmeyin diyor bu konuda da haklı. çünkü kılların büyüme aşamaları var. ilk büyüme aşamasında kıl, kıl köküne bağlı halde durur. o aşamada iken yapılan işlemler /ister ağda ister epilasyon) daha etkili sonuç verir çünkü kökü zayıflatma etkisi daha fazladır.
eğer uzun süre beklerseniz kılın kökü ile olan bağı zayıflar. kalınlaşır/sertleşir. bu aşamada kıla müdahele köke ulaşmadığı için daha az etkli olur.
-bu arada ben biyoloğum arkadaşlar herhangi bir epilasyon uzmanı ile çalışmanız çalışmamanız açısından deği genel anlamda kılların büyüme aşamaları böyle olduğu için yazıyorum- sevda hanımla olan kendi fikir birliğim ise şu şekilde ben sıfırlattım dudak üstümü. bundan sonra kıl gördükçe gidecem 5 dakikalık çıkanları hemen alacak. hastalarının arasında böyle 3-5 dakikalık işlemler yapıyor zaten.bıyık dışındaki bölgeleri sıfırlatma derdinde değilim onlarda da göze çarpanları alacak. bana dedi ki: beni ara sevda abla bi 5 dakika geliyorum de hemen gel. 2 ay bekleme çıksın diye. ben de bunu yapmaya çalışacam elimden geldiğince.

arkadaşlar mesajlarınızı okudğum kadarıyla sevda hanım dan memnun kalmışsınız rica etsem ayrıntılı bilgiyi özel mesaj olarka atabilir msiniz yani tel no su adresi gibi

önceki sayfalarda da yazılmıştı, arama motoruna Sevda Meşeci yazman yeterli ilk çıkan site de adresi, telefonu yazıyor.

Tüysüz günler....:1:

ben burada bazı üyelerin yorumlarına güvenip ankarada bi igneli epilasyoncuya gittim, adı M ile başlıyor... paramı ona helal etmiyorum
ne yazık kı milleti kandırıp kendilerine çekmek için sahte bir iki üyelik alıyorlar, ve yorumları kendileri yazıyorlar
ama allah büyük.. burada kendi ahbaplarının eş dostlarının ya da gidip gerçekten sonuc almadıkları kişilerin reklamını yapanlar allahtan korksunlar
insanlar temel ihtiyaclarından kısıp gidiyor böyle yerlere.. ona buna 2 kurus kazandırmak için insanların bedduasını almayın-tutar..

sevda hanım dk sını kaça yapıyor ve inşallah iz kalmıyordur dudak üstü için gideceğim.. umarım yine fiyasko olmaz

merhaba Teknolog,
özel msj attığın için teşekkür ederim. benim özelden yazmaya hakkım olmadığı için buradan teşekkür ederim.
dün Güngör hanınm'a gittim. beğendim. %100 garanti verdi inş. tüylerimden kurutlacam :)
yüzümde yara olmadı çok güzel :D
yardımın için çok çok teşekkür ederim. belki bir gün karşılaşırsak orada tanışmış oluruz yüze yüze de teşekkür ederim...
görüşmek üzere...:9:

tiggo merhaba
güngör hanım dudak üstünün dk sını kaça yapıyor? igneyi kendimiz mi götürüyoruz?
bir de şu nemectron iğne nerde satılıyor orijinal satan bi yer var mı?
lazer yüzünden dudak üstümdeki tüyler resmen kıla döndü ki gayet beyaz tenliyim ve 2-3 tüy için gittim
fakat sayıları arttı çok üzülüyorum

ben burada bazı üyelerin yorumlarına güvenip ankarada bi igneli epilasyoncuya gittim, adı M ile başlıyor... paramı ona helal etmiyorum
ne yazık kı milleti kandırıp kendilerine çekmek için sahte bir iki üyelik alıyorlar, ve yorumları kendileri yazıyorlar
ama allah büyük.. burada kendi ahbaplarının eş dostlarının ya da gidip gerçekten sonuc almadıkları kişilerin reklamını yapanlar allahtan korksunlar
insanlar temel ihtiyaclarından kısıp gidiyor böyle yerlere.. ona buna 2 kurus kazandırmak için insanların bedduasını almayın-tutar..

sevda hanım dk sını kaça yapıyor ve inşallah iz kalmıyordur dudak üstü için gideceğim.. umarım yine fiyasko olmaz

canımm yorumu fazla olan üyelerinn mesajlarına güvenmeni tavsiye ederim evet maalesef her konuda bu böylee sahte üyelik alıp tanıtım amaçlı yazıyorlarr.

ben baştan beri fotolarla destekledim herşeyii...ne kimsenin reklamcısı ne destekçisiyimm...

gittim denedim gördümm..beğendiğimi tavsiye ettimm.....

ettim çünkü kıl işinin yüzdeki özelllikle bir bayan olarak zorluğunu uzun süre yaşadımm...

istiyorumki herkes kurtulsunn.....kıl yüzünden öz güveni sarsılan insanlarrra bir umut olalımm..

işi ticarete dökmmüş işin ehli olmayan insanlarınn reklamını yapıp ahhh almaktaan çok korkarımm...

bunu asla yapacak insan olmadımm.....ama denedim dediğim gibi gördümm....tavsiye ettiklerimi ediyorummm...

şimdiden kıllardan kurtulmana sevin canımm çaresi var odaa iğneli epilasyonn ama uzman ellerdee

sevgilerr..

Bahsettiğin kişiyi anladım :) Aynen ben de senin gibi paramı helal etmiyorum. Nerdeyse 2000 TL ye yakın bir param gitti. Tek bir tüy bile bitiremedi. :57:

tiggo merhaba
güngör hanım dudak üstünün dk sını kaça yapıyor? igneyi kendimiz mi götürüyoruz?
bir de şu nemectron iğne nerde satılıyor orijinal satan bi yer var mı?
lazer yüzünden dudak üstümdeki tüyler resmen kıla döndü ki gayet beyaz tenliyim ve 2-3 tüy için gittim
fakat sayıları arttı çok üzülüyorum

Merhaba delila,
Güngör Hanım yeni yılda zam yapacaktı saati nakit 70 tl demişti kredi kartına 85 tl.
Nakit olarak hesaplarsak dk 1.15 e geliyo.
Ben ilk Güngör hanımla başladım. Teknolog sayesinde. Güngör hanım satıyo zaten iğnesini. ben geçen ay yani aralıkta başlamıştım 20tl idi iğnenin fiyatı ona zam yaptımı bilemiyorum.
Güngör hanımda alabilirsin yani hiç riske girmeden kaliteli kullanıyor güvenilir biri Güngör hanım.
maalesef benimde yüzümdeki tüyler arttı. Umarım en kısa zamanda kurtuluruz tüylerden.

ben biliyorum canım o m ile başlayanı. valla m.. hanımın mağdurları da sevda hanıma geliyor. senin adına da üzüldüm :( benden de çok para aldılar yalan yanlış insanlar ben de helal etmiyorum onlara. ama sevda hanıma helali hoş olsun.
dk bölgesine göre değişiyor. sevda meşeci die arat internette. iletişim bilgileri gelir canım. fiyat için ayrıntılı bilgi alırsın. ama ben küçücük bir bölgende deneme seansı yaptır derim için rahat etsin die. süreci gözlemle. bak bakalım iz kalıyor mu (ki kalmıyor) ondan sonra teslim et kendini sevda hanımın ellerine. neticede senin bedenin. inşallah memnun kalırsın sen de

gibigibi ye katılıyorum. ayrıca sevda hanımın hızını düşününce güngör hanımdan ucuza geliyor galiba. Sevda hanımın artıları anestezi yaptırabilmesi, geç saate kadar çalışıyo olması. gittiğimde 2 kişi birden birisinin kollarına çalışıyorlardı. beklerken müsade istedim işlem yapılırken içeri girdim bayanla görüşme imkanım oldu kaşını bıyıgını alnını ensesini bacaklarını bitirmiş hızını alamamış memnun kaldğı için kollarına başlamış. kaymak gibi çıkacakmış. darısı bizlere inşallah. işini iyi yapana helal olsun....

Bahsettiğin kişiyi anladım :) Aynen ben de senin gibi paramı helal etmiyorum. Nerdeyse 2000 TL ye yakın bir param gitti. Tek bir tüy bile bitiremedi. :57:

burada çok iyi diye tanıttıkları adı M ile başlayan birini övmüşlerdi ben de gittim ama ne yazık kı sonu hüsran
allaha havale ediyorum

kızlar ben miss güzellik salonu sultan hanıma gittim evet tecrübelerim arasında oda var hatta geriye dönük bakarsanız yazmıştım giden varmı dıye. herneyse ben o hanıma gittim yaklaşık bı 3 4 ay kadar hala kartlarıda duruyo eskı kullanmadıgım çantamda geçen gün rastladım atmamışımda hiiiiiiiiççç memmun kalmadım kesinlikle önermıyorum evet kabuk tutmuyo yüzünüz şişiyo ve mınık mınık sivilce oldu benımkı ayrıca hiç bi azalma olmadı o yüzden bırakıp orayı bı kaç yere daha gittim.

sözün kısası tecrubelerım arasında mevcut önermıyorum ama tabi seçim sizin. benım gittiğim sıralar saati 46mıydı neydi

Yani bu cilt yapisiylada ilgili sanirsam. Bende hic oyle seyler olmuyor. Bazen bir iki kucuk sivilce olabiliyor. Oda epilasyon sonrasi yikamissam su degdigi zaman oluyor. Yada terledigimde yazin alnimda oluyodu bir iki tane. Azalmaya gelince benimki bitmek uzere. Yuzum bitti biyik cok az kaldi kol altimdada 3-4 tane. 1 sene olmadi daha. Gerci sultan hanimin reklaminida yapmak istemiyorum. Randevulara yansimasin diye. Kabuk birtek bacakta calisirken oluyordu. Bebegim oldugu icin bacaga vakit ayiramiyorum ama gittigim sureye ragmen cok az azaldi.

Yani bu cilt yapisiylada ilgili sanirsam. Bende hic oyle seyler olmuyor. Bazen bir iki kucuk sivilce olabiliyor. Oda epilasyon sonrasi yikamissam su degdigi zaman oluyor. Yada terledigimde yazin alnimda oluyodu bir iki tane. Azalmaya gelince benimki bitmek uzere. Yuzum bitti biyik cok az kaldi kol altimdada 3-4 tane. 1 sene olmadi daha. Gerci sultan hanimin reklaminida yapmak istemiyorum. Randevulara yansimasin diye. Kabuk birtek bacakta calisirken oluyordu. Bebegim oldugu icin bacaga vakit ayiramiyorum ama gittigim sureye ragmen cok az azaldi.

hiç su değdirmedim epilasyon sonrası ben 2 gün yüzümü yıkamıyorum kızlar bazen 3 gün :D pis pis dolaşıyorum korkudan :)) azıcık bıle azalma olmadı zaten azalma olsaydı orada kalırdım. fiyat olarakdsa uygundu fakat hiç memmun kaalmadım. sizin için sevindim

Back