Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izoleli iğne ve nemectron iğne aynı şey mi yarın gidip alıyım diyorum da yanlış iğne almıyım.
arkadaşlar öncelikle yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. 3 gün önce sevda hanıma gittim çok memnun kaldım. deneme seansında hiçde 10 yıl önce gittigim yerdeki gibi (menekşe sok. F....) yaralar olmadı.
epilasyonun nasıl yapılması gerektiğini bilmiyordum. resmen sulu yaralar oluyordu ve çukur çukur iz kalmıştı. ignesi farklıydı. ayrıca iğneyi batırırken acıyordu cımbızla kılı çekiyordu resmen.
şimdi kıyaslama imkanım oldu.Sevda hanım islemi önce kolumda göstererek anlattı sonrada yüzümde denedi. Allah razı olsun kendisinden herhalde doğru yoldayım. Profesyonel çalıştığı belli gayet temiz.
öngoruşmemizde ikna oldum. gayet bilgili ve çok çok hızlı ve iğne acısı hissetmedim. demekki daha önce gittiğim menekşe sokaktaki hanım kıl yerine beni yakmış.
Sevda hanıma gideli 3 gün oldu. gayet başarılı. kabuk oluyur diye yazmış bazı arkadaşlara ama bende kabuklanma olmadı. belki cilde bağlı olarak değişebilir mi? bende sorun yok.
Sizlere kolay gelsin.
sonuçlar tabiki önemli gelişmeleri yazarım
güzelsonuçlar alacağına eminim canımmm ikisindendee...bariz farkları yok ikiside iyi çalışıyorrr....
eminim ben sonuçlar seni memnun edecektir...
ben bu hafta birkez daha gideceğimmm...kendimi ayarlayabilirsemm.....randevu almadım henüz alacağımm..
kabuklanma olanlardan biri benimm ama ben o kabuklarla bile dışarı çıktımm...çok aşırı deildir baştan beri beni takıp edenlere fotolar eklemiştim ilk yaptırdığım eda hanımda çok fenaydıı....
onun gibi bir kabuklanma deil di....rahatsız edecek dozda deil yanii....
fondoten pudra bunlarlaaa beşeri ilişkileir olan kişiler kamufle edebilirler...hele şu güneş olmayan günleri değerlendirmek gerekk bir an çnce sık sık gidipp durumu sıfırlamaya çalışmalılarr.....
kabuklanma oldu dediğim gibi ama bir hafta içinde kendileri döküldü gitti hiç bir zi veya çukrulanma yok kesinliklee...oyüzden sıkılmnıza dert etmenize egrek yokk
pisi pisi memnun kalmana çok sevindim canımmm kıllara ölüm
valla kıllardan kurtulanları gördükçee mutluluğum ayyuka çıkıyorrr pis kıllarınn bittiğini duymazz huzur verici..bir zmanlar bitmiyecek diyee panik halindeydim artık çok relaxım ..
hele ankarada iki uzman bulmamızz süper olduu...
burdaki yorumlardan sonra bende sevda hanıma randevu aldım yarın gitcem yüz için inş iyi olur.tüylerin uzunluğu nasıl olmalı bıyık şuan çok uzun deilde cımbız tutar ama kısa
merhaba Teknolog,
özel msj attığın için teşekkür ederim. benim özelden yazmaya hakkım olmadığı için buradan teşekkür ederim.
dün Güngör hanınm'a gittim. beğendim. %100 garanti verdi inş. tüylerimden kurutlacam :)
yüzümde yara olmadı çok güzel
yardımın için çok çok teşekkür ederim. belki bir gün karşılaşırsak orada tanışmış oluruz yüze yüze de teşekkür ederim...
görüşmek üzere...
ben burada bazı üyelerin yorumlarına güvenip ankarada bi igneli epilasyoncuya gittim, adı M ile başlıyor... paramı ona helal etmiyorum
ne yazık kı milleti kandırıp kendilerine çekmek için sahte bir iki üyelik alıyorlar, ve yorumları kendileri yazıyorlar
ama allah büyük.. burada kendi ahbaplarının eş dostlarının ya da gidip gerçekten sonuc almadıkları kişilerin reklamını yapanlar allahtan korksunlar
insanlar temel ihtiyaclarından kısıp gidiyor böyle yerlere.. ona buna 2 kurus kazandırmak için insanların bedduasını almayın-tutar..
sevda hanım dk sını kaça yapıyor ve inşallah iz kalmıyordur dudak üstü için gideceğim.. umarım yine fiyasko olmaz
ben burada bazı üyelerin yorumlarına güvenip ankarada bi igneli epilasyoncuya gittim, adı M ile başlıyor... paramı ona helal etmiyorum
ne yazık kı milleti kandırıp kendilerine çekmek için sahte bir iki üyelik alıyorlar, ve yorumları kendileri yazıyorlar
ama allah büyük.. burada kendi ahbaplarının eş dostlarının ya da gidip gerçekten sonuc almadıkları kişilerin reklamını yapanlar allahtan korksunlar
insanlar temel ihtiyaclarından kısıp gidiyor böyle yerlere.. ona buna 2 kurus kazandırmak için insanların bedduasını almayın-tutar..
sevda hanım dk sını kaça yapıyor ve inşallah iz kalmıyordur dudak üstü için gideceğim.. umarım yine fiyasko olmaz
tiggo merhaba
güngör hanım dudak üstünün dk sını kaça yapıyor? igneyi kendimiz mi götürüyoruz?
bir de şu nemectron iğne nerde satılıyor orijinal satan bi yer var mı?
lazer yüzünden dudak üstümdeki tüyler resmen kıla döndü ki gayet beyaz tenliyim ve 2-3 tüy için gittim
fakat sayıları arttı çok üzülüyorum
Bahsettiğin kişiyi anladım :) Aynen ben de senin gibi paramı helal etmiyorum. Nerdeyse 2000 TL ye yakın bir param gitti. Tek bir tüy bile bitiremedi.
kızlar ben miss güzellik salonu sultan hanıma gittim evet tecrübelerim arasında oda var hatta geriye dönük bakarsanız yazmıştım giden varmı dıye. herneyse ben o hanıma gittim yaklaşık bı 3 4 ay kadar hala kartlarıda duruyo eskı kullanmadıgım çantamda geçen gün rastladım atmamışımda hiiiiiiiiççç memmun kalmadım kesinlikle önermıyorum evet kabuk tutmuyo yüzünüz şişiyo ve mınık mınık sivilce oldu benımkı ayrıca hiç bi azalma olmadı o yüzden bırakıp orayı bı kaç yere daha gittim.
sözün kısası tecrubelerım arasında mevcut önermıyorum ama tabi seçim sizin. benım gittiğim sıralar saati 46mıydı neydi
Yani bu cilt yapisiylada ilgili sanirsam. Bende hic oyle seyler olmuyor. Bazen bir iki kucuk sivilce olabiliyor. Oda epilasyon sonrasi yikamissam su degdigi zaman oluyor. Yada terledigimde yazin alnimda oluyodu bir iki tane. Azalmaya gelince benimki bitmek uzere. Yuzum bitti biyik cok az kaldi kol altimdada 3-4 tane. 1 sene olmadi daha. Gerci sultan hanimin reklaminida yapmak istemiyorum. Randevulara yansimasin diye. Kabuk birtek bacakta calisirken oluyordu. Bebegim oldugu icin bacaga vakit ayiramiyorum ama gittigim sureye ragmen cok az azaldi.