Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün bir yere gittim bilgi almak için. kadın çok ukalaydı ve hiç sevmedim. nereye gidersen git 3-5 gün kabuklanma olucak, iz olur filan dedi. ben iz kalmasını istemiyorum ve sürekli insan içindeyim dedim. diyorki bana yüzünde zaten iz var. sanki iğneli izi mi o sivilce izi. sinir oldum. ayrıca da iz var diye daha çok olmasında bir sakınca yok anlamına mı geliyor. zaten var ben yapınca da iz kalsın nolucak der gibi. hiç sevmedim. annemle konuşması da azarlar gibiydi. saygısızca geldi bana. birde sir ağda yapıyım filan dedi. ben de yaptırmadım. izden filan zaten korkuyorum. sevgi hanımla konuşmaya gidicem ama belki güngör hanımı da düşünebilirim. çünkü o yapınca kabuklanma olmuyormuş. sevgi hanımı hızlı tüm yüzümü bi seferde bitirir diye düşünmüştüm. şimdi yine kararsız kaldım. bu arada hacettepeyi aradım orada da telefondaki kadın kabuklanma olur dedi. offff yaa biri bi şey desin. ben daha hiç yaptırmadım. artar diye korkuyorum (sebebi annem daha önceden bıyığına defalarca yaptırdı ama azalmak bir yana arttı, bilmeyene yaptırınca böyle oluyo). bir de günlerce yolunmuş tavuk gibi suratım meydanda dolanmak istemiyorum. hassas bir cildim var zaten.
marginalcim sevda hanımla biz epilasyon öncesi epilasyon sırası ve sonrası sohbet ediyoruz sürekli. sevda hanımın şöyle de bir iddiası var:"bu epilasyon iğnesiyle hasarlı yerleri de düzeltir (cillteki hasarlar) cildi de güzelleştiririm" diyor. gerçekten öyle ama. benim artık kıl çıkmayan yerlerim o kadar pürüzsüz duruyor ki. yani kabuklanma sonrası iz kalmayacağı gibi, cildin de güzelleşecek bir sonra ki randevunda bu konuyu da konuşabilirsiniz :)
teşekkürünü de kabul ediyorum bu arada :))) ne de olsa sevda hanımı ben tavsiye ettim ve sizlerin de memnun kalmanıza inan çok çok çok sevindim.
güngör hanıma git ozaman canımmm...en fazla yarrım gün kızarık gezersinnnn...uygun olduğunn izili olduğun bir zmanda 3 4 günn gibi sevd ahanıam gider tümünü yaptırırsınn.....iğnelide çoğalma olmaz ilk defa senden duyuyorumm....
yara olmasın diyorsan düşünmene gerek yok güngör hanıma gideceksin demektirr
eli çok mu yavaş güngör hanımın yarın hem sevda hanıma (sevgi miydi yoksa?) hem de güngör hanıma gidicez. annemin çoğaldı ya yapamadı kadın artık iğneli yapıyorum diye naptıysa annemin bıyıklarına kedi bıyığı gibi dudağının kenarlarından 3-5 tane fırtlıyodu. ben de bıraktırdım anneme zaten ona demiştim o kadına yaptırma diye şimdi kendim iple alıyorum annemin bıyıklarını. kendi yüzümü muhtemelen güngör hanıma yaptırcam. bi seansta tamamlayamaz mı çok kötü mü olur
güngör hanımın eli yavaş deil....sevda hanıma kıyasla daha yavaş öle diyelimm..
yoğunluğu nasıl yüzününnn günör hanıam gidersen zaten göz ebatanalrı toplar daha sonra inceler için çağıracaktırr.....
ona göre karar verr..
sevda hanımada gideersenn yoğun çalışacaktır ama kabuklanma oluyorrr hangisi sana uygunsaa...kendin karar vereceksinn..
iğneli yaptırırken üste birde cildimizmi güzleleşiyorr ne demek istedin anlam veremediM??[/Q
şööle geniş açıklama yapayım o halde. şimdik ben bacak arası bikini ve göbeğe gidiyorum ya! benim buralarda kıl olduğu gibi bir de batıklarım ve batıkların bıraktığı lekelenmeler vardı. gerçekten çok çirkin görünüyordu. sevda hanım epilasyon yapıldıkça hepsi geçicek dedi ve de iyileşmeleri gözümle görüyorum. yani kıl, kılın çıktığı kocaman gözenek ve batıkların oluşturduğu iğrenç yaralı bereli izler gitti ve o bölgenin renginde açılma oldu. yani hep hayal ettiğim kaymak görüntü olan yerlerin sayısı arttı, inşallah tamamen kaymak gibi olacak. iğneyle dudak üstünde yaş ilerledikçe ince çizgiler çıkıyor ya işte onları bile iğneli epilasyonla giderdiğini söölemişti sevda hanım. he canlı örnek görmedim. ama kendimde gördüğümü anlattım. yani sizlerin de yüzleriniz pürüzsüz kaymak gibi olacak inşallah.
iğneli yaptırırken üste birde cildimizmi güzleleşiyorr ne demek istedin anlam veremediM??
Ben bugün gittim güngör hanımla tanıştım. haftaya cumaya randevu aldım. çünkü bi tek o gün yaptırabilirdim. sonra da kızılaya gidip dişçi buldum iğne yapıyormuş 5 tl ya önce oraya gidip iğnemi yaptırıcam oradan da taksiyle randevuma gidicem. yalnız ben iğne olayını sormayı unuttum kendisine. aslında kendim alıcaktım ama şimdi hangi iğneyi kullanıyo bilmiyorum. bu arada işlem öncesi uyuşturucu iğne vurulan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. uyuşuk olan bölge bir tek dudak üstü mü oluyo yoksa iğne diğer bölgelere az da olsa yayılıyomu
merhaba kızlar,
Dün Sevda hanım'la ilk randevum vardı. yarım saatlikti ama bu 70dk oldu kurtulmak istiyorum deyince ayrıntılı baktı yüzümün çoğu yapıldı ense tarafımda var bide küçük tüyler var daha çıkmamış olanlar.
burada konuşulanlardan haberi var kendisinin kabuklanma olduğunu falan yazmışlar dedi. istersen yavaş çalışabilirim dedi kendiside bende kabuk olmasından korkuyorum dedim lazer de çektiğimden dolayı. o da sadece iğnenin girdiği yerin kabuk olacağını iğne ucu kadar olacağını söyledi bende öyleyse olabilir lazerde geniş alan yanık gibi kabuk oluyordu çünkü. Güngör hanım'dan biraz daha hızlıydı. 1 kat daha herkes kabuklanma oluyo diye konuşunca sanırım biraz daha yavaş yapmaya başladı.
Şuan da bazı yerlerde iğne ucu kadar kabuklanmaya başlar gibi duruyo ama öyle çok değil aşırı bi kabuklanma yok rahatsız etmiyor yani.
Sevda hanım yüzün yenilendiğinden bana da bahsetti epilasyon yaparken birde yüzü tazeliyormuş.
5 yıl lazerden sonra kendisine geleni yanımda aradı kendisi çok memnunmuş. bebek gibi cildi olmuş fondoten,pudra hiç birşey kullanmıyormuş şimdi sadece allık kullanıyorum diyor.ilk başta kötüye gidiyor diye düşünmüş ama sonra sonuç almaya başlamış.
aynen bende kötüye gidiyor diye düşünüyordum umarım 2-3 aya bende iyi bir sonuç alırım. Güngör Hanım ve Sevda Hanım da 2-3 ay sabretmemi söylüyor.
Şimdilik bi Güngör Hanım bi Sevda Hanım'a gitmeyi düşünüyorum
bakalım nasıl sonuç alacam ve ne zaman sonuç almaya başlayacam...
arkadaşlar öncelikle yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. 3 gün önce sevda hanıma gittim çok memnun kaldım. deneme seansında hiçde 10 yıl önce gittigim yerdeki gibi (menekşe sok. F....) yaralar olmadı.
epilasyonun nasıl yapılması gerektiğini bilmiyordum. resmen sulu yaralar oluyordu ve çukur çukur iz kalmıştı. ignesi farklıydı. ayrıca iğneyi batırırken acıyordu cımbızla kılı çekiyordu resmen.
şimdi kıyaslama imkanım oldu.Sevda hanım islemi önce kolumda göstererek anlattı sonrada yüzümde denedi. Allah razı olsun kendisinden herhalde doğru yoldayım. Profesyonel çalıştığı belli gayet temiz.
öngoruşmemizde ikna oldum. gayet bilgili ve çok çok hızlı ve iğne acısı hissetmedim. demekki daha önce gittiğim menekşe sokaktaki hanım kıl yerine beni yakmış.
Sevda hanıma gideli 3 gün oldu. gayet başarılı. kabuk oluyur diye yazmış bazı arkadaşlara ama bende kabuklanma olmadı. belki cilde bağlı olarak değişebilir mi? bende sorun yok.
Sizlere kolay gelsin.
sonuçlar tabiki önemli gelişmeleri yazarım
güzelsonuçlar alacağına eminim canımmm ikisindendee...bariz farkları yok ikiside iyi çalışıyorrr....
eminim ben sonuçlar seni memnun edecektir...
ben bu hafta birkez daha gideceğimmm...kendimi ayarlayabilirsemm.....randevu almadım henüz alacağımm..
kabuklanma olanlardan biri benimm ama ben o kabuklarla bile dışarı çıktımm...çok aşırı deildir baştan beri beni takıp edenlere fotolar eklemiştim ilk yaptırdığım eda hanımda çok fenaydıı....
onun gibi bir kabuklanma deil di....rahatsız edecek dozda deil yanii....
fondoten pudra bunlarlaaa beşeri ilişkileir olan kişiler kamufle edebilirler...hele şu güneş olmayan günleri değerlendirmek gerekk bir an çnce sık sık gidipp durumu sıfırlamaya çalışmalılarr.....
kabuklanma oldu dediğim gibi ama bir hafta içinde kendileri döküldü gitti hiç bir zi veya çukrulanma yok kesinliklee...oyüzden sıkılmnıza dert etmenize egrek yokk
pisi pisi memnun kalmana çok sevindim canımmm kıllara ölüm
valla kıllardan kurtulanları gördükçee mutluluğum ayyuka çıkıyorrr pis kıllarınn bittiğini duymazz huzur verici..bir zmanlar bitmiyecek diyee panik halindeydim artık çok relaxım ..
hele ankarada iki uzman bulmamızz süper olduu...