• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün bir yere gittim bilgi almak için. kadın çok ukalaydı ve hiç sevmedim. nereye gidersen git 3-5 gün kabuklanma olucak, iz olur filan dedi. ben iz kalmasını istemiyorum ve sürekli insan içindeyim dedim. diyorki bana yüzünde zaten iz var. sanki iğneli izi mi o sivilce izi. sinir oldum. ayrıca da iz var diye daha çok olmasında bir sakınca yok anlamına mı geliyor. zaten var ben yapınca da iz kalsın nolucak der gibi. hiç sevmedim. annemle konuşması da azarlar gibiydi. saygısızca geldi bana. birde sir ağda yapıyım filan dedi. ben de yaptırmadım. izden filan zaten korkuyorum. sevgi hanımla konuşmaya gidicem ama belki güngör hanımı da düşünebilirim. çünkü o yapınca kabuklanma olmuyormuş. sevgi hanımı hızlı tüm yüzümü bi seferde bitirir diye düşünmüştüm. şimdi yine kararsız kaldım. bu arada hacettepeyi aradım orada da telefondaki kadın kabuklanma olur dedi. offff yaa biri bi şey desin. ben daha hiç yaptırmadım. artar diye korkuyorum (sebebi annem daha önceden bıyığına defalarca yaptırdı ama azalmak bir yana arttı, bilmeyene yaptırınca böyle oluyo). bir de günlerce yolunmuş tavuk gibi suratım meydanda dolanmak istemiyorum. hassas bir cildim var zaten.

Son düzenleme:
bugün bir yere gittim bilgi almak için. kadın çok ukalaydı ve hiç sevmedim. nereye gidersen git 3-5 gün kabuklanma olucak, iz olur filan dedi. ben iz kalmasını istemiyorum ve sürekli insan içindeyim dedim. diyorki bana yüzünde zaten iz var. sanki iğneli izi mi o sivilce izi. sinir oldum. ayrıca da iz var diye daha çok olmasında bir sakınca yok anlamına mı geliyor. zaten var ben yapınca da iz kalsın nolucak der gibi. hiç sevmedim. annemle konuşması da azarlar gibiydi. saygısızca geldi bana. birde sir ağda yapıyım filan dedi. ben de yaptırmadım. izden filan zaten korkuyorum. sevgi hanımla konuşmaya gidicem ama belki güngör hanımı da düşünebilirim. çünkü o yapınca kabuklanma olmuyormuş. sevgi hanımı hızlı tüm yüzümü bi seferde bitirir diye düşünmüştüm. şimdi yine kararsız kaldım. bu arada hacettepeyi aradım orada da telefondaki kadın kabuklanma olur dedi. offff yaa biri bi şey desin. ben daha hiç yaptırmadım. artar diye korkuyorum (sebebi annem daha önceden bıyığına defalarca yaptırdı ama azalmak bir yana arttı, bilmeyene yaptırınca böyle oluyo). bir de günlerce yolunmuş tavuk gibi suratım meydanda dolanmak istemiyorum. hassas bir cildim var zaten.

güngör hanıma git ozaman canımmm...en fazla yarrım gün kızarık gezersinnnn...uygun olduğunn izili olduğun bir zmanda 3 4 günn gibi sevd ahanıam gider tümünü yaptırırsınn.....iğnelide çoğalma olmaz ilk defa senden duyuyorumm....

yara olmasın diyorsan düşünmene gerek yok güngör hanıma gideceksin demektirr:34:

marginalcim sevda hanımla biz epilasyon öncesi epilasyon sırası ve sonrası sohbet ediyoruz sürekli. sevda hanımın şöyle de bir iddiası var:"bu epilasyon iğnesiyle hasarlı yerleri de düzeltir (cillteki hasarlar) cildi de güzelleştiririm" diyor. gerçekten öyle ama. benim artık kıl çıkmayan yerlerim o kadar pürüzsüz duruyor ki. yani kabuklanma sonrası iz kalmayacağı gibi, cildin de güzelleşecek;) bir sonra ki randevunda bu konuyu da konuşabilirsiniz :)
teşekkürünü de kabul ediyorum bu arada :))) ne de olsa sevda hanımı ben tavsiye ettim ve sizlerin de memnun kalmanıza inan çok çok çok sevindim.

iğneli yaptırırken üste birde cildimizmi güzleleşiyorr ne demek istedin anlam veremediM??

güngör hanıma git ozaman canımmm...en fazla yarrım gün kızarık gezersinnnn...uygun olduğunn izili olduğun bir zmanda 3 4 günn gibi sevd ahanıam gider tümünü yaptırırsınn.....iğnelide çoğalma olmaz ilk defa senden duyuyorumm....

yara olmasın diyorsan düşünmene gerek yok güngör hanıma gideceksin demektirr:34:

eli çok mu yavaş güngör hanımın yarın hem sevda hanıma (sevgi miydi yoksa?) hem de güngör hanıma gidicez. annemin çoğaldı ya yapamadı kadın artık iğneli yapıyorum diye naptıysa annemin bıyıklarına kedi bıyığı gibi dudağının kenarlarından 3-5 tane fırtlıyodu. ben de bıraktırdım anneme zaten ona demiştim o kadına yaptırma diye şimdi kendim iple alıyorum annemin bıyıklarını. kendi yüzümü muhtemelen güngör hanıma yaptırcam. bi seansta tamamlayamaz mı çok kötü mü olur

Son düzenleme:
eli çok mu yavaş güngör hanımın yarın hem sevda hanıma (sevgi miydi yoksa?) hem de güngör hanıma gidicez. annemin çoğaldı ya yapamadı kadın artık iğneli yapıyorum diye naptıysa annemin bıyıklarına kedi bıyığı gibi dudağının kenarlarından 3-5 tane fırtlıyodu. ben de bıraktırdım anneme zaten ona demiştim o kadına yaptırma diye şimdi kendim iple alıyorum annemin bıyıklarını. kendi yüzümü muhtemelen güngör hanıma yaptırcam. bi seansta tamamlayamaz mı çok kötü mü olur

güngör hanımın eli yavaş deil....sevda hanıma kıyasla daha yavaş öle diyelimm..

yoğunluğu nasıl yüzününnn günör hanıam gidersen zaten göz ebatanalrı toplar daha sonra inceler için çağıracaktırr.....

ona göre karar verr..

sevda hanımada gideersenn yoğun çalışacaktır ama kabuklanma oluyorrr hangisi sana uygunsaa...kendin karar vereceksinn..

güngör hanımın eli yavaş deil....sevda hanıma kıyasla daha yavaş öle diyelimm..

yoğunluğu nasıl yüzününnn günör hanıam gidersen zaten göz ebatanalrı toplar daha sonra inceler için çağıracaktırr.....

ona göre karar verr..

sevda hanımada gideersenn yoğun çalışacaktır ama kabuklanma oluyorrr hangisi sana uygunsaa...kendin karar vereceksinn..

çok yoğun değil. favori kısmında çok var yada onlar daha uzun ve siyah olduğu için bana öyle geliyor olabilir. ama birkaç yıl önce hacettepeye lazere gittiğimde o kocaman kıllara ayva tüyü demişti kadın lazer yapmamıştı iğneliye randevu vermişti. ona da annem yüzümde iz olur diye göndermedi beni. diğerleri çok ince ama belli oluyo. biri yüzüme yaklaşınca utanıyorum hep yüzümü saçımla örtüyorum. bir de ben boğaz kısmımı da düşünüyorum az ama uzun öyle diyim. lazeri de çok araştırdım ama çok mağdur var o nedenle yüzüme kesinlikle yaptırmam. sanki herkes kıllarıma bakıyor gibi hissediyorum. çok utanıyorum. arkadaşım belli olmuyo diyo ama beni rahatsız ediyor. mesela birinden hoşlanıyorum ama uzak duruyorum yüzümü yakından görmesin diye. ya da kuaföre gidince bile bunu hissediyorum. saçımı kesen kişi yüzümün yanlarını görüp ne kıllı kız diyorsa filan diye. çok kötü bir durum.

Son düzenleme:
iğneli yaptırırken üste birde cildimizmi güzleleşiyorr ne demek istedin anlam veremediM??[/Q

şööle geniş açıklama yapayım o halde. şimdik ben bacak arası bikini ve göbeğe gidiyorum ya! benim buralarda kıl olduğu gibi bir de batıklarım ve batıkların bıraktığı lekelenmeler vardı. gerçekten çok çirkin görünüyordu. sevda hanım epilasyon yapıldıkça hepsi geçicek dedi ve de iyileşmeleri gözümle görüyorum. yani kıl, kılın çıktığı kocaman gözenek ve batıkların oluşturduğu iğrenç yaralı bereli izler gitti ve o bölgenin renginde açılma oldu. yani hep hayal ettiğim kaymak görüntü olan yerlerin sayısı arttı, inşallah tamamen kaymak gibi olacak. iğneyle dudak üstünde yaş ilerledikçe ince çizgiler çıkıyor ya işte onları bile iğneli epilasyonla giderdiğini söölemişti sevda hanım. he canlı örnek görmedim. ama kendimde gördüğümü anlattım. yani sizlerin de yüzleriniz pürüzsüz kaymak gibi olacak inşallah.

iğneli yaptırırken üste birde cildimizmi güzleleşiyorr ne demek istedin anlam veremediM??

Sevda hanımın iddiası şu ki eğer kıl kökü uygun şekilde uyarılırsa, sonuçta verilen elektrik bir hasar oluşturduğu için onarma amaçlı orada bir reaksiyon oluşuyor (healing factor) bu da cildin toparlanmasını sağlayabiliyor.

bende hem Güngör Hanımı hem Sevda hanımı denedim gözlemlerim:
1) yaşadığınız yere göre değişmekle birlikte Sevda hanımın salonunun yeri avantajlı çünkü kızılayda. ben işyerimden yürüyerek gidebiliyorum.
2)sevda hanım daha pahalı çalışıyor güngör hanıma 30 dakika 30 lira vermiştim sevda hanıma 50-55 dakika 90 verdim. ancak güngür hanımla 90 dakika (90 liralık yani) çalışsak emin olamamakla birlikte bu kadar yeri ancak alırdı -belki alamazdı- diye düşünüyorum. git-gel yol parasını her seferinde randevu alma ve işyerini ayarlama vb şeyleri düşününce bana sevda hanıma bir kere gidip 40 dakidadan az çalışmamak çok mantıklı geldi. bi de deneme seansı yaptı ki para almadı güngör hanıma bi 15- lira filan daha vermem gerekirdi onda yaptırsaydım. kısacası maddi olarak pek fark olmadığını düşünüyorum
3)gelelim şu kabuk-iz-kızarma meselesine. bende Güngör hanımda kabuk hiç olmamıştı. ama şişlik olmuştu. sevda hanımın bir avantajı şu ortamda erkek yok ve yer geniş. rahat rahat buz koyarak oturabiliyorsunuz. ben ilkinde 1 saat (işe gidecektim) ikincisinde ise dudak üstü sıfırlanarak çalışıldığı için 2 saatten fazla kadar buz kompresi uyguladım. şişme hiç olmadı. biraz kızarıklık kaldı tabi ki (e ona da razıyım ağdada bile oluyor) kabuk olacak mı bilmiyorum çünkü ilk çalışma çok çok az bi alandı ölçü değil şimdi yaptırdığım da henüz çok yeni olduğu için yorum yok. gelişmeleri yazarım.
4) en en en büyük faktör bence şu ki Sevda hanım sokağındaki diş hekimleri ile anlaşmış. anestezi uyguluyorlar. ki ben anestezi ile bile tam uyuşmadım. bi de anestezi olmadan düşünemiyorum dudak üstü çalışıldığını. çok pratik 5 lira veriyorsunuz iğne oluyorsunuz. hiç bir şey hissetmiyorsunuz. iğneliden acısı nedeniyle çekinenler bence hiç durmasın.
5) iğneli epilasyondan sonra krem nemlendirici vb. uygulanması ilk gün su değdirilmemesi tavsiye ediliyor. ben su dışındaki tavsiyelere uyan biri değilim. normalde de krem kullanan biri değilim aklıma da gelmiyor, cildim de kuruyor epilasyondan sonra bu nedenle de kabuk vs olursa biraz da bu ihmallerde aramak lazım.
son olarak dudak üstünü daha bugün tam olarak temizlettim şimdi herkese de bilgi olması için her seferi not alacam ve sizlere kaç seans gittim ne oldu yazacam. benim dudak üstümde 40 dakika çalışıldı sıfırlandı. yanaklarımda filan da bi 10 dakika filan çalıştı ama sıfırlama olmadı- zaten olması da gerekmiyor göze batanları alsa benim için kafi-
herkese sıhhatler olsun

yine kafam karıştı ya. o diş hekimleri sevda hanıma gitmeyenlere iğne yapmıyorlar mı? 5 tl bence de çok uygun o acıyı çekmektense. çünkü ben tüm yüzümü bi seferde aldırmayı düşünüyorum.

tatlım gider dişçiye dersin ben epilasyon yaptıracam diye açılarsın 5 liraya (bu fiyata yapar mı bilmiyorum tabi) yaptırabilirsin neden olmasın
illa sevda hanıma gidersen yaparlar diye bi şart olmaz bulursan yapanı yaptırabilirsin, sadece sevda hanım zaten anlaşmalı oldğu için kimsin nesin diye sormadan fiyat pazarlığı yapmadan direk yapıyor dişçi rahatlık yani
tanıdık dişçi filan varsa o ücretsiz de yapabilir vurdukları bikaç cc bi aneztezik sonuçta
ama bazı uzman dişçi de ben yapmam o paraya diyormuş
bi de yakın olmalı epilasyon merkezine ki etkisi geçmesin uyuşmanın

Kızlar ankarada iseniz eğer size etimesgutta bi yer önenirim ben 6 aydır gidiorum yüz + vücut için bitti sayılır gitiğim yerde bayan para almadan lokal anestezi yapıyor uyşturucu iğne yapıyor yanii ....hiç uğraşmayın öyle dişçilerle fln vaktinizide orada harcamayın ..çok büyük rahatlık sağlıyor ödeme koşuullarıda iyii eğer isterseniz bana özel msj atın ltfn sizi yönlendiriyim....:3:

Ben bugün gittim güngör hanımla tanıştım. haftaya cumaya randevu aldım. çünkü bi tek o gün yaptırabilirdim. sonra da kızılaya gidip dişçi buldum iğne yapıyormuş 5 tl ya önce oraya gidip iğnemi yaptırıcam oradan da taksiyle randevuma gidicem. yalnız ben iğne olayını sormayı unuttum kendisine. aslında kendim alıcaktım ama şimdi hangi iğneyi kullanıyo bilmiyorum. bu arada işlem öncesi uyuşturucu iğne vurulan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. uyuşuk olan bölge bir tek dudak üstü mü oluyo yoksa iğne diğer bölgelere az da olsa yayılıyomu

Ben bugün gittim güngör hanımla tanıştım. haftaya cumaya randevu aldım. çünkü bi tek o gün yaptırabilirdim. sonra da kızılaya gidip dişçi buldum iğne yapıyormuş 5 tl ya önce oraya gidip iğnemi yaptırıcam oradan da taksiyle randevuma gidicem. yalnız ben iğne olayını sormayı unuttum kendisine. aslında kendim alıcaktım ama şimdi hangi iğneyi kullanıyo bilmiyorum. bu arada işlem öncesi uyuşturucu iğne vurulan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var. uyuşuk olan bölge bir tek dudak üstü mü oluyo yoksa iğne diğer bölgelere az da olsa yayılıyomu

canım güngör hanım nemectron iğne kullanıyordu kendisi 20 tlye satıyordu en son yazın gitmistim zam yapmıs olabilir bilemiyorum

merhaba kızlar,

Dün Sevda hanım'la ilk randevum vardı. yarım saatlikti ama bu 70dk oldu :52: kurtulmak istiyorum deyince ayrıntılı baktı yüzümün çoğu yapıldı ense tarafımda var bide küçük tüyler var daha çıkmamış olanlar.

burada konuşulanlardan haberi var kendisinin :9: kabuklanma olduğunu falan yazmışlar dedi. istersen yavaş çalışabilirim dedi kendiside bende kabuk olmasından korkuyorum dedim lazer de çektiğimden dolayı. o da sadece iğnenin girdiği yerin kabuk olacağını iğne ucu kadar olacağını söyledi bende öyleyse olabilir lazerde geniş alan yanık gibi kabuk oluyordu çünkü. Güngör hanım'dan biraz daha hızlıydı. 1 kat daha herkes kabuklanma oluyo diye konuşunca sanırım biraz daha yavaş yapmaya başladı.

Şuan da bazı yerlerde iğne ucu kadar kabuklanmaya başlar gibi duruyo ama öyle çok değil aşırı bi kabuklanma yok rahatsız etmiyor yani.

Sevda hanım yüzün yenilendiğinden bana da bahsetti epilasyon yaparken birde yüzü tazeliyormuş.

5 yıl lazerden sonra kendisine geleni yanımda aradı kendisi çok memnunmuş. bebek gibi cildi olmuş fondoten,pudra hiç birşey kullanmıyormuş şimdi sadece allık kullanıyorum diyor.ilk başta kötüye gidiyor diye düşünmüş ama sonra sonuç almaya başlamış.
aynen bende kötüye gidiyor diye düşünüyordum umarım 2-3 aya bende iyi bir sonuç alırım. Güngör Hanım ve Sevda Hanım da 2-3 ay sabretmemi söylüyor.

Şimdilik bi Güngör Hanım bi Sevda Hanım'a gitmeyi düşünüyorum :52:

bakalım nasıl sonuç alacam ve ne zaman sonuç almaya başlayacam...

arkadaşlar öncelikle yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. 3 gün önce sevda hanıma gittim çok memnun kaldım. deneme seansında hiçde 10 yıl önce gittigim yerdeki gibi (menekşe sok. F....) yaralar olmadı.
epilasyonun nasıl yapılması gerektiğini bilmiyordum. resmen sulu yaralar oluyordu ve çukur çukur iz kalmıştı. ignesi farklıydı. ayrıca iğneyi batırırken acıyordu cımbızla kılı çekiyordu resmen.
şimdi kıyaslama imkanım oldu.Sevda hanım islemi önce kolumda göstererek anlattı sonrada yüzümde denedi. Allah razı olsun kendisinden herhalde doğru yoldayım. Profesyonel çalıştığı belli gayet temiz.
öngoruşmemizde ikna oldum. gayet bilgili ve çok çok hızlı ve iğne acısı hissetmedim. demekki daha önce gittiğim menekşe sokaktaki hanım kıl yerine beni yakmış.

Sevda hanıma gideli 3 gün oldu. gayet başarılı. kabuk oluyur diye yazmış bazı arkadaşlara ama bende kabuklanma olmadı. belki cilde bağlı olarak değişebilir mi? bende sorun yok.

Sizlere kolay gelsin.
sonuçlar tabiki önemli gelişmeleri yazarım

merhaba kızlar,

Dün Sevda hanım'la ilk randevum vardı. yarım saatlikti ama bu 70dk oldu :52: kurtulmak istiyorum deyince ayrıntılı baktı yüzümün çoğu yapıldı ense tarafımda var bide küçük tüyler var daha çıkmamış olanlar.

burada konuşulanlardan haberi var kendisinin :9: kabuklanma olduğunu falan yazmışlar dedi. istersen yavaş çalışabilirim dedi kendiside bende kabuk olmasından korkuyorum dedim lazer de çektiğimden dolayı. o da sadece iğnenin girdiği yerin kabuk olacağını iğne ucu kadar olacağını söyledi bende öyleyse olabilir lazerde geniş alan yanık gibi kabuk oluyordu çünkü. Güngör hanım'dan biraz daha hızlıydı. 1 kat daha herkes kabuklanma oluyo diye konuşunca sanırım biraz daha yavaş yapmaya başladı.

Şuan da bazı yerlerde iğne ucu kadar kabuklanmaya başlar gibi duruyo ama öyle çok değil aşırı bi kabuklanma yok rahatsız etmiyor yani.

Sevda hanım yüzün yenilendiğinden bana da bahsetti epilasyon yaparken birde yüzü tazeliyormuş.

5 yıl lazerden sonra kendisine geleni yanımda aradı kendisi çok memnunmuş. bebek gibi cildi olmuş fondoten,pudra hiç birşey kullanmıyormuş şimdi sadece allık kullanıyorum diyor.ilk başta kötüye gidiyor diye düşünmüş ama sonra sonuç almaya başlamış.
aynen bende kötüye gidiyor diye düşünüyordum umarım 2-3 aya bende iyi bir sonuç alırım. Güngör Hanım ve Sevda Hanım da 2-3 ay sabretmemi söylüyor.

Şimdilik bi Güngör Hanım bi Sevda Hanım'a gitmeyi düşünüyorum :52:

bakalım nasıl sonuç alacam ve ne zaman sonuç almaya başlayacam...

güzelsonuçlar alacağına eminim canımmm ikisindendee...bariz farkları yok ikiside iyi çalışıyorrr....

eminim ben sonuçlar seni memnun edecektir...

ben bu hafta birkez daha gideceğimmm...kendimi ayarlayabilirsemm.....randevu almadım henüz alacağımm..

kabuklanma olanlardan biri benimm ama ben o kabuklarla bile dışarı çıktımm...çok aşırı deildir baştan beri beni takıp edenlere fotolar eklemiştim ilk yaptırdığım eda hanımda çok fenaydıı....

onun gibi bir kabuklanma deil di....rahatsız edecek dozda deil yanii....

fondoten pudra bunlarlaaa beşeri ilişkileir olan kişiler kamufle edebilirler...hele şu güneş olmayan günleri değerlendirmek gerekk bir an çnce sık sık gidipp durumu sıfırlamaya çalışmalılarr.....

kabuklanma oldu dediğim gibi ama bir hafta içinde kendileri döküldü gitti hiç bir zi veya çukrulanma yok kesinliklee...oyüzden sıkılmnıza dert etmenize egrek yokk :34:

arkadaşlar öncelikle yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. 3 gün önce sevda hanıma gittim çok memnun kaldım. deneme seansında hiçde 10 yıl önce gittigim yerdeki gibi (menekşe sok. F....) yaralar olmadı.
epilasyonun nasıl yapılması gerektiğini bilmiyordum. resmen sulu yaralar oluyordu ve çukur çukur iz kalmıştı. ignesi farklıydı. ayrıca iğneyi batırırken acıyordu cımbızla kılı çekiyordu resmen.
şimdi kıyaslama imkanım oldu.Sevda hanım islemi önce kolumda göstererek anlattı sonrada yüzümde denedi. Allah razı olsun kendisinden herhalde doğru yoldayım. Profesyonel çalıştığı belli gayet temiz.
öngoruşmemizde ikna oldum. gayet bilgili ve çok çok hızlı ve iğne acısı hissetmedim. demekki daha önce gittiğim menekşe sokaktaki hanım kıl yerine beni yakmış.

Sevda hanıma gideli 3 gün oldu. gayet başarılı. kabuk oluyur diye yazmış bazı arkadaşlara ama bende kabuklanma olmadı. belki cilde bağlı olarak değişebilir mi? bende sorun yok.

Sizlere kolay gelsin.
sonuçlar tabiki önemli gelişmeleri yazarım

pisi pisi memnun kalmana çok sevindim canımmm kıllara ölüm:33::34:

valla kıllardan kurtulanları gördükçee mutluluğum ayyuka çıkıyorrr pis kıllarınn bittiğini duymazz huzur verici..bir zmanlar bitmiyecek diyee panik halindeydim artık çok relaxım ..

hele ankarada iki uzman bulmamızz süper olduu...:34:

güzelsonuçlar alacağına eminim canımmm ikisindendee...bariz farkları yok ikiside iyi çalışıyorrr....

eminim ben sonuçlar seni memnun edecektir...

ben bu hafta birkez daha gideceğimmm...kendimi ayarlayabilirsemm.....randevu almadım henüz alacağımm..

kabuklanma olanlardan biri benimm ama ben o kabuklarla bile dışarı çıktımm...çok aşırı deildir baştan beri beni takıp edenlere fotolar eklemiştim ilk yaptırdığım eda hanımda çok fenaydıı....

onun gibi bir kabuklanma deil di....rahatsız edecek dozda deil yanii....

fondoten pudra bunlarlaaa beşeri ilişkileir olan kişiler kamufle edebilirler...hele şu güneş olmayan günleri değerlendirmek gerekk bir an çnce sık sık gidipp durumu sıfırlamaya çalışmalılarr.....

kabuklanma oldu dediğim gibi ama bir hafta içinde kendileri döküldü gitti hiç bir zi veya çukrulanma yok kesinliklee...oyüzden sıkılmnıza dert etmenize egrek yokk :34:

pisi pisi memnun kalmana çok sevindim canımmm kıllara ölüm:33::34:

valla kıllardan kurtulanları gördükçee mutluluğum ayyuka çıkıyorrr pis kıllarınn bittiğini duymazz huzur verici..bir zmanlar bitmiyecek diyee panik halindeydim artık çok relaxım ..

hele ankarada iki uzman bulmamızz süper olduu...:34:

beni Sevda hanıma yönlendiren herkese çok teşekkür ederimm.
içim çok rahat olarak epilasyona devam edeceğim

Back