• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim bazı yerlerde 6, bazı yerlerde 7, bazı yerlerde ise 8 ile çalıştı. bir de şuan yüzüm aşırı şiş özellikle de dudak üstüm resmen botokslu dolgulu gibi filanım iğrenç görünüyo buz kompresi de yaptım ama inmedi. bu arada yüzümde nokta nokta kızarıklıklar ve sivilcelenme gibi şeyler olmaya başladı. sevda hanıma hiç gitmediğim ve ilk defa epilasyon yaptırdığım için tam bilemiyorum. güngör hanım bana dedi ki çok sert kılın yok dedi ama ben favori bölgemi ağda bantıyla alıyordum hep kırarak almışım öyle dedi. bir de hepsini alırsam yüzünde ödem oluşur dedi. ona rağmen oluştu yani sabah daha berbattı resmen suratım 2 kat oldu. yarın arkadaşlarımla dışarı çıkıcam umarım geçer yoksa resil olurum. ağzımı zor kapatıyorum resmen o derece. bir de arkadaşlar epilasyon öncesi yaptırdığım anestezi iğnesinin de etkisi olduğunu düşünüyorum bu şişkinliğe

perşembe akşamı yaptırmıştım ben iğne olarak tüm dudak üstümü
cuma sabahı aman Allah ım dedim. üst dudağım 3 katına çıkmıştı. ince dudaklıyım normalde böyle malzemeden kaçılmamış bir silikon görüntüsü vardı.
işe gitmedim. gidilecek gibi değildi. ben bi de aneztezi ile uyuşmayıp 2 kere iğne oldum. -başka ilaç da alıyorum sanırım reaksiyon oluştu-
neyse cumartesi indi baya azaldı. pazar normale döndüm.
bi hafta geçtikten sonra tam burun altındaki bölge uçuk oldu kabuklandı -ben normalde de sık sık uçuk sorunu yaşayan birisi olduğum için o kadar yıpranmaya karşı bi tane uçuğu normal buluyorum-
bu uçuk da tamamen geçsin tekrar gidecem ama artık bu kadar yoğun çalışılmasını gerektirecek şekilde biriktirip/bekleyip gitmeyecem. iki haftada bir filan uğramayı düşünüyorum.

benim moralim baya bozuk şuanda çünkü kızarıklıklarım var sivilcelenme oldu ve hala davul gibi bir suratım var. üst dudağım xxxl durumda. yarın arkadaşlarımla dışarı çıkıcam ve böyle görünmek istemiyorum. üstelik erkek arkadaşım da olucak. çok utanç verici yani napıcam bilmiyorum.

Son düzenleme:
benim moralim baya bozuk şuanda çünkü kızarıklıklarım var sivilcelenme oldu ve hala davul gibi bir suratım var. üst dudağım xxxl durumda. yarın arkadaşlarımla dışarı çıkıcam ve böyle görünmek istemiyorum. üstelik erkek arkadaşım da olucak. çok utanç verici yani napıcam bilmiyorum.

ilkkez yaptırıyorsun sanırım sen...yüz ilk yapışta çok reaksiyon gösteriyor canımm....

dudak zaten en hassas bölgeee şişiyor geriliyorr benim dudaklarımda dolgundur ama dudak üstü ve altı çalışıldığındaaa nasıl desem acayip şişti komikti yanii....balon gibi...3.gün indi gerginlik hala devam ediyordu amaa....

ikincide okadarr reaksiyon göstermeyecektirr..birde çokk çalıştırmaaa yüzünde mademm.......en göze batanları toplatt sonraaa başka bir gün yine çalıştırırsın...zaten yüz için 15 dk dan fazla çalışılmamalıymış daha önceki araştırmalarımdan biliyorumm.....öle dene daha rahat e dersinn...

ilkkez yaptırıyorsun sanırım sen...yüz ilk yapışta çok reaksiyon gösteriyor canımm....

dudak zaten en hassas bölgeee şişiyor geriliyorr benim dudaklarımda dolgundur ama dudak üstü ve altı çalışıldığındaaa nasıl desem acayip şişti komikti yanii....balon gibi...3.gün indi gerginlik hala devam ediyordu amaa....

ikincide okadarr reaksiyon göstermeyecektirr..birde çokk çalıştırmaaa yüzünde mademm.......en göze batanları toplatt sonraaa başka bir gün yine çalıştırırsın...zaten yüz için 15 dk dan fazla çalışılmamalıymış daha önceki araştırmalarımdan biliyorumm.....öle dene daha rahat e dersinn...

evet bi dahakine yarım saatlik randevu alıcam. Allah'tan dudakaltımda kıl yokda oraya çalışılmadı o bölgeyi komple şişmiş düşünemiyorum. tamamen yuvarlak bi şey olurdum heralde. hala yüzüm ve dudak üstüm şiş. birazdan evden çıkıcam kocaman da bi atkı alıp deli gibi fondoten sürdüm. şişliği geçiremedim ama neyseki kızarıklıkları kapattım arkadaşlarıma da alerji oldum yalanı atmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
evet bi dahakine yarım saatlik randevu alıcam. Allah'tan dudakaltımda kıl yokda oraya çalışılmadı o bölgeyi komple şişmiş düşünemiyorum. tamamen yuvarlak bi şey olurdum heralde. hala yüzüm ve dudak üstüm şiş. birazdan evden çıkıcam kocaman da bi atkı alıp deli gibi fondoten sürdüm. şişliği geçiremedim ama neyseki kızarıklıkları kapattım arkadaşlarıma da alerji oldum yalanı atmayı düşünüyorum.

alerji oldum yalanını bende söylüyorum :1:

yapacak başka birşey olmuyo çünkü :9:

kızlaaar... yorumlarınızı okuyup memnun kaldığınızı görmeye bayılıyorum. kıllarımızdan kurtuluyoruz resmen ya. hem de kısa sürede.

ben bacak arası kıllarımla dalga geçiyorum resmen ve bikiniyle. he heee nasıl yola geldiniz ama die :) eee burası azaldığına göre koltuk altı kıllarıma başlicam sanırım. alt bacakta gözüme batmaya başladı. ya bu nasıl bir duygudur ya... kıllar bittikçe başka kıllı bölgelere göz diker oluyorum.
teknologcum ben de senin gibi kola da mı gitsem diorum. ben de sıfır sevmiyorum. ama dediğin gibi incelseler yeter. süper süper süper.

hep bereber mutlu olmamız süper.

e dudak üstü çok acıyormuş diye lazer yaptırmaya karar vermiştim.. yine kararsız kaldımm

e dudak üstü çok acıyormuş diye lazer yaptırmaya karar vermiştim.. yine kararsız kaldımm

Lazeri kesinlikle yüze tavsiye etmiyorum. biraz acı çekersin ama çoğalmadan kurtulursun bence. hem lazerde de yine acı oluyo.
o acıyı çekeceğine iğnenin acısını 1 kere çek kurtul derim canım...

Lazeri kesinlikle yüze tavsiye etmiyorum. biraz acı çekersin ama çoğalmadan kurtulursun bence. hem lazerde de yine acı oluyo.
o acıyı çekeceğine iğnenin acısını 1 kere çek kurtul derim canım...
bende ankaradayım canımm.. hastanede yaptıran varmı iğneli epilasyonuu tiggo

bende tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum.. ben biraz şanlıyım.. tüyler simsiyah ve kalın:D kesin sonuç alanlardan bilgi arıyorumm bi an önce başlamak için

bende ankaradayım canımm.. hastanede yaptıran varmı iğneli epilasyonuu tiggo

önceki sayfalardan başka topiklerden okumuştum hastenede yaptırım memnun olan da var olmayan da.
bende daha sonuç alamadım çünkü yeni başladım 1 ay oluyo iğneliye başlayalı.
önce lazer yaptırdım ve yüzüm berbat oldu tüylerim çoğaldı onun için kesinlikle tavsiye etmiyorum lazeri...
şimdiki aklım olsaydı ilk iğneli ile başlardım...

önceki sayfalardan başka topiklerden okumuştum hastenede yaptırım memnun olan da var olmayan da.
bende daha sonuç alamadım çünkü yeni başladım 1 ay oluyo iğneliye başlayalı.
önce lazer yaptırdım ve yüzüm berbat oldu tüylerim çoğaldı onun için kesinlikle tavsiye etmiyorum lazeri...
şimdiki aklım olsaydı ilk iğneli ile başlardım...
lazer diye genelde ıpl cihazı kullanıyorlarmış yani modern ağda makinası.. gerçek lazer kullanıp 6 yıl sonra bile hiç tüy çıkmadı diyenlerde varr

lazer diye genelde ıpl cihazı kullanıyorlarmış yani modern ağda makinası.. gerçek lazer kullanıp 6 yıl sonra bile hiç tüy çıkmadı diyenlerde varr

2,5 sene alex. lazer cihazı ile yapıldı. sonuç alamadım üstelik tüyler arttı. yüze önermiyorum lazeri.

tercih senin düşün karar ver istediğini yaptır.

2,5 sene alex. lazer cihazı ile yapıldı. sonuç alamadım üstelik tüyler arttı. yüze önermiyorum lazeri.

tercih senin düşün karar ver istediğini yaptır.
sevda hanım bana yakın.. benim tek tereddütüm güzellik merkezi oluşu.. araştırmalarımda hep klinik yada hastane dışında biyerdee yaptırmayın diyorlardı.. haftaiçi ziyaret etsem ii olacak.. mekanı gözlemlerim:1:

Off yaa.. Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum, ama annem ve komşumuz yok yüzün delik delik olur falan diyorlar sonra vazgeçiyorum. Yüzümü iple alıyorum ama nereye kadar kurtulmak istiyorum. Tüylerimin %20 kalın diğerleri ince ve açık renkteler.Yüz bölgesi olunca insan korkuyor. :5:

Off yaa.. Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum, ama annem ve komşumuz yok yüzün delik delik olur falan diyorlar sonra vazgeçiyorum. Yüzümü iple alıyorum ama nereye kadar kurtulmak istiyorum. Tüylerimin %20 kalın diğerleri ince ve açık renkteler.Yüz bölgesi olunca insan korkuyor. :5:

merhaba peruş. yüzün delik delik olması iğneli epilasyondan değil, kimin igneli epilasyon yaptığıyla ilgili bence tecrübe konuşuyor :))
kalın tüylerin azmış bence iple falan alıp tuyleri kalınlaştırmadan igneli epilasyon yaptır. bende Sevda hanıma gitmeden önce biryere yaptırmıştım. yüzümü mahvetmişlerdi. ayrıca yüzüne lazer sakın yaptırma:(( Sevda hanımın orada lazer yaptıranları gördüm. zaten gelen hanıma direk sizdemi lazer mağdurusunuz diye sordu. sen bilirsin iyice düşün ama yaz gelmeden başla bitir bence... kıllara ölüüüm

merhaba pisipisi. Ben yaptırmak istiyorum da çevremdekilerden hep yaptıranların yüzlerini görüyoruz sende pişman olursun sözlerini işitince vazgeçiyorum. Yüzüme lazer yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum, benim tüylerim açık renkler o yüzden çok belli olmuyor.iple alınca pürüzsüz oluyor ne yapcam bilemiyorum. en çokta delik delik olmasından ve leke sorunundan korkuyorum. Zaten leke sorunum var daha fazlasını istemem. ilgin icin ayrıca teşekkür ederim. inşaallah bende biran önce o cesareti kendimde bulur başlarım. herkese tüyler günler...

yüzde hiç biryere lazer tavisye etmem tüm yüzü tetikliyorr.bıyık derken çene çene derken yanaklar şakaklar boyunn hepsi tetiklenippp çıkıyorrr oyüzden hiç girme o işee.e..git iğneliyee temizlen kurtulll

merhaba pisipisi. Ben yaptırmak istiyorum da çevremdekilerden hep yaptıranların yüzlerini görüyoruz sende pişman olursun sözlerini işitince vazgeçiyorum. Yüzüme lazer yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum, benim tüylerim açık renkler o yüzden çok belli olmuyor.iple alınca pürüzsüz oluyor ne yapcam bilemiyorum. en çokta delik delik olmasından ve leke sorunundan korkuyorum. Zaten leke sorunum var daha fazlasını istemem. ilgin icin ayrıca teşekkür ederim. inşaallah bende biran önce o cesareti kendimde bulur başlarım. herkese tüyler günler...

rica ederim. buradaki herkes insanlar mağdur olmasın diye ugraşıp deneyimlerini paylaşıyorlar. bende başlamadan önce forumdaki mesajları okudum. bende çok kararsızdım çünkü kötü tecrubelerim olmuştu. herkes birilerini tavsiye ediyor fakat olumlu olarak
Sevda hanımı tavsiye ettiler (en çokta Tegnolog un tavsiyesi üzerine) ona gittim ve memnunum.
Ayrıca Sevda hanım denemede yapıyor görüşmek için randevu al istersen. ondan sonra karar ver. şanslısın iyiki lazer yaptırmamışsın yüzüne. daha çabuk bitermiş....

Back