• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güngör hanımı ben de istiyorum. acaba kuaförün içinde ayrı bir oda gibi mi çalıştığı yer?bir de mesela yarın arasam en yakın ne zamna bulurum randevu 1hafta mı 1 ay mı?

güngör hanımı ben de istiyorum. acaba kuaförün içinde ayrı bir oda gibi mi çalıştığı yer?bir de mesela yarın arasam en yakın ne zamna bulurum randevu 1hafta mı 1 ay mı?

canımm en erken 4 5 gün içinde verebilir sanırım randevuyu... ayrı odası var canım orada yapıyorr..

teşekkürler teknolog :) nasıl gidiyor epilasyonun?

ben memnunum zaten canımmm...1 kez en fazla 2yi gitsem incecik tüylerim var hepsi biterr..sonra şımarıklık yapıp 3 4 tüy için gidebilirim okadar:)))

birde göğüs ucumda var benimm onların yapılmasını istiyorum bakalaımm..
:9::17:

çok sevindim canım en kısa sürede halledersin umarım...

ben çene aldı-gıdık bölgesi için gidicem aslında benim göğsümde de çok fazla var ama iğneliyle başa çıkılmaz lazere gidicem önce. :(

çok sevindim canım en kısa sürede halledersin umarım...

ben çene aldı-gıdık bölgesi için gidicem aslında benim göğsümde de çok fazla var ama iğneliyle başa çıkılmaz lazere gidicem önce. :(

göğüs için lazeri araştırıp git istersen ben araştırmadım gerçi nasıldır lazer iyimidir bilemiyorumm...

ilk gidenler şunu unutmasınnn ilk gidişte biraz daha tepki gösteriyor yüzz...geneld egidenlerin hepsi bu yönde sölemelrde bulundu yüz daha sonra lışıyorr daha hafif geçiyorr kızarıklıklar vs vs...

bende seviniyorumc anım yüz çok önemli bir bayan için çok mutluyum ne zman kurtulcam bu kıllardan diyee sıkıntıdaydım hep ...bitsin yaşlanınc anasıl alacam ben bunları diyeee canım çok sıkılıyordu çok şükürr bitti sayılırlarr...:34:

göğüs için lazeri araştırıp git istersen ben araştırmadım gerçi nasıldır lazer iyimidir bilemiyorumm...

ilk gidenler şunu unutmasınnn ilk gidişte biraz daha tepki gösteriyor yüzz...geneld egidenlerin hepsi bu yönde sölemelrde bulundu yüz daha sonra lışıyorr daha hafif geçiyorr kızarıklıklar vs vs...

bende seviniyorumc anım yüz çok önemli bir bayan için çok mutluyum ne zman kurtulcam bu kıllardan diyee sıkıntıdaydım hep ...bitsin yaşlanınc anasıl alacam ben bunları diyeee canım çok sıkılıyordu çok şükürr bitti sayılırlarr...:34:

çenem için en son 3 kasımda gitmiştim. perşembe günü gideceğim tekrar. göğüs uçlarıma da 26 ekimde yaptırmıştım ilk defa, bir kaç tane dışında çıkmadılar daha. evet teknologun dediği gibi yüz ilk başta alışamıyor zamanla hem kıllar azalıyor, inceliyor ve yüz de duruma alışıyor. çenem seyrelmeye ve geç çıkmaya başladı :) gelişmeleri yazmaya devam ederim yine görüşmek üzere :10::16:

kızlar bir konuda size danışmam gerekiyor :44: benim yüzümdeki tüyler favori kısmındaki daha önce yaşadığım lazer felaketinden ötürü sakal gibi oldular şimdi tekrar lazere mi gitmeliyim yoksa iğneliye mi başlamalıyım ? aynı şekilde bacağımda ağda yüzünden çok batık oluyo birde beyaz tenli olunca ağdanın kızarıklığı geçene kadar tüyler tekrar çıkmaya başlıyo onlardan da kurtulmak istiyorum..acaba İğneli lazerden daha mı etkili farkı nedir açıkçası tekrar lazere gitmekten korkuyorum sarı tüylerim koyu renkli sakal oldu jiletletmekten , artıksaçımı toplayamaz oldum çok rahatsızım, psikolojimi bozdu bu kıl tüy meselesi :14:

bugün çene altımın 5. seansına gittim. iğneyi evde unutmuşum yeni iğne almak zorunda kaldım, neyse yedek olur lazım olacak nasıl olsa :)

önceden kıllarım çok sertti bahsetmiştim kaşımdan bile kalın haldeydiler. uzadıkları zaman elim sürekli oraya gidiyordu, oynuyordum kıllarla bıyık burkar gibi :) şimdi gözle görülür, elle hissedilir şekilde inceldiler. hem de geç çıkmaya başladılar. bugün ayrıca göğüs uçlarımdakileri de yaptırdım tekrar onun 2. seansı oldu. çok fena acıyor ama dişimi sıkıyorum gelişmeleri gördükçe acısını hiç düşünmüyorum bile gerçekten değiyor. :108:

off emlada çok pahalı ben dayanabilecek miyim bakalım :D bende alın bölgem için gidicem sonra yüzüme giderim belki bilemiyorum :D İlk gittiğimde 10 dk mı 20 dk mı gitsem karar veremedim sanırım ilk olduğu için 10 dk daha iyi olur.Ben hemen gider gitmez başlamak istiyorum keşke bi günde bitse :/ Sizin adınıza sevindim inşallah kurtulursunuz.

slm önceden kıl tüy sorunum yoktu ama kullandığım sivilce hapından dolayı alnımda tüyler çıktı küçükler hafif uzunlar ayva tüğünden yandan bakınca falan görünüyr bende alnıma gitmek istiyorum ve göğüs ve göbek kısmımda çok çıktı sivilceleri düzelteyim derken kıllarla uğraşıyorum kendimle uğraşmayacağım bi dönem yaşayamayacağım sanırım ..şuan 1 yıl kadar iğneliye başlayamam başladığmdada kısmetse evli olmuş olucam istanbulda yaptırıcam inş.leke sorunu olmaz sen başladığın zaman yorumları almak isterdim iz konusunda çok tedirginim gerçi ilk göbek göğüslerime başlıcam baktım iz kalmıyor sonuç alıyorum alnıma geçicem ..ayy allahım ya kurtuluruz inşallh

Selam arkadaslar,
Uzun sureli bir arastirmadan sonra ve bu sitedeki arkadaslarinda yardimi ile Ankara'da igneli epilasyon yapilan kaliteli bir yer buldugumu dusunuyorum. Diger arkadaslarinda yaptigi gibi Gungor Hanim da kullandim tercihimi. Bugun 3. gun yanaklarimda ve elmacik kemigi uzerindeki tuylerimi aldirdim. Sonuc su an icin mukemmel. ilk gun biraz sislik oldu (bepanthen kullandim 3 kez gunde) ancak 3. gun sislik ve hassaslik gecti. su an cok az kirmiziklik var ancak kabul, yara, sivilce gibi bir sorun yok. Tuylerin tekrar uzayip uzamayacagini henuz bilemiyorum ancak ilk 3 gun icin bence oldukca olumlu gorunuyor islem sonucu. Yaptirmak isteyen arkadaslara gonul rahatligi ile Gungor hanimi oneririm. Bende buradan bilgi aldigim icin sonucu yazmayi ve diger arkadaslara yardimci olmayi istedim.
Iyi gunler herkese..

yorumun için teşekkürler canım ben lazere başlıcam 3700 tutuyor tüm vücut yüz için iğneli ilerleyen tarihlere kaldı artık:)

selam kızlar ben siteye bugün üye oldum. üye olmadan önce birçok araştırmamı kadınlar kulübünden takip ediyordum. benim derdim araştırdığım konularda kesin bilgi edinememekti. en en en büyük sıkıntı ise vücut tüylerimdir. bu konu üzerine araştırma yaptığımda tesadüf Sevda Meşeci hanımın ismini gördüm. aradım, konuştum. tüylerimden kurtulmak isitiyorum dedim ve deneme seansı yapalım dediler bikini ve bacak arası bölgem için. deneme seansına gittim ve tüm istediğim bölgemi aldırıp çıktım. 6 seans oldu. eski kıllı yerlerde oluşan boşlukları keyifle seyrediyorum. bitiyorar. Sevda hanımla korkuttuk ve kaçırdık onları :)
kısaca şiddetle tavsiye ediyorum sevda meşeci'yi. kızılayda kendisinin yeri

selam kızlar ben siteye bugün üye oldum. üye olmadan önce birçok araştırmamı kadınlar kulübünden takip ediyordum. benim derdim araştırdığım konularda kesin bilgi edinememekti. en en en büyük sıkıntı ise vücut tüylerimdir. bu konu üzerine araştırma yaptığımda tesadüf Sevda Meşeci hanımın ismini gördüm. aradım, konuştum. tüylerimden kurtulmak isitiyorum dedim ve deneme seansı yapalım dediler bikini ve bacak arası bölgem için. deneme seansına gittim ve tüm istediğim bölgemi aldırıp çıktım. 6 seans oldu. eski kıllı yerlerde oluşan boşlukları keyifle seyrediyorum. bitiyorar. Sevda hanımla korkuttuk ve kaçırdık onları :)
kısaca şiddetle tavsiye ediyorum sevda meşeci'yi. kızılayda kendisinin yeri

cnm kızılayda neresi tam olarak?? bi de dakikası kaça yaptırıyorsun?

Kızılay'da kumrularda canım. sevda meşeci die internetten arat çıkar zaten adresi felan. dk fiyatı bölgesine göre değişiyor. duyduğun fiyatlar piyasadan daha pahalı gelebilir. ama hızları o fiyat farkının önüne geçiyor, solluyor ve daha az maliyeti oluyor sana garanti ederim. bir de sevda hanımı tanısan anlarsın farkı. gerçekten iyiler.

Kızılay'da kumrularda canım. sevda meşeci die internetten arat çıkar zaten adresi felan. dk fiyatı bölgesine göre değişiyor. duyduğun fiyatlar piyasadan daha pahalı gelebilir. ama hızları o fiyat farkının önüne geçiyor, solluyor ve daha az maliyeti oluyor sana garanti ederim. bir de sevda hanımı tanısan anlarsın farkı. gerçekten iyiler.

daha açık yazabilir misin? internete yazdım ama çıkmadı. yada ben bulamadım bilemiyorum.
özelden de yazarsan sevinirim. bende iyi bir yer arıyorum çünkü

daha açık yazabilir misin? internete yazdım ama çıkmadı. yada ben bulamadım bilemiyorum.
özelden de yazarsan sevinirim. bende iyi bir yer arıyorum çünkü

özelden yazdım canım. ayrıntılı bilgiyi. ama telefonla görüştükten sonra mutlaka yüzyüze de görüş derim ben. ben önce fiyatı duyunca başka yere gittim daha ucuz die. ama hüsrana uğradım. nasıl kaçacağımı bilmedim.ben bu işi yaptıracağım kişiye güvenmek kendimi teslim etmek isterim. deneme seansı da çok faydalı oluyor bu hususta. mutlaka dene derim. umarım yardımcı olabilmişimdir :)

özelden yazdım canım. ayrıntılı bilgiyi. ama telefonla görüştükten sonra mutlaka yüzyüze de görüş derim ben. ben önce fiyatı duyunca başka yere gittim daha ucuz die. ama hüsrana uğradım. nasıl kaçacağımı bilmedim.ben bu işi yaptıracağım kişiye güvenmek kendimi teslim etmek isterim. deneme seansı da çok faydalı oluyor bu hususta. mutlaka dene derim. umarım yardımcı olabilmişimdir :)

cevabın için teşekkür ederim canım. ama özelden gönderdiğin msj gelmemiş.
rica etsem tekrar gönderebilir misin?

Back