• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım kullanabiliyorsun bildiğim kadarıylaa..
kesin bişey diyemiyorum ama iğne aç derken sevilay hanım yardımcısınaa birr rakam filan söeldiğini hatılamıyorumm....bir çapı filan yok snaırımm..

umarımm etkisinide görürsünüz kızlar banda bir hafta sonr agel demişti sadecee çok göze batanları almıştı ama ikinciye gidemedim gidemediğim gibi etkisinide nalamadım sizler olumlu bişeyler yazarsınız inşallahh..

selam teknolog. bana mesaj atmışsın ben mesajını cevaplayamıyorum çünkü 100 tane yorum yapmam gerekmiş eğer sen bana mail adresini filan mesaj atabilirsen numarayı oradan verebilirim.

ben ankarada 6 aydır yaptırıyorum ve ne bir iz kaldı ne de leke. kabuk dahi tutmuyor. tek eksi tarafı fiyatı. dakikası 1.60 lira ve yavaş yaptıkları için baya tutuyor. ilk 2 hafta 2 şer saat 2 şer günden 700 civarı param gitti. artık ayda 1 kere 2 saat gidiyorum. ama deyiyor. yaptığı yerler tekrar çıkmıyor sadece var olan ayvacık tüylerim kararıyor

ben ankarada 6 aydır yaptırıyorum ve ne bir iz kaldı ne de leke. kabuk dahi tutmuyor. tek eksi tarafı fiyatı. dakikası 1.60 lira ve yavaş yaptıkları için baya tutuyor. ilk 2 hafta 2 şer saat 2 şer günden 700 civarı param gitti. artık ayda 1 kere 2 saat gidiyorum. ama deyiyor. yaptığı yerler tekrar çıkmıyor sadece var olan ayvacık tüylerim kararıyor

nereye gidiyosun bir yazmadın arkadaşımm..

birde hesap hatan varrr..

2 saat 60 dakikadan 120 eder

120* 1600 = 192 000

2 kere 2 şer saat çalıştımışsın snaırımm

192 000* 2 = 384 000 eder....

yoksa 2 hafta 2 şergün hergün gidip 2 günden 7 gün 2 şer saat çalıştırmışsın snaırımm...

120*7= 840 geliyorr

gerçekten çok ağır çalışılıyor snaırım baya bir pahalıya gelmiş..

Son düzenleme:
nereye gidiyosun bir yazmadın arkadaşımm..

birde hesap hatan varrr..

2 saat 60 dakikadan 120 eder

120* 1600 = 192 000

2 kere 2 şer saat çalıştımışsın snaırımm

192 000* 2 = 384 000 eder....

yoksa 2 hafta 2 şergün hergün gidip 2 günden 7 gün 2 şer saat çalıştırmışsın snaırımm...

120*7= 840 geliyorr

gerçekten çok ağır çalışılıyor snaırım baya bir pahalıya gelmiş..

mesaj gönderilemiyor o yüzden cevap atamıyorum eğer mail adresini verirsen numarasını verebilirim. kocatepede bir güzellik merkezine gidiyorum. hesabımda doğru ilk 2 hafta haftada 2 kere 2 şer saat toplam 8 saat yapar oda 480 dk yapar oda 768 tl yapar

merhaba kızlar ben bi durum bildirisi veriyim dedim merak eden varsa die. Ben geçen hafta perşembe gitmişdim sevilay hanıma 5 gün oldu normalde benim bıyıklarım hafif hafif çıkardı şuan ama hala ortada çıkan birşey yok. Ben yine gün geçtikçe bilgilendiricem sizi

pixim normal işlem görmüş gibi düşünmee cımbız iple alınmış gibi...akım verilior sonuçtaa 10 gün 15 gün tam olarak fikir vercektir sanaa..

yani doğru işlemsee 15 gün içinde belli olurr..
cımbızz ip gibi alınöalar gibi deil akım veriliyorr onun etkisi daha geç çıkarır ama bakalaım 15 sonr a ne olcak...

20 gün sonrada hiç çıkmadı dersin umarımm ..sevgiler..

piim bir şey daha sorcamm

sevilay hanım bana iğnen burda kalsın demişti...
sana verdimi??

Ayvacık tüyleri nasıl kararıyor, anlamadım. kalınlaştırıyor mu?

Bana kalsın mı sana mı verelim dedi ben kalsın dedim teknolog. Başka yere gitmem diye düşündüm orda bırakdım iğnemi,ama o vermeyi teklif etti. haftaya ben tekrar gidicem kısa olanlar vardı onlar uzasın öyle alalım demişdi.
haftaya gittikden sonra tekrar bilgilendiririm sizi. hatta bu sefer favori bölgemede yaptırıcam sanırım en azından leke yara olayı yok ve iğne cımbız gibi hemen çıkartmıyor, bana çünkü ağda sivilcelenme yapıyordu bunda öylede bir problem olmadı. 1-2 seansla bitmese bile rahatsız edici durumdan kurtarıcak gibi geliyor bana.
piim bir şey daha sorcamm

sevilay hanım bana iğnen burda kalsın demişti...
sana verdimi??

Son düzenleme:
merhaba herkese,

Ben de bayadır yazayım diyordum kısmet buguneymiş,
Şimdi benim yüzümde tüyler var bugune kadar cok rahatsız etmemiş ama ofisten bir arkadasım daha önce yüzünde cok siyah ve rahatsız edici tuyler oldugunu bunları 1 sene igneliye giderek bitirdiğini söyledi. Görseniz yuzunde işlem var diyemezsiniz. Ben önce onun gittiği yere gittim kadın baya tecrubeli biri 20 yıldır fln yapıomus cok da musterisi var. Bana yüzümde cok tuy oldugunu önce lazerle azaltalım sonra kalanları igneli ile bitirelim dedi. Ama ben yuzumde kesinlikle lazer istemiyorum. Sonra burda Gungor Hanımı okudum, ona da gidip fikir alayım dedim. O lazer fln demedi üstelik eğer tuylerde daha önce hiç bir işlem yapılmadıysa ilk seans'ta %60ını fln kaybedersin dedi. Tabi bunlar ne kadar gerçek bilemiyorum ama galiba gungor hanıma gidip bir deneyeceğim.

Ona gidenler varsa ya da devam edenler, fikirlerini yazmaya devam edebilirlerse, cok iyi olur

benimde iğneliye gitmem lazım ama cesaret edemiyorum bi türlü çünkü yüzümde hala nokta nokta izler var en sonki iğneli epilasyon üzerinden 2 ay geçmesine rağmen.sevilay hanımda kabuklanma iz olmuyo ondan randevu almak istiyorum ama hala cesaretimi toplayamadım

merhaba herkese,

Ben de bayadır yazayım diyordum kısmet buguneymiş,
Şimdi benim yüzümde tüyler var bugune kadar cok rahatsız etmemiş ama ofisten bir arkadasım daha önce yüzünde cok siyah ve rahatsız edici tuyler oldugunu bunları 1 sene igneliye giderek bitirdiğini söyledi. Görseniz yuzunde işlem var diyemezsiniz. Ben önce onun gittiği yere gittim kadın baya tecrubeli biri 20 yıldır fln yapıomus cok da musterisi var. Bana yüzümde cok tuy oldugunu önce lazerle azaltalım sonra kalanları igneli ile bitirelim dedi. Ama ben yuzumde kesinlikle lazer istemiyorum. Sonra burda Gungor Hanımı okudum, ona da gidip fikir alayım dedim. O lazer fln demedi üstelik eğer tuylerde daha önce hiç bir işlem yapılmadıysa ilk seans'ta %60ını fln kaybedersin dedi. Tabi bunlar ne kadar gerçek bilemiyorum ama galiba gungor hanıma gidip bir deneyeceğim.

Ona gidenler varsa ya da devam edenler, fikirlerini yazmaya devam edebilirlerse, cok iyi olur

canım arkadaşının gittiği yer neresi pekii...??? isim ve adres verebilirmisinn

birde lazer bende önermiyorumm yayılacak olmayan yerlerdede çıkacak lazaer işine girme canımmm

sonunda cesaretimi toplayıp yarına randevu aldım 10 dklık bakalım deneyip görcem.dua edin kızlar iz leke kalmasın :(

canım arkadaşının gittiği yer neresi pekii...??? isim ve adres verebilirmisinn

birde lazer bende önermiyorumm yayılacak olmayan yerlerdede çıkacak lazaer işine girme canımmm

güvenlik caddesinde bir yerdi ama benim pek gözüm tutmadı ya daha doğrusu içime sinmedi yani, güngor hanımla tekrar konusunca daha iyi anladım. Bakalım onda bi deneyecem

güvenlik caddesinde bir yerdi ama benim pek gözüm tutmadı ya daha doğrusu içime sinmedi yani, güngor hanımla tekrar konusunca daha iyi anladım. Bakalım onda bi deneyecem

güngör hanım ne dedi cnm sana...
ne mzan gideceksin..
yüzemi gideceksin?

gidersen lütfen bilgilendirrirmisin...
saol..

Back