• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevilay hanıma gitsem ertesi gün işe gidebilir miyim yani çok belli oluyo mu? :18:

çok güzel soru cnm bende bunu merak ediyorum ertesi gün dışarı çıktığımızda dikkat çekermi yani iğneli epilasyon yapılan yerler kabuklanmadamı olmuyo.kabuk olmuyosa çok süper

çok güzel soru cnm bende bunu merak ediyorum ertesi gün dışarı çıktığımızda dikkat çekermi yani iğneli epilasyon yapılan yerler kabuklanmadamı olmuyo.kabuk olmuyosa çok süper

yaptırdıktan bir saat sonra bile işegidebilriisnizz..kiii bana sevilay hanım tenin çok hassas demişti....düşünün artıkk daha önceki emsajlardada daha önce yaptırıdğımm iğneli epilasyon serüvenim varr bir ay yara bere içinde gezmiştimm...

sevilay hanım bu yönden iyi ama daha ne akdar etkili karar veremedim benn...

Bende Ankara dayım ve gitmeyi düşünüyorum ama bu iğneliyi yaptırınca tamamen kayboluyor mu kıllar?
Kaybolmuyor diyelim seansların bitti ne kadar sürede kıllar çıkıyor? Bir de delik gibi izler oluyor mu?
Bilgilendirirseniz sevinirim. :16:

teknologunda dediği gibi 1 saat en fazla kızarıklık benimde tenim çok hassasdır açık tenliyim. ilk yapıldıgında şişti ve kızardı hatta hemen ben taksiye atlayıp eve uçtum. ama eve geldiğimde şişlikde inmişdi kızarıklıkda az kalmışdı. bugn 1-2 nokta şeklinde kızarıklık var göze bile batmıyor ben bu saate kadar dışardaydım kimse farketmedi bile minnacık 1-2 nokta. ama ne kadar etkili oldugu konusunda bende birşey diyemiyorum 2 hafta sonra tekrar gidicem. bu arada teknolog evet haklısın iğne parası olabilir ondan bana fazla geldi sanırım:) peki o iğneyi başka bölgelerde de kullanabilir miyim acaba?

evet canım kullanabiliyorsun bildiğim kadarıylaa..
kesin bişey diyemiyorum ama iğne aç derken sevilay hanım yardımcısınaa birr rakam filan söeldiğini hatılamıyorumm....bir çapı filan yok snaırımm..

umarımm etkisinide görürsünüz kızlar banda bir hafta sonr agel demişti sadecee çok göze batanları almıştı ama ikinciye gidemedim gidemediğim gibi etkisinide nalamadım sizler olumlu bişeyler yazarsınız inşallahh..

ben cımbızla alırken pek acı hissetmedim yada iğnenin acısından onu anlamadım bilemiyorum, bnm kıllarım genelde çabuk çıkar 5-6 günde bakalım çıkmazsa hemen işe yaradığını anlarım bilgilendiririm sizleri

eğer bahsettiğiniz gibi yara kabuk olmuyorsa iz kalma riski düşüktür iz kalması için ya bi enfeksiyon ya da bi yara olması lazım

sevilay hanıma ve güngör hanıma gidenler yara olmadığını söylüyor umarım etkinliği konusunda da aynı memnuniyet oluşur bunu can-ı gönülden istiyorum...çok can sıkan bişiymiş yeni öğrendim

benim yaptırmam gerekiyor...çok moralim bozuk yeni çıktı doktora gittim ama 2 haftadır o kadar çok ağlıyorum ki yemek yiyemiyor hasbel kader ağzıma attıklarımı çıkartıyorum

lazer olmaz dediler rengi açık ve zayıf ama mutlaka bişiler yapılması lazım

iğneli yapılması lazım ama yoğun bi işim var napcamı bilmiorum hayatında bıyıklarını bile almamış bi insan olarak çook acemiyim anlayacağınız...favori bölgemde var

ben cımbızla alırken pek acı hissetmedim yada iğnenin acısından onu anlamadım bilemiyorum, bnm kıllarım genelde çabuk çıkar 5-6 günde bakalım çıkmazsa hemen işe yaradığını anlarım bilgilendiririm sizleri

takip etcem umarım başarılı olmuştur

benimde öyle yaptıralı 2 ay oldu ama hala izler var.güngör hanıma giden olmadı galiba giden olsa yazardı heralde.ama sevilay hanımı çok merak ettim yani bu aralar iğneli epilasyona gitmem lazım ve sanırım bu kez sevilay hanıma gidicem.

teknolog ve pixir geçmiş sayfalara baktım ama sevilay hanımın adresi yada telefon numarası gibi bi bilgiye ulaşamadım yada ben gözden kaçırdım bilmiyorum bana telini yazarbilirmisiniz acaba ?

sevilay make up hiltonun karşısında internetten aratıp bulabilrisn tel vermek yasak olabilir....girişi tam hiltonun alt girişini n karşısındaa....

ben gitmeyi planlıyordum ama hala gidemedim canımm güngör hanımaa...

3 çocuğum varr biri orta ikiye biri 5 e birtaneside evde 2.5 yaşında..

biri okula giidyor diğeri gleiyorr küçük hep evde zaten ben zorr çıkıyorum ynai dışarı ayarlayamadımm..birde uzak baya banaa... ayarlasam bu seferde yol problem oluyorrrr

inşallah gidecem ama ne zman:))

teknolog tşk ederim cnm cvbın için.aslında güngör hanıma gitmek benim için daha kolay.ama karar veremedim sevilay hanımamı gitsem güngör hanımamı gitsem

teknolog tşk ederim cnm cvbın için.aslında güngör hanıma gitmek benim için daha kolay.ama karar veremedim sevilay hanımamı gitsem güngör hanımamı gitsem

sen denenmeyeni dene güngör hanıma git benceee:61:

kendime yandaş arıyorumm...
sevilay hanıma gittimm üngör hanımada gidip ikisi arasınd akarar vermem gerek..
sevilaydan azda olsa şüpheliyimm...yani anlayamadım etkisinii..

işi çözmem gerekk..:42:

etkisini anlayamamak nasıl oluyor yapılan yerler geri mi çıkıo :53:
napıcamı bilemiorum ve ağlamaktan mahvoldum ya napcam :43:

canımm belirli bir bölgem alınmadı tüm yüzden çok belli olanları topladı ilgünn oyüzden çözemedim nasıl olduğunu...

yani farkedemiyorumm....
tümü alınsa gidebilseydim yorumlardım ama şuna olan tüylerm zaten vardı aralardan aldı onlarıda anlayamadımm...

sadece çenemde birkaç beyaz tüylerim vardı...onlar mesela çıktılarr daha inceler ama çıktı diğer kısımlarıda çözmüş deilim gidenler var anlayacağı etkisini..

zaten seilay hanımda bir kıl kökü bir defada bitmez demişti..
kalınsa birkaç kere yapılmalı demişti ama senin tüylerin çok güçsüz belki tek seferdee bile çıkmayabilirler demişti..

benimd kafama takılan bu işte uzman izmirli aysel hanım tek seferde kıl kökü tahrip olur bir daha çıkmaz demesi ikilem yani...

hangisi doğrudur bilemiyorum çalışma tarzımıdır bilemiyorum ama tek seferde olsa süper olurdu tabi..

ayarlama yapabilseydim izmire gidecektim benn.
ayarlayamadımm..

sen denenmeyeni dene güngör hanıma git benceee:61:

kendime yandaş arıyorumm...
sevilay hanıma gittimm üngör hanımada gidip ikisi arasınd akarar vermem gerek..
sevilaydan azda olsa şüpheliyimm...yani anlayamadım etkisinii..

işi çözmem gerekk..:42:

işi çözdüğünde haberlerini bekliyoruz cnm.sanırım güngör hanıma cesret edemicem ve sevilay hanıma gidicem gibi görünüyo.güngör hanıma gidersemde yazarım buraya zaten

teşekkür ederim teknolog
şimdi anladım....olmazsa hem güngör hem sevilay hanımla görüşürüm karar vermeye çalışırım...

ben epilasyonumu gül hanıma yaptırıyorum ama yazın 2 ay ankarada kalmam gerek bu arada epilasyonuma orda devam etmem gerek orada tanıdığınız iz kabuk ve leke yapmayan iyi bir uzman arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

ben epilasyonumu gül hanıma yaptırıyorum ama yazın 2 ay ankarada kalmam gerek bu arada epilasyonuma orda devam etmem gerek orada tanıdığınız iz kabuk ve leke yapmayan iyi bir uzman arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

canım bizzde iz kabuk ve leke yapmayan iyi bir uzman arıyoruz tam olarak bulduğumuza emin olursak haber veririz zaten sen içini ferah tut =)

Back