• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
incir sende de bu bahsedilen izlerden oluşmaya başladı mı ben buradaki yorumları okudukça korkuyorum ama henüz yüzümde iz falan yok da yani aslında neden bahsedildiğini de tam anlamış değilim iz dedikleri kahverengi leke gibi mi yoksa delik mi onu anlamadım benim dudak çevremde de olmuştu iğne deliklerinden ama dudak üstümü yaptırmıyorum öyle kafama aşırı takılacak bişey de değil yani

haklısın ama işte yeni birisini bulmak çok zor,nasıl olacak bilmiyorum.artık rastgele birilerinin kapısını çalıp kendimi onların insafına bırakırım herhalde :53:

Maalesef Ankara'da iğnelide isim yapmış biri yok gibi. her kime gidersen bence 2 seans kapalı bölgene yaptır ondan sonra yüzüne yaptır.

incir sende de bu bahsedilen izlerden oluşmaya başladı mı ben buradaki yorumları okudukça korkuyorum ama henüz yüzümde iz falan yok da yani aslında neden bahsedildiğini de tam anlamış değilim iz dedikleri kahverengi leke gibi mi yoksa delik mi onu anlamadım benim dudak çevremde de olmuştu iğne deliklerinden ama dudak üstümü yaptırmıyorum öyle kafama aşırı takılacak bişey de değil yani

Canım ben kol ve bacak yaptırıyorum. Kollarımda ilk seanslarda çıkan o büyük sivilcelenmeler artık olmuyor. Tüyler dersen bitti gibi artık. İz falan da kalmadı bende öyle. Artık epilasyondan sonra fucidin falan bile sürmüyorum.

Son düzenleme:
Anladım bende de aynı artık krem bile sürmüyorum belki sürsem düzenli olarak daha faydalı olacak ama demek ki kişiye göre değişiyor

teknolog canım nasılsın?? yazdıklarını okudum da sevilay hanımdan memnun değilmisin?? son konuştuğumuzda bir daha gidecektin ne oldu gittinmi ne kadar zamanda çıktı tüylerin???????

Cevabınız için teşekkürler
bacaklarıma 2 seans yaptırdım. izlerin bir türlü geçmemesi ve canımın çok yanmasından dolayı bir daha gitmedim. haliyle tüylerde neredeyse hiçbir azalma olmadı. koltuk altlarımda şu anda 5-10 tane tüy çıkıyor ancak 2-3 yıl boyunca 5-6 ayda bir çok düzensiz gittim.

hanoi, maalesef özelden mesajına cevap veremiyorum. güngör hanıma 2 seans yüz, 1 seans göbek bölgesi için gittim.yüzümde 7lik, göbek bölgemde 9luk akımla çalıştı ve bir tane bile kabuk oluşmadı. yüzümde 2 aya yakın bir süredir işlem gören yerlerde hiç tüy çıkmadı, göbek bölgesi için sanırım 2 hafta önce gittiğimden henüz bir şey söyleyemeyeceğim ancak en yüksek akıma rağmen kabuklanma olmadı. bacaklarıma ve koltuk altlarıma güngör hanım değil farklı kişiler işlem yaptı. güngör hanım yalnızca yüz ve göbek bölgeme işlem yaptı. güngör hanım tunalı cad. 90/6 adresindeki kuaför salonunda çalışıyor. bir çok kişiye iğneli epilasyon yaptırdım ve güngör hanım diğerleriyle kıyaslanmayacak kadar başarılı. ücret de gayet makul; dakikası 1 lira.

kızlarr çok yazmışsınız farkedemedimm...

sevilay hanıma gitmedşm henü ikinci seans içinn...
tereddütlerim vardı yüzümde belirginn tepkimeler olmadı amaa sonucu bekliyordumm..

aslında tam anlamış değilimm....ne tam çıktılar diyebilirim nede çıkmadılarr ama çenemde olan birkaç beyaz kıl olduğu gibi çıktı...onlar çok belirgin olduğu ve göze battığı içinn işe yaramadı diye düşünüyorumm...

tekrar tekrar gidip sonuç almamak istemiyorumm..oyüzden sevilaya gidip gitmemekte kararsızımm..
sonucu tam anlayamadım yani...ama kılların çekilirken hissetmem canımı sıkmıştı..

şimdi güngör hanımdan bahsediliyorr sanırı oraya gidebilirimm..

ama izmirdeki aysel hanımı duymuş veya okumuşsunuzdurr..

eşimle konuştumm gitmeyi kabul etti...şimdi kafamda karıştı kime gitsem bilemedimm..

aysel hanım garantili gibi şuan için..

güngör hanımada berenice gitmiş sadece sanırımm...

ne yapacağımı bilemedimm...

birkaçgün sonra karar vereceğimm..

izmire gitmek tabiki istemem ankarada iyi yapan biri varsa ama son çare gideyim kurtulayım kalanlardanda diyorumm.izsiz yarasız beresizz...

Ankarada dudak üstü ve yüze iz bırakmadan çalışabilen fiyatı uygun bir yer arıyorum
Mübecel salonuna gittim memnun kalmadım, fiyatı yüksek dakikası 1.5 tl istiyor
abartı bir fiyat..
bana özensiz çalıştı
ve iz de kaldı dudak üstüm hep kıpkırmızı
aylar geçti hala o bölge yüzümde farklı renk duruyor bazı kılcal damarlarım da çatlamış oralardan
ne yapacağımı şaşırdım iyi bir yer bilen lütfen burdan ya da özelimden bana mesaj yazsın
bu yaz bu işi halletmek istiyorum

bir de bu volt olayı nasıl oluyor?
mübecel hanım bana volttan filan bahsetmedi kaçla çalıştığını bile bilmiyorum
defalarca gittim,söylenmedi bu bilgi bana
güngör hanım nerde ben de ona bir gideyim içimden bir ses ona uğramalısın diyor
sizlerden yüz için yaptıranlar seans aralıgı olarak kaç günde bir gidiyorsunuz?
ve fiyatlar ne kadar oluyor dk sına?

valla bnm arkadaşımda senin dediğin gibi çok çekti ilk başta ayva tüyüyken lazerlee çoğaltmışlar erkek sakalı gibi çıkmaya başlamıştı.. sonradan bnm gittiğim estetisyenin güzellk merkezine gtmş.. valla bn en son 2 ay önce konuşmuştum,, bana dediği kesinlkle orayı tek geçerim 2.5 ay oldu çıkan yok demşti.. bilmiorum oda yüzünden çok çekmişti,, sonuç ii olmasa anlardı.. yani bilinçsiz biri değil bnm gibi :)) kol işini soruosan cnm.. bana yapan bayanın 5. seans olmuştu bana söylediği baktım kollarına tek tük bellii belrsiz kalmştı.. bilmiorum kıl yapısınada bağlı olablr.. belki zaten çok kıllı değilmştr önceden.. yaşıcam ve görüces.. zaman geçtkçe onuda ayrıntılı paylaşırım buraya tavsiye ederim ona göre ;) buarda nemectron iğnemin ucu kütleşmiş :((((((((((((( daha 4 defa kullnıldı ve çok kısa aralıklarlaa.. çok üzgünüm.. oyüzden en son gittiğim yerde çok cnm acımıştı :(((( şimdide altın uçlu aldım hassas ciltler için dedi kadın bide bunu denicem :)

malesef lazer yüzdeki tüyleri sertleştirip çoğaltıyor ben de de aynı sorun var lazeri bu yüzden bıraktım çünkü arttırdı ve inanamazsınız ama kalınlastırıp saç gibi kalın bir hale getirdi
yaygınlaştı tüyler

arkadaşlar ankarada iğneli epilasyon yaptırıp güzel sonuç alan bırı var mı aranızda 16 seanstır yuzum için lazere gidiyorum 2 seneyı geçti bıkdım yardımcı olursanız sevınırım

arkadaşım sizin biraz tecrübeniz var sanki şu an memnun kaldığınız yer neresi ankarada ve ne fiyat ödüyorsunuz son durumunuz nedir bir gerileme oldu mu tüylerde?

kızlar nerelrdesinizzz

güngör hanıma giden arkadşaım sonuç ne nasıl gidiyırr..
bahçelide evde yapann hanıma giden varmı??

kimseden çıt yok neredesiniz??

bende bahçelievler'de çene ve bıyık bölgem için bir salona gidiyorum. 9. seans oldu ve ben hala bir fark görebilmiş değilim :(
başlığın tamamını okumadım ancak akım derecesinden bahsedilmiş. son gittiğimde makineye baktım maksimum derece 9 bana çalıştıkları derece 8 e ayarlıydı.
kıl köklerinin çekildiğini hissettiğimi söylediğimde çift atış yaptılar. lokal anestezik hiç birşey kullanmıyorlar ve sanırım tenim iyice hassaslaştığı için dayanılmaz acı çekmeye başladım.
kabuklanma olmuyor, kızarıklık kalıyor sürekli ve madecassol sürüyorum günde 3-4 kez ://
acaba sizce boşa mı kürek çekiyorum :( yanlış yerde miyim bilmiyorum.
iğne markası ya da makine etkili mi bu oluyor mu iğneli epilasyonda ?
bilenler, tecrübesi olanlar bana yol gösterirse sevinirim, sizce devam etmeli miyim ??

bende bahçelievler'de çene ve bıyık bölgem için bir salona gidiyorum. 9. seans oldu ve ben hala bir fark görebilmiş değilim :(
başlığın tamamını okumadım ancak akım derecesinden bahsedilmiş. son gittiğimde makineye baktım maksimum derece 9 bana çalıştıkları derece 8 e ayarlıydı.
kıl köklerinin çekildiğini hissettiğimi söylediğimde çift atış yaptılar. lokal anestezik hiç birşey kullanmıyorlar ve sanırım tenim iyice hassaslaştığı için dayanılmaz acı çekmeye başladım.
kabuklanma olmuyor, kızarıklık kalıyor sürekli ve madecassol sürüyorum günde 3-4 kez ://
acaba sizce boşa mı kürek çekiyorum :( yanlış yerde miyim bilmiyorum.
iğne markası ya da makine etkili mi bu oluyor mu iğneli epilasyonda ?
bilenler, tecrübesi olanlar bana yol gösterirse sevinirim, sizce devam etmeli miyim ??
Burada uzman bi arkadaş iğnelide bir kere alınan kılın tekrar çıkmayacağını yazıyor sen 9 seanstan bahsediyorsun. lazerde 4-6 seans kesin çözüm deniliyor 12. seansıma gideceğim. neye inanacağımı şaşırdım valla. geçen göğüs bölgesine 5 dklık iğneli yaptırdım canım ağzıma geldi orası pütür pütür kabardı, kızardı, morardı... 9 seans yaptırırsam artık nasıl olurum bilemiyorum.

haklısın :( son gittiğimde uzunca itiraz ettim ve hiç bir seyrekleşme bile olmamasından yakındım. cevap olarak; iğnelide seansın bi önemi yok, üreme dönemindeyse yandığında bir daha çıkmaz öyle öyle biter dediler. Allah biliyor ya, cevaptan tatmin olamadım :(
sık sık gelmen çok önemli dedikleri için 10 ya da en fazla 15 günlük süreyle gittim. ve başladığımdan bu yana çenemdeki sıvılce izi benzeri kırmızılıklar geçmiyor.
lazer de olduğu gibi (nd-yag, ıpl, alexander ..vs) iğneli epilasyonda da iğne ya da makine etkili mi? bilen biri cevaplarsa gerçekten çok sevinirim. çok üzülüyorum çoook :(

Son düzenleme:
haklısın :( son gittiğimde uzunca itiraz ettim ve hiç bir seyrekleşme bile olmamasından yakındım. cevap olarak; iğnelide seansın bi önemi yok, üreme dönemindeyse yandığında bir daha çıkmaz öyle öyle biter dediler. Allah biliyor ya, cevaptan tatmin olamadım :(
sık sık gelmen çok önemli dedikleri için 10 ya da en fazla 15 günlük süreyle gittim. ve başladığımdan bu yana çenemdeki sıvılce izi benzeri kırmızılıklar geçmiyor.
lazer de olduğu gibi (nd-yag, ıpl, alexander ..vs) iğneli epilasyonda da iğne ya da makine etkili mi? bilen biri cevaplarsa gerçekten çok sevinirim. çok üzülüyorum çoook :(

Allah allah bir de 10, 15 günde mi çıkıyor tüyler? seans aralığı o kadar kısa olur mu hiç ya, ona cilt mi dayanır! sen sık sık git canım, onlar için ne kadar sık gidersen o kadar iyi, yırtılan hacıbekir'in yakası.

Back