İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba; ben bir ay önce yüz bölgesi için ilk defa sevilay hanıma gitmiştim hatırlarsanız..
daha önce cımbızla vb işlem görmemiş tüylerim o günden beri hiç çıkmadı ama kalınlaşmış kıl haline gelmiş olanlarda daha zayıf seyrek ve normale göre daha uzun aralıklarla çıktılar. bunun sebebini de daha önce alıp kıl haline getirdiğim için tamamen bitmesinin daha uzun süreceği şeklinde açıkladı sevilay hanım. seanslar sonrası yüzümde ilk 1 saat kadar bir kızarıklık oluyor fakat sonrasında herhangi bir iz veya kabuk oluşmadı. tavsiye konusuna gelince tavsiye edebilmek için erken olduğunu düşünüyorum ama en azından şimdilik bir şikayetim olmadığını söyeleyebilirim sadece.

merhaba kızlar,, eski bir iğneli epilasyon mağduru ben gene sahalara döndüm :)) nasıl gidiyor iğneli epilasyon? son olarak güngör hanımdan bahsetmişsiniz.. gidenlerin son durumları nasıl acaba? tegnolog cnm sen gittinmi güngör hanıma?

merhaba kızlar birşey sorucam bu iğneli epilasyon sonrası cilt gözenek gözenek oluyor mu?

bu arada sevilay hanımdan randevu aldm dksı 1.5 lira dediler gidip denicem sanırım yanak bölgeme umarım lekelenme ve kabuk olmaz :/

Son düzenleme:
birde ilk defa iğneli epilasyon yaptırıcam daha önce lazer denemişdim acaba ilk gittiğimde sadece bir bölgeye mi yaptırmalıyım, kapalı bir bölge mi olsun?
bunu dediğimde herhangi bir tepkiyle karşılaşırmıyım acaba sizce?:26:

pixim sevilay hanımda 1 saat kadar kızarısın sonrasında bişey kalmaz...buraya sevilay hanımı öeneren ve ilk giden benimm....ben anlayamadım nasıl etkilimi diye ikinciye gitmedim yakın zmanda gidecem ama bir kiişi daha denemek istiyorumm...tekrar gidebilirim tam karar vermedim sevilay hanımaa...

şundanda anlamadım ilk öncee çok belirginleri topluyorr sonra bir hafta sonra gel demişti gidemedim oyüzden fazla anlayamadım ne kadar etkili..

ama daha önce yapıdığım gibi yüzüm dıarı çıkamayacak gibi deildi..

hatta hiçç bişey olmamış gibiydi o bakımdan çok iyi sevilay hanım birde etkisini bilebilsem kesn tavsiye edecemm....

samancım daha gitmedim benn..giden arkadaş bir daha gelip yazsaaaa bilemedim ama gitmek istiyorumm..
ben aysel hanıma gidecektimm izmiree kaldı şimdilikk.....oyüzden havalar ısınmadan hiç dokunmadığımm tüyler varrr gideceğim için kısaltma felan yapmadığımmm...şimdi kısaltma yapmadan gitmem gerek havalar ısınmadan güneşi günde miletin göz zevkini bozmayayaım diyorummmm

Canım seninki de laf mı şimdi. ne demek bi tepkiyle karşılaşır mıyım? bedava mı yaptırıyorsun, tabi ki deneme amaçlı yaptırdığını söyleyeceksin. ben geçen hafta deneme amaçlı 3, 5 dk. göğüs bölgeme yaptırdım, orası mosmor. yüzüme yaptırsaydım insanların nasıl bi tepkiyle bakacağını sen düşün artık.

benimde 2 aya yakın olmasına karşın,, hala pembeliklerim ve delik delik oluşan gözenekcikler mevcut :S nemectron iğneyide altın uçlumu ne haltsa o tür iğneyide denedim aynı etkiyi yarattı.. ya yapanlarda sorun var yada bnm cilt yapımda yağlı bir cildim var oyüzden iğneli epilasyonda bnm için iz kalma olasılığı daha yüksekmiş..artık çok çok iyi ve emin bir yer bulmadan asla ve asla yaptrmam.. yaptıracak arkadaşlara tavsiyem yüzünüzde çok gözükmeyen bir bölgeye yaptrmanız tabi yüz için düşünüosanız.. gerçi yüz bölgesindede her bölge için aynı tepki oluşmaya bilir ama az çok cilt tipinize uygunmu değilmi yapan kişi nasıl yapıyor fikir edinirsiniz.. asla ilk seansta tüm yüz çalıştırma gibi bi hataya düşmeyin.. ve en önemlisi cildinizdeki tahriş iileşmeden bidaki seansı uygulatmayın.. eğer tüyleriniz çıktıysa bırakın cildiniz biraz iileşsin sonraki seasnı öyle uygulatın yok cilt kendini yeneileyemeyip 2. bir etkiye maruz kalıp daha derin izler bırakabiliyor.. şekil A1 bnmki :) tüysüz günler

acaba bende koluma falan mı denetsem ki bilemedim şimdi. bnm tek korkum böle bazen kadınları görüyorum ciltlerinde gözenekler oluşmuş acaba iğneli epilasyondan dolayı mı diye düşünmüyor değilim. birde sevilay hanımı aradığımda telefonu açan kişi kesinlikle yara kabuk ve leke olmıcak dedi ama tabi konuşarak olmuyor bu işler. perşembe gidiyim sonuçları yazarım buraya. deneme tahtası yaptım resmen yüzümü hadi bakalım hayırlısı. öbür haftada cilt bakımım var eğer yüzüme yaptırırsam epilasyon öbür hafta sizce cilt bakımı yaptırmıyım mı?

cnm tüm yüz içinmi düşünüyorsun ? bnce bi kaç dakikalık bir çalışma yaptr deneme amaçlı yani ilk seanstan tüm yüze çalıştrma benden demesi..

aslında tüm yüz değil dudak üstü e yanaklarmda var biraz aslında daha az vardı ayve tüyü gibiydi lazerden sonra biraz kalınlaştılar canımı çok sıkıyor.

Valla bilemeyeceğim orasını bi cilt doktoruna sor bence. iğneli için de yüzünde deneme yaptırma.

ben bugn sevilay hanıma gittim dudak üstü için. şuan için herhangi bir yara kızarıklık yok, yapıldıkdan sonra kızrdı ve şişti biraz ama yarım saatte indi. 2 hafta sonra tekrar gidicem şuan için kesin memnun kaldım diyemem ama yara olmaması içimi rahatlatan bir etken oldu. Tek aklıma takılan şey ücreti oldu biraz fazla verdim gibi geldi ama genelde fiyatlar ne civarda bilemiyorum

biraz fazlalığı şurda canımmm ilk gittiğinde 20 tl iğne parası veriyorsun birde dakikası 1 500 tl oyüzden fazla gelmiştir geçen ben biryere sorum odaa lüks yer deil bana saati 2000 tl demişti..

umarım memnun kalırsın canım dudak üstü çok riskli ve herkesin sorun yaşadığı bir yerr..

cnm kabukdamı oluşmadı ?

cnm kabukdamı oluşmadı ?

bende yaklaşık 1 yıl ıpl lazer yaptırdır.aynı sayıda tüm vücuduma gittiğim halde en çok k.altıma faydası oldu.şimdi dün iğne ye başladım.paket ve k.altını yarın yaptırıcam bacaklar bitti.dün kızardı ve şişti bugün sadece her delik kabuk tutmuş.inş.iz kalmaz.tez kurtulurum

bende yaklaşık 1 yıl ıpl lazer yaptırdır.aynı sayıda tüm vücuduma gittiğim halde en çok k.altıma faydası oldu.şimdi dün iğne ye başladım.paket ve k.altını yarın yaptırıcam bacaklar bitti.dün kızardı ve şişti bugün sadece her delik kabuk tutmuş.inş.iz kalmaz.tez kurtulurum
hanımlar bu arada bişi sorcam,avene marka nemlendirici kullanan varmı.cildimde doğum lekesi vardı doktor geceleri hametan gündüzde avene kullan dedi.15 gün sonra tedaviye başlıycak.güzelmi kalitelimi çmerileriniz varmı.....

sevilay hanıma gitsem ertesi gün işe gidebilir miyim yani çok belli oluyo mu? :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…