Arkadaşlarımız Ankara da işinin ehli bir uzman olduğunu paylaştıklarında çok sevindim ve bir süredir bu sayfada yazılanları takip ediyorum. Şimdi yazacaklarım konusunda da çok tereddüt yaşadım. Keşke mükemmel ifadeler kullanabilseydim ama yapamayacağım için özellikle selinas ve teknologdan beni anlayacaklarını umarak özür diliyorum. Uzmanımız ile ilgili olarak da kesinlikle kötü bir ifade kullanmayacağım zira belki bu işi yapan birçok kişiden çok daha iyi de olabilir. Ancak uzunca bir süredir burada iğneli epilasyon yöntemi konusunda bilgilendirme yaparak iğneli epilasyon yönteminin en etkili yöntem olduğunu savunuyorum. Paylaştığınız resimlerdeki uygulama sonrası görüntülerin hanımlarımız tarafından işte '' İğneli epilasyon uygulamasında gerçek bir uzman tarafından yapılan uygulama sonrası karşılaşılacak en iyi durum budur. '' şeklinde algılanmasını kabul etmem mümkün değil. Eğer kendi yaptığım uygulamalardan sonra bu seviyede görüntülere neden olsaydım, inanın bu sitede iğneli epilasyon yöntemini savunan tek kelime yazmaya cesaret edemezdim. Teknolog ve selinas; şu an katlandıklarınız için bile takdiri hak ediyorsunuz, umarım uygulama yaptırdığınız bölgelerin düzelmesinde uzun süre almasından başka hiç bir problem yaşamazsınız.
Bu vesile ile herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.