• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gönderebilmişimdir umarım

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 338
benim 5. günde toparlanmaya başladı, neyse önümüz tatil kremle devamlı düzelir canım bozma sen moralini ..

selinas evet dudak üstü kötü görünüyorr ama senle aynı anda yaptırdık..
benimd eboyun kısmım kötü durumdaa...6 7 gün olmasını bekleyip öyle karar ver istersen çünkü 6 7 günden sonraa tam belli oluyorr..ilkind e benimde öle kahverengilenmeee vardı vee dedim kesin iz kalacakk...ama çok çabuk iyileştii...

kremlemeye devam et ve sabah akşam işlemi yapp..kabuklanma baladıysa benim gibi yap istersen sabah fucidin akşam medicassol sürr...

birkaçgün daha sabret bakalımm..

bu arada kızlar kuaföre gittimde iran asıllı bir kız vardı kuaför ortaklarından oda iğneli yapıyormuşş..
dediki güneş kremi kullanıyormusunn..yok evdeyimm birde kış diyee kullanmadım hiçç..

kış yaz deme balkona bile çıkıyor olsan mutlakaa güneş kremi kullan dedi... siz kullanıyormusunuzz...ben hiç kullanmadımm..

iz kalmasın diye kullanan varsa ismini yazıversinn..

ben şu an kullanmıyorum güneş koruyucu. Eylülde kollarım açık giyerken sürüyordum ama.

bu aralar sabamet kullanıyorum
bundan önce daylong kullandım
ondan önce vishy bide arada biodermaın kapatıcılı olan güneş kremını kullanıyorum.

selınascıgım inşallah gecer çok reaksıyon vermiş ben yuzume yapdırdıgımda sacece 1 saat bı kızarıklık oluyodu sonra ertesı günü yüzüm kabuklanıp geçiyodu

son durum arkadaşlarr...
4.gün bugünn....salı yaptırmıştımm....

ineli1.jpg
ineli3.jpg

Son düzenleme:
teknolog senin yüzün baya iyi inşallah hep böyle çabucak düzelir benim de sanki bugün biraz daha iyyi gibi yine de izler duruyo ama inşallah kısa zamanda düzelir önemli olan iz kalmaması

Arkadaşlarımız Ankara da işinin ehli bir uzman olduğunu paylaştıklarında çok sevindim ve bir süredir bu sayfada yazılanları takip ediyorum. Şimdi yazacaklarım konusunda da çok tereddüt yaşadım. Keşke mükemmel ifadeler kullanabilseydim ama yapamayacağım için özellikle selinas ve teknologdan beni anlayacaklarını umarak özür diliyorum. Uzmanımız ile ilgili olarak da kesinlikle kötü bir ifade kullanmayacağım zira belki bu işi yapan birçok kişiden çok daha iyi de olabilir. Ancak uzunca bir süredir burada iğneli epilasyon yöntemi konusunda bilgilendirme yaparak iğneli epilasyon yönteminin en etkili yöntem olduğunu savunuyorum. Paylaştığınız resimlerdeki uygulama sonrası görüntülerin hanımlarımız tarafından işte '' İğneli epilasyon uygulamasında gerçek bir uzman tarafından yapılan uygulama sonrası karşılaşılacak en iyi durum budur. '' şeklinde algılanmasını kabul etmem mümkün değil. Eğer kendi yaptığım uygulamalardan sonra bu seviyede görüntülere neden olsaydım, inanın bu sitede iğneli epilasyon yöntemini savunan tek kelime yazmaya cesaret edemezdim. Teknolog ve selinas; şu an katlandıklarınız için bile takdiri hak ediyorsunuz, umarım uygulama yaptırdığınız bölgelerin düzelmesinde uzun süre almasından başka hiç bir problem yaşamazsınız.
Bu vesile ile herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

aysel hanım paylaşımlarınız için çok teşekürler....
size ne kırılabilirim kendi adıma nede kÖtü düşünebilirimm..
ben ilk yaptırdığımda ertesi gün karşılaştığım sorunlar yüzünden gerçekten çok korkmuştumm..
sayfalarca sabahlara kadarrr mesajları okudumm..kimsede bu reaksiyon göstermediğini böle bir şeyinn adı bile geçmediğini gördüm korkum iki kat daha artmıştı...

6 günün sonunda ne iz ne leke adına hemen hemen hiç bişey kalmamıştıkii buda benim için sevindiriciydi...yüzde tüyden kurtulmak içinn yıllarca lazer yaptırıp kurtulamayan biri olarak bu şansımında olmayacağını düşünmeye başlamıştımm..

burda birçok arkadaşa durumla ilgili mesajlar bile attım özeldenn...
herkes bir saat içind ekesinlikle kızarıklığın geçtiğini hiç bir rahatsızlık duymadıklarını görüntüden dolayı yazmışlardı...ben ilk bir hafta cidden korktum..

cidden kimsenin sölediği gibi deildi..yüzüm çok fenaydı....
eda hanımıda aradımm..böle bir reaksiyon verdiyse çalışamayızz dedi zatenn..

bilemiyorum haklısınızz yorumlarınızda ama kujumda aynı kişiye aynı derecede yüzüne çalışıldığı halde böle olmadığını defalarca sölemiştir bana...

ama benim lazerdede nerdeyse bir hafta kızarık ve kabarıklıklarım geçmezdi...ordada sölenen hassas bir cildim olduğu...

bu reaksiyonun ciltdimlemi alakalı yoksaa yapılan iğneylemii çalışıllan dereceylemi alakalı bilemiyorummm...hepside etkili olmuş olabilirr..

ama bir hafta gibi kısa zmanda cildim kendini çok iyi toparlıyorr...
şimdi sanırım 3 4 haftalık bir zman dilimindne önce gitmeyeceğimm..
bekleyip göreceğimm sonuçları....

YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKÜRLER ...SİZEDE İYİ BAYRAMLAR...

Son düzenleme:
bu arada sizi yakalamışkenn...

benim metal alerjim var..
iğne gümüş iğne...,
iğne konusunda gümüş iğne kullandığını senelerdir biliyorumm...
ama böle bir durumdaa hangi iğneyi kullanmalıyımm.????
Birde yüz bölgesinde sizce kaç derecede çalıştırmalıyımm??
güneş kremi kullanmak gerekiyor mutlaka siz hangi güneş kremini önerirsinizz..??

iğnelerin kıla müdahelesindeki etkisi farklı farklımı ??
yani gümüş iğne altın iğne birde teflon var sanırım bunlar arasındaki fark veya avantaj nedirr...??

aysel hanımm
birde resimleri uzman tarafından yapıldığında karşılaşılabilecek en iyi durum bu düşüncesiyle paylaşmadımm resimleri...sadece herkes bir yorum yapmış ama hep havada yorumlar...

iğneli epilasyon resimlerini paylaştım çünkü nası oluyor mormalmi deilmii yorumlar yapılsın diyee..
aslınd abelki ayrı bir topik bile açmak gerekirdi durumla ilgili...

çünkü sayfalarca mesaj okuyorsun ama herkes kendini nasıl ifade ediyor bilemiyorsun kimine göre az olan çok fazla...kimine göre çok fazla olan kızarıklık çok az bilemiyorsun kestiremiyorsunn...

resimlerle bişeyleri belgelemek daha etkili bir yöntem bu sayede sizde bakın yorumm yazdınız saolun fikrinizi açıkca sölediniz..belki ben sadece yorum yazsam korkuyorum diyee bu kadar etkili olmazdı resim gibi...

görsel şeyler daha çok fikir veriyorrr...bilgilendiriyorr...yoksa ben çok iyi yapılmış bir epilasyon sonrası yüzüm çok iyi durumda asla diyemem...

çünkü görüntüsünden çok rahatsız oldumm..dışarı çıkmamaya özellikleee dikkat ettimm..

ama şuda varki bu kıllardan kurtulmak içinnn artık yapabileceğim herşeyi en iyi şekild eyapmak istiyorumm...

iğneliyi en son çözüm olarak gördüm uygulattımm..evet çok zorlandım ama umarım sonucu güzel olurr..
sevgiler..

incir benim yüz fena deil ama hala dikkat çekiyor tabi....
ama öle ilk günlerdeki görüntüsü yok şuan uygun deil birde yüzümm pudralı filan temizlediğimde resim çeker koyarımm....

selinas nasıl oldu acabaa onu merak ediyorumm...
sende durum nasıl nasıl oldu kollar bıyıklar nasıl??

Back