Hanımefendi,baştan beri dikkat ederseniz hanımefendi diye hitap ediyorum ki şuan gördüğümüzre bu saygıyı haketmiyorsunuz aslında fakat bana yakışan üslup adap bu olduğundan mütevellit yine hanımefendi deneye devam edeceğim.Cahil konusunda sizin ve benim konuşma, yazma üslubumuzdan adabımızdan hangimizin cehalet içinde olduğu yeterince belli oluyor bence. Siz benim senli benli konuşup tartışacağım bir kimse değilsiniz. Ama bunu demeniz bana şunu hatırlatmak yönünden iyi oldu açıkçası, oda şu ki Şeyh galibin güzel bir sözü vardır “ Cahille münakaşa etmeyin zira ben hiç yenemedim” der. Ben sizi ve sizin zihniyetinizdeki insanları yenemem üzgünüm. Söylemlerin oluşturdukları bazı çelişkilere istinaden asılsız geliyor dedim diye bu kadar hiddetlenmenize gerek yok namusunuza şerefinize dair birşey söylenmedi.Klavye başında kininizi kusacak kimseler aramayın.Aslı varsa gayet sakince hanımefendi işte kanıtlarım dersiniz bunları sunarsınız bende kusura bakmayın kanıtlarınızı bilmediğim için söylemlerden dolayı böyle bir izlenim oluşmuştu kusura bakmayın der adabımla çekilirim. Kalplerinizi ve üslubunuzu yumuşatın bu üslup kimseye birşey kazandırmaz malesef, insanlar karşılıklı saygı çerçevesinde her türlü karşı iddiayı, tezi açıklayabilir tartışabilir çözebilir bunun sonucunda bazı tezlerde çürütülebilir.Şayet varsayalım ki dediğiniz gibiyse bile, Bugün çağımızda Bilimin dahi bazı noktalarda yanıldığı yerde benim sizin epilasyon sürecinizde yanılmış olmam çok değil.
Sağlıcakla kalın