• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim oradan konuşmak kolay diyorsun da dediğin kişi belki senin yasin kadar tüy derdiyle yaşamış biri yani ben. Burada bıyık bölgemi yakan merkezle birbirimize bile girdik neler yaşadım bana konuşmak kolay değil anlayacagin. Ben başka bir şeyden bahsettim sen anlayamamissin. 2 yıldır bitmemesi normal değil ve sen kendi deneyimlerini yazmışsın işte. Ben gidip herkes için aynı hikayeyi yazanlara söyledim sen neden kendi üzerine alındın. Mesela biri var aylardır sıra bulamadığımız merkezlere her hafta yeni randevu bulup gidip memnun kalmadığını falan yazıyordu onun gibileri bahsettim gerçekten gidip memnun kalmayanlari değil. Herkes bir kişiden memnun kalamaz tabiiki. Julia 2 kil aliyor lafina gelirsek aslında ben bir yandan senin iyiliğin için de yazıyorum buraya yazılan şeyler silinmez julia hanim 2 kil lafina hukuki karşılık falan verirse senin canin sıkılir diye uyari anlamında yazdım cunku ciddi bir itham oyalanıyor demek haksiz kazanç demektir. Off amaaan ben bu ankaradaki iğneli olaylarından çok sıkıldım valla. Hepiniz kurtulun tabiki ben bunu neden istemeyim . Ben elimden gelenide yapmak isterim senin için . Benim tuzum kuru falan da değil. Öğretmen maaşıyla çocuk büyütmeyi ev çevirmeyi ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Bıktık bu öğretmenlere tuzu kuru denmesinden. Ben sizin içinde yazıyorum başka taraftan okursanız anlarsınız. Bak ne yazmisim eğer rekabetten dolayı kendileri yazıyorsa vebalı boyunlarına yazmışım. Canım bence birkac yere kısa deneme randevusu al ona göre tercih et zaten julia ve ebru hanımdan deneyimlisin. Kısa denemeden hangisinden memnun kalırsan ona devam et zamanda kaybetmemiş olursun hem.
Ah keske dediginiz kadar kolay olsa denemek taa dogudan geliyorum ben 8 saat yol hatta fazlasi. Deneme gibi bir sansim yok uzgunum. Ben öğretmenliginize laf etmedim ogrenciyim bi gelirim yok biriktirip gidiyorum dedim yani bu surecin zorladigindan 2 seneye bitmis olmasi gerektiginden bahsettim. Ne kadar fevri birisiniz biraz sakin olun. Eger oyle dediginiz gibi yapan biri varsa gitmediği halde gittim diyen onu vicdanıyla basbasa bırakın. Burada herkes herseyi yaziyor hicbirinin dogrulugundan tam anlamiyla emin olamayiz zaten. Mesela biri vardi aman iğneliye gittim yuzum delik desik oldu aman hap kullananlar gibi mosmor oldu aman evden cikmiyorum falan diyerek psikolojimizi bozdu sonuç olarak hicbi zaman yüzünü cekip atmadı sonra gorduk ki yuzunde tuy kalmamış hic iz yok bebek olmus. Yani insanlar dogru konusmayabiliyor bazısı amaçları nedir bilmiyorum ancak siz burda ne deseniz bos doğrusunu bilemeyiz. Kendi adıma konusuyorum deneyimlemedigim hiçbirşeyi burada yazmam, ben mesela ebru hanima gittim 2 kez iz oldu cildim cok kotu oldu ama tuy acisindan degerlendiremem 2 kere gitmeyle. Burda kalmip ebru hankma gittim tuylerim bitmedi diyemem karalayamam cunku 2 seans tecrube etmem icin yetersizm tek tecrubem iz konusunda. Insanligina lafim yok o kadar tatli bi bayan ki cok nazik pozitif elinden geleni yapan bi insan,iz yapmak istemez o da ama elinden geldigi kadar çabalıyor iste, amacim kimseyi karalamak degil tecrubelerimi aktarmak. Julia hanim evet kalinlarda ise yarar dusuk akimdan surec uzar ama ise yarar kalinlarda sonuc alirsiniz kalinlari alirkende yavas davranmaz ancak ve ancak inceleri almaz tuyleriniz bitmeden bitti der bunu burda herkes soyluyor benim sikayetlerim genel olarak herkesin soyledikleri ince tuy almamasi gelme bitti demesi ama hala cikmaya devam etmesi dusuk akim uygulayip sureci uzatmasi vs vs

Ah keske dediginiz kadar kolay olsa denemek taa dogudan geliyorum ben 8 saat yol hatta fazlasi. Deneme gibi bir sansim yok uzgunum. Ben öğretmenliginize laf etmedim ogrenciyim bi gelirim yok biriktirip gidiyorum dedim yani bu surecin zorladigindan 2 seneye bitmis olmasi gerektiginden bahsettim. Ne kadar fevri birisiniz biraz sakin olun. Eger oyle dediginiz gibi yapan biri varsa gitmediği halde gittim diyen onu vicdanıyla basbasa bırakın. Burada herkes herseyi yaziyor hicbirinin dogrulugundan tam anlamiyla emin olamayiz zaten. Mesela biri vardi aman iğneliye gittim yuzum delik desik oldu aman hap kullananlar gibi mosmor oldu aman evden cikmiyorum falan diyerek psikolojimizi bozdu sonuç olarak hicbi zaman yüzünü cekip atmadı sonra gorduk ki yuzunde tuy kalmamış hic iz yok bebek olmus. Yani insanlar dogru konusmayabiliyor bazısı amaçları nedir bilmiyorum ancak siz burda ne deseniz bos doğrusunu bilemeyiz. Kendi adıma konusuyorum deneyimlemedigim hiçbirşeyi burada yazmam, ben mesela ebru hanima gittim 2 kez iz oldu cildim cok kotu oldu ama tuy acisindan degerlendiremem 2 kere gitmeyle. Burda kalmip ebru hankma gittim tuylerim bitmedi diyemem karalayamam cunku 2 seans tecrube etmem icin yetersizm tek tecrubem iz konusunda. Insanligina lafim yok o kadar tatli bi bayan ki cok nazik pozitif elinden geleni yapan bi insan,iz yapmak istemez o da ama elinden geldigi kadar çabalıyor iste, amacim kimseyi karalamak degil tecrubelerimi aktarmak. Julia hanim evet kalinlarda ise yarar dusuk akimdan surec uzar ama ise yarar kalinlarda sonuc alirsiniz kalinlari alirkende yavas davranmaz ancak ve ancak inceleri almaz tuyleriniz bitmeden bitti der bunu burda herkes soyluyor benim sikayetlerim genel olarak herkesin soyledikleri ince tuy almamasi gelme bitti demesi ama hala cikmaya devam etmesi dusuk akim uygulayip sureci uzatmasi vs vs

ben mi fevri biriyim 😑 ben sana abla olarak yaklaşıyorum bana sakin ol diyip akil verecek akranim değilsin canim. Ben gayet iyi niyetle tüm içtenlikle pozitif bir amaçla yazdım sen fevri okumuşsan sana o şekilde gelmiştir. Ben yine bir abla olarak tavsiye de bulunacağım gideceğin yere 4-5 dakika deneme yaptır değerlendir en azından vakit kaybı olmaz. Ben en son böyle yaptım. Sevgi hanim için olumlu yazdım ama altını çiziyorum benim isim 10 dakika boyun altindaydi. Daha uzun saat çalışsa iz olurmuydu bilemem kimseye kesin sevgiye git diyemem. Benim uzun saatler gidip izsiz sonuc aldığım tek yer istanbuldaki uzmanım. Ama onun da buraya faydası olmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hala bacaklarimda işlemler yarim kaldı eldivenle alıyorum

iğneli kursuna gitsene canım doğudaki kızlarada çare olursun belki. Nasıl oluyor aratır bence.ben genç olsam denerdim

ben mi fevri biriyim 😑 ben sana abla olarak yaklaşıyorum bana sakin ol diyip akil verecek akranim değilsin canim. Ben gayet iyi niyetle tüm içtenlikle pozitif bir amaçla yazdım sen fevri okumuşsan sana o şekilde gelmiştir. Ben yine bir abla olarak tavsiye de bulunacağım gideceğin yere 4-5 dakika deneme yaptır değerlendir en azından vakit kaybı olmaz. Ben en son böyle yaptım. Sevgi hanim için olumlu yazdım ama altını çiziyorum benim isim 10 dakika boyun altindaydi. Daha uzun saat çalışsa iz olurmuydu bilemem kimseye kesin sevgiye git diyemem. Benim uzun saatler gidip izsiz sonuc aldığım tek yer istanbuldaki uzmanım. Ama onun da buraya faydası olmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hala bacaklarimda işlemler yarim kaldı eldivenle alıyorum
Dedigim gibi 8 saat mesafeden doğudan geliyorum ve benim 10 dk deneme yaptirmak icin o kadar yolu gelme 200 lira yol para verme imkanim yok gunu birlik geliyorum kalmıyorum 20 saatim yolda geciyor 10 dk icindegmez bu kadar sıkıntı, ben vucudumu bosverdim tek derdim yuzum vücudum icin lazer deneyebilirim ama yuzum icin denemek istemedim, dediginiz gibi Allah yardimcimiz olsun. Imkanim olsa istanbula doga hanima giderim direkt ama yok ogrenciyken ve boyle uzakken hiçbişey olmuyoe maalesef

iğneli kursuna gitsene canım doğudaki kızlarada çare olursun belki. Nasıl oluyor aratır bence.ben genç olsam denerdim
Bunu cok kez dusundum okul bitince gitmeyi ancak goz tembelligi var bende dogustan tek gozum nerdeyse hic gormuyor o yuzden iğneli de kimseyi riske atmak istemem vebalini alamam iz olursa Allah korusun

Dedigim gibi 8 saat mesafeden doğudan geliyorum ve benim 10 dk deneme yaptirmak icin o kadar yolu gelme 200 lira yol para verme imkanim yok gunu birlik geliyorum kalmıyorum 20 saatim yolda geciyor 10 dk icindegmez bu kadar sıkıntı, ben vucudumu bosverdim tek derdim yuzum vücudum icin lazer deneyebilirim ama yuzum icin denemek istemedim, dediginiz gibi Allah yardimcimiz olsun. Imkanim olsa istanbula doga hanima giderim direkt ama yok ogrenciyken ve boyle uzakken hiçbişey olmuyoe maalesef

evet inceleri alan bir tek ben doga hanim ve kardesini gordum. Bence iğneli kursu araştır ben soyle 25 yaşlarımda olsam giderdim. Doğuda da merkez yoktur çare olursun insallah

Bunu cok kez dusundum okul bitince gitmeyi ancak goz tembelligi var bende dogustan tek gozum nerdeyse hic gormuyor o yuzden iğneli de kimseyi riske atmak istemem vebalini alamam iz olursa Allah korusun

ne kadar vicdanli bir düşünce masAllah keşke herkes senin gibi vicdan sahibi olsa.

Arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım yazmak istedim... 6. Ayım doldu sevda meşecide. Lazer sonrası yoğunlaşmıştı tüylerim. Ama gercekten düzenli lazerle daha mutluydum sanki.. bence sadece geçiştiriliyoruz.. lazerde en azından tüm yüz temiz geziyorduk ben her seans öncesi düzenli fotoğraf çektim ve gerçekten bir faydasının oldugunu düşünmüyorum artık.. delirmeme ramak kaldı.. reklamdan ve paradan başka bie şey düşünmüyolar bence .. sizler ne durumdasınız burda hepimiz sonraki aşamaları görüyoruz birbirimiz sayesinde.. keşke şu işi öğrensekte halletsek gerçekten.. sevda hanım yeni müşterileri geldiğinde dikkat ediyor dakikayı durdurmaya bir tek bunu farkettim. Güler yüzlü tatlı biri gerçekten ama bu bir şey değiştirmiyor. İnce tüylere girmiyor kesinlikle oldu bitti diyor yolluyor. Bence iz kalıcağından korkuyor olabilir
Yaptıgı işlemde iz asla olmadı gerçekten azıcık kızardı o kadar. Ama 6 ayda geldiğim nokta SIFIR. burdan sonra azalır mi nolucak siz neler yaşadınız? Şimdi karantinada oldugumuzdan eklemiyorum 1 ay iyice cıkacak o zaman gidicem temiz belki seans azalır hepsi cıkmış olur diye. Ama sanmıyorum yine yarım yamalak alıcak . Asla temiz yapmıyor göze batanları hatta kendi gözüne batanları alıyor :KK43: Mecbur devam ediyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Julia hanımdan ra devu alıcaktım depozito istiyor o da şok oldum.. ama sanırım onunla devam edeceğim. Sevda meşeci hanım okuyo oldugunuzu düşünüyorum sizi tanıdıgım kadarıyla kötü yorumları içerleyip üzüldüğünüzü biliyorum cok iyi birisiniz ama lütfen işinizi titiz yapın siz de mutlu olursunuz biz de..

Julia hanımın depozito almasına ben de çok şaşırdım baya yüklü miktarda bir ücret istiyorlar ve zaten dakika ücretinin artacağını söylemişti. Bu yüzden başka yerlere yöneliyor herkes. Ben julia hanıma 3-4 bölgem için gidecektim ama şu depozitodan dolayı vazgeçtim maalesef o yüzden farklı arayışlar içindeyim

Etlik sevgi guzellikten memnun kaldım. Cenemde biraz vardı ve 2 tane kaldı, iz kalmadı bende ama daha yoğun yaptiranlarda nasıl olur bilmiorum. Dediğim gibi benim azdı yanlış yönlendirmek istemem.

nasıl kalmadı anlamadım cildiniz hicc hassas degil demek ki
Çok hassas diyemem normal yani. Sivilce sonrası leke fln kalabiliyor cildimde. Oncesinde iz vardı hatta çok oynuyordum. Güneş kremine dikkat ederim, madecassol surdum. Dediğim gibi çok yoktu bende, seans 5-3 dk arası suruyordu

Çok hassas diyemem normal yani. Sivilce sonrası leke fln kalabiliyor cildimde. Oncesinde iz vardı hatta çok oynuyordum. Güneş kremine dikkat ederim, madecassol surdum. Dediğim gibi çok yoktu bende, seans 5-3 dk arası suruyordu
tüyünüz az diye demek ki yoksa sevgi hanımın kabukları yara şeklinde olup çukur bırakıyor hele cilt hassassa.

tüyünüz az diye demek ki yoksa sevgi hanımın kabukları yara şeklinde olup çukur bırakıyor hele cilt hassassa.
Olabilir tabi daha yoğun yapildiginda farklı olma ihtimali var. Ben başka bir yere yaptirmadigim için kıyas da yapamıyorum. Benim yuzum fazla kabuklanmiyordu da belki çene bölgesi daha az hassastir.En son bacaklarıma lazerden kalanlar için yaptirdim onlar kabuklandi. Şimdi geçti sayılır.

Sana bir şey diyceğiim internette gördüm bi uygulama varmış iğneli gibi tüyleri sarartıyormus yani köke inmiyor ama azalıyor gibi geliyor iğneliden daha az acıttıgı için bu da tercih ediliyormus acaba size bu işlem mi yapıldı

Yok hayır iğneli epilasyon işlemi yapılan sadece ince tüylere işlem yapmama mantığını anlamıyorum onu belirtmek istedim.Düşünsenize incelmiş sararmış yoğunluğu da azalmış bir tüy yumağıyla gezmek zorundasınız.

Mesele iz bırakmamaları değil bir arkadaş yazmış geride kaldı alıntı yapamıyorum.Mesele bir uzmanın bitmiş dediği yere diğer uzmanın en az 10 dakika çalışması.Evet tabiki tek seansta hepsi alınmaz yüzde çukurlaşma olmaması için.Ama bitti deyip "ince sarı ve beyaz tüyler için tek etkili yöntem"sloganlarıyla bağdaşmıyor yaptıkları iş.Şuan yer yer incelmiş azalmış bazıları koyu tüy şeklinde ve bir kısmı sararmış tüylerle geziyorum dudak üstünde.Gittiğim uzman asla almıyor sırf onun için başka uzmana gidiyorum.

ve lazer için yorumumu şöyle yineliyorum.Çok yakın bir arkadaşımın genetik sanıyorum kıl problemi vardı tüy değil kıl.Göğsünde dahi boynuna doğru sakal tarzı kıllar çıkıyodu.Bu arkadaşım bir klinikte dr eşliğinde saç dibinden ayak tırnağına kadar tüm vücut lazer tedavisi gördü.İki yıl boyunca rahat etti hiç bir tetiklenme olmadı ben bunu uzmanın kıl ya da tüyün yapısına bağlı lazer uygulamasına bağlıyorum.Ta ki hamile kalana kadar.Hamilelikten sonra yüzünde sadece çene altında bir kaç tüy geri geldi.Saç dipleri alın göz altlarına varana kadar yaptırmıştı.Böyle olacağını bilsem lazerin bendeki etkisini bir dk durmazdım ama ben de yumurtalık kisti var tetikleyeceğini bildiğim için pahalı da olsa işim gücüm de olmadığı halde sonucuna değer diye başladım iğneliye. Kimseye lazeri savunmuyorum asla bunun ayrımını yapalım hormonel bir sorun varsa iğneli dahi yorar süreci uzatır.Ha artısı var eksisi var tabiki.Lazerdeki gibi pürü pak lekesiz kılsız olmazsınız seanstan sonra.Ama her seans bir tık incelir ve tetikleme yaşamazsınız olay bu.Bunun yanında lazerden memnun olanları da gördüm ama yine de yüz dahil vücudun üst kısmı için lazer yine cesaret edip yaptırmam hastalığım olmasa bile.Kısaca iğneli epilasyon yüzde özellikle çok çokk sabır isteyen bir yöntem çünkü normalde dirençli zaten yüz tüyleri.Kaldı ki rahatsızlığınız da varsa bir miktar yıpratır sizi.ve fiyat konusundaki rekabet yüzünden aylardır dudak üstüm için gidemiyorum ve lazerden pahalı olmasını da anlamıyorum bu düşüncem sabit.

burayı okuyanlara benim de şöyle birkaç tavsiyem olsun.
Görüldüğü üzere herkesin deneyimi çok farklı. Ayrıca sosyal medya hesaplarının çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Kim kendi sosyal medya hesabında kendi aleyhine bir şey paylaşır ki? Kendisinden memnun olmayan birini paylaşan epilasyoncu gördünüz mü?Ya da yavaş çalıştığı bir videoyu koyan. Orada hepsi aşırı mucizevi şeyler paylaşıyorlar ama gerçekte çok farklı.Ve insanlar oradaki paylaşımlara aldanıp 'pahalı ama mutlaka iyidir,aylar sonrasına randevu verdiğine göre mutlaka iyidir,dakikada baya kıl alıyormuş' algısına kapılıyor.kendimden biliyorum.
O yüzden buradaki yorumlar sosyal medyadan ziyade bana daha doğru geliyor. Karalama olarak görmüyorum.
Sadece sosyal medyayı ölçüt olarak görmeyin.

burayı okuyanlara benim de şöyle birkaç tavsiyem olsun.
Görüldüğü üzere herkesin deneyimi çok farklı. Ayrıca sosyal medya hesaplarının çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Kim kendi sosyal medya hesabında kendi aleyhine bir şey paylaşır ki? Kendisinden memnun olmayan birini paylaşan epilasyoncu gördünüz mü?Ya da yavaş çalıştığı bir videoyu koyan. Orada hepsi aşırı mucizevi şeyler paylaşıyorlar ama gerçekte çok farklı.Ve insanlar oradaki paylaşımlara aldanıp 'pahalı ama mutlaka iyidir,aylar sonrasına randevu verdiğine göre mutlaka iyidir,dakikada baya kıl alıyormuş' algısına kapılıyor.kendimden biliyorum.
O yüzden buradaki yorumlar sosyal medyadan ziyade bana daha doğru geliyor. Karalama olarak görmüyorum.
Sadece sosyal medyayı ölçüt olarak görmeyin.
Katılıyorum dk.da 30 tüy alıyorum diyen yarısını alamiyo.ozellikle koyduğu videolara bakıyorum orda da iddiası kadar alamıyo misal.zam yaptığını seanstan sonra söyleyen de oldu. ne hikmetse fiyat artışı birbiri ardınca geliyor.Beni en çok yoran konu bir senede yüzde elli zam yapmaları.Ben lazerden daha uygun olduğunu düşünerek başladım ama dksi 3 TL iken bile dudak üstüm hiç işlem görmediği halde 1000 TL'yi geçiyorsa kolu vs düşünemiyorum bile.Bu karalama değil tespittir yol göstermedir.tecrube etmek için yaşamamız gerekir diğer türlü.

Son düzenleme:
Back