Arkadaşlar merhaba daha önce yazmıştım yazmak istedim... 6. Ayım doldu sevda meşecide. Lazer sonrası yoğunlaşmıştı tüylerim. Ama gercekten düzenli lazerle daha mutluydum sanki.. bence sadece geçiştiriliyoruz.. lazerde en azından tüm yüz temiz geziyorduk ben her seans öncesi düzenli fotoğraf çektim ve gerçekten bir faydasının oldugunu düşünmüyorum artık.. delirmeme ramak kaldı.. reklamdan ve paradan başka bie şey düşünmüyolar bence .. sizler ne durumdasınız burda hepimiz sonraki aşamaları görüyoruz birbirimiz sayesinde.. keşke şu işi öğrensekte halletsek gerçekten.. sevda hanım yeni müşterileri geldiğinde dikkat ediyor dakikayı durdurmaya bir tek bunu farkettim. Güler yüzlü tatlı biri gerçekten ama bu bir şey değiştirmiyor. İnce tüylere girmiyor kesinlikle oldu bitti diyor yolluyor. Bence iz kalıcağından korkuyor olabilir
Yaptıgı işlemde iz asla olmadı gerçekten azıcık kızardı o kadar. Ama 6 ayda geldiğim nokta SIFIR. burdan sonra azalır mi nolucak siz neler yaşadınız? Şimdi karantinada oldugumuzdan eklemiyorum 1 ay iyice cıkacak o zaman gidicem temiz belki seans azalır hepsi cıkmış olur diye. Ama sanmıyorum yine yarım yamalak alıcak . Asla temiz yapmıyor göze batanları hatta kendi gözüne batanları alıyor
Mecbur devam ediyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Julia hanımdan ra devu alıcaktım depozito istiyor o da şok oldum.. ama sanırım onunla devam edeceğim. Sevda meşeci hanım okuyo oldugunuzu düşünüyorum sizi tanıdıgım kadarıyla kötü yorumları içerleyip üzüldüğünüzü biliyorum cok iyi birisiniz ama lütfen işinizi titiz yapın siz de mutlu olursunuz biz de..