• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkinci rahatsız olduğum konu da sarartp inceltip göremiyorum diye bırakmaları.Pardon da biz nasıl kurtulcaz o saatten sonra o tüylerden? Tekrar iple vs alsak tekrar kalinlassa her şey çöp olacak.Bunun izahı yok.İncelmiş sararmış tüylerle gezmek zorunda kalacağını bilen hangi insan başlar bu yönteme?

burayı okuyanlara benim de şöyle birkaç tavsiyem olsun.
Görüldüğü üzere herkesin deneyimi çok farklı. Ayrıca sosyal medya hesaplarının çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Kim kendi sosyal medya hesabında kendi aleyhine bir şey paylaşır ki? Kendisinden memnun olmayan birini paylaşan epilasyoncu gördünüz mü?Ya da yavaş çalıştığı bir videoyu koyan. Orada hepsi aşırı mucizevi şeyler paylaşıyorlar ama gerçekte çok farklı.Ve insanlar oradaki paylaşımlara aldanıp 'pahalı ama mutlaka iyidir,aylar sonrasına randevu verdiğine göre mutlaka iyidir,dakikada baya kıl alıyormuş' algısına kapılıyor.kendimden biliyorum.
O yüzden buradaki yorumlar sosyal medyadan ziyade bana daha doğru geliyor. Karalama olarak görmüyorum.
Sadece sosyal medyayı ölçüt olarak görmeyin.
siz depilasyona gidiyodunuz sanki memnun kaldınız mı?

Depilasyona 2 kez gittim bıyık için. Bende bıyıktaki çok çok minik tüylerde işe yaradı.kesin bitti diyebilmem için bir iki seans daha gitmem gerekiyor aslında. Ama bu haliyle da idare ediyorum.

Depilasyona 2 kez gittim bıyık için. Bende bıyıktaki çok çok minik tüylerde işe yaradı.kesin bitti diyebilmem için bir iki seans daha gitmem gerekiyor aslında. Ama bu haliyle da idare ediyorum.
Acısı nasıl acaba acı umrumda değil de etkisini merak ediyorum aslında.acitmiyosa etkili değildir gibi geliyo insana.son çare depilasyon sanrm göremedikleri tüylere.koca Ankara da tek bir yerde olması da gerçekten ilginç.

İnce ayva tüylerini aldırmak istiyorum renkleri belirgin olduğu için almaz o zaman
Almaz almaz bosa gitmeyin oyalanir durur seansta yavas yavas seans biter bakarsınız hepsi duruyo gerek yok bunlara vs der hic bulaşmayın bosa giden parayla kalirsiniz

anladıgım kadarıyla iğneliden bikaç ay sonra tüyler geri cıkıyor. Ben bitti diye sevinirken eskisinden daha uzun ve dağınık şekilde ağda yapmış gibi çıktı. Son 2 aydır da baya baya uzuyor dokununca sert duruyor tüyler işlem gördügü icin. Ankarada bu işin ehli oldugunu düsünmüyorum artık.

Acısı nasıl acaba acı umrumda değil de etkisini merak ediyorum aslında.acitmiyosa etkili değildir gibi geliyo insana.son çare depilasyon sanrm göremedikleri tüylere.koca Ankara da tek bir yerde olması da gerçekten ilginç.
Mutlaka etkisi vardır ama dediğiniz gibi son çare olarak düşünülmeli.bir iğneliyle karşılaştırılamaz. amacı iğneli sonrası kalanları toplamak.Ben araştırmadım ve de duymadım belki başka yerlerde de vardır.

nasıl kalmadı anlamadım cildiniz hicc hassas degil demek ki

Benim de iz kalmadı sevgi hanımdan. Yalan mi söylüyoruz. Sevgi hanımdan memnun kaldığımız için özür dileriz canım. Bence sen buraya yüzünün fotosunu koy bakıp karar verelim tüm uzmanları kötüledigin kadar tüy ve iz var mi ? Kesin yoktur. Güngör hanıma kötünün iyisi demissin ne kadar büyük hakaret bir insani böyle kategorize etmek. Julia sevda ebru güngör hakkında olumsuz yorum yazmadığın kişi kalmamis. İstanbulda gitmedifin kişi için bile olumsuz yorum yapmıştın. Bana da mesajla soru sormussun. Sevgi hanıma gidip memnun kaldığına inanmadığın bir kişiye neden soru soruyorsun. Bence sen memnun kalmamaya odaklı hareket eden bir genç kızsın. Biz de birçok yerde mağdur olduk vakit kaybettik ama her uzmana bir kulp bulup nasıl iz kalmaz ya, kötünün iyisi gibi bir suru garip yorum yapmadık. Senin tenin çok hassas bizimkisi nasir sanki. Hiç bir uzmanla gecinememissin burada geçinenlere yalancı muamelesi yapma. Sevgi hanımdan çok memnun kaldım iz falan da kalmadı nokta.

Benim de iz kalmadı sevgi hanımdan. Yalan mi söylüyoruz. Sevgi hanımdan memnun kaldığımız için özür dileriz canım. Bence sen buraya yüzünün fotosunu koy bakıp karar verelim tüm uzmanları kötüledigin kadar tüy ve iz var mi ? Kesin yoktur. Güngör hanıma kötünün iyisi demissin ne kadar büyük hakaret bir insani böyle kategorize etmek. Julia sevda ebru güngör hakkında olumsuz yorum yazmadığın kişi kalmamis. İstanbulda gitmedifin kişi için bile olumsuz yorum yapmıştın. Bana da mesajla soru sormussun. Sevgi hanıma gidip memnun kaldığına inanmadığın bir kişiye neden soru soruyorsun. Bence sen memnun kalmamaya odaklı hareket eden bir genç kızsın. Biz de birçok yerde mağdur olduk vakit kaybettik ama her uzmana bir kulp bulup nasıl iz kalmaz ya, kötünün iyisi gibi bir suru garip yorum yapmadık. Senin tenin çok hassas bizimkisi nasir sanki. Hiç bir uzmanla gecinememissin burada geçinenlere yalancı muamelesi yapma. Sevgi hanımdan çok memnun kaldım iz falan da kalmadı nokta.
ee napabilirim kalmadıysa bende kaldı ki söylüyorum? :D

Doktor kontrolünde tüyn inceliğine göre bir çok lazer cihazı bulunduran bir merkezde lazer yaptirsaydik sanırım daha temiz bir görüntü olurdu.Magdurlara güzellik merkezinde ve yanlış cihaz kullandıklarni düşünüyorum.Klinikte doktor gözetiminde lazer yaptırıp benden daha pürüzsüz cilde sahip o kadar insan var ki! Hamilelik gibi hormonel süreçten geçmelerine rağmen! Bunun da yanıltmaca olduğunu düşünüyorum artık!
Mesela hangi doktor? hangi klinik?

Hep korktum lazerden tetikleme olur diye ama çevremde doktor kontrolnde orjinal ve doğru cihaz uygulatanlar benden memnun yıllar geçti yüzleri bebek gibi.Keske bitseydi de hamilelikte falan tetikleme yapsaydı diyorum şimdi.İgneliye başlama amacım tetikleme yapmamasiydi hormon seviyeleri değiştiğinde.Tamam bunda tetikleme olmuyo lazerdeki gibi ama lazer kadar kısa sürede pürüzsüz bir cilde de kavusamiyosun. Ama artık onun için de geç çünkü tüy koklerimiz zayıfladı lazer artık tetikleme yapar bence malesef...
Ben lazere gidiyordum 7 seans geçti her ay düzenli gittiğimde cidden bir fark oluyor sanırım dedim. Covid 19 süresinde 2 ay olacak gidemedim yüzümdeki tüylerin daha da yayıldığını gördüm ve çene altımda 2 tane varken şu an dolu durumda. Sanırım yanlış bir merkeze gittim. Ama reklamları çok iyi ve her giden memnun kalıyordu ben neden böyle oldum anlamadım. İğneli delik ya da iz bırakıyor yazılarını okuyunca da bi gözüm korkmadı değil. Kaç gündür yoeumları okuyordum artık üye olayım ben de yazayım dedim. :D

Ben zaten sonuç aldım diyeni görmedim sanırım en mantıklısı lazer.. buz lazer falan mantıklı mı acaba
ben buz lazere gidiyordum 7 ayda düzenli gittiğimde ay sonunda iyi görünüyordu korona sürecinde ( 2 aydır gitmiyorum) hepsi olduğu gibi çıktılar ve daha artmış görünüyorlar :KK43: ben de keşke iğneliye gitseydim dedim ama ondan da memnun kalan yokmuş :(

yüze lazer olmaz sizin gittiğiniz iğnelide sorun olabilir burada sayfalarca iğneliyle yüzünden tüylerden kurtulduğunu yazan insan var bunlardan biri de benim. Lazere giden kişi bin pişman olur az tüyü çoğalır kalın olur. Burayı okuyup lazer iyiymiş iğneli boşmuş lazere gideyim o zaman deyip eskisinden kötü olacak küçük kızlar var. Ben 42 yaşındayım okuduğumu tecrübelerime gore yorumlayabilecek kadar epilasyon geçmişim oldu. Ama hic tecrübe etmemiş sunu da bir ümit deneyim diyecek gençkızlar var. Deneyip yanıla yanıla yüzleri mahvolacak. Ben ağda ev tipi lazer ip yanlış iğneli derken sonunda isini doğru yapan kişileri zor da olsa bulunca kurtuldum.Kendi uzmanlarınızla yaşadığınız sorunları burada başka türlü yazmayın.Uzmanlarınıza söyleyin. Aynı kişiler durmadan çoğu kişinin memnun oldugu bir suru uzmanı kotuluyor sonra pesinden lazer reklamı yapıyor. Hep aynı kişinin her uzmanla sorun yaşaması normal değil. İnsanları lazere yönlendirmek için isini doğru yapan kişilere algı yaratilmasin. Ayıptır günahtir. Ben sevgi hanımdan çok cok memnun kaldim. Memnun kalmasaydimda kendisine soyleyemedigim için buraya gelip isini doğru yap falan diye yazmazdim.Yaşlarınız küçük olduğu için aklınızdan geçeni hemen yazıyorsunuz. Ben sevgi hanımdan coook memnunum. Ne bir iz ne bir saygısızlık yaşamadım. Bi de kalan tüylerimde inceydi. Julia haniminda videolarını izledim hic öyle dakikada 2 kil alacak kadar yavas değil. Acemiler bile dakikada 2 kildan fazla aliyor. yıllardır bu isi yapıyor dakikada 2 kil alsa aylarca dolu olur mu.ben 42 yaşında olmama rağmen julia hanim diye konuşuyorum sevgi hanim benden küçük olmasına rağmen hanim diyorum. Siz kendinizden büyük insanlara julia sevda sevgi diye bir hırsla konuşuyorsunuz. Memnun kalmadınız diye düşman olunmaz. kimseyi yuze lazere özendirmek için karalamayın. Bu kadar tepkiliyseniz o kişilerle konusun. Julia hanim bu yorumu gorup gerekeni yapsa nasıl ispat edeceksiniz 2 kil aldığını ? Dakikada 2 kil ne abartı. Bu her meslekte geçerli. Bana söyleyemediği şeyi müdürüme bin katarak söyleyen velilerden yaşadım ben bu haksızlığı. Kendim de farkında olmadan böyle birşey yaptiysam farkedip özür dileyip tekrar yapmadim.
Sevgi hanımdan önce nereye gittiniz acaba?

Kızlar sizi aslında en iyi ben anlarım. Siz ALLAHtan küçük yasta kurtulacaksınız ben 42 yaşında ilk kez rahat ettim. Benim demek istediğim su hatta bu konu yüzünden başka biriyle daha yine tartışıp uyarı almıştım. Bir yere gidip memnun kalmayabilirsiniz ama bu iğneliyle ilgili değil. Birinin ki daha kısa birinin daha uzun sürüyor ama bitiyor. Ama aynı kıl 2 3 yıl bitmedi o zaman sorun var uzmana neden hala bitmedi diye sorun. Ben başımdan geçeni yazıyorum burada bıyık bölgemde iz bırakan kişi yüzünden iğneliden soğudum istanbula tayinim çıktı öğretmen arkadaşım kendi uzmanından bahsetti ona gittim yüzümü 6-7 ayda yüzde doksan o bitirdi. Sonra buraya döndük burada da iyi yerlerin hepsi dolu olunca bir kuaförde iğneli yaptırdım yine yaktılar cildimi. Sonra sevgi hanımı buldum hakkında çok bir şey okumadım ama gittim iz problemi yaşamadım ama benim işim 10 dakikalık kalmıştı belki ondan bilmiyorum ama bir kıl da aynı bin kılda bana göre yani iz kalsaydı kalırdı. Benim gezdiğim görüştüğüm kadar kimse iğneli uzmanıyla görüsmemiştir mağdur olmamıştır ama kimseye burada iftiraya giren haksız eleştiri yapmadım. Ne olduysa onu yazdım. Hatta bir sinirle hakkında kötü yorum yaptığım uzman için hakkını yedim diye özür anlamında yorum bile yazdım .Hiçbiri babamın oğlu değil ben onları savunmuyorum. Burayı okuyup iğneli boşmuş diyecek kızlar için ben yorum yaptım. Yüze lazere özendirmeyin. Madem daha faydalı olacak ilk tavsiye eden kişi deneme cesaretini göstersin lazeri. Yıllardır forumdayım benim dikkatimi çeken şey şu oldu bazı takıntılı kişiler var heryeri karalayan hiç memnun olmayan bazı kızlar kadınlar var. Birsürü kişinin memnunum yazdığı kişiye eleştiriden ileri hakaret gibi yorum yapıyor . O kişinin de memnun olmama hakkı var herkes memnun olmak zorunda değil ama hep aynı kişinin herkesten bitürlü memnun olmaması bende şüphe uyandırıyor. Hatta birtanesi bana mesaj atmıştı sakın o kişiye gitme deyip uzman hakkında küfüre giden ağza alınmayarak sözler yazmıştı. Birgün öncede başka uzman için yazmıştı. Ben ilk kendim için araştırma yaparken bu takıntılı kişilerin yorumlarını ciddiye alıp vakit kaybettim. bazıları burada gitmediği kişiler için yorum yapıyor. Bazıları da gitmişse de sonuç alamadığı için o uzmanından memnun kalan kişiyi topa tutuyor. Ben onların mesajlarını ciddiye alacak kızlara üzülüyorum. Burada yazılan şeyler silinmez değişmez her okuyan kişide ayrı ayrı hakka girmiş oluruz bunu unutmayın. Şunu da farkettim bu hep bizim burada Ankarada var diğer şehirlerin başlığında böyle bir sey yok rastlamadım yani gitmiş memnun kalmamış kişi çok ama aynı kişinin her merkezi beğenmediğine ben rastlamadım. Buradakiler rekabet içindelerse kendileri asılsız yorum yapıyorsa vebali boyunlarına. Ama onu da sanmıyorum çünkü hepsi tıkabasa dolu. Benim hiçbir yere gitmemiş kızlara tavsiyem gideceğiniz uzmandan kısa deneme isteyin açikca konusun korkunuzu falan söyleyin sonuçta size çare olacak kişi o uzman. Biz burada istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yine çözümü uzmanlarda arıcaz. Aman ne uzun yazdım karantinada boş vakit çok 😅 özet geçiyorum benim yüzümdeki kalınlar , sarılar bile bittiyse herkesin biter sabredin sabır sabır başka çözümü yok keşke şipşak olsa
Haklısınız. Sosyal medyada iyi görünen, reklamını çok iyi yapan yerler var burada da bir yere kadar herkesin yorumlarını okuyarak bir düşünce oluşuyor ki iyiye kötü, kötüye iyi denebiliyor. Ama herkes bitsin ve cildim zarar görmesin istiyor haklı olarak. Ben de bu sebeple buz lazere başladım iyi gittiğini düşünüyordum yüzüm için her ayın 12sinde düzenli gidip yaptırdığım zamanlarda fakat karantina sürecinde 2 ay gitmediğimde hepsinin geri geldiğini ve daha da yayıldığını gördüm. Öncesinde de 1 kez alexsandirayt yaptırdım yüzüme küçük de olsa 2 yanık oluştu. Ben de deneyimimi paylaşmak istedim.:oops:

Haklısınız. Sosyal medyada iyi görünen, reklamını çok iyi yapan yerler var burada da bir yere kadar herkesin yorumlarını okuyarak bir düşünce oluşuyor ki iyiye kötü, kötüye iyi denebiliyor. Ama herkes bitsin ve cildim zarar görmesin istiyor haklı olarak. Ben de bu sebeple buz lazere başladım iyi gittiğini düşünüyordum yüzüm için her ayın 12sinde düzenli gidip yaptırdığım zamanlarda fakat karantina sürecinde 2 ay gitmediğimde hepsinin geri geldiğini ve daha da yayıldığını gördüm. Öncesinde de 1 kez alexsandirayt yaptırdım yüzüme küçük de olsa 2 yanık oluştu. Ben de deneyimimi paylaşmak istedim.:oops:
Bence iğneliye başla daha fazla artmadan o zaman. Zaten boşa paran gidiyor böyle. En azından dene iz bırakmıyor denilen iğnelilerden birini bence. Yağmur hanımla özelden konustuk istanbulda gitmiş öncesinde.sonra buraya taşınmış. Bence biran önce lazeri bırak. Bugün bir iğneli epilasyon yapan hanımla görüştüm wp üzerinden. Kesinlikle kola dahi önermiyoruz dedi. Ben de çözüm olarak alt bacak ve bikini lazere gideceğim. Gerisine iğneli düşünüyorum. Daha yenibaşlamışken arttığını da görmüşsünüz siz de iğneliye gidebilirsiniz. Sevda hanım ebru hanım güngör hanım bir de sevgi hanımı duydum hepsinden memnun olan da var olmayanda. Dakika usulü oldugu için deneme yaptırıp en cok içinize sinene başlayın bence.

Bence iğneliye başla daha fazla artmadan o zaman. Zaten boşa paran gidiyor böyle. En azından dene iz bırakmıyor denilen iğnelilerden birini bence. Yağmur hanımla özelden konustuk istanbulda gitmiş öncesinde.sonra buraya taşınmış. Bence biran önce lazeri bırak. Bugün bir iğneli epilasyon yapan hanımla görüştüm wp üzerinden. Kesinlikle kola dahi önermiyoruz dedi. Ben de çözüm olarak alt bacak ve bikini lazere gideceğim. Gerisine iğneli düşünüyorum. Daha yenibaşlamışken arttığını da görmüşsünüz siz de iğneliye gidebilirsiniz. Sevda hanım ebru hanım güngör hanım bir de sevgi hanımı duydum hepsinden memnun olan da var olmayanda. Dakika usulü oldugu için deneme yaptırıp en cok içinize sinene başlayın bence.
İğnelide artma gibi bir durum yok çünkü hepsi uzman isimler en azından inceliyor tüyler diye düşünüyorum

kesinlikle haklısın. koltuk altı, bikini ve alt bacak bölgelerinde bayağı azalma oldu ama yüzüm, üst bacak ve kolumda hiç azalma olmamış bunu bu karantina sürecinde gördüm. Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim Yağmur hanımla konuşmak isterim ben de. Bakalım bitecek mi? Bu şekilde siyah bir yüzle çıkmak da istemiyorum dışarı :/

Back