Kızlar sizi aslında en iyi ben anlarım. Siz ALLAHtan küçük yasta kurtulacaksınız ben 42 yaşında ilk kez rahat ettim. Benim demek istediğim su hatta bu konu yüzünden başka biriyle daha yine tartışıp uyarı almıştım. Bir yere gidip memnun kalmayabilirsiniz ama bu iğneliyle ilgili değil. Birinin ki daha kısa birinin daha uzun sürüyor ama bitiyor. Ama aynı kıl 2 3 yıl bitmedi o zaman sorun var uzmana neden hala bitmedi diye sorun. Ben başımdan geçeni yazıyorum burada bıyık bölgemde iz bırakan kişi yüzünden iğneliden soğudum istanbula tayinim çıktı öğretmen arkadaşım kendi uzmanından bahsetti ona gittim yüzümü 6-7 ayda yüzde doksan o bitirdi. Sonra buraya döndük burada da iyi yerlerin hepsi dolu olunca bir kuaförde iğneli yaptırdım yine yaktılar cildimi. Sonra sevgi hanımı buldum hakkında çok bir şey okumadım ama gittim iz problemi yaşamadım ama benim işim 10 dakikalık kalmıştı belki ondan bilmiyorum ama bir kıl da aynı bin kılda bana göre yani iz kalsaydı kalırdı. Benim gezdiğim görüştüğüm kadar kimse iğneli uzmanıyla görüsmemiştir mağdur olmamıştır ama kimseye burada iftiraya giren haksız eleştiri yapmadım. Ne olduysa onu yazdım. Hatta bir sinirle hakkında kötü yorum yaptığım uzman için hakkını yedim diye özür anlamında yorum bile yazdım .Hiçbiri babamın oğlu değil ben onları savunmuyorum. Burayı okuyup iğneli boşmuş diyecek kızlar için ben yorum yaptım. Yüze lazere özendirmeyin. Madem daha faydalı olacak ilk tavsiye eden kişi deneme cesaretini göstersin lazeri. Yıllardır forumdayım benim dikkatimi çeken şey şu oldu bazı takıntılı kişiler var heryeri karalayan hiç memnun olmayan bazı kızlar kadınlar var. Birsürü kişinin memnunum yazdığı kişiye eleştiriden ileri hakaret gibi yorum yapıyor . O kişinin de memnun olmama hakkı var herkes memnun olmak zorunda değil ama hep aynı kişinin herkesten bitürlü memnun olmaması bende şüphe uyandırıyor. Hatta birtanesi bana mesaj atmıştı sakın o kişiye gitme deyip uzman hakkında küfüre giden ağza alınmayarak sözler yazmıştı. Birgün öncede başka uzman için yazmıştı. Ben ilk kendim için araştırma yaparken bu takıntılı kişilerin yorumlarını ciddiye alıp vakit kaybettim. bazıları burada gitmediği kişiler için yorum yapıyor. Bazıları da gitmişse de sonuç alamadığı için o uzmanından memnun kalan kişiyi topa tutuyor. Ben onların mesajlarını ciddiye alacak kızlara üzülüyorum. Burada yazılan şeyler silinmez değişmez her okuyan kişide ayrı ayrı hakka girmiş oluruz bunu unutmayın. Şunu da farkettim bu hep bizim burada Ankarada var diğer şehirlerin başlığında böyle bir sey yok rastlamadım yani gitmiş memnun kalmamış kişi çok ama aynı kişinin her merkezi beğenmediğine ben rastlamadım. Buradakiler rekabet içindelerse kendileri asılsız yorum yapıyorsa vebali boyunlarına. Ama onu da sanmıyorum çünkü hepsi tıkabasa dolu. Benim hiçbir yere gitmemiş kızlara tavsiyem gideceğiniz uzmandan kısa deneme isteyin açikca konusun korkunuzu falan söyleyin sonuçta size çare olacak kişi o uzman. Biz burada istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yine çözümü uzmanlarda arıcaz. Aman ne uzun yazdım karantinada boş vakit çok
özet geçiyorum benim yüzümdeki kalınlar , sarılar bile bittiyse herkesin biter sabredin sabır sabır başka çözümü yok keşke şipşak olsa