• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa siz 11 aydır mı gidiyorsunuz gerçekten uzun bir süre. Lazer tedavisi görmüş müydünüz? Bir de kaçla çalışıldı yüzünüze. Bence iğneli gercekten yapıldığında coktan bitmesi gerekirdi. Her tüy tek atışta bitiyorsa 11 aydır yani tüy kalmaması gerek mantıken

Off off aynı sorun bende de var. Ben tüm vücut lazere gitmiştim yüz hariç 15 seans 1.200 tl kaç sene önce . Tüylerin yarısı bitti yarısı kaldı ve inceldi ama en azından çıkmayan tüyler birdaha hiç çıkmadı hamilelik geçirmeme rağmen. Ama bu iğneli ne hikmetse inceliyo ve tekrar çıkıyo bitme olayı yok 11 ay oldu ben sevda hanıma başlayalı her ay gidiyorum maddi anlamda zorlaniyorum artık . Eşimde boşa gidiyorsun demeye başladı artık. Karantina olayı oldu bu sefer ne yapacağım bilmiyorum.
Yaa siz 11 aydır mı gidiyorsunuz gerçekten uzun bir süre. Lazer tedavisi görmüş müydünüz? Bir de kaçla çalışıldı yüzünüze. Bence iğneli gercekten yapıldığında coktan bitmesi gerekirdi. Her tüy tek atışta bitiyorsa 11 aydır yani tüy kalmaması gerek mantıken

Off off aynı sorun bende de var. Ben tüm vücut lazere gitmiştim yüz hariç 15 seans 1.200 tl kaç sene önce . Tüylerin yarısı bitti yarısı kaldı ve inceldi ama en azından çıkmayan tüyler birdaha hiç çıkmadı hamilelik geçirmeme rağmen. Ama bu iğneli ne hikmetse inceliyo ve tekrar çıkıyo bitme olayı yok 11 ay oldu ben sevda hanıma başlayalı her ay gidiyorum maddi anlamda zorlaniyorum artık . Eşimde boşa gidiyorsun demeye başladı artık. Karantina olayı oldu bu sefer ne yapacağım bilmiyorum.
Bu arada siz lazere nereye gittiniz en azından vücuttan kurtulmuşsunuz daha o var benim 😂

Evet 11 ay oldu neredeyse yüzüme lazer yaptırmamıştım . Ben şuan dudak üstü ve çene için gidiyorum. Normalde bu iki bölgeyi haftada 1 ağda bantıyla alırdım . 1 hafta geçince hemen belli olurdu göze çok batardı. Şimdi 11 ayda geldiğim sonuç bu ayda 1 e çıktı . Yanı tüylerim ayda 1 göze batıyo. Onun dışında yüzümde de çok tüy var daha oralara geçemedik. İnceler baya var malesef hepsini alırsak yüz zarar görür deniliyor bilemiyorum.. Çok mutsuzum bu durumdan

Evet 11 ay oldu neredeyse yüzüme lazer yaptırmamıştım . Ben şuan dudak üstü ve çene için gidiyorum. Normalde bu iki bölgeyi haftada 1 ağda bantıyla alırdım . 1 hafta geçince hemen belli olurdu göze çok batardı. Şimdi 11 ayda geldiğim sonuç bu ayda 1 e çıktı . Yanı tüylerim ayda 1 göze batıyo. Onun dışında yüzümde de çok tüy var daha oralara geçemedik. İnceler baya var malesef hepsini alırsak yüz zarar görür deniliyor bilemiyorum.. Çok mutsuzum bu durumdan
Ben zaten sonuç aldım diyeni görmedim sanırım en mantıklısı lazer.. buz lazer falan mantıklı mı acaba

yüze lazer olmaz sizin gittiğiniz iğnelide sorun olabilir burada sayfalarca iğneliyle yüzünden tüylerden kurtulduğunu yazan insan var bunlardan biri de benim. Lazere giden kişi bin pişman olur az tüyü çoğalır kalın olur. Burayı okuyup lazer iyiymiş iğneli boşmuş lazere gideyim o zaman deyip eskisinden kötü olacak küçük kızlar var. Ben 42 yaşındayım okuduğumu tecrübelerime gore yorumlayabilecek kadar epilasyon geçmişim oldu. Ama hic tecrübe etmemiş sunu da bir ümit deneyim diyecek gençkızlar var. Deneyip yanıla yanıla yüzleri mahvolacak. Ben ağda ev tipi lazer ip yanlış iğneli derken sonunda isini doğru yapan kişileri zor da olsa bulunca kurtuldum.Kendi uzmanlarınızla yaşadığınız sorunları burada başka türlü yazmayın.Uzmanlarınıza söyleyin. Aynı kişiler durmadan çoğu kişinin memnun oldugu bir suru uzmanı kotuluyor sonra pesinden lazer reklamı yapıyor. Hep aynı kişinin her uzmanla sorun yaşaması normal değil. İnsanları lazere yönlendirmek için isini doğru yapan kişilere algı yaratilmasin. Ayıptır günahtir. Ben sevgi hanımdan çok cok memnun kaldim. Memnun kalmasaydimda kendisine soyleyemedigim için buraya gelip isini doğru yap falan diye yazmazdim.Yaşlarınız küçük olduğu için aklınızdan geçeni hemen yazıyorsunuz. Ben sevgi hanımdan coook memnunum. Ne bir iz ne bir saygısızlık yaşamadım. Bi de kalan tüylerimde inceydi. Julia haniminda videolarını izledim hic öyle dakikada 2 kil alacak kadar yavas değil. Acemiler bile dakikada 2 kildan fazla aliyor. yıllardır bu isi yapıyor dakikada 2 kil alsa aylarca dolu olur mu.ben 42 yaşında olmama rağmen julia hanim diye konuşuyorum sevgi hanim benden küçük olmasına rağmen hanim diyorum. Siz kendinizden büyük insanlara julia sevda sevgi diye bir hırsla konuşuyorsunuz. Memnun kalmadınız diye düşman olunmaz. kimseyi yuze lazere özendirmek için karalamayın. Bu kadar tepkiliyseniz o kişilerle konusun. Julia hanim bu yorumu gorup gerekeni yapsa nasıl ispat edeceksiniz 2 kil aldığını ? Dakikada 2 kil ne abartı. Bu her meslekte geçerli. Bana söyleyemediği şeyi müdürüme bin katarak söyleyen velilerden yaşadım ben bu haksızlığı. Kendim de farkında olmadan böyle birşey yaptiysam farkedip özür dileyip tekrar yapmadim.

Son düzenleme:
yüze lazer olmaz sizin gittiğiniz iğnelide sorun olabilir burada sayfalarca iğneliyle yüzünden tüylerden kurtulduğunu yazan insan var bunlardan biri de benim. Lazere giden kişi bin pişman olur az tüyü çoğalır kalın olur. Burayı okuyup lazer iyiymiş iğneli boşmuş lazere gideyim o zaman deyip eskisinden kötü olacak küçük kızlar var. Ben 42 yaşındayım okuduğumu tecrübelerime gore yorumlayabilecek kadar epilasyon geçmişim oldu. Ama hic tecrübe etmemiş sunu da bir ümit deneyim diyecek gençkızlar var. Deneyip yanıla yanıla yüzleri mahvolacak. Ben ağda ev tipi lazer ip yanlış iğneli derken sonunda isini doğru yapan kişileri zor da olsa bulunca kurtuldum.Kendi uzmanlarınızla yaşadığınız sorunları burada başka türlü yazmayın.Uzmanlarınıza söyleyin. Aynı kişiler durmadan çoğu kişinin memnun oldugu bir suru uzmanı kotuluyor sonra pesinden lazer reklamı yapıyor. Hep aynı kişinin her uzmanla sorun yaşaması normal değil. İnsanları lazere yönlendirmek için isini doğru yapan kişilere algı yaratilmasin. Ayıptır günahtir. Ben sevgi hanımdan çok cok memnun kaldim. Memnun kalmasaydimda kendisine soyleyemedigim için buraya gelip isini doğru yap falan diye yazmazdim.Yaşlarınız küçük olduğu için aklınızdan geçeni hemen yazıyorsunuz. Ben sevgi hanımdan coook memnunum. Ne bir iz ne bir saygısızlık yaşamadım. Bi de kalan tüylerimde inceydi. Julia haniminda videolarını izledim hic öyle dakikada 2 kil alacak kadar yavas değil. Acemiler bile dakikada 2 kildan fazla aliyor. yıllardır bu isi yapıyor dakikada 2 kil alsa aylarca dolu olur mu.ben 42 yaşında olmama rağmen julia hanim diye konuşuyorum sevgi hanim benden küçük olmasına rağmen hanim diyorum. Siz kendinizden büyük insanlara julia sevda sevgi diye bir hırsla konuşuyorsunuz. Memnun kalmadınız diye düşman olunmaz. kimseyi yuze lazere özendirmek için karalamayın. Bu kadar tepkiliyseniz o kişilerle konusun. Julia hanim bu yorumu gorup gerekeni yapsa nasıl ispat edeceksiniz 2 kil aldığını ? Dakikada 2 kil ne abartı. Bu her meslekte geçerli. Bana söyleyemediği şeyi müdürüme bin katarak söyleyen velilerden yaşadım ben bu haksızlığı. Kendim de farkında olmadan böyle birşey yaptiysam farkedip özür dileyip tekrar yapmadim.
Hepsinin mesleklerine ve emeklerine saygım sonsuz.Asla saygısızlık da yaptığımı düşünmiyorum. Herkes kendince bu dertten kurtulma ve çözüm arama içerisinde. Bir çıkış olsa diye bekliyoruz. Bu iş insanın gerçekten sosyal hayatını etkiliyor. Ben de küçük değil yeterli olgunulukta bir bireyim.ben lazer işlemi gördüm ama alexdi ve çoğaldı tüylerim. Buz lazer deme sebebim bunun cok adını geçmesi kullanan bitiren varsa yardımcı olsun diye. Gerçekten 5 yıldır yıldım artık. İğneli iyi diye ona başladım ve şimdi de faydasız geldiğini görüyorum üzülüyorum. Zamanımıza paramıza psikolojimize. Sizin kurtulmanıza böyle bir ihtimalin olmasına bile ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz. Kendimizce çıkış yolu arıyoruz biz de.bunun saygısızlık reklamla ya da karalamayla alakası yok. Ben sadece sevda hanıma gittim ve ilk yazdıgımda da dedim kendisi en ufak iz hatta kabuklanma sorunu dahi yaşamadım. Ama bitsin istiyorum ve yaşayanlardan benden daha tecrübeli olanlardan yorum almak istiyorum doğal olarak aynı hataları yapmayayım diye. Ben 6. Ayımdayım durum aynı , 11 ayı dolmuş arkadasım da diyor ki ben de başladığım gibiyim. E böyle olunca üzülüyor insan ne yapsam diyor. Sizin varsa gerçekten çözümünüzü dinlemekten uygulamaktan zevk alırım eminim herkes de mutlu olur. Çünkü çok can sıkıcı bir konu..

Ben kendi adıma düşman olcak bir durum yok zaten göremiyorum. Sadece beraber çözüm bulmaya birbirimizi anlamaya calısıyoruz buranın da amacı o değil mi. Kimde güzellik uzmanı değil ama ne yapsak ne etsek en doğrusu olur diye yol bulmaya calısıyoruz. Siz benden 10 yaş büyüksünüz dinlemek isterim tabiki nasıl kurtuldugunuzu yol buldugunuzu.

Yanlış yönlendirme amaçlı değil fikir sorma amaçlı sordu diğer hanımefendi. Çünkü çıkmaza girdiğimizi düşünüyoruz . Sevda hanımdan başkasını denemedim ben mesela . İz ve kabuklanma olmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum. Benim sıkıntım tüyler inceliyo ama bitmiyor ayrıca dakikası 5 tl oldu beni zorluyor artık. Çok şükür bizimde kimseye saygısızlığımız olmadı.Fikir arıyoruz ne yapalım...

Burda kimsenin hakkını yemeden eleştiri yapıyorum dakikada 2 kıl alan uzmanlar var evet ama elinin yavaslıgından değil oyalandıgı icin.Lazer konusunda herkes aynı sonucu alacak diye bisey yok onemli olan cihazdır. Ben ince gri tüylerime yaptırdım bitti 6-7 sene oldu cıkmadı. İğneliden daha kısa süre gittim ve iz falan da olmadı. Yüzüm hiç işlem görmedigi icin iğneliye başladım cabuk biter diye HÜSRANN.

Ben de bir şeyler söylemek istedim.
Julia + Ebru Hanıma yüzüm için yaklaşık bir buçuk yıl boyunca gittim. Ve bu dönemin sonunda artık tamam yüzümdeki hiçbir kalın kıl çıkmıyor diyebildim. Benim yüzümde hala ince kıllar var. Farklı sebeplerden ötürü devam edemedim tabii.
Ama şu an artık beni rahatsız edecek hiçbir kalın veya göze batacak kıllar çıkmıyor.
Lazer koltuk altı bacak gibi kalın kılların bulunup ince kılların bulunmadığı bölgelerde başarılı olabilir, ki lazer için bile iyice araştırıp bunu hakkıyla yapan bir yere gitmek gerek. Lazerin hangi türü olursa olsun yüz için kesinlikle uygulanamaz. En azından herkese uygulanamaz.
İnce kılları kimse almıyor diyorsunuz. Bana çok mesaj yazan oldu bazı konularda da çok söyledim bunu.
Kalın kılların bitmesi zordur ama ince kılların bitmesi de çok zor aslında.
Uzmanınız yüzünüzde bir bölgede ince kılları almaya başlıyor diyelim. Yüzünüze büyüteçler ve ışıklar tutuyorlar. Yüzünüzde o bölgedeki kılları toplamaya başladıkça yüzünüz kızarıp şişmeye başlıyor ve artık çevresindeki o ince kılların köklerini göremiyor. Bu yüzden de başka bölgeye geçiyor. Size göre bir oradan bir buradan alıyor gibi görünebilir ama uzmanın yaptığı göremediği kıl köküne girerek yüzünüzde yara iz bırakmamaya çalışıyor aslında.
Bu yüzden de süreç uzuyor. Napılabilinir ki buna? Nasıl çözüm olunur?
Kalın kılların bitmesi bile kişiden kişiye göre değişiyor.
Ben de 1,5 yıl içerisinde tamamlandı. Kimisinde 9 ay olur. Kimisinde 2 yılı bulur.
Ama şunu da kabullenmek lazım, iğneli epilasyon gibi bir seçenekten ilerliyorsanız bu tamamen sabır işidir. Sabırlı olacaksınız. Ha işini iyi yapmayan acemi birinin elindeyseniz de bunun ayrımını da yapabilmeniz lazım. İyi araştırıp gidin uzmanlarınıza.
En son koltuk altı için Ebru hanıma gidiyordum. Kıllar baya inceldi iki haftada bir giderdim. Ve kaç seans oldu gittim o kadar. Ama hala çıkıyor. Sonuç alamıyorum diyebilir miyim? Eski hali gibi değil çünkü, daha az ve daha inceler. Demek ki devam etmem gerek bir süre daha.
Sabırlı olun, zor biliyorum ama daha iyi bir yöntem bulunana kadar şu an iğneli tek çözüm.
Herkese iyi günler diliyorum, sağlıkla kalın.

Merhabalar. Bir süredir sadece yazılanları okuyorum. 5 yıldan fazladır tüylerde lazerdir, iğnelidir deneyerek mücadele veriyorum. Daha önce de belirtmişimdir 9 seans Alexanderite lazer yaptırdım. Azalan bölgeler bacak ve koltuk altı oldu. Onun dışındaki bölgeler incelerek kaldı. Lazer yaptırdığım ara julia hanıma yüz bölgesi için gidiyordum. Bana bitti gelmene gerek yok diyeli 3 yıl olmuştur. Ama hala yüzümde tüy çıkıyor. Yüzdeki tüyleri, kol, bacak ve koltuk altındaki tüyleri ebru hanım ve güngör hanımda azalttım. Şuan yüz hariç o bölgelerde sayılı tüy çıkıyor.Denediğim diğer uzmanlar sevda hanım ve sevgi hanımdır. Şimdi tek değerlendireyim uzmanları julia hanım ve sevda hanım iz bırakmıyor ama bitirmiyor üstelik ücretleri yüksek. Sevgi hanıma bi kez gittim geçmeyen izlerden sonra uğramadım zira kuzenim de aynı sorunu yaşadı o yüzden memnun kalanı görünce şaşırdım. Güngör hanım genel olarak iyi kol bacağı onda bitirmiş olabilirim (tek tük kaldığı için bitti diyorum) biraz bacakta iz oldu ama özel bölgeye çalışmıyor ondan devam etmiyorum. Ebru hanımmm, naifliği hanımlığı ile en sevdiğim uzman. Ama azalma konusunda net bişey diyemiyorum güngör hanıma gittiğimde önceki uzmanın(ebru hanımın) iyi çalıştığını söyledi. Özel bölge bitmiyor diye bırakıp son lazer cihaz makinelerini denemek için bıraktım ebru hanımı da. Araştırmalarıma göre son cihaz soprano ice titanium cihazdı ve sadece İstanbulda vardı. Ankarada platinium yani bi öncesi olan cihaz vardı ve 3 seans denedim. Dökülme oldu ancak hiç azalma olmadı. İstanbula görev nedeni ile gittiğimde titaniumu deneme fırsatım oldu. Bi doktorun merkezi idi. İşlem yapmadan önce inceleyip ona göre işlem yapıyormuş. Bana söylediği şey, lazer senin için pahalı bir ağda işlemi gibi olur, iyi bir iğneli epilasyoncu bul ve ona git dedi. Her ne kadar cihazlar son cihaz olsa da hiç bir lazer makinesi ince ve açık renkli tüylere fayda etmez dedi. Ve o gün bu kafamda lazeri bitirdim. Sabırla iğneliye devam edeceğim yada ağdaya döneceğim. Biten arkadaşlar illaki vardır benimde bitti gibi olan bölgelerim var az önce ifade ettiğim gibi. Her insan her bölge farklı direnç gösteriyor olabilir. Biraz sabır ve şans işi. Şans diyorum tüylerin kökleri kuvvetli değilse çabuk sonuç alır. Çok uzun yazdım, çünkü incelen tüyler için lazer düşünmeyin diye. Ben düşündüm denedim ve karşılaştığım durumu yazdım.

Julia + Ebru Hanıma yüzüm için yaklaşık bir buçuk yıl boyunca gittim. Ve bu dönemin sonunda artık tamam yüzümdeki hiçbir kalın kıl çıkmıyor diyebildim. Benim yüzümde hala ince kıllar var. Farklı sebeplerden ötürü devam edemedim tabii.
Ama şu an artık beni rahatsız edecek hiçbir kalın veya göze batacak kıllar çıkmıyor.
Lazer koltuk altı bacak gibi kalın kılların bulunup ince kılların bulunmadığı bölgelerde başarılı olabilir, ki lazer için bile iyice araştırıp bunu hakkıyla yapan bir yere gitmek gerek. Lazerin hangi türü olursa olsun yüz için kesinlikle uygulanamaz. En azından herkese uygulanamaz.
İnce kılları kimse almıyor diyorsunuz. Bana çok mesaj yazan oldu bazı konularda da çok söyledim bunu.
Uzmanınız yüzünüzde bir bölgede ince kılları almaya başlıyor diyelim. Yüzünüze büyüteçler ve ışıklar tutuyorlar. Yüzünüzde o bölgedeki kılları toplamaya başladıkça yüzünüz kızarıp şişmeye başlıyor ve artık çevresindeki o ince kılların köklerini göremiyor. Bu yüzden de başka bölgeye geçiyor. Size göre bir oradan bir buradan alıyor gibi görünebilir ama uzmanın yaptığı göremediği kıl köküne girerek yüzünüzde yara iz bırakmamaya çalışıyor aslında.
Ben de 1,5 yıl içerisinde tamamlandı. Kimisinde 9 ay olur. Kimisinde 2 yılı bulur.
Ama şunu da kabullenmek lazım, iğneli epilasyon gibi bir seçenekten ilerliyorsanız bu tamamen sabır işidir. Sabırlı olacaksınız. Ha işini iyi yapmayan acemi birinin elindeyseniz de bunun ayrımını da yapabilmeniz lazım. İyi araştırıp gidin uzmanlarınıza.
En son koltuk altı için Ebru hanıma gidiyordum. Kıllar baya inceldi iki haftada bir giderdim. Ve kaç seans oldu gittim o kadar. Ama hala çıkıyor. Sonuç alamıyorum diyebilir miyim? Eski hali gibi değil çünkü, daha az ve daha inceler. Demek ki devam etmem gerek bir süre daha.
Sabırlı olun, zor biliyorum ama daha iyi bir yöntem bulunana kadar şu an iğneli tek çözüm.
ben saygı duyuyorum uzmana o konuda yüz islem sırasında kızarıyor her tüyü alamıyor haklıdır diğer seans alır ama aldığı halde ısrarla 2 yıldır çıkıyorsa uzmanlıgından süpheye düserim. İnce tüyü aldığı halde 2 yılda bitmemesi çok çok anormal

Merhabalar. Bir süredir sadece yazılanları okuyorum. 5 yıldan fazladır tüylerde lazerdir, iğnelidir deneyerek mücadele veriyorum. Daha önce de belirtmişimdir 9 seans Alexanderite lazer yaptırdım. Azalan bölgeler bacak ve koltuk altı oldu. Onun dışındaki bölgeler incelerek kaldı. Lazer yaptırdığım ara julia hanıma yüz bölgesi için gidiyordum. Bana bitti gelmene gerek yok diyeli 3 yıl olmuştur. Ama hala yüzümde tüy çıkıyor. Yüzdeki tüyleri, kol, bacak ve koltuk altındaki tüyleri ebru hanım ve güngör hanımda azalttım. Şuan yüz hariç o bölgelerde sayılı tüy çıkıyor.Denediğim diğer uzmanlar sevda hanım ve sevgi hanımdır. Şimdi tek değerlendireyim uzmanları julia hanım ve sevda hanım iz bırakmıyor ama bitirmiyor üstelik ücretleri yüksek. Sevgi hanıma bi kez gittim geçmeyen izlerden sonra uğramadım zira kuzenim de aynı sorunu yaşadı o yüzden memnun kalanı görünce şaşırdım. Güngör hanım genel olarak iyi kol bacağı onda bitirmiş olabilirim (tek tük kaldığı için bitti diyorum) biraz bacakta iz oldu ama özel bölgeye çalışmıyor ondan devam etmiyorum. Ebru hanımmm, naifliği hanımlığı ile en sevdiğim uzman. Ama azalma konusunda net bişey diyemiyorum güngör hanıma gittiğimde önceki uzmanın(ebru hanımın) iyi çalıştığını söyledi. Özel bölge bitmiyor diye bırakıp son lazer cihaz makinelerini denemek için bıraktım ebru hanımı da. Araştırmalarıma göre son cihaz soprano ice titanium cihazdı ve sadece İstanbulda vardı. Ankarada platinium yani bi öncesi olan cihaz vardı ve 3 seans denedim. Dökülme oldu ancak hiç azalma olmadı. İstanbula görev nedeni ile gittiğimde titaniumu deneme fırsatım oldu. Bi doktorun merkezi idi. İşlem yapmadan önce inceleyip ona göre işlem yapıyormuş. Bana söylediği şey, lazer senin için pahalı bir ağda işlemi gibi olur, iyi bir iğneli epilasyoncu bul ve ona git dedi. Her ne kadar cihazlar son cihaz olsa da hiç bir lazer makinesi ince ve açık renkli tüylere fayda etmez dedi. Ve o gün bu kafamda lazeri bitirdim. Sabırla iğneliye devam edeceğim yada ağdaya döneceğim. Biten arkadaşlar illaki vardır benimde bitti gibi olan bölgelerim var az önce ifade ettiğim gibi. Her insan her bölge farklı direnç gösteriyor olabilir. Biraz sabır ve şans işi. Şans diyorum tüylerin kökleri kuvvetli değilse çabuk sonuç alır. Çok uzun yazdım, çünkü incelen tüyler için lazer düşünmeyin diye. Ben düşündüm denedim ve karşılaştığım durumu yazdım.
Bende sizinle uzmanlar konusunda hem fikirim. Kötünün iyisi olarak Güngör hanıma gidilebilir diyorum. Kötünün iyisi dememin sebebi iz yapıyor hem de tüyler incelip kalıyor gibi onda da diğer uzmanlarda sonuç 0 oldu zaten

Sevda hanım hem cok hızlı hem de iz bırakmıyor maşallah. Ama olay bu değil nasıl biticek derdindeyiz biri cıksa ben şu kadar ay gittim başta böyleydi desin diye bekliyoruz.. ayrıca zaten kendilerine de söyleyip
Teşekkürler cevabınız için iyi geldi bu şekilde yazmanız

Kızlar sizi aslında en iyi ben anlarım. Siz ALLAHtan küçük yasta kurtulacaksınız ben 42 yaşında ilk kez rahat ettim. Benim demek istediğim su hatta bu konu yüzünden başka biriyle daha yine tartışıp uyarı almıştım. Bir yere gidip memnun kalmayabilirsiniz ama bu iğneliyle ilgili değil. Birinin ki daha kısa birinin daha uzun sürüyor ama bitiyor. Ama aynı kıl 2 3 yıl bitmedi o zaman sorun var uzmana neden hala bitmedi diye sorun. Ben başımdan geçeni yazıyorum burada bıyık bölgemde iz bırakan kişi yüzünden iğneliden soğudum istanbula tayinim çıktı öğretmen arkadaşım kendi uzmanından bahsetti ona gittim yüzümü 6-7 ayda yüzde doksan o bitirdi. Sonra buraya döndük burada da iyi yerlerin hepsi dolu olunca bir kuaförde iğneli yaptırdım yine yaktılar cildimi. Sonra sevgi hanımı buldum hakkında çok bir şey okumadım ama gittim iz problemi yaşamadım ama benim işim 10 dakikalık kalmıştı belki ondan bilmiyorum ama bir kıl da aynı bin kılda bana göre yani iz kalsaydı kalırdı. Benim gezdiğim görüştüğüm kadar kimse iğneli uzmanıyla görüsmemiştir mağdur olmamıştır ama kimseye burada iftiraya giren haksız eleştiri yapmadım. Ne olduysa onu yazdım. Hatta bir sinirle hakkında kötü yorum yaptığım uzman için hakkını yedim diye özür anlamında yorum bile yazdım .Hiçbiri babamın oğlu değil ben onları savunmuyorum. Burayı okuyup iğneli boşmuş diyecek kızlar için ben yorum yaptım. Yüze lazere özendirmeyin. Madem daha faydalı olacak ilk tavsiye eden kişi deneme cesaretini göstersin lazeri. Yıllardır forumdayım benim dikkatimi çeken şey şu oldu bazı takıntılı kişiler var heryeri karalayan hiç memnun olmayan bazı kızlar kadınlar var. Birsürü kişinin memnunum yazdığı kişiye eleştiriden ileri hakaret gibi yorum yapıyor . O kişinin de memnun olmama hakkı var herkes memnun olmak zorunda değil ama hep aynı kişinin herkesten bitürlü memnun olmaması bende şüphe uyandırıyor. Hatta birtanesi bana mesaj atmıştı sakın o kişiye gitme deyip uzman hakkında küfüre giden ağza alınmayarak sözler yazmıştı. Birgün öncede başka uzman için yazmıştı. Ben ilk kendim için araştırma yaparken bu takıntılı kişilerin yorumlarını ciddiye alıp vakit kaybettim. bazıları burada gitmediği kişiler için yorum yapıyor. Bazıları da gitmişse de sonuç alamadığı için o uzmanından memnun kalan kişiyi topa tutuyor. Ben onların mesajlarını ciddiye alacak kızlara üzülüyorum. Burada yazılan şeyler silinmez değişmez her okuyan kişide ayrı ayrı hakka girmiş oluruz bunu unutmayın. Şunu da farkettim bu hep bizim burada Ankarada var diğer şehirlerin başlığında böyle bir sey yok rastlamadım yani gitmiş memnun kalmamış kişi çok ama aynı kişinin her merkezi beğenmediğine ben rastlamadım. Buradakiler rekabet içindelerse kendileri asılsız yorum yapıyorsa vebali boyunlarına. Ama onu da sanmıyorum çünkü hepsi tıkabasa dolu. Benim hiçbir yere gitmemiş kızlara tavsiyem gideceğiniz uzmandan kısa deneme isteyin açikca konusun korkunuzu falan söyleyin sonuçta size çare olacak kişi o uzman. Biz burada istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yine çözümü uzmanlarda arıcaz. Aman ne uzun yazdım karantinada boş vakit çok 😅 özet geçiyorum benim yüzümdeki kalınlar , sarılar bile bittiyse herkesin biter sabredin sabır sabır başka çözümü yok keşke şipşak olsa

Burda olmayan biseyi soylemiyoruz amacimiz birilerini karalamak degil, amacimiz biran evvel bu tuylerden kurtulmak. 2 kil aliyo diyosam oyle aldigini gozlemledigim icindir. Neden bir insani karalayayim durduk yerde bunu mantiginiz aliyor mu? Bi insana durduk yerde neden camur atayim, bu hangi vicdana sigar? Siz memnun kalmis olabilirsiniz evet ancak memnun kalmayanlar var. Uyduracak degiliz dimi? Hepimizin amaci bu tuylerden kurtulmak. 2 senedir gidiyorul 2 sene. Nerdeyse 20 seans olucak. 40 saatten fazla gittim. Julia hanimdan herkesin şikayeti ayni yonde. Iz sikintisi pek yasanmiyor evet ama dusuk akim uyguluyor. Surec uzuyor. Diyosunuz goz altimi da alin cenemide alin ama o kafasina gore bi yerlerde oyalaniyor. Oyalandigi icin dkda 2 kil aliyor evet. Sanki bu isten bikmis gibi biri. Ve size diyor ki her gitmenizde sen artik gelme gerek yok. Zorla randevu aliyorsunuz gidiyorsunuz tuyler yinw cikmis. Ee hanj artik gerek yoktu. Her gitmenizde agni seyle karsilasiyosunuz bitmemis tuyler icin. Hele hele ince tuyleri asla ellemez ne kadar diretsenizde iki tane alir bırakır. Amacim asla karalamak degil, yasadigim problemi anlatiyorum. Ebru hanimida denedim kendisine gittigimde yogun iz delik sivilce cukur problemi yasadim cildim mahvoldu hala o izlerle beraberim ustunden 1 yildan fazla gecti ustelik. Insanligina kesinlikle lafim yok cok guler yuzlu saygili pozitif bi insan. En azindan sizi dinliyor. Ancak islemde boyle sikinti yasadim. Tüylere etkisine yorumyapamam 2 kez gittim sadece toplam 150 dk. 2 kereyle bisey belli olmaz zaten. 2 sene oldu kurtulamadim amacim kurtulmak anliyo musunuz. Kendiniz kurtuldunuz diye burda denemediginiz kisileri savunmayin. Is ticarete cevrilmis 300 lira ön odeme falan ne. Hadi 100 liraydi tamam dedik. Sizin cebinizi etkilemiyor olabilir mesleginiz var ogretmenmissiniz ama burda harcliklarini arttirarak giden, bu islem icin 2 senedir ben kendime bir kazak almadim ne dertlerle birliktirdim o paraları. Ve 2 senede hala kurtulamadim. Psikolojimi siz duusunun. Ordan yorum yapması kolay. Ne cileler cekerek o paralar birikiyo,yaşamadığınız tecrübe etmediğiniz birilerinin savunmasini yapmayin. Herkesin tecrubesi farklidir

Bizim gibi öğrencilerin yerine koyun kendinizi, çıkıp dışarı arkadaşlarımla bi cafede oturmuyorum ben , elime geçen her parayı bu işlem için kenara koyuyorum, kendime bi kazak alamıyorum. Uzaktan geliyorum. Ne eziyetler çekiyorum. Benim gibi olan çok kişi var. Kendinize göre düşünüp kimseye çamur atmayın. Olmayan biseyi konuşup uzmanlari karalayacak halimiz yok en azından benim Oyle bişey yapmayi vicdanım kabul etmez. Ne deneyimlediysem onu paylaşırım ötesi yok. Yalan konuşuyormuşuz gibi burada karalama yapmayın. Herkesin cildi deneyimi bir değil. Ayrıca kişiye göre değişen bi muamelede var belki de bundandır kiminin memnunkalıp kiminin kalmaması. Elinizi vicdaniniza koyun da bi düşünün.

Canim oradan konuşmak kolay diyorsun da dediğin kişi belki senin yasin kadar tüy derdiyle yaşamış biri yani ben. Burada bıyık bölgemi yakan merkezle birbirimize bile girdik neler yaşadım bana konuşmak kolay değil anlayacagin. Ben başka bir şeyden bahsettim sen anlayamamissin. 2 yıldır bitmemesi normal değil ve sen kendi deneyimlerini yazmışsın işte. Ben gidip herkes için aynı hikayeyi yazanlara söyledim sen neden kendi üzerine alındın. Mesela biri var aylardır sıra bulamadığımız merkezlere her hafta yeni randevu bulup gidip memnun kalmadığını falan yazıyordu onun gibileri bahsettim gerçekten gidip memnun kalmayanlari değil. Herkes bir kişiden memnun kalamaz tabiiki. Julia 2 kil aliyor lafina gelirsek aslında ben bir yandan senin iyiliğin için de yazıyorum buraya yazılan şeyler silinmez julia hanim 2 kil lafina hukuki karşılık falan verirse senin canin sıkılir diye uyari anlamında yazdım cunku ciddi bir itham oyalanıyor demek haksiz kazanç demektir. Off amaaan ben bu ankaradaki iğneli olaylarından çok sıkıldım valla. Hepiniz kurtulun tabiki ben bunu neden istemeyim . Ben elimden gelenide yapmak isterim senin için . Benim tuzum kuru falan da değil. Öğretmen maaşıyla çocuk büyütmeyi ev çevirmeyi ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Bıktık bu öğretmenlere tuzu kuru denmesinden. Ben sizin içinde yazıyorum başka taraftan okursanız anlarsınız. Bak ne yazmisim eğer rekabetten dolayı kendileri yazıyorsa vebalı boyunlarına yazmışım. Canım bence birkac yere kısa deneme randevusu al ona göre tercih et zaten julia ve ebru hanımdan deneyimlisin. Kısa denemeden hangisinden memnun kalırsan ona devam et zamanda kaybetmemiş olursun hem.

Back