Ben kendisine sen de hata var demiyorum.
Burada giden bunca insana siz onların yakını, akrabasısınız dedi, karşı çıktığım kısım bu.
Sanki onların reklamını yapıyormuşuz gibi lanse ediyor.
Evet ben de Julia Hanım'a gittim başta. Ve en büyük sonucu da kendisi ile aldım.
Kalın kıllar ile başladı almaya ve evet ince kıllara dokunmuyordu. Bunu söylemekten dilim de tüy bitti ama özellikle yüz diğer bölgeler gibi değil. Kıl kökleri birbirine çok sık şekilde. (Özellikle kendi adıma)
Kalın kıllar alınmaya başlandığında, yüz kızarıp kimisinde de şişme gösteriyor. O yüzden de ince olan diğer kılların kökleri görünmüyor. Şimdi ha gördüm ha görmedim deyip dalsın mı yani. E dolayısıyla sonraki seansa kalıyor. Kendisi ile benim bütün kalın kıllarım bitti. Ve ona gitmeyi mayıs ayı gibi bıraktım. Ve onun aldığı hiçbir kıl bir daha çıkmadı. Kendisinden yakın zamanlarda seanslar alamadığım için Ebru Hanım'a geçtim.
O da şu an da yüzümdeki ince kıllar için çalışıyor. Mesela iki gün önce idi randevum ve yüzümde hala alınmamış kıllar bulunmakta. Yani bir gittim iki gittim hala sonuç yok'larla olmuyor bu iş.
Geçen sene ağustos ayında başladım bu işe ve hala aynı yerler için gidiyorum.
Şıp diye bitmiyor maalesef.