İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim.

hay aksi ben de yüzüme yaptırmak istiyodum ama iz kalmasını asla göze alamam
of kime gidicem ya

of kime gidicem ya
Yüzden önce bacakta vs görünmeyen bir yerde deneme yaptırın. Cildiniz nasıl tepki verecek bakın öyle yüze başlayın. Belki o video karambole gelmiştir bilemiyorum.
Yalnız yapan kişinin çok hızlı olması değil doğru yerden elektrik vermesi lazım. Yoksa kıl kökü ölmez. Ben de gidip bir deneme yaptırmayı düşünüyorum hala. Nasıl çalıştığına yakından bakıp ona göre yazarım.

ben gidiyorum ve 3 4 yer denedim boştayken basması problem değil hatta son son gittiğim de biri arayıp benim tüylerim hala çıkmadı haftaya geleyim dedi bitmiş yani tüyleri bence diğer yerlerden bir farkı yok ve randevu listesindede boş yer yok gelenler memnun

Diğerleri gibi reklam yapmaması iyi olmadığı anlamına gelmez ucuz 2 tl olmasida kotu olduğunu göstermez kahve içip sizin hakkinizada girmeZ

Diğerleri gibi reklam yapmaması iyi olmadığı anlamına gelmez ucuz 2 tl olmasida kotu olduğunu göstermez kahve içip sizin hakkinizada girmeZ
Benim eleştirim kahve içmesi, reklamı falan değil konuyu çarpıtmayalım.
Zaten gidip kendim göreceğim, uygulamasını o zaman değerlendireceğim.

of kime gidicem ya
Ben bir problem yaşamadım cildimde. Sivilcelenme oluyor ancak iki güne kabuklanıyor bende. Mümkün mertebe de iyi bakmaya çalışıyorum. Ancak sıcak hava dolayısıyla bence de cildinizin tepkisini ölçmek için görünmeyen bir bölgede denemek en iyisi. Terlemek, güneş iyileşmeyi geciktiriyor, böyle fark ettim. Julia Hanım'daysa cildim neredeyse hiç reaksiyon göstermedi. Bölge farkı mı yoksa uygulama farkı mı bilemiyorum ama iz konusunda çok kaygılıysanız bu opsiyonu da düşünün derim.

Ankara’da iğneli epilasyon için önerim Sevda hanım olacaktır. Uzun süredir kendisine gidiyorum ve cildimde herhangi bir şekilde iz ya da sivilcelenme olmadı. Ayrıca çok hızlı çalışıyor, kısa sürede birçok tüyden kurtulmuş oluyorsunuz. Sizin müşteri olduğunuzu düşünerek yaklaşmıyor, arkadaş gibi, aileden biri gibi yaklaşıyor. İğneli epilasyonda ister istemez canınız yanabilir, Sevda hanım sizinle tatlı tatlı sohbet ederken aynı zamanda hızlı bir şekilde işlemi yapıyor, o kadar güzel bir yaklaşımı var ki... Hiçbir şekilde zamanınız ve paranız boşa gitmiyor. İşlemim bitse bile kendisi uzun yıllar görüşmek istediğim biridir. İyi ki iğneli epilasyon için Sevda hanıma gitmişim, oldukça iyi niyetli biri hayatıma girmiş oldu. Eğer Ankara’da iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorsanız Sevda hanımla görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

randevu almak sıkıntı oluyor mu?

Alırsınız sıkıntı olmaz bayağı doluydu gördüğümde ama daha yeni yeni tanınmaya başladığı için boşluklar da oluyor

boyun, ense, saç çizgisine yapılıyor mu ?
randevular sıkıntı oluyor mu ?
koluma da yaptırmak istiyorum ama çok kıl var. sizce 1 kol kaç saat sürer ?
bir de tüm yüz sizce kaç ayda tamamen biter ?

Alırsınız sıkıntı olmaz bayağı doluydu gördüğümde ama daha yeni yeni tanınmaya başladığı için boşluklar da oluyor

şöyle 2-3-4 saatlik randevular alınabilir mi?

boyun ve enseye yapılıyor mu? bir de saç çizgime şekil verdirmek istiyorum ? kaşlara yapıyor mu ?

O
şöyle 2-3-4 saatlik randevular alınabilir mi?

boyun ve enseye yapılıyor mu? bir de saç çizgime şekil verdirmek istiyorum ? kaşlara yapıyor mu ?
hic sıkıntı olmaz bende o bölgeler için gittim gayet iyi oldu ense cabuk yanıt veriyor 4 defada bitiyor

boyun, ense, saç çizgisine yapılıyor mu ?
randevular sıkıntı oluyor mu ?
koluma da yaptırmak istiyorum ama çok kıl var. sizce 1 kol kaç saat sürer ?
bir de tüm yüz sizce kaç ayda tamamen biter ?
Tabii ki saydığınız bölgeler için de işlem yaptırabilirsiniz. Randevu almak kolay oluyor, evet. Ancak uzun seanslar alacaksanız önceden görüşmekte fayda var. Bence kol gibi güneşten koruması güç bir bölge için sonbaharı beklemek daha makul olabilir ama tek koldaki tüm kılların bir, bir buçuk saatten az sürede biteceğini sanmam. yüze yorum yapmak güç, lazer epilasyon yapıldıysa, sık ve kalın kıllar varsa 6 aydan önce bitmesi çok güç. bir de ilk aylarda düzenli gitmek gerekiyor. Mesela 1 saatlik bir yüz çalışmasını cildin sürekli kaldırması da zor öte yandan. Hiç değilse ben zorlandım, yarım saat sonunda acı eşiğim de düşüyor.

Ben kolumada başladım koltukaltıma da bayağı azaldı 3 kere falan yaptı ama bilemedim çıkış yönünemi tersinemi veriyo ama azalma gördüm ben

Canım bana özelden numarasını atar mısın

Canım bana özelden mübeccel hanımın numarasımı atabilir misin

Canım ebru hanımın numarasına bana atabilir misin özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…