- 22 Ağustos 2014
- 45
- 19
- 88
Ebru Hanımın numarası (0312) 232 52 62Ay kızlar nolur birisi bana güvendiği birinin numarasını atsın işlem hyaptırabileceğim çok acil ihtiyacım var kendim almak istemiyorumama bi kaç gün sonra sözlüm gelecek. Yazın yaptırmak sıkıntı olur mu? Tek bir gidişte yüz biter mi? Bitse bile ben kaç gün sonra güneşe çıkabilirim sorun olmadan? Bide özel günde veya özel günden bi kaç gün önce gidebiliyo muyuz?
Teşekür ederim canımEbru Hanımın numarası (0312) 232 52 62
Merhaba yeni üye olduğum için bilmiyorum mesajda atılmıyor galiba lütfen lazer epilasyona nereye gittiğinizi banada yazarmısınzız teknolog gittiğim yer dozu düşük tutuyor galiba buradan yazdım bilmiyorum siteyi kusura bakmayınhayırlı olsun canım kıldan kurtulma savaşına başladın demek..kazan mübarek olsunn
Canım ben clnc medlife a gidiyorum kızılayda hiç memnun kalmadım yüzümü ve üst kolumu arttırdılar dikkatli atış yapmayarak çok iyi araştır derimMerhaba yeni üye olduğum için bilmiyorum mesajda atılmıyor galiba lütfen lazer epilasyona nereye gittiğinizi banada yazarmısınzız teknolog gittiğim yer dozu düşük tutuyor galiba buradan yazdım bilmiyorum siteyi kusura bakmayın
Teşekkür ederim söyledikleriniz için ben o bölgeler için değilde bacak ve genital için istiyorum doğru doz uygulama yapıldığında bir iki seansta bile sonuç alınırmış bilerek seans uzatmayan güvenilir bir yere gidenler varmı acabaCanım ben clnc medlife a gidiyorum kızılayda hiç memnun kalmadım yüzümü ve üst kolumu arttırdılar dikkatli atış yapmayarak çok iyi araştır derim
Lazer epilasyon bölümünde daha çok bilgi bulursunuz.Teşekkür ederim söyledikleriniz için ben o bölgeler için değilde bacak ve genital için istiyorum doğru doz uygulama yapıldığında bir iki seansta bile sonuç alınırmış bilerek seans uzatmayan güvenilir bir yere gidenler varmı acaba
Teşekkürler teknolog buradaki yorumlarda güvenilir bir yerde sonuç aldığını yazdığı için buraya yazdım görmesi için aslında mesaj atılmıyorLazer epilasyon bölümünde daha çok bilgi bulursunuz.
Zaten sürekli artıyo fiyatı ve parayı sevmediğini söylüyo benimde çok paramı yedi herşeyi sahte kimse çıkıp çok memnunum demesin 3 4 akımla kimsenin yüzü tahriş olmaz zaten ama tekrar çıkar bide kulak memesine de yapalım demiyomuydu çıldırıyodum, çenemi faullerimi bırakıp saçma sapan yerlerde vakit harcıyor sakın gitmeyin dediğim tek yer orası7 aydır mübeccel hanıma gidiyorum tüylerim ısrarla çıkıyor bana normal gelmiyor artık o kadar çok param gitti ki daha fazla boşa gitsin istemiyorum.Lütfen ben gittim bitti dediğiniz yerleri reklam yapmadan söyler misiniz kredi çekip gidiyorum artık. Mübeccel güzellik salonu sadece parasına güvenenler gitsin derim
Tahmin edebiliyorum beni çok bunaltıyodu 1 saat istediğim halde 2 saat yaptı o parayı nasıl denkleştirip verdim inanın bilmiyorumbir ara saç diplerime girmişti kıl bulamadım bunlarla oyalanıyorum dedi halbuki yüzümdeki tüyleri almamıştı bile kesinlikle önermiyorum bende
7 aydır mübeccel hanıma gidiyorum tüylerim ısrarla çıkıyor bana normal gelmiyor artık o kadar çok param gitti ki daha fazla boşa gitsin istemiyorum.Lütfen ben gittim bitti dediğiniz yerleri reklam yapmadan söyler misiniz kredi çekip gidiyorum artık. Mübeccel güzellik salonu sadece parasına güvenenler gitsin derim
Merhabalar, çözüme vücudumuzdaki tüyleri iyi tanımakla başlamak gerek sonra lazer mi,iğneli mi kavramlarını araştırmak gerekiyor.Yüz için kesinlikle iğneli epilasyon öneriyorum arkadaşlar veya herhangi bir bölgemizde çok seyrek tek tük kıl olan yerler içinde iğneli yi tercih etmek gerekiyor. Eğer ankara içi arıyorsanız tavsiye edeceğim klinik var. Ben bizzat kendim iğneli yaptırıyorum boyun göğüs çene için. Memnunumda üstelik,kıllarım inceldi,tek tük kalanlar içinde ara ara gidiyorum. şimdi ise bıyık için gitmeyi düşünüyorum. Söylediğim gibi ankara içi adres verebilirim arkadaşlar
Dakikası 2,5 tldk sı kaç tl ? neresi ?
Dakikası 2,5 tl
İğne fiyatı 35 tl
Atakule karşısında estera klinik
Emel hanım
Çoğu yer 3tl 3.5 tl ye yapmaya başlamış.dk sı 2.5
dk sı 2.5 tl ye para dayanmaz. 2 tl ile zor baş ediliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?