• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar, çözüme vücudumuzdaki tüyleri iyi tanımakla başlamak gerek sonra lazer mi,iğneli mi kavramlarını araştırmak gerekiyor.Yüz için kesinlikle iğneli epilasyon öneriyorum arkadaşlar veya herhangi bir bölgemizde çok seyrek tek tük kıl olan yerler içinde iğneli yi tercih etmek gerekiyor. Eğer ankara içi arıyorsanız tavsiye edeceğim klinik var. Ben bizzat kendim iğneli yaptırıyorum boyun göğüs çene için. Memnunumda üstelik,kıllarım inceldi,tek tük kalanlar içinde ara ara gidiyorum. şimdi ise bıyık için gitmeyi düşünüyorum. Söylediğim gibi ankara içi adres verebilirim arkadaşlar
tüylerim ayva tüyüydü lazerlik bi durumu yoktu. Açıkcası reklam içerikli yazdığınızı düşünüyorum

7 aydır mübeccel hanıma gidiyorum tüylerim ısrarla çıkıyor bana normal gelmiyor artık o kadar çok param gitti ki daha fazla boşa gitsin istemiyorum.Lütfen ben gittim bitti dediğiniz yerleri reklam yapmadan söyler misiniz kredi çekip gidiyorum artık. Mübeccel güzellik salonu sadece parasına güvenenler gitsin derim
Meraba Ebru Hanımı tavsiye edebilirim işinde gerçekten titiz biri 1.5 senedir gidiyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım ayrıca eli çok hızlı ve alması gereken yeri bırakıp şurayıda alalım burayıda alalım demiyo bi gidip görüşün isterseniz yerinde görmek daha rahatlatıcı olabilir sizin için :)

Diğer tarafa da yazdım buraya da yazıyorum, Ebru Hanım'ın çalışmasını beğendim.
Bilgili, deneyimli olduğu belli. Hijyende çok iyi. Flashla çalışıyorum demişti ama kıllarım biraz sert olduğu için termolize döndü ki bence çok iyi. Doğru akımla çalışıyor.
Koltuk altımda çalıştığı için göremedim ama cımbızla çekildiğini hiç hissetmedim yani doğru çalışmış olması lazım. Kendisine gitmeye devam edeceğim ve durumu yazacağım.
Meraba bende Ebru hanımın müşterisiyim ve platformu düzenli olarak takip ediyorum ki insanlara deneyimlerimizden bahsedip fikir verebilmek için çünkü bu sorunu ancak yaşayan bilir insanın psikolojisini gerçekten çok bozuyor. Bir iki sayfa önceki yorumlarınızıda okudum ve deneyimleyip memnun kalmanıza sevindim ama keşke ön yargıyla karar verip insanların aklında soru işareti bırakmasaydınız aslında yeni başlayacak kişilere bu konuşmada fikir verebilir bence gitmeyi düşündüğünüz yer konusunda kafanızda soru işareti kalıyosa işlemi gidip yerinde görün hem içinizde rahatlamış olur :)

Meraba Ebru Hanımı tavsiye edebilirim işinde gerçekten titiz biri 1.5 senedir gidiyorum hiç böyle sorunlar yaşamadım ayrıca eli çok hızlı ve alması gereken yeri bırakıp şurayıda alalım burayıda alalım demiyo bi gidip görüşün isterseniz yerinde görmek daha rahatlatıcı olabilir sizin için :)
1.5 senedir aynı bölgeye mi gidiyosunuz?

1.5 senedir aynı bölgeye mi gidiyosunuz?
Evet ben yüz ve boyun bölgem için lazer epilasyona gitmiştim lazer küçük tüyleri bile uyarıyor biliyorsunuz artık baş edemez hale gelmiştim sonra Ebru hanım ile iğneli epilasyona başladık ilk seanslarım 1.5 saat sürüyodu şimdi yüz bölgem bitti 2 ayda bir tek tük çıkıyo en fazla 5 10 dakika gidiyorum

Evet ben yüz ve boyun bölgem için lazer epilasyona gitmiştim lazer küçük tüyleri bile uyarıyor biliyorsunuz artık baş edemez hale gelmiştim sonra Ebru hanım ile iğneli epilasyona başladık ilk seanslarım 1.5 saat sürüyodu şimdi yüz bölgem bitti 2 ayda bir tek tük çıkıyo en fazla 5 10 dakika gidiyorum

merhaba. ebru hanıma her hafta 2 saat seansa gitsem 10 ayda tüm yüz (saç çizgisi, kaş dahil) + boyun + kol +ense..
kısaca şöyle anlatıyım, kol altından hayali bir çizgi çekin tüm vücuduma, full üst kısmı vücudumun kılları biter mi ? kol altı hizasından yukarısında sırt da dahil. ???

Meraba bende Ebru hanımın müşterisiyim ve platformu düzenli olarak takip ediyorum ki insanlara deneyimlerimizden bahsedip fikir verebilmek için çünkü bu sorunu ancak yaşayan bilir insanın psikolojisini gerçekten çok bozuyor. Bir iki sayfa önceki yorumlarınızıda okudum ve deneyimleyip memnun kalmanıza sevindim ama keşke ön yargıyla karar verip insanların aklında soru işareti bırakmasaydınız aslında yeni başlayacak kişilere bu konuşmada fikir verebilir bence gitmeyi düşündüğünüz yer konusunda kafanızda soru işareti kalıyosa işlemi gidip yerinde görün hem içinizde rahatlamış olur :)
İstediğim şüphemi dile getirip burada deneyimi olanlardan bilgi alabilirim.
Diğer arkadaşlar da merak ettiklerini çekinmeden sorsunlar, kimseyi övmek ve yermek zorunda değiliz.
Merak ettiklerimizi kim ne der demeden sorma özgürlüğüne sahip olduğumuz bir platform burası.

merhaba. ebru hanıma her hafta 2 saat seansa gitsem 10 ayda tüm yüz (saç çizgisi, kaş dahil) + boyun + kol +ense..
kısaca şöyle anlatıyım, kol altından hayali bir çizgi çekin tüm vücuduma, full üst kısmı vücudumun kılları biter mi ? kol altı hizasından yukarısında sırt da dahil. ???
Derinin altında daha aktifleşmemiş kılların hepsinin çıkıp bitmesi 12- 18 ay buluyor. Şu an görünen kılları yok etse bile alttan diğerleri de çıkacak. Yüzü tamamen bitirmek için bir buçuk yıl gerekli. Yüzdeki kıllar daha uzun bir döngüye sahip.
Ama alttan çıkanlar giderek azalacak. 10 ayda ciddi bir azalma olmalı. Azalmayı gittiğiniz seansın süresinden anlayabilirsiniz.
Yalnız ilk aylar azalma beklemeyin, altta çıkmakta olan birçok kıl olacaktır. 3, 4 aydan sonra belirgin azalma görülür çoğunlukla. Bir de azalma bölgeden bölgeye farklılık gösterir. Favori, kol vs daha erken azalır, dudak üstü, çene daha uzun süre alır genelde.

tüylerim ayva tüyüydü lazerlik bi durumu yoktu. Açıkcası reklam içerikli yazdığınızı düşünüyorum
Reklam içerikli yazmıyorum.Buraya yeni kayıt oldum,çünkü bende ayva tüylerimden muzdaribim.Ve 1 yıllık iğneli,Alex deneyimlerim oldu.Bilgi alışverişinde bulunuyoruz burada. Ki zaten konunun başlığı(ankarada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlar) birçok kişi yalnış bilgilendirilip,yanlış uygulama yaptırıp parasıyla rezil oluyor, burada deneyimlerimizi,tecrübe ettiklerimizi paylaşıyoruz,yazımın reklam içerdiğini düşünüyorsanızda itibar etmeyiniz bu kadar kolay

Reklam içerikli yazmıyorum.Buraya yeni kayıt oldum,çünkü bende ayva tüylerimden muzdaribim.Ve 1 yıllık iğneli,Alex deneyimlerim oldu.Bilgi alışverişinde bulunuyoruz burada. Ki zaten konunun başlığı(ankarada iğneli epilasyon yaptırıp memnun kalanlar) birçok kişi yalnış bilgilendirilip,yanlış uygulama yaptırıp parasıyla rezil oluyor, burada deneyimlerimizi,tecrübe ettiklerimizi paylaşıyoruz,yazımın reklam içerdiğini düşünüyorsanızda itibar etmeyiniz bu kadar kolay
haklısınız daha üye olur olmaz gittiğiniz yerin adını numarasını adresini vericek kadar yardımseversinizdir belkide teşekkürlerrr

haklısınız daha üye olur olmaz gittiğiniz yerin adını numarasını adresini vericek kadar yardımseversinizdir belkide teşekkürlerrr

Burada herkes gerçekten güvenilir klinik arayışında,ki bende öyleydim.Memnun kalınan yeri tavsiye ettim. Tavsiye ettiğim klinik zaten çok elit bir yer yani burada benim tavsiyelerimle kalkınacak bir yer hiç hiç değil,yani bu düşünceniz gerçekten çok gülünesi...Ki ismini tavsiye ettiğim kişide sadece bir elemanları. Kliniğin sahibi de değil,klinik sahibi zaten uzman estetik bir doktor.Ben tavsiye üzerine gitmiştim sizinle de paylaştım ki aynı sıkıntıları bende çekerken bana tavsiyede bulunanlar için aklıma reklam güdümü gelmemişti,herkesin hür iradesi var,soran olmuş bende cevapladım isteyen dilediği yere gider.

Merhaba ben il dışından ankaraya gidip yuzune igneli yaptiricam. Kime yaptirmami onerirsiniz

Julia hanima aştide inince gidiş nasıl oluyor ne ile ulaşım var taksi dısında. Ogrenciyim zaten yol parasi ve igneli ucreti cok zorlicak beni birde taksi ucreti eklenirse problem olucak

Julia hanima aştide inince gidiş nasıl oluyor ne ile ulaşım var taksi dısında. Ogrenciyim zaten yol parasi ve igneli ucreti cok zorlicak beni birde taksi ucreti eklenirse problem olucak
Canım ümitköy, etimesgut dolmuşları tepe prime önünden geçiyor yada çayyolu metrosu

Kusura bakmayın işinize karışmak için değil ama tavsiye amaçlı yazıyorum.hem öğrenci olup hem de böylesine masraflı birşeye başlayacaksanız biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim.İstanbul Nişantaşı gibi bir yerde bile dksı 2.5 TL’ye yapılan bir işlem bu.Emeğe saygım sonsuz fakat burada yazılan fiyatları görünce sinirleniyorum
Sanki tek seferde biten birşeymiş gibi

Son düzenleme:
Kusura bakmayın işinize karışmak için değil ama tavsiye amaçlı yazıyorum.hem öğrenci olup hem de böylesine masraflı birşeye başlayacaksanız biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim.İstanbul Nişantaşı gibi bir yerde bile dksı 2.5 TL’ye yapılan bir işlem bu.Emeğe saygım sonsuz fakat burada yazılan fiyatları görünce sinirleniyorum
Sanki tek seferde biten birşeymiş gibi
Dediğinize saygı duyuyorum ama ucuz diye başka yerlere gidip cildimi yaktırmaktansa (kıldan kurtulayım derken yanıkla uğraşmak cabası) 50 kuruş daha fazla veririm bilindik işinin ehli birine yaptırırım. Epilasyon bu hanımefendi ucuz bir şey değil tek seferlik olan bir şey de değil. Lazer epilasyon gibi kazıklanmaktan kılların artıp Osmanlara dönmemizden iyidir. Kesin sonuç alıyoruz. Değer sonuna kadar

Back