• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende onu diyorum daha once epilasyon yaptiran biri olarak elimden geldigince oncesini ve sonrasini anlatmaya çalıştım. iyiyi kaliteyi ariyorsaniz bi görüşün dedim. Hele de yüz herkese guvenilmiyo. Sirf bunun zorluğunu bildiğim icin uye olup tecrubemi butun iyi niyetimle paylasmaya çalıştım. Ayrica önceliğim her zaman yapilan işin kalitesi ve sonrasindaki iyilesme sürecidir cunku ben bunun zorlugunu yasayan biriyim. Ve tecrubemi 3. Seanstan sonra paylastim. Kimse kimseyi nufusuna tabiki almaz ancak kaliteli isin yaninda guler yuz tabiki tercihimdir. Yaa ben anlamiyorum bu toplumda sevgi dolu olmak anne sefkati gostermek suratsiz olmamak sucmu ??? Neysee Sonucta herkes kendi dusuncesini yaşar ve kendi fikrine uymuyorsa yapar ya da yapmaz ancak sırf uye oldugu gün yorum yapiyor diye hickimse kimseye reklamci diyemez...

Bence siz okumamissiniz.. netteki olumlu yorumlari okuyup benim gibi giden 2 hanfendiyle karsilastim mesela. Birisi diş doktoru digeri ise arastirma gorevlisiydi... Ayrica hic kimseye bisey ispatlamak zorunda da değilim. Sonucta güneş balçıkla sivanmiyor...

Hep diyorum iğneli ucuz bir işlem değil maalesef, öyle ya da böyle cebinizden bir miktar para gidecek.
Ama en azından sonucu güzel olacak. Kalıcı olacak.
Julia Hanım'a gidiyordum, malumunuz yer bulamadığım için geçen hafta Ebru Hanım'a gittim.
Yaklaşık bir 20 dakikalık bir seanstı.
Farklı bir iğne kullandı. (30 lira imiş)
Dakikası da hala 2 lira evet.
Ve kendisinden oldukça memnun kaldım.
Temmuzda yeni bir randevum daha var.
Nemectronmu ignenin adi?

Ben söyledikleriniz katiyen yalan ya da reklamdır demiyorum.
Birçok kişinin düşünebileceği gibi sadece şüphe duydum.
Ayrıca 2 seans gitmişsiniz, bu yorumlar için bence çok erken. Ben yaklaşık bir yıldır gidiyorum ve artık kurtuldum diyebiliyorum kendime.
Dediğim gibi ben olumlu yorumlarda okudum lakin bu olumlu yorumlar yapılan iş ile değil, yapan kişiye övgü niteliğindeydi sadece.
Kendisinin bir internet sitesi de var biliyorum orada da birçok yorum gördüm. Ama dediğim gibi hep aynı tarzda kendisini öven ve hep aynı cümleler gördüğüm için emin olamadım ve başka bir uzman seçtim kendime. Sonrasında da kendisi ile ilgili bir yorum okumadım tabii.
Dediğim gibi yalan konuşuyorsunuz diyemem, muhakkak gidiyor ve memnunsunuzdur.
Ben sadece gördüğüm ve okuduğum yorumları dile getirdim, şüpheli gördüğüm yerleri belirttim.
Burada sonuçta kimse kimseyi tanımıyor.

Nemectronmu ignenin adi?

Doğrudur.

Siz kulaktan dolma okuduklarinizla bunu yazabiliyorsunuz ancak ben 2 degil 3 seans giden ve tecrubeyle sabitleyip yazdim yorumumu. Baska yerlerde de yaptirdim ve yuzumde suan 3 adet kalici izim var maalesef. Onemli olan benim icin sene degil kac seans aldiginizdir. Ne kadar siklikla gittiniz ve 1 sene de ancak hafifledi sakincasi yoksa ogrenebilir miyim cunku cok uzun bi zaman dilimi bana gore..

Kulaktan dolma okuduklarım diyorsunuz, o zaman sizi de kulaktan dolma diye mi nitelendireceğim?
Hem burada hem de kendi sitesinde okuduklarımı dile getiriyorum.
Hem neden bu kadar savunuyorsunuz ki? Ben iki uzman deneyimledim, ikisinden de memnun kaldım ama memnun kalmayan insanlar da vardı burada konuştuğum, ama tutup bu kadar savunduğumu hatırlamıyorum kimseyi.
1 sene gayette normal bir zaman dilimi. Ben yüzüm için gittim; bıyık, boyun, çene, favori ...
Neredeyse yüzümün tamamı ve şu an hala giriş yapılmamış da birçok kıl var suratımda.
2 ya da 3 seans karar vermek için erken.
Benim tüylerim upuzundu sakal gibi elime gelirdi, ilk seansımdan sonra bir daha hiçbir zaman o şekilde uzayıp yoğun çıkmadılar. Ben de ilk seansımda büyük etkisini gördüm yani ama tamamen bitmesi özellikle çenemin uzun sürdü.
Zaten benim seanslarım karıştı. Bir ay favoriye gidiyorsam öbüründe çene veya boyun için gidiyordum..
Her neyse, şu an zaten neyi tartışıyoruz onu bile anlamıyorum.
Dediğim gibi memnun kalmış olabilirsiniz ben sadece kendi yorumumu ve gördüğüm şeyleri dile getirdim sadece.
Sonuçta gittiğiniz kişiyi tanımıyorum ve kendisine yönelik bir karalama kampanyası da başlatacak değilim yanii : )

Kulaktan dolma okuduklarım diyorsunuz, o zaman sizi de kulaktan dolma diye mi nitelendireceğim?
Hem burada hem de kendi sitesinde okuduklarımı dile getiriyorum.
Hem neden bu kadar savunuyorsunuz ki? Ben iki uzman deneyimledim, ikisinden de memnun kaldım ama memnun kalmayan insanlar da vardı burada konuştuğum, ama tutup bu kadar savunduğumu hatırlamıyorum kimseyi.
1 sene gayette normal bir zaman dilimi. Ben yüzüm için gittim; bıyık, boyun, çene, favori ...
Neredeyse yüzümün tamamı ve şu an hala giriş yapılmamış da birçok kıl var suratımda.
2 ya da 3 seans karar vermek için erken.
Benim tüylerim upuzundu sakal gibi elime gelirdi, ilk seansımdan sonra bir daha hiçbir zaman o şekilde uzayıp yoğun çıkmadılar. Ben de ilk seansımda büyük etkisini gördüm yani ama tamamen bitmesi özellikle çenemin uzun sürdü.
Zaten benim seanslarım karıştı. Bir ay favoriye gidiyorsam öbüründe çene veya boyun için gidiyordum..
Her neyse, şu an zaten neyi tartışıyoruz onu bile anlamıyorum.
Dediğim gibi memnun kalmış olabilirsiniz ben sadece kendi yorumumu ve gördüğüm şeyleri dile getirdim sadece.
Sonuçta gittiğiniz kişiyi tanımıyorum ve kendisine yönelik bir karalama kampanyası da başlatacak değilim yanii : )

Anladim bende ortalama 7 sene once yuzume gitmistim bıyık haric 6 ay gibi bi surede bitmisti benimki ama ben cok sıklıkla gitmistim. Yaşa yada hormonlara bagli olarak zamanla kıl renginiz degisebiliyo ben Mubeccel hanima bunlar icin gitmistim ama cesaret edemedigim bıyık bolgemi bile kendi istegimle yaptirdim. Onceki mesajlarimdada yazdim hic yaptirmamis gibi gizlemeden dolasabiliyosunuz ve bu ozellikle biz bayanlar icin buyuk bir artı. Baska bolgelerime bile başladım. Yani tabiki herkes herkesten memnun kalacak diye tabiki bisey yok. Amacim arastirma icinde olan benim durumumdaki kişilere minik bi fikirdi. Yoksa herkesin ozgur iradesi var. Ne deyim kılsız gunler dilerim :))

Aynen
ablacım foruma üye olalı 1 ay olsaydı da ondan sonra başlasaydın reklamını yapmaya :KK70: hehehe
öyle ya ben gittim şefkati para için veriyo 1 saat diyosunuz yarım saat daha yapalım diyo bırakmıyo ben orda kaç kere zorla durdum hatırlamıyorum bile işini iyi yapabilir ama bu da para yani

Mübeccel Hanım, bu iğneli işini araştırırken ilk bulduğum isimlerden biriydi.
Kendisi hakkında olumsuz birçok da yorum okudum, insanlar tam olarak sonuç alamadıklarını ve devamlı gidip geldiklerini falan yazıyorlardı.
Kendisi hakkında iyi yorumlardan bulunan insanlar ise, istisnasız hep aynı. " Kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz, çok samimi çok candan, anne şefkati ile yaklaşıyor ... falan filan " Bakın istisnasız, ne okuduysam üç aşağı beş yukarı bu laflar.
Bize kişilerin karakter analizi değil, yaptıkları işin kalitesi ile ilgili bilgi lazım.
Ben bu insanı nüfusuma almayacağım sonuçta, nasıl biri olduğu beni ilgilendirmiyor.
Ve hiçbir yerde de yaptığı iş ile ilgili yorumlar da okumadım maalesef.
Ve evet yeni üye olmuş birinin bunları yazması da insanları çok doğal olarak şüphelendiriyor.
İncelerini alıyo diğerlerini bırakıyo mecbur her hafta gitmek zorunda kalıyosunuz, bi de diyoki hatta sen her gün sık sık gel saçma sapan yerleri yapıyo bi ara kulak memene yapalım dedi bi daha gitmedim

İncelerini alıyo diğerlerini bırakıyo mecbur her hafta gitmek zorunda kalıyosunuz, bi de diyoki hatta sen her gün sık sık gel saçma sapan yerleri yapıyo bi ara kulak memene yapalım dedi bi daha gitmedim
Kesinlikle kati belirgin olanlari alin diyeceksiniz. Kesemi zorluyor yoksa diyin. Eger israrla ayni seyi yaparsa birakin.

Ah evet, işte bu yorumları da okumuştum çokça.
Bilemiyorum, karar gitmek isteyenlerde.
Ben gittiğim yerlerden epey memnunum.

Kulak memesine de mi yapılıyomuş xd
Dk kaç tl mübeccelin ?

Arkadaşlar Ebru Hanıma gidip de bir bölgesindeki tüylerden tamamen kurtulan var mı? Varsa hangi bölge, ne kadar zamanda bitti?
Buradaki güzel yorumları okuyup randevu aldım ama telefonda konuşurken ve instagram videosunu izledikten sonra kafamda sorular oluştu.
Gidenler kaç seans gitti Ebru Hanıma, azalma ne durumda?

Arkadaşlar Ebru Hanıma gidip de bir bölgesindeki tüylerden tamamen kurtulan var mı? Varsa hangi bölge, ne kadar zamanda bitti?
Buradaki güzel yorumları okuyup randevu aldım ama telefonda konuşurken ve instagram videosunu izledikten sonra kafamda sorular oluştu.
Gidenler kaç seans gitti Ebru Hanıma, azalma ne durumda?

kafanızda ne gibi sorular oluştu ?

kafanızda ne gibi sorular oluştu ?
Ne tür iğneli epilasyon yaptığını sordum. Çok bocaladı ve rahatsız oldu. En sonunda ben türleri saydım ve flash yapıyorum dedi. Türler arasında fark yok dedi ama var, eğitimini aldığım için sordum. Nerde, nasıl bir eğitim aldığını merak ettim.
Sonra da videosuna baktım ve yanlış uygulama yaptığını gördüm. Cihaza elektriği boştayken de veriyor ve hızlı olacağım diye kılların çıkış yönüne bakmadan iğneyi sokuyor. Garipsedim.
O yüzden bir kaç seans gidip de tüylerde azalma yaşayan var mı merak ettim.

Ne tür iğneli epilasyon yaptığını sordum. Çok bocaladı ve rahatsız oldu. En sonunda ben türleri saydım ve flash yapıyorum dedi. Türler arasında fark yok dedi ama var, eğitimini aldığım için sordum. Nerde, nasıl bir eğitim aldığını merak ettim.
Sonra da videosuna baktım ve yanlış uygulama yaptığını gördüm. Cihaza elektriği boştayken de veriyor ve hızlı olacağım diye kılların çıkış yönüne bakmadan iğneyi sokuyor. Garipsedim.
O yüzden bir kaç seans gidip de tüylerde azalma yaşayan var mı merak ettim.
Ben sanıyorum 5 6 seanstır gidiyorum. Genelde yüz bölgesine 30 dakika şeklinde (bazen daha fazla) çalıştık. Boştayken de pedala basması benim de dikkatimi çekmişti ancak iğne deriye girdiğinde bir kere basıyor diye fark ettiğim için tedirgin olmamıştım. Benim yüz bölgemde azalma oldu ancak kıllar kalın olduğu için uzun süreceğini düşünüyorum. Siz sözünü ettiğiniz uygulama türlerinden bahsedebilir misiniz? Farkları nedir?

Ben sanıyorum 5 6 seanstır gidiyorum. Genelde yüz bölgesine 30 dakika şeklinde (bazen daha fazla) çalıştık. Boştayken de pedala basması benim de dikkatimi çekmişti ancak iğne deriye girdiğinde bir kere basıyor diye fark ettiğim için tedirgin olmamıştım. Benim yüz bölgemde azalma oldu ancak kıllar kalın olduğu için uzun süreceğini düşünüyorum. Siz sözünü ettiğiniz uygulama türlerinden bahsedebilir misiniz? Farkları nedir?
İki ana tür var. Galvanik ve termoliz.
Galvanik kimyasal reaksiyon oluşturarak kıl kökünü yok ediyor. En etkili yöntem fakat çok yavaş. Bir kıla bir dakikadan fazla zaman ayırmak gerekiyor o yüzden uygulayıcısı çok az. Yabancı ülkelerde tek tük uygulayan var. Kalın, kıvırcık vs her türlü kılda başarılı ve tam kıl kökünü tutturmaya gerek yok çünkü kimyasal madde kıl köküne doğru işlemeye devam ediyor iğnenin olduğu yerden.
Termoliz de ısıyla kıl kökünü yok ediyor. Hızlı yöntem olduğu için hemen her yerde kullanılan bu yöntem. Saniyelik atışla yok ediyor ama tam kıl kökünü tutturmak gerekiyor yoksa işe yaramaz. O yüzden yapan kişi gerçekten deneyimli, bilgili olmalı.
Alt tür olarak blend ve flash var. Blend yukardaki iki yöntemin karışımı galvanikten daha hızlı, termolizden daha etkili ama Türkiye'de kullanan var mı bilmiyorum. Amerika'nın batısında çokça kullanıldığını biliyorum.
Flash acısız yöntem olarak biliniyor. Termolizin daha hızlısı. Saniyenin çok küçük bir biriminde elektrik verdiği için beyin acıyı tam algılayamıyor o yüzden acısız deniyor ama etkisi diğer yöntemlere göre düşük. Daha çok ince ve yüzeysel tüylerde kullanılıyor. Kalın tüylerde yeterli ısı oluşturmaz genelde o yüzden kalın tüylerde tercih edilmez.
Bunlar çok temel bilgiler. Aralarında fark yok denirse ben o kişinin türleri pek bilmediğini düşünürüm ki düşündüm:)
Sonra videoyu da izleyince iyice şüphelendim, kararsız kaldım.

İki ana tür var. Galvanik ve termoliz.
Galvanik kimyasal reaksiyon oluşturarak kıl kökünü yok ediyor. En etkili yöntem fakat çok yavaş. Bir kıla bir dakikadan fazla zaman ayırmak gerekiyor o yüzden uygulayıcısı çok az. Yabancı ülkelerde tek tük uygulayan var. Kalın, kıvırcık vs her türlü kılda başarılı ve tam kıl kökünü tutturmaya gerek yok çünkü kimyasal madde kıl köküne doğru işlemeye devam ediyor iğnenin olduğu yerden.
Termoliz de ısıyla kıl kökünü yok ediyor. Hızlı yöntem olduğu için hemen her yerde kullanılan bu yöntem. Saniyelik atışla yok ediyor ama tam kıl kökünü tutturmak gerekiyor yoksa işe yaramaz. O yüzden yapan kişi gerçekten deneyimli, bilgili olmalı.
Alt tür olarak blend ve flash var. Blend yukardaki iki yöntemin karışımı galvanikten daha hızlı, termolizden daha etkili ama Türkiye'de kullanan var mı bilmiyorum. Amerika'nın batısında çokça kullanıldığını biliyorum.
Flash acısız yöntem olarak biliniyor. Termolizin daha hızlısı. Saniyenin çok küçük bir biriminde elektrik verdiği için beyin acıyı tam algılayamıyor o yüzden acısız deniyor ama etkisi diğer yöntemlere göre düşük. Daha çok ince ve yüzeysel tüylerde kullanılıyor. Kalın tüylerde yeterli ısı oluşturmaz genelde o yüzden kalın tüylerde tercih edilmez.
Bunlar çok temel bilgiler. Aralarında fark yok denirse ben o kişinin türleri pek bilmediğini düşünürüm ki düşündüm:)
Sonra videoyu da izleyince iyice şüphelendim, kararsız kaldım.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Ancak benim de kafamı karıştırdı Örneğin dediğiniz gini flash acımasız bir yöntemse ben uygulamanın çok acısız geçtiğini düşünmüyorum. Bölgeye göre de değişti acı gerçi. Belki teorik bilgiler taze olmayabilir. Ben genel olarak gördüğüm işlemden memnun kaldığımı söyleyebilirim. Evet, kıllar çıkmaya devam ediyor ancak azalmalar, incelmeler de söz konusu. Benim araştırdığım ve deneyimlediğim yüz bölgesinin uzun sürdüğü. Burada da ilerleyen süreçlerde uygulamanın nasıl sonuç verdiğini yazarım.

Back