İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki sivilce sizinle alakalı. Kabarma kabul yoksa iyidir. Ben de sanırım Ebru hanıma gideceğim. Diğerleri pahalı geliyor. Ebru hanımım kullandığı iğneyi dışardan alabiliyor muyuz?
Bence dışarda bulursanız alın dakikası 2 tl için bi değerlendirin bencede ben denemek için gittim bazıları bana haksızlık yapıyor ama

Kızarıyor maalesef kabarma,kabuk yara olmuyor ama sonraki gün sivilce oluyor iki gün sonra geçiyor su değdirmeyince ama mecbur gidiliyor napalım
Benimde ertesi gun sivilce sivilce kabariyor. Bazilarida iltihapli gibi ucu beyaz oluyor. 1 haftaya kalmadan hepsi geciyor. Bence insanın kendi cildiyle alakali bir durum. Herkeste olacak diye birsey yok.

Ben ankarada üniversite öğrencisiyim, yüz ve göbek bölgem için iğneli epilasyon yaptırıyorum. Julia hanım gerçekten çok başarılı bu işte en iyisi diyebilirim. Ancak randevu bulmak cidden çok zor. Bende bu sebeple alternatif arayışına girdim. Güngör hanıma gittim ama çok canım yandı ve normalde 1-2 haftada geçen kabukların geçmesi 1 ayı buldu. Şimdi platin sokaktaki rose güzellik salonuna gidiyorum gül hanımla çalışıyoruz gayet memnunum iz vs. kalmıyor. Tabi azalma olup olmadığını ilerleyen günlerde daha net anlayacağım.

Fiyatlara pahalı diyen arkadaşları da anlıyorum ama kendi tercihim ucuz olup da vücudumda iz bırakması ve düşük akım verip beni sürekli müşterisi hale getirecek biri yerine yüksek fiyatta iz bırakmayan ve kısa sürede bitiren kişiye gitmek. Sonuçta iğneli epilasyonda Allah korusun kötü ellerde YANIK vakaları çok oluyor. O yanıktan sonra izleri cabası. Tüyden kurtulalım derken izler çıkmasın başımıza. O yüzden kendi adıma pek fiyat konusunu takmıyorum

Hanımlar merhabalar,Ebru hanımın numarası özelden yazabilir misiniz bana da :)

kızlar ankaradakıler neredesiniz

Ay ben 6. seanstayım ve bittim yani, benim canım pek acımaz ama baya acıtıo, ama kesin çözüm dediler diye 2 seans daha dayanıcam bakalım sonra yazarım gelişmeleri, bitti mi kaldımı falan.
Ben çok iyi bi yere gitmiyorum diye bi arkadaşım bana yıldızda zehra diye bi kadın önerdi, kuaförünün adını unuttum ama, kuaför ömer mi, kuaförünüz ömer mi öyle bir yerdeymiş, yüzünü 4-6 seansta bitirmiş, benim ki hala bitmeyince ona git dedi ama bana 6-8 seans dediler diye önce burayı halledeyim diyorum, verdim parasını falan

Seans dediginiz her seans 3 aylik donem mi? Yoksa her gittiginize seansmi diyorsunuz.

Merhabalar ben Ebru hanımın müşterisiyim daha öncede Bi çok kez deneyimimden ve Ebru hanımın çalışma stilinden bahsetmiştim kendisine cebiniz yanmadan makul fiyata işleminizi yaptırabilirsiniz yıllardır bu işi yapıyo kendisi gayet samimi güler yüzlü Çalışkan ve güvenilirdir başlarda 1.5 saat sürüyordu işlemlerim şimdi en fazla 20 dakika o da en ince tüylerin alınması İçin. İş disiplininden ayrıca bahsetmek isterim asla randevuları aksatmaz işlemdeyken izin almadan telefonlarına cevap vermez sizin zorunuzla açar telefonunu en uzun konuşma süreside 2 dakikayı geçmez telefon görüşmeleri ya da randevuların iptal edilmesi saatinizde alınmamak herkesi rahatsız etmeyebilir ama bizim için en değerli şey zaman değil midir? Bu yüzden yeni başlayacak arkadaşlara yardımcı olmak adına her seferde dile getiriyorum özeldenden soru sormak isteyenleride seve seve cevaplarım herkese tüysüz günler :)))

julia hanımdan randevu alamadığım için ebru hanıma gideceğim diğer bölgeler için.
yine de uzun süre bekleyip sadece yüzümü julia hanıma yaptırmayı düşünüyorum acelesi yok sorun olmasın.
ebru hanımla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum, iz kaldı mı gözenek gözenek ? canınız cok yandı mı vs ayrıntı verirseniz cok sevinirim. teşekkür ederim herkese.

vazgeçtim ebru hanımdan önceki yazıları okudum hep sivilcelenme,iz olmuş sakın gitmeyin diyorlardı. kaldım yine....

vazgeçtim ebru hanımdan önceki yazıları okudum hep sivilcelenme,iz olmuş sakın gitmeyin diyorlardı. kaldım yine....
Bende de sivilce çıkıyo ama 2 gün sonra geçiyo lekelenmede olmadı hiç bayağı hızlı azaldı ama hakkını yiyemem , bu ay julia hanımdan aldım randevu eğer yine sivilcelenme olursa ebru hanımla devam edicem bence sizde bir deneyin derim yüz kılıyla dolaşmanın ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum

Kime giderseniz gidin cildinizin altı yağlı ise ilk etapta sivilcelenmeye mahkumsunuz. Ben İstanbul da başladım yüz bölgesine haftada 2 kere gidiyordum sivilce mutlaka çıkıyordu. Sonraları kesildi. Ankara ya döndüm julia hanımla devam ettim. Salonu taşıyınca uzak kaldığı için ebru hanımla devam ettim. İkisiyle de çalışmış biri olarak söylüyorum ikisi de oldukça iyi. Ancak ebru hanım ücret olarak hem daha uygun hem de randevu sıkıntı olmuyor. Tercih size kalmış bir durum.

yardımcı olan herkese teşekkür ederim. gidersem yazacağım. kıl tüy mevzusundan nefret ediyorum çünkü, o yüzden anlıyorum herkese yardımım dokunsun isterim.

Merhaba, ebru hanımın ücreti ne kadar acaba dk olarak? Bel üstü tüm vücut + yüz + boyun hepsi bitene kadar gelicem desem indirim yapar mı öğrenciyim? iğneyi nerden alıyosunuz? Kaç tl? Randevu sıkıntı oluyor mu? 5-6 saat çalışabilir mi?

Merhaba ebrumm güzellik salonuna mı gidiyorsunuz?

Merhaba randevu konusunda şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım hiçbir şekilde aksatmaz ve işlemi bölmez iğneyi Ebru hanımdan tedarik edebilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam 30 tl idi işlemin dakikası 2 tl indirim konusuna gelince bunu onunla konuşursanız daha iyi olur ama yani lazer gibi düşünmeyin sonuçta dakika başına yapılan bir işlem seans ile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…