- 3 Ocak 2018
- 18
- 6
- 86
- 30
Söylediğiniz her yeri denedim sizlere yardımcı olmak için üye oldum,normalde pek yazmam görüş alırım ama yazmak istedim;
öncelikle lazer epilasyon yaptırdım yüzüme, 3 seansta kalınlaştığını fark edince hemen bıraktım ama çoktan çoğalmıştı kızılaydaki ESCOMED e gitmiştim ordaki bayan görür çok güzel olur demişti oraya sakın gitmeyin sadece para almak için yapıyorlar, ikinci olarak tunalıdaki MÜBECCEL güzelliğe gittim hiç sivilce olmuyordu tamam,yara olmuyordu oda güzel ama her gittiğimde bir hafta geçirme hemen gel yarına yazalım randevu yine gel diye beni çok bunaltıyordu 1 saat randevu alıyodum beni zorla 2 saat orda tutup çok fazla para ödememe sebep oluyordu bende mecbur veriyordum parayı, sürekli dakika ücretni arttıyordu tam 4 ay sadece tüylerim inceldi akımı düşük tuttuğu içinmiş
Sonra tunalıdaki GÜNGÖR İŞLEKERE gittim iyi demişsiniz ama inanılmaz bir acı çektim akımı çok uzun verdi hep sivilce oldu bi daha gitmedim
Kızılaydaki AURA ya gittim sevda hanım randevu yazdı gittim 1 saat işlem bitmesini bekledim randevu defterine bakıp adınız yok diyip beni geri gönderdi,TEPE PRIME da julia hanımı aradım yoğunluktan bana 5 ayda randevu veremedi, en son çare EBRUMM güzelliğe gittim yüzüme yaptırdım çok sivilce oluyordu ama dakika azaldıkça sivilcelerim biraz daha az çıktı ama yara hiç olmuyordu 1 ayda bayağı yok oldu tüylerim vucuduma gitmeye başladım benim ankarada iğneli epilasyon denediğim yerler buralar umarım yardımcı olmuşumdur
Söylediğiniz her yeri denedim sizlere yardımcı olmak için üye oldum,normalde pek yazmam görüş alırım ama yazmak istedim;
öncelikle lazer epilasyon yaptırdım yüzüme, 3 seansta kalınlaştığını fark edince hemen bıraktım ama çoktan çoğalmıştı kızılaydaki ESCOMED e gitmiştim ordaki bayan görür çok güzel olur demişti oraya sakın gitmeyin sadece para almak için yapıyorlar, ikinci olarak tunalıdaki MÜBECCEL güzelliğe gittim hiç sivilce olmuyordu tamam,yara olmuyordu oda güzel ama her gittiğimde bir hafta geçirme hemen gel yarına yazalım randevu yine gel diye beni çok bunaltıyordu 1 saat randevu alıyodum beni zorla 2 saat orda tutup çok fazla para ödememe sebep oluyordu bende mecbur veriyordum parayı, sürekli dakika ücretni arttıyordu tam 4 ay sadece tüylerim inceldi akımı düşük tuttuğu içinmiş
Sonra tunalıdaki GÜNGÖR İŞLEKERE gittim iyi demişsiniz ama inanılmaz bir acı çektim akımı çok uzun verdi hep sivilce oldu bi daha gitmedim
Kızılaydaki AURA ya gittim sevda hanım randevu yazdı gittim 1 saat işlem bitmesini bekledim randevu defterine bakıp adınız yok diyip beni geri gönderdi,TEPE PRIME da julia hanımı aradım yoğunluktan bana 5 ayda randevu veremedi, en son çare EBRUMM güzelliğe gittim yüzüme yaptırdım çok sivilce oluyordu ama dakika azaldıkça sivilcelerim biraz daha az çıktı ama yara hiç olmuyordu 1 ayda bayağı yok oldu tüylerim vucuduma gitmeye başladım benim ankarada iğneli epilasyon denediğim yerler buralar umarım yardımcı olmuşumdur
İnsanları eleştirirken lütfen biraz vicdanımızı zorlayalım arkadaşlar..SEVDA hanım kaç kez beni gecenin on onbirine kadar işleme alıp, o da yetmedi yanlız başıma o saatte gitmeyim diye çocuklarını evde bırakıp, eşiyle birlikte evime bıraktılar. Ben haklarını nasıl öderim.. İsmini değil insanların soyadını bile biliyor. Randevuları da bir gün önceden hatırlatıyorlar.Gidenler zaten eminim biliyordur. Ayrıca akşam randevularına şahit oldum.. 7 den sonra gelenler kesin acil arayıp gelenler oluyor.. onlara kesin demese de bekliyorlar (ya Kızılay da ya Sevda hanımın işyerinde.) sonra da Sevda hanımı sıkıştırıyorlar. Hatta bu sebepten beni de bir kez geç almak zorunda kaldı. Sevda hanım ne yapacağını şaşırmış. Kimseyi kıramıyor, evine de gidemiyor. Randevusunu unutacağını zannetmiyorum. Bu arada buradan okuduğum kadarıyla Güngör hanım da İşini iyi yapan birisi. Sadece yavaş çalışıyor yazıları vardı.Benim fikrim İşini düzgün yapanlara atıp kazanç sağlamaya çalışılıyor.Reklamı başka şekilde de yapıp insanların haklarına girmemek lazım.
Sevda hanım dk kaç tl ve iğneyi sadece ondan mı alıyoruz?Arkadaşlar merhaba, şu mübarek KANDİL günü, sırf reklam yapmak için, SEVDA hanım, GÜNGÖR hanım, MÜBECCEL hanım gibi işini düzgün yapan insanları karalamaya kalkmayın. Sırf birilerinin reklamı olacak diye başkalarını kötülemek insanlığa sığmaz. Burada insanların ekmeğiyle oynamayın. Ben bu iki insanında nasıl çalıştığını bilen birisi olarak bu kişilerin karalanmasına göz yumamadım. Ben SEVDA hanımı iz bırakmamasından ve hızlı çalışmasından dolayı ekonomik olduğunu ve işimin daha çabuk biteceğini düşünerek tercih ettim, başkalarının gitmesine de vesile oldum. Herkes memnun kaldı.Önemli olan doğru kişiye gittiğimizde, bize kaç akımla çalışacağı, bizi ne kadar zaman aralığında çağıracağını düşünmek olmamalı. zaten uzmanın bunları ayarlaması lazım. Kıllarımızın ne zaman çıkacağını biliriz ve ona göre randevu alırız. Önemli olan doğru işlem yapılması ve sonuç alınması, yani yapılan işlemin doğru olmasıdır. Bu platformda herkes birbirine yardımcı olmalı, doğru bilgileri paylaşmalı. Amacımız doğru kişiye işlem yaptırıp sorunlarımızdan kurtulmak mı, yoksa tırı vırı nedenlerden dolayı insanları karalamak mı anlayamadım. Hayırlı kandiller diliyorum herkese ...
İnstagramdan gördüğüm kadarıyla JULİA teknik açıdan çok iyi. İşini iyi yapıyor. 3 tl pahalı ama.
Sürekli video çekip reklam yapıyor. Özel konuşmaları yayınlıyor. Övmezsen mesajını çok takmıyor.
Ya bizde iğne var diyor da bazı yerlerde iğneyi kendileri satıyor. Dışarda 5 lira olam iğneyi kaç katına satıyorlar. El insaf ya.
Yeni veya eski müşteri olsun, randevu isteyen birine ancak 2 ya da 3 ay sonrasına randevu verebilecek olan birinin reklama neden ihtiyacı olsun?
Ben bu tarz paylaşımlarını severek takip ediyorum açıkçası.
Tabii savunma gibi de olmasın söylediklerim ama gidip memnun kaldığım için söylüyorum.
Ama ücret konusunda haklısınız, 3 lira beni de artık aşıyor. : (
Ve burada bir ara görmüştüm sanki ama doğru mu bilmiyorum Sevda hanım biraz daha pahalı galiba. 3.30 diyorlardı.
Şu sıralar aklımda Ebru hanım var.
Aslında bir işe başlasam ve para kaynağım olsa hem Julia hem de Ebru hanım yapacağım ama ...
Kızılayda sümer 2 sokakta ama julia hanıma gidicekyim 5 ayda bana randevu vermedi bende mecbur gittim daha dün gittim bu sefer sivilce olmadı mesela azalması konusunda da çok memnunum salonunu yeni açmış dakikası 2 tl iğne 30 liraydı sanırım umarım yardımcı olmuşumdur göğüs aram ve koltukaltıma başladım bende eli çok hızlı bence diğerleri çok ağırdı fark ediliyorİyiki yazdınız.
Ebrumm güzellik nerede? Dakikası kaç lira ve iğneyi kendisi mi satıyor acaba? Eli hızlı mı ? Kaç eli çalışıyor?
Bir de vücudunuzda nereye başladınız?
Ben de onu soruyorum kendime. Kadın çok iyi ama reklamla kafayı bozmuş bence rakiplerine nispet için yapıyor. Sürekli video çekip "Ben çok iyiyim değil mi?" minvalinde şeyler söylemesi ve yiğenine bile torpil yapmadığını göstermek için özel konuşmaları yayınlaması garip.
Sevda 3.30 mu? Olmasın lütfen ya. Ebru kaç?
Yazdım randevunuzu dedi iki kere konuştuk gidince isminiz yok dedi orasını bilemicem sizinle aranız tutmuş demekki ben çok üzüldüm gidip 1 saat bekleyip beni boş göndermesine gerçekten çok ihtiyacım vardı siz memnunsanız değiştirmeyin sakın fikriniz değişsin diye demiyorum sadece denediğim yerleri söyledim reklam yapsam çok iyi çok süper derdim çok sivilce olduğunuda söyledim ama yaptırmak zorundayım yarıda bırakamam kiİnsanları eleştirirken lütfen biraz vicdanımızı zorlayalım arkadaşlar..SEVDA hanım kaç kez beni gecenin on onbirine kadar işleme alıp, o da yetmedi yanlız başıma o saatte gitmeyim diye çocuklarını evde bırakıp, eşiyle birlikte evime bıraktılar. Ben haklarını nasıl öderim.. İsmini değil insanların soyadını bile biliyor. Randevuları da bir gün önceden hatırlatıyorlar.Gidenler zaten eminim biliyordur. Ayrıca akşam randevularına şahit oldum.. 7 den sonra gelenler kesin acil arayıp gelenler oluyor.. onlara kesin demese de bekliyorlar (ya Kızılay da ya Sevda hanımın işyerinde.) sonra da Sevda hanımı sıkıştırıyorlar. Hatta bu sebepten beni de bir kez geç almak zorunda kaldı. Sevda hanım ne yapacağını şaşırmış. Kimseyi kıramıyor, evine de gidemiyor. Randevusunu unutacağını zannetmiyorum. Bu arada buradan okuduğum kadarıyla Güngör hanım da İşini iyi yapan birisi. Sadece yavaş çalışıyor yazıları vardı.Benim fikrim İşini düzgün yapanlara atıp kazanç sağlamaya çalışılıyor.Reklamı başka şekilde de yapıp insanların haklarına girmemek lazım.
Evet videoları bende izliyorum takip ediyorum gerçekten çok iyi julia hanım ama inanılmaz yoğun beni hiç aramadı olsa direk ona giderdim zatenBilmiyorum ben garip bulmuyorum.
Ne kadar yoğun olduğunu da biliyorum mesela şu an randevum yok ve ne zamana alabileceğim hiçbir fikrim yok
Ve evet yani işinde de iyi sonuçta.
Ebru Hanım yine okuduğum yorumlara nazaran söylüyorum değişmişte olabilir 2,5 olarak görmüştüm.
Edit: 2 lira imiş. E çok iyi
Kesinlikle öyle bir niyetim yok daha 1 aydır gidiyorum dediğim gibi sadece denedim hepsini mübeccel hanım çok güzel yapıyor işinde çok iyi ama gerçekten gittiğim zaman bırakmıyor bütçemi ona göre ayarlayıp gidiyorum daha fazla yapmak istiyordu ama param olsa orayı bırakmazdım dakikası 3.50 olmuştu bidaha gidemedim, güngör hanıma gittiğimde çok canım yandı akımı uzun tuttu bende anlamadım 3 kez gittim çok sivilce olunca bidaha gidemedim sadece deniyorum julia hanım bugün arasa oraya giderim ama boş vakti yok. Çok ayıp ediyorsunuz böyle söyleyerek kötü bir niyetim olsa inanın yazmazdımArkadaşlar merhaba, şu mübarek KANDİL günü, sırf reklam yapmak için, SEVDA hanım, GÜNGÖR hanım, MÜBECCEL hanım gibi işini düzgün yapan insanları karalamaya kalkmayın. Sırf birilerinin reklamı olacak diye başkalarını kötülemek insanlığa sığmaz. Burada insanların ekmeğiyle oynamayın. Ben bu iki insanında nasıl çalıştığını bilen birisi olarak bu kişilerin karalanmasına göz yumamadım. Ben SEVDA hanımı iz bırakmamasından ve hızlı çalışmasından dolayı ekonomik olduğunu ve işimin daha çabuk biteceğini düşünerek tercih ettim, başkalarının gitmesine de vesile oldum. Herkes memnun kaldı.Önemli olan doğru kişiye gittiğimizde, bize kaç akımla çalışacağı, bizi ne kadar zaman aralığında çağıracağını düşünmek olmamalı. zaten uzmanın bunları ayarlaması lazım. Kıllarımızın ne zaman çıkacağını biliriz ve ona göre randevu alırız. Önemli olan doğru işlem yapılması ve sonuç alınması, yani yapılan işlemin doğru olmasıdır. Bu platformda herkes birbirine yardımcı olmalı, doğru bilgileri paylaşmalı. Amacımız doğru kişiye işlem yaptırıp sorunlarımızdan kurtulmak mı, yoksa tırı vırı nedenlerden dolayı insanları karalamak mı anlayamadım. Hayırlı kandiller diliyorum herkese ...
Kızılayda sümer 2 sokakta ama julia hanıma gidicekyim 5 ayda bana randevu vermedi bende mecbur gittim daha dün gittim bu sefer sivilce olmadı mesela azalması konusunda da çok memnunum salonunu yeni açmış dakikası 2 tl iğne 30 liraydı sanırım umarım yardımcı olmuşumdur göğüs aram ve koltukaltıma başladım bende eli çok hızlı bence diğerleri çok ağırdı fark ediliyor
Sevda hanimin isini duzgun yapmasinida gectim insanligi dostlugu guler yuzlulugu cana yakinligi herseye deger....Arkadaşlar merhaba, şu mübarek KANDİL günü, sırf reklam yapmak için, SEVDA hanım, GÜNGÖR hanım, MÜBECCEL hanım gibi işini düzgün yapan insanları karalamaya kalkmayın. Sırf birilerinin reklamı olacak diye başkalarını kötülemek insanlığa sığmaz. Burada insanların ekmeğiyle oynamayın. Ben bu iki insanında nasıl çalıştığını bilen birisi olarak bu kişilerin karalanmasına göz yumamadım. Ben SEVDA hanımı iz bırakmamasından ve hızlı çalışmasından dolayı ekonomik olduğunu ve işimin daha çabuk biteceğini düşünerek tercih ettim, başkalarının gitmesine de vesile oldum. Herkes memnun kaldı.Önemli olan doğru kişiye gittiğimizde, bize kaç akımla çalışacağı, bizi ne kadar zaman aralığında çağıracağını düşünmek olmamalı. zaten uzmanın bunları ayarlaması lazım. Kıllarımızın ne zaman çıkacağını biliriz ve ona göre randevu alırız. Önemli olan doğru işlem yapılması ve sonuç alınması, yani yapılan işlemin doğru olmasıdır. Bu platformda herkes birbirine yardımcı olmalı, doğru bilgileri paylaşmalı. Amacımız doğru kişiye işlem yaptırıp sorunlarımızdan kurtulmak mı, yoksa tırı vırı nedenlerden dolayı insanları karalamak mı anlayamadım. Hayırlı kandiller diliyorum herkese ...
Dakikasi 3.25 tl. Igneyi ondan aliyoruz nemectron igne kullaniyor. Igneyi aldiginizda 10 dk ucretsiz yapiyor. Elide cok hizlidir masallah..Sevda hanım dk kaç tl ve iğneyi sadece ondan mı alıyoruz?
Dakikasi 3.25 tl. Igneyi ondan aliyoruz nemectron igne kullaniyor. Igneyi aldiginizda 10 dk ucretsiz yapiyor. Elide cok hizlidir masallah..
Kızarıyor maalesef kabarma,kabuk yara olmuyor ama sonraki gün sivilce oluyor iki gün sonra geçiyor su değdirmeyince ama mecbur gidiliyor napalımİşlem sonrası kızarıklık ne kadar oluyor? Kabarıyor mu? Kabuk oluyor mu?
Kızarıyor maalesef kabarma,kabuk yara olmuyor ama sonraki gün sivilce oluyor iki gün sonra geçiyor su değdirmeyince ama mecbur gidiliyor napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?