• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence degil. Sevda hanim aynen anlatilan gibi. Cok candan samimi isini iyi yapan bir bayan.

ben her randevu saatinde orda olmama rağmen minimum yarım saat bekletilmiş olduğumdan dolayı, sürekli bitmek bilmeyen gereksiz telefon konuşmalarından dolayı tek bir soru soramadığım ayrıca seansı sık sık kesip başka şeylerle ilgilenmesi (evet dk yi durduruyor ama ben o saat için randevu alıp vaktimi ayırdıysam o da saygılı olmalı ve bu süre içinde bana acil bi durum olmadığı sürece hizmetin daha verimli olması için gayret etmeli)
bu sebeplerden dolayı işini iyi yaptığını düşünmüyorum bir de fiyat uygulaması çok aşırı yüksek dk si 3,30.
mesela siz bu konuyla ilgili en ufak bi şikayet belirtmeye kalktığınız zaman ee her yer öyle işte ben hızlıyım gibi garip üslubu var. Diğer iğneli epilasyon yapan yerlerde karınca gibi almıyorlar. Ayrıca ben ankarada daha yüksek fiyatta çalışan bir yer daha bilmiyorum. Bir de epilasyon için gittiğimde işte cilt bakımı yapalım mı, işte ben kaş tasarımı yapıyorum vb pazarlama politikalarını sevmiyorum. Büyük konuşmayım ama asla gitmem
işlemi iyi olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı ben sevda hanımı birine tavsiye etmeye utanırım açıkçası

ben her randevu saatinde orda olmama rağmen minimum yarım saat bekletilmiş olduğumdan dolayı, sürekli bitmek bilmeyen gereksiz telefon konuşmalarından dolayı tek bir soru soramadığım ayrıca seansı sık sık kesip başka şeylerle ilgilenmesi (evet dk yi durduruyor ama ben o saat için randevu alıp vaktimi ayırdıysam o da saygılı olmalı ve bu süre içinde bana acil bi durum olmadığı sürece hizmetin daha verimli olması için gayret etmeli)
bu sebeplerden dolayı işini iyi yaptığını düşünmüyorum bir de fiyat uygulaması çok aşırı yüksek dk si 3,30.
mesela siz bu konuyla ilgili en ufak bi şikayet belirtmeye kalktığınız zaman ee her yer öyle işte ben hızlıyım gibi garip üslubu var. Diğer iğneli epilasyon yapan yerlerde karınca gibi almıyorlar. Ayrıca ben ankarada daha yüksek fiyatta çalışan bir yer daha bilmiyorum. Bir de epilasyon için gittiğimde işte cilt bakımı yapalım mı, işte ben kaş tasarımı yapıyorum vb pazarlama politikalarını sevmiyorum. Büyük konuşmayım ama asla gitmem
işlemi iyi olmasına rağmen bu sebeplerden dolayı ben sevda hanımı birine tavsiye etmeye utanırım açıkçası
yani iğneliyi iyi yapıyor ama is ahlaki yok diyorsunuz öyle mi

Herkese merhaba,

Ben bir süredir julia hanıma gidiyorum işinde gerçekten çok iyi. İlk iğneli epilasyon tecrübemi kendisiyle yaşadum ve oldukca memnumun :)
Ancak julia hanımda şöyle bir durum var. Eğer sempatikli gülücüklü mesajlar atıyorsanız bunları instagramda paylaşıyor ve reklam aracı olduğunuz için size güzel cevaplar veriyor. Ancak nazikçe sadece randevu odaklı mesaj attıysanız ne kadar da mükemmel olduğunu söylemediyseniz oldukça geç sürede baştan savma cevap veriyor. bazen randevu veriyor bazen yer olmadığı gerekçesiyle çok ileri zamanlara bırakıyor. Eğer olaki işiniz çıktı ve randevunuzu ertelemek durumunda kaldınız, bir sonraki randevuyu alana kadar telefon başında beklemek zorundasınız. 1 adet boş yer açılınca 10 kişiye birden boş yer açıldı diye mesaj atıyor ve siz 5 dk içinde cevap vermezseniz trip atıyor ayar çekiyor (çünkü sizin kıllarınızdan başka hiçbir işiniz olamaz olmamalı).

İşinde iyi olmak övgüler almak bence çok gurur verici birşey. Ancak övgüler aldıktan sonra bence insanlar şımarık davranmamalı. Tok satıcıyı oynamamalı. her zaman nazik davranmalı. tavrından şikayetçi olduğunuzda bunu instagramda yayınlayıp kendince haklıyı oynamamalı. bakın size de böyle yaparım diye göz dağı vermemeli. Bu tavırlarından dolayı ilk fırsatta önerilen diğer hanımlarla iletişim kuracağım. Ben yaptığı iş konusunda kesinlikle hakkını yiyemem ama rahatça iletişim kurabilmeniz açısından tavsiye etmiyorum.[/çok yanlış katılıyorum size davranışlar da önemli

="dumankra, post: 55202485, member: 877266"]Merhabalar ben Sevda Hanıma gidiyorum.Kızılay Aura Güzellik salonunda iğneli epilasyon yaptırıyoruz kesinlikle öneririm. Teyzemle birlikte iyi bir araştırma sonucu gittik ve ikimizde şuan çok memnunuz gözle görülür bir şekilde fark oldu. Yorumlarda okudum iz kalma riskini soranlar olmuş Sevda Hanım çok hızlı çalışıyor neredeyse 10 parmağını kullanıyor diyebilirim akım sonucu ufak tefek kabuklanma tabi ki oluyor ama iz kalmadan çok çabuk iyileşme oluyor tabi bu bölge bölge ve cilt tipinize göre değişebilir teyzem yüzüne uygulatıyor ve en ufak iz ve kabuklanma yok. Randevuların geç geldiğini yazanlar olmuş bu kısa süre içinde gerçekten kendisini ablam gibi gördüm. Bunu sağlayan da kendisi randevusuz da gitseniz eğer işiniz acilse sizi asla geri çevirmiyor .Ve hayatının içine alan cıvıl cıvıl narin bir kadın .İş yerini taşıdığından çalışan sıkıntısı çekti bu tip sorunları bu yüzden yaşadığını düşünüyorum. Memnuniyetiniz için kendinden feragat eden bu işi iş gibi görmeyip insanların sağlığına ve hayallerine kavuşması için tüm geri dönüşleri sağlayan bir işletmeci. İşletmeci evet ama gittiğinizde ablanız arkadaşınız bunun ticarete dökmeyen tek amacı insanların mutlu olduğunu görmek. İşine,kendisine, müşterilerine saygısı çok büyük. Her zaman güleryüzlü. İlk gittiğinizde ücretsiz denemelerde yapıyor memnuniyetinize göre devam etmek size kalmış eminim ki sizde memnun kalacaksınız. Kendini güvenilir kılmak için elinden geleni yapıyor sizi daha önce epilasyon yaptığı kişilerle tanıştırıp konuşmanızı ve aklınızda ki soruları onlarla cevaplamanızı sağlıyor. Dediğim gibi çok memnunum. İletişime geçmek isteyenlere yardımcı olabilirim.
Harbi öz ablaniz gibi ovmussunuz. Ben de zamanında Eskişehir de yaptirdigim yerden çok memnun kaldigim için yazmıştım buraya. Yillar oldu ama. En az yedi yıl. Hsla arada mesaj gelir esk.deki yeri sorarlar..bir de ben sadece memnunum iyi dedim. Çünkü kaç kişinin aklına gelir epilasyoncusunu bu kadar övmek:)) hakkında otuz beş cümle yazmak:)

Bu arada 3. Seansıma da gittikten sonra hala memnunsam size gittiğim yeri söyleyecegim. Cok uygunsuz ve çok hızli kurtulacaksiniz ve reklamlarla uğraşmayacaksiniz:)

="bezaaa, post: 55487114, member: 351566"]Nereye gidiyorsunuz?

Julia'yı instagramdan takip ediyorum. İyi gibi ama 3 tl dk. Çok pahalı yahu.
Ben Dikmen de bir yere gidiyorum. 2. Gidisim. Bu haftaki de kabuksuz, izsiz geçsin tam yeri soylerim. Hepimiz oraya gideriz;))

Sevda julia dışında kızılay ya da emek bahçeli balgat civarında epilasyoncu var mı ya?

Ankaradaki igneliciler neden müşterilerinin şebek gibi davranmasını istiyor bilhassa reklam da çığır açan şahıs

Arkadaşlar sevda hanıma gitmiş sonuç almış kimse var mi is ahlakını bosvererek cevaplayin

Mrb Hanımlar siteye yeni üye oldum.Forumun yarıdan fazlasını okudum, uzun zamandır takip edemiyordum. Uzun yıllardır tüylerinden muzdarip bir insan olarak, tüylerden kurtulmak için bazı yollar denedim ama en sonunda iğneli dışında hiçbir şekilde tüylerden kurtulmanın mümkün olmadığına kanaat getirdim
Ben etimesgut ta bir yere gidiyorum, bayan aldığım yerde bir daha çıkmaz dedi (garanti veriyor bile) gerçekten aldığı yerde şu an çıkan yok. iki gün kırmızı dolaşıyorum ama sonrasında geçiyor, şu an tam olarak yara izleri geçmedi ama medacassol sürmeye devam ediyorum, cildim çok hassas olduğu için kızarıklık kabuklanma oluyor ama iz yok. bu kabuk ve şişkinlik olayı tamamen kişiye özel ve verilen dereceyle ilgili.yapan kişiyle ilgisi yok.Kafanı karıştırmasın .... 10 parmak çalışıyo, el çabukluğu var.
benım 4. seansım baya azaldı tuyler (%90 tamamen bitti).

Daha önce Güngör Hanıma gittim, 6-7 seansta sonuc alamadım, sadece boşuna parayı verdim.iyi sonuc alamayanlar bence parasinin iadesini talep etsinler.. hem aci cekiliyor, hem para gidiyor, hemde ortada birsey yok..
JAle hanımada gidince aradaki farkıdaa gayet iyi anlıyorsunuz zaten.
ben memnun kaldımmm... gidecekleree şimdidenn öneririmm.

Jale Hanımın Telefon numarasını yazar mısınız bana lütfen. Ben yıllar önce gitmiş, çok memnun kalmıştım ama numarayı kaybettim. Şimdi kızımı götüreceğim

valla ilk mesaj ve çok komikk....jale hanımsınız sanırımm...
reklam amaçlı bir üyelik saırm yine..
sırf bu kadar ısrarınız için gelmeyi düşünüorum yanii..
umarım boş çıkmazsınızz..

yoksa artık burda etimesgut ve jale hanım fobisi oluşacak isim zikredilmeyecek..
zaten işinizde iyi isennizz sizi cımbızla çeip çıkartırlarr..

mesaj sayısı çok olupp paylaşımı fazla olan bir aradaş yazmıştı..

size gelmiş..yüzünd eki çukurluklar ve yara izleriyle uğraşıyormuş halaa..

işinin ehli olanın bileklerindne ellerindne öperimm..
ama sırf para içinnn bir insanda en önemli olan yüzde çalışma yapılacak ve insanların hayatını etkileyecek psikolojilerini yıkacak şekilde iz leke bere kaldığı hallde reklam yapılıyorsa Vicdan denen şey için bir düşünün derimm...

insanlar yüzündeilerden kurtulyım derkenn perişan olmasınlar sonraa...hyatları perişan olurr.bunlarrr küçük işler deil..

ama işinide idealistsinizdirr anlınızdan öperim ilk önce ben...
lütfen bana Jale Hanımın numarasını yazar mısınız? Ben yıllar öncesinde gitmiştim, çok başarılıdır. Şimdi kızımı götürmek istiyorum ama numarasını ve adresini kaybettim

Back