Merhaba, randevu konusunda sıkıntı çıkıyor mu? Haftasonları çalışıyor mu?
Sizce her gittiğimde bi bölgemi tamamen bitirebilir mi saatlerce? Mesela bi gideyim kolumu alsın, bi gideyim yüzümü alsın tamamen ?bu mümkün mü?
İğneyi uygun fiyata başka yerden alabiliyor muyuz ?
Eli hızlı mı? En ufak tüyleri bile alıyor mu ?bazı tüyler var ki kökünü ben bile göremiyorum
Lütfen bu sorulara yanıt ver <3
Ben kendisine sanıyorum bir cumartesi günü yazmıştım ve bana perşembe günü boş bir yeri olduğunu söylemişti. Ama tabii bir iptal söz konusu olmuştu ve beni almıştı. Yeni randevumu alırken ise mesela temmuz ayı bomboştu, hatta belki istemiş olsam haziranda bile yer bulabilirdi sanırım. Mesela geçenlerde Julia Hanım bir video paylaşmıştı kasımda yer bakıyorlardı birine. Haftasonu var mı bilmiyorum.
Size daha önce de söylemiştim yüz hariç diğer bölgeler için bence tek bir gidişle halledebilirsiniz.
Yüz sıkıntılı çünkü çok kızaracak, çok fazla uğraşılmış olacak, yaralar belki geç iyileşecek.
Hele bir de bu mevsimde güneşin altında o şekilde dışarı da dolaşmak pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.
Ama diğer bölgeler için olabilir tabii. 4 saat 5 saat istiyorum dersiniz, ya da bir günü kapatırsınız. Julia Hanım'da bu durum çoktu mesela. Yazda geldiği için bir de düğünler yaklaşıyor ben eminim onun birçok günü, bir kişi tarafından kapatılmıştır.
İğneyi de inanın bilmiyorum, kendisi bana kalitesini kullandığını ama etrafta bunun sahtelerinin olduğu söyledi.
Satılıyor mu hiçbir fikrim yok.
Eli hızlıydı bence, yani yavaş değildi. Dediğim gibi memnun kaldım.
Eh tabii lazer ince tüyleri almaz, iğneli de en sarı tüye kadar alıyorlar. Zaten yüzünüze kocaman bir ışık tutuyor onlar, siz göremeseniz bile onlar o ışık altında çok rahat görüyorlar.
Adresi de sümer2 sokakta, Bu Kızlay Avm'nin yukarısına doğru çıkıyorsunuz, yolun sol tarafında zaten yine sokakların adları yazıyor hep, sümer2 sokak var, o sokağa girip biraz yürüdükten sonra 29 numaralı apartman daire 3 numara, zaten yol tarafi de alırsanız google'dan çok kolay bulabilirsiniz. Karışık bir yerde değil. Hatta bir tabelası da var Ebrum Güzellik diye.