- 11 Haziran 2017
- 21
- 9
- 6
- 30
Öncelikle şuna açıklık getirelim yapılan işlem kolay Bi işlem değil yani cilt tipine göre değişiyo sivilce iz olayı Ebru hanıma bende işlem yaptırıyorum arkadaşımda arkadaşımda sivilcelenme olmuyo ama bende oluyo tabiki bu süreçte cildinize iyi bakmanızda önemli çünkü deri altına büyük hasar veriliyo yani araştırmadan etmeden kimsenin ekmeğine mani olmayınvazgeçtim ebru hanımdan önceki yazıları okudum hep sivilcelenme,iz olmuş sakın gitmeyin diyorlardı. kaldım yine....
Merhaba randevu konusunda şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım hiçbir şekilde aksatmaz ve işlemi bölmez iğneyi Ebru hanımdan tedarik edebilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam 30 tl idi işlemin dakikası 2 tl indirim konusuna gelince bunu onunla konuşursanız daha iyi olur ama yani lazer gibi düşünmeyin sonuçta dakika başına yapılan bir işlem seans ile değil
Evet 3 aydır gidiyorum memnunum diyebilirimMerhaba ebrumm güzellik salonuna mı gidiyorsunuz?
Evet 3 aydır gidiyorum memnunum diyebilirim
Ben yüz ve boyun bölgeme yaptırıyorum lazerden bayağı çektim aşırı çoğalttı ama 1 senedir çok şükür ki rahatım bitti denecek kadar az ince olanlara uyguluyoruz şu an tabi bu sizin cildinizede bağlı kişiden kişiye değişiyo kimisinin 1 uygulamada bitiyo kimisinin 2. Ya da 3.uygulamada ama malesef yüz İçin tek çözüm iğneli epilasyon kaş konusunda tam bir bilgim Yok ama Bıyığada uygulanıyor işlemden sonra cilde temiz bakmak gerekiyo Önerilen kremleri düzenli kullanmak gerekiyo güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmamak gerekiyo yani teferruatlı Bi işlem ama kesin çözüm adresini ve telefon numarasını özelden iletiyorum hemenSiz nerelerinize yaptırıyorsunuz ? 1 senede tüm tüyleri bitirir mitim? Hangi bölge ort kaç saat sürer? Kaşlara ve bıyıklara yapılıyor mu?
İğneli sonrası bakımınız nasıl? Bir de ebru hanımın adresini tarif edebilir misiniz?
Çok teşekkürler bu arada
Ben yüz ve boyun bölgeme yaptırıyorum lazerden bayağı çektim aşırı çoğalttı ama 1 senedir çok şükür ki rahatım bitti denecek kadar az ince olanlara uyguluyoruz şu an tabi bu sizin cildinizede bağlı kişiden kişiye değişiyo kimisinin 1 uygulamada bitiyo kimisinin 2. Ya da 3.uygulamada ama malesef yüz İçin tek çözüm iğneli epilasyon kaş konusunda tam bir bilgim Yok ama Bıyığada uygulanıyor işlemden sonra cilde temiz bakmak gerekiyo Önerilen kremleri düzenli kullanmak gerekiyo güneş koruyucu sürmeden dışarı çıkmamak gerekiyo yani teferruatlı Bi işlem ama kesin çözüm adresini ve telefon numarasını özelden iletiyorum hemen
Ben bugün Julia hanımdan geliyorum :) Mart ayında almıştım randevumu. Malesef çok dolu. Ama beklediğine değiyor insanınJulia haftaiçi için randevuyu eylül ayına veriyormuş
Ben bugün Julia hanımdan geliyorum :) Mart ayında almıştım randevumu. Malesef çok dolu. Ama beklediğine değiyor insanın
Merhabalar hayır bende hiç sivilcelenme olmadı aksine olmasını beklerdim ben göğüs bölgeme yaptırdım. Orayı eldivenle veya ağdayla aldığımda ertesi gün sivilce sivilce olurdu ama iğnelide aksine kabuklanma bile az oldu ama ben yine de pudraladım. Daha bir hafta oldu tabi erken konuşmak için. Ve fotoğrafınızın çekilmesini istemiyorsanız söyleyin. Yüzünüz adınız bilinmiyor zaten ama yine de istemezseniz bunu kendisine söyleyin dövecek hali yok yaSivilcelenme oldu mu, hangi bölgeye gittiniz?
Bir de fotoğrafınızı çekti mi sizin de? Instagramda paylaşıyor da, ben çektirmek istemiyorum açıkçası :/
Neresi acaba ??Ben Dikmen de bir yere gidiyorum. 2. Gidisim. Bu haftaki de kabuksuz, izsiz geçsin tam yeri soylerim. Hepimiz oraya gideriz)
Reklammış gibi algılanmasını istemediğimden isim vermeden yazacağım. Karnım için iğneliye başladım lazerin görmediği ince ancak siyah/kahve/gri renkli kıllara. Göbeğime lazer yapılıyor diye oraya elletmedim ancak karın yan tarafları aşırı acıyor iğneli ile ki bu normalmiş karın çok hassasmış çünkü. Daha sonraki birkaç seansımda ise göğüs tüylerimi iğneli ile aldırdım daha tam tur olması için bir kaç seans gitmem gerekiyor çünkü çok sık kıllarım. Kabuklanma oldu bu da normal dendi ki bence de öyle. Memnunum şimdilik kıllar daha çıkmaya başlamadı ilk seansım iki hafta önceydi. Buradaki isimlerden biri diyeyim bütcemi de zorlamayan ücretle yaptırıyorum üstelik eli çok hızlı. Yüzüm için daha çok iz yapmamasiyla methedilen yine buradaki bilindik isimlerden birine gittim dakika 3 tl ile çalışan. Yüzüm vücudum kadar acımadı. Ama yavaş çalışıyor gibime geldiüstelik arada bir şeyler anlatırken elleriyle kollarıyla hareket edip işlemi yapmıyor tabi bu toplasak bir iki dakika eder ancak bizim için dakikalar dahi önemli. Yine de sonuçtan memnun kalırsam ona gitmeye devam edeceğim
Merhaba randevu konusunda şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım hiçbir şekilde aksatmaz ve işlemi bölmez iğneyi Ebru hanımdan tedarik edebilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam 30 tl idi işlemin dakikası 2 tl indirim konusuna gelince bunu onunla konuşursanız daha iyi olur ama yani lazer gibi düşünmeyin sonuçta dakika başına yapılan bir işlem seans ile değil
Hep diyorum iğneli ucuz bir işlem değil maalesef, öyle ya da böyle cebinizden bir miktar para gidecek.
Ama en azından sonucu güzel olacak. Kalıcı olacak.
Julia Hanım'a gidiyordum, malumunuz yer bulamadığım için geçen hafta Ebru Hanım'a gittim.
Yaklaşık bir 20 dakikalık bir seanstı.
Farklı bir iğne kullandı. (30 lira imiş)
Dakikası da hala 2 lira evet.
Ve kendisinden oldukça memnun kaldım.
Temmuzda yeni bir randevum daha var.
Hep diyorum iğneli ucuz bir işlem değil maalesef, öyle ya da böyle cebinizden bir miktar para gidecek.
Ama en azından sonucu güzel olacak. Kalıcı olacak.
Julia Hanım'a gidiyordum, malumunuz yer bulamadığım için geçen hafta Ebru Hanım'a gittim.
Yaklaşık bir 20 dakikalık bir seanstı.
Farklı bir iğne kullandı. (30 lira imiş)
Dakikası da hala 2 lira evet.
Ve kendisinden oldukça memnun kaldım.
Temmuzda yeni bir randevum daha var.
Merhaba, randevu konusunda sıkıntı çıkıyor mu? Haftasonları çalışıyor mu?
Sizce her gittiğimde bi bölgemi tamamen bitirebilir mi saatlerce? Mesela bi gideyim kolumu alsın, bi gideyim yüzümü alsın tamamen ?bu mümkün mü?
İğneyi uygun fiyata başka yerden alabiliyor muyuz ?
Eli hızlı mı? En ufak tüyleri bile alıyor mu ?bazı tüyler var ki kökünü ben bile göremiyorum
Lütfen bu sorulara yanıt ver <3
Ben kendisine sanıyorum bir cumartesi günü yazmıştım ve bana perşembe günü boş bir yeri olduğunu söylemişti. Ama tabii bir iptal söz konusu olmuştu ve beni almıştı. Yeni randevumu alırken ise mesela temmuz ayı bomboştu, hatta belki istemiş olsam haziranda bile yer bulabilirdi sanırım. Mesela geçenlerde Julia Hanım bir video paylaşmıştı kasımda yer bakıyorlardı birine. Haftasonu var mı bilmiyorum.
Size daha önce de söylemiştim yüz hariç diğer bölgeler için bence tek bir gidişle halledebilirsiniz.
Yüz sıkıntılı çünkü çok kızaracak, çok fazla uğraşılmış olacak, yaralar belki geç iyileşecek.
Hele bir de bu mevsimde güneşin altında o şekilde dışarı da dolaşmak pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.
Ama diğer bölgeler için olabilir tabii. 4 saat 5 saat istiyorum dersiniz, ya da bir günü kapatırsınız. Julia Hanım'da bu durum çoktu mesela. Yazda geldiği için bir de düğünler yaklaşıyor ben eminim onun birçok günü, bir kişi tarafından kapatılmıştır.
İğneyi de inanın bilmiyorum, kendisi bana kalitesini kullandığını ama etrafta bunun sahtelerinin olduğu söyledi.
Satılıyor mu hiçbir fikrim yok.
Eli hızlıydı bence, yani yavaş değildi. Dediğim gibi memnun kaldım.
Eh tabii lazer ince tüyleri almaz, iğneli de en sarı tüye kadar alıyorlar. Zaten yüzünüze kocaman bir ışık tutuyor onlar, siz göremeseniz bile onlar o ışık altında çok rahat görüyorlar.
Adresi de sümer2 sokakta, Bu Kızlay Avm'nin yukarısına doğru çıkıyorsunuz, yolun sol tarafında zaten yine sokakların adları yazıyor hep, sümer2 sokak var, o sokağa girip biraz yürüdükten sonra 29 numaralı apartman daire 3 numara, zaten yol tarafi de alırsanız google'dan çok kolay bulabilirsiniz. Karışık bir yerde değil. Hatta bir tabelası da var Ebrum Güzellik diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?