İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevda hanıma bende gittim ve hiç memnun kalmadım. dakika başına para alınan bi sistemde kalkıp 3 dk boyunca telefonla uğraşmak çok saçma. ha uğraşacaksan bari dakikayı durdur. üstelik en ufak şeylerden bile çocuk gibi alınıp garip davranışlar sergiliyor. karnındaki izler 2 3 ay geçmesine rağmen hala geçmedi. koltukaltım için 8 9 akıma gittim hep. toplam üç kere gittim ama daha yarısı anca gitmiştir. ben memnun kalmadım açıkçası.

Ben yüz bolgem icin sevda hanima 3 seferdir gidiyorum. Ve gitmeye devam edecegimde.Telefon caldiginda ve konusmasi gerektiginde kulaklikla konusuyor konusurkende isleme devam ediyor iki elle. Eger odadan cikmasi gerekiyorsa makineyi durduruyor.

Arkadaşlar yıllardır ailece sevda hanimda iğneli epilasyon yaptırıyoruz. Neden yıllardır çünkü bir bölge bitince diğerine yoğunluk verip maddi olarak çok zorlanmamak için. Sevda hanım hep müşterilerini memnun etme çabasında olan, kul hakkından korkan ve dürüstlüğünden hiç ödün vermeyen biridir. Bisuru arkadasima kendisini tavsiye edilir hayır duaları alıyorum. Eli son derece hızlı ve tüm yüzümuze yaz kış işlem yaptırdığımiz halde 1 tane iz veya leke kalmadı. Yanında çalışanlar konusunda şanssız olduğu için uzun zamandır tek başına işlem yapıyor. Eskiden tek değilken de her müşteriyle tek tek bizzat ilgilendiği için telefon konuşmaları muhakkak yapıyordu hala da yapıyor ama kulaklıkla bütünleşmiş durumda zaten bu konuda hassastir. Yıllarca ablamiz gibi oldu burada ona atılan çamurların sahipleri çok belli ve üzücü bir hal almış artık yazık.. herkes bileğinin hakkıyla kazansin parasını böyle ona buna çamur atarak/attırarak değil..

arkadaşlar sevda hanımın ve ebru hanımın telefonunu ve adresini verebilecek olan varsa özelden yazabilir misiniz? teşekkürler

Merhabalar. Yüzünüzün hangi bölgesini yaptırdınız acaba? Bir de seans alırken baştan mı şu kadar dk diyorsunuz eğer öyleyse nerden bileceksiniz k i ne kadar süreceğini?
Bir de iğneli olunca bitme süresi uzuyor mu yani kişiye göre değişir ama 1 yola biter mi sizce mesela, ben sadece çene ve belki dudak üstü ama en acil bana göre çene. Boyunda toplasam 10 tane göze batan var. Bu kısımları istiyorum seans süresi çok uzun olur mu ki,eğer olursa ücret baya çıkıyor çünkü.

M
merhaba rica etsem özelden banada Ebru Hanımın adres ve tel no yollayabilirmisiniz lütfen ?

Ankara’da Julia Hanım’a bende bugün başladım.
İlk izlenimlerim gayet iyi. İnşallah devamı da güzel olacak.

Herkese merhaba. Bu ebru hanımın salonu Ebrumm güzellik merkezi mi? Gerek instagram gerek facebookta doğru düzgün paylaşımı ve takipçisi yok. Eğer orası değilse bilen biri paylaşabilir mi lütfen ben julia hanıma gidiyordum kendisinden çok memnunum taşındı ve yeni yeri çok ters o yüzden yeni bir yer arayışına geçtim. Ve rose güzellik merkezinde de iğneli epilasyon yapılıyor mu sanki sadece bakım üzerine olan bir yer orası da.

Merhaba hanımlar daha önceki gönderimde Julia hanıma gittigimi ve çok memnun olduğumu yazmistim.Yuz bölgem 90 dakikalardan 10dk ya kadar indi. Bende fırsat bu fırsat diyip gobegime başladım. Geçen ay ilk seansı almıştım. Julia abla göbek en çabuk biten bölge demişti. İlk seanstan sonra yüzde 70 çıkmaz demişti yalnız yüzde 70 falan değil yüzde 85 i çıkmamış. Çıkanlarda çok cılız ve inceydi. Göbeğin bu kadar çabuk bitmesi müthiş bişey gerçekten tabi ki yine çok memnunum. Bir de Julia abla Kızılay da değil artık Eskişehir yolu üzerinde tepe prime da belki okuyup direkt Kızılay a gitmek isteyen olabilir. Eski gönderilerde Kızılay adresi var çünkü. Hepinize kılsız tüysüz cillop gibi günler diliyorum

Tepe prime'ın tam olarak neresinde? hangi blokta ve salonun ismi nedir? ulaşabileceğim iletişim bilgilerini özelden göndermeniz mümkün mü?

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Ankara'da Julia Hanım var. Ben yaptırıyorum çok memnunum. Kendisine ulaşamayanlar için yazıyorum. Yeri artık Kızılay'da değil. Tepe Prime yaşam ve iş merkezi C blok kat 6 no.82
Yeni adresini vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…