- 20 Kasım 2017
- 10
- 1
- 36
- 27
sevda hanıma bende gittim ve hiç memnun kalmadım. dakika başına para alınan bi sistemde kalkıp 3 dk boyunca telefonla uğraşmak çok saçma. ha uğraşacaksan bari dakikayı durdur. üstelik en ufak şeylerden bile çocuk gibi alınıp garip davranışlar sergiliyor. karnındaki izler 2 3 ay geçmesine rağmen hala geçmedi. koltukaltım için 8 9 akıma gittim hep. toplam üç kere gittim ama daha yarısı anca gitmiştir. ben memnun kalmadım açıkçası.objektif bir şekilde açıklayacağım. ben iğneli epilasyona 3 sene önce başladım, ilk başta aura güzelliğe gidiyordum, sevda abla ile başlamıştım, sonrasında yoğunluktan dolayı ebru ablaya geçmiştim, ikisinden de çok memnundum. kimsenin hakkını yemek istemem. sonrasında ebru ablayla devam ettim. bu arada aurada 20-30 dakika bekletildiğimde bunu sorun yapmadığımı belirteyim. bu çok normal, insanlar çok yoğun çalışıyor.
sonrasında uzun bir süre derslerimden dolayı iğneli epilasyona gidemedim, taşındıklarını öğrendim, yeni yerlerine gittim. ebru ablayla devam ediyordum yine. sonrasında bir gün randevu almak için aradığımda ebru ablanın işten ayrıldığını öğrendim, sevda ablayla devam ettim. açıkçası sevda ablanın işinden memnundum, fakat bir gün yine gittiğimde 1 saatten daha fazla bekletildim, bu yüzden sonraki planıma geç kaldım ve gidemedim. ve bunun karşılığında fiyat yine pahalıydı, sadece özür amaçlı 5 liralık küsuratı almamasını beklemiştim ve bu da yapılmadı. aynı zamanda benden daha sonra gelen kişiye benden daha önce yardımcı olunduğunu da belirteyim. ben 5 liranın derdinde değilim. önemli olan insanı kırmamak. orada paramla aldığım hizmet için 1 saat bekletilişim, bu sırada benden sonra gelen kişiye daha öncelikli davranılışı, sürekli işlemin bölünmesi vs. bunlar insana kendini çok değersiz hissettiren şeyler. sevda abla işinde oldukça iyi fakat iş dışı faktörler yüzünden kendisine bir daha gitmeme kararı aldım. gerçekten çok kötü hissettim çünkü. ben randevu almışım, onun için özel olarak zamanımı ayırıp gelmişim ve 1 saat beklemişim. 1 saat sonra da alabilirdim randevuyu madem bekleyeceksem.
sonrasında ebru ablaya geri dönme kararı aldım fakat internette hiçbir şekilde adresini, numarasını bulamadım. forumdan birkaç kişi sağolsun yardımcı oldu, artık ebru ablayla devam ediyorum. ve gerçekten çok memnunum, ebru abla randevu saatlerine her zaman sadık kalan ve on dakikadan daha fazla bekletmeyen, ısrar etseniz bile küsuratı almayan, yaptığı işte insan kazanmayı paradan daha çok önemseyen bir insan.
Ben yüz bolgem icin sevda hanima 3 seferdir gidiyorum. Ve gitmeye devam edecegimde.Telefon caldiginda ve konusmasi gerektiginde kulaklikla konusuyor konusurkende isleme devam ediyor iki elle. Eger odadan cikmasi gerekiyorsa makineyi durduruyor.sevda hanıma bende gittim ve hiç memnun kalmadım. dakika başına para alınan bi sistemde kalkıp 3 dk boyunca telefonla uğraşmak çok saçma. ha uğraşacaksan bari dakikayı durdur. üstelik en ufak şeylerden bile çocuk gibi alınıp garip davranışlar sergiliyor. karnındaki izler 2 3 ay geçmesine rağmen hala geçmedi. koltukaltım için 8 9 akıma gittim hep. toplam üç kere gittim ama daha yarısı anca gitmiştir. ben memnun kalmadım açıkçası.
Sevda hanimin verebilirim ozelden.arkadaşlar sevda hanımın ve ebru hanımın telefonunu ve adresini verebilecek olan varsa özelden yazabilir misiniz? teşekkürler
Merhaba ebru hanımın adresini ve numarasını yazabilir misiniz acil rica etsem
Merhabalar. Yüzünüzün hangi bölgesini yaptırdınız acaba? Bir de seans alırken baştan mı şu kadar dk diyorsunuz eğer öyleyse nerden bileceksiniz k i ne kadar süreceğini?Ben Mart-Nisan gibi başladım. İlk seans 90dk aldım. Zaten ilk seans ikinci seansa referans oluyor. Kaç dakika yeter gibisinden. Benim 130 dklara çıktı. İki üç seans 130 dk olduktan sonra giderek azaldı ve süre düştü. Bana şuan 35 40 dk iyi geliyor. %95i gitti tüylerimin. Benim batıklarım da çok fazla. İlk seanstan sonra farkı farkediyorsun zaten. Psikolojik olarak çok rahatlıyosun emin ol tatlım. Sende biran önce kurtul inşallah.
Merhaba eğer zahmet olmazsa banada Ebru Hanımın adresini ve telefon no gönderebilirmisiniz?İyi günler ebru hanımın adresini ve telefonunu bana da gönderir misiniz
merhaba rica etsem özelden banada Ebru Hanımın adres ve tel no yollayabilirmisiniz lütfen ?objektif bir şekilde açıklayacağım. ben iğneli epilasyona 3 sene önce başladım, ilk başta aura güzelliğe gidiyordum, sevda abla ile başlamıştım, sonrasında yoğunluktan dolayı ebru ablaya geçmiştim, ikisinden de çok memnundum. kimsenin hakkını yemek istemem. sonrasında ebru ablayla devam ettim. bu arada aurada 20-30 dakika bekletildiğimde bunu sorun yapmadığımı belirteyim. bu çok normal, insanlar çok yoğun çalışıyor.
sonrasında uzun bir süre derslerimden dolayı iğneli epilasyona gidemedim, taşındıklarını öğrendim, yeni yerlerine gittim. ebru ablayla devam ediyordum yine. sonrasında bir gün randevu almak için aradığımda ebru ablanın işten ayrıldığını öğrendim, sevda ablayla devam ettim. açıkçası sevda ablanın işinden memnundum, fakat bir gün yine gittiğimde 1 saatten daha fazla bekletildim, bu yüzden sonraki planıma geç kaldım ve gidemedim. ve bunun karşılığında fiyat yine pahalıydı, sadece özür amaçlı 5 liralık küsuratı almamasını beklemiştim ve bu da yapılmadı. aynı zamanda benden daha sonra gelen kişiye benden daha önce yardımcı olunduğunu da belirteyim. ben 5 liranın derdinde değilim. önemli olan insanı kırmamak. orada paramla aldığım hizmet için 1 saat bekletilişim, bu sırada benden sonra gelen kişiye daha öncelikli davranılışı, sürekli işlemin bölünmesi vs. bunlar insana kendini çok değersiz hissettiren şeyler. sevda abla işinde oldukça iyi fakat iş dışı faktörler yüzünden kendisine bir daha gitmeme kararı aldım. gerçekten çok kötü hissettim çünkü. ben randevu almışım, onun için özel olarak zamanımı ayırıp gelmişim ve 1 saat beklemişim. 1 saat sonra da alabilirdim randevuyu madem bekleyeceksem.
sonrasında ebru ablaya geri dönme kararı aldım fakat internette hiçbir şekilde adresini, numarasını bulamadım. forumdan birkaç kişi sağolsun yardımcı oldu, artık ebru ablayla devam ediyorum. ve gerçekten çok memnunum, ebru abla randevu saatlerine her zaman sadık kalan ve on dakikadan daha fazla bekletmeyen, ısrar etseniz bile küsuratı almayan, yaptığı işte insan kazanmayı paradan daha çok önemseyen bir insan.
Tepe prime'ın tam olarak neresinde? hangi blokta ve salonun ismi nedir? ulaşabileceğim iletişim bilgilerini özelden göndermeniz mümkün mü?Merhaba hanımlar daha önceki gönderimde Julia hanıma gittigimi ve çok memnun olduğumu yazmistim.Yuz bölgem 90 dakikalardan 10dk ya kadar indi. Bende fırsat bu fırsat diyip gobegime başladım. Geçen ay ilk seansı almıştım. Julia abla göbek en çabuk biten bölge demişti. İlk seanstan sonra yüzde 70 çıkmaz demişti yalnız yüzde 70 falan değil yüzde 85 i çıkmamış. Çıkanlarda çok cılız ve inceydi. Göbeğin bu kadar çabuk bitmesi müthiş bişey gerçekten tabi ki yine çok memnunum.Bir de Julia abla Kızılay da değil artık Eskişehir yolu üzerinde tepe prime da belki okuyup direkt Kızılay a gitmek isteyen olabilir. Eski gönderilerde Kızılay adresi var çünkü. Hepinize kılsız tüysüz cillop gibi günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?