• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar ben bir müddet Ankara'da olucam. İstanbulda gittiğim yerden çok memnundum. Ama bir sebepten Ankaraya geldim.İstanbula nakit ve vakit olarak imkanım olursa iğneli için gidicem ama gidemezsem diye şimdiden sormak istiyorum. Ebru hanımla telde konuştuım ama hiç uygulama yaptırmadım. Nasıl biri temiz mi ortam , ilgileniyor mu ? ufak bir uygulama yaptırıp denesem mi bilmiyorum ama riske de atmak istemiyorum. Sürekli numara soranlar instagramda ebrumm güzellik salonu olarak baksınlar numarası çıkıyor.
Merhaba Ebru hanım gerçekten temiz ve titiz çalışan birisi zaten yerine gidip uygulama yaptırdığınızdada anlarsınız yardımcı olmak için her zaman elinden gelenin fazlasını yapar memnun kalacağınızdan eminim:)

Evet bende dün itibariyle ebru hanımla tanıştım ve ilk uygulamamı yaptırdım. Yaklaşık 7 ay julia hanıma gittim yeni yerinden mütevellit yeni bi yer arayşına girmiştim. İkisini de denemiş biri onlarak yazıyorum işinde ikisi de birbirinden iyi çift el çalışıyorlar. Leke iz kabuk vs sorınu yaşamadım ben. Uygulama yeri ikisinde de çok temiz rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Julia hanım çok yoğun olmasına rağmen hiç bir zaman randevuyu aksatmaz ve bekletmez. Şimdi merak edenleriniz vardır neden ebru hanımın sosyal medya hesaplarında paylaşım yok. Hikayesini kısaca paylaşayım. Ücretli olarak çalıştığı yerden ayrılmış ve piyasada kendi başına tutunmaya çalışıyor. Pek piyasaya hakim değil kendisi. Ondan mütevellit gözünüz korkmasın acaba iyi mi diye. Randevuda şuan sıkıntı yaşamaz yakın tarihlere alabilirsiniz diye umuyorum. Özelden isteyenlere hem julia hanım hem ebru hanımın iletişim adreslerini atabilirim. Herkese tüysüz günler dilerim

Merhaba hanımlar, Ankara' da ilk yılım ve geldiğimden beri bu başlığı okuyorum, araştırıyorum. Gitgeller yaşıyorum. O nedenle üye olup kafa karışıklığımı gidermek istedim. Epilasyona İzmirde başlamıştım, mesafeden dolayı gidip gelemiyorum, randevu alamıyorum İzmirden, bu nedenle Ankara'da yine aynı kalitede devam etmek istiyorum. Yanlış karar verip iz kalmasını istemiyorum. İyi denilenler kimi yerde kötülenmiş, kimi yerde çok övülmüş. Bu nedenle karar veremedim bir türlü. Sizce...??? Tüylerimden kurtulurken iğne deliklerinin kalmasını kesinlikle istemiyorum. Annemin arkadaşı yıllar önce yaptırmış çene bölgesindeki çukurlar konuşurken sürekli dikkatimi çekiyor :KK61::KK42: :mad:

Merhaba Ebru hanım gerçekten temiz ve titiz çalışan birisi zaten yerine gidip uygulama yaptırdığınızdada anlarsınız yardımcı olmak için her zaman elinden gelenin fazlasını yapar memnun kalacağınızdan eminim:)

Ben de kendisi ile telefonda görüştüm. Çok pozitif yaklaşımı var. Doktorum su an izin vermedi verirse istanbulda gittiğim yerden randevu isticem randevuları alıp alıp iptal edip durmuştum. Olmazsa ebru hanima gidicem. Sosyal medyada paylaşımı olup olmaması öneml değil. Öyle balim böceğim diye samimiyetsiz foto video atanların nasıl çalıştıklarını gördüm. Sağol canım

Evet bende dün itibariyle ebru hanımla tanıştım ve ilk uygulamamı yaptırdım. Yaklaşık 7 ay julia hanıma gittim yeni yerinden mütevellit yeni bi yer arayşına girmiştim. İkisini de denemiş biri onlarak yazıyorum işinde ikisi de birbirinden iyi çift el çalışıyorlar. Leke iz kabuk vs sorınu yaşamadım ben. Uygulama yeri ikisinde de çok temiz rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Julia hanım çok yoğun olmasına rağmen hiç bir zaman randevuyu aksatmaz ve bekletmez. Şimdi merak edenleriniz vardır neden ebru hanımın sosyal medya hesaplarında paylaşım yok. Hikayesini kısaca paylaşayım. Ücretli olarak çalıştığı yerden ayrılmış ve piyasada kendi başına tutunmaya çalışıyor. Pek piyasaya hakim değil kendisi. Ondan mütevellit gözünüz korkmasın acaba iyi mi diye. Randevuda şuan sıkıntı yaşamaz yakın tarihlere alabilirsiniz diye umuyorum. Özelden isteyenlere hem julia hanım hem ebru hanımın iletişim adreslerini atabilirim. Herkese tüysüz günler dilerim
Merhaba. İletişim bilgilerini bana da atabilir misiniz?

Ben de burda okuduklarıma dayanarak İğneli epilasyona başladım reklam olarak anlaşılmasını istemediğim için kime gittiğimi belirtmek istemiyorum ama ben memnun kaldım ve burda yazan isimlerin çoğu güvenilir olduğuna eminim. Zaten ismi çok geçen 3-4 kişi var. Seans sonrası kızarıklık çoktu şuan azaldı ama yüzüm oldukça şiş :110: yoğun çalışma sonrası normal olduğunu düşünüyorum. Umarım bir an önce geçer.
Bu arada benim gibi yüzünde işlem görmemiş tüyler uygulatan var mı yakın zamanda :21: ne kadar sürede çıktı? Ilk seansda azalma gerçekleşti mi ?

Ben de burda okuduklarıma dayanarak İğneli epilasyona başladım reklam olarak anlaşılmasını istemediğim için kime gittiğimi belirtmek istemiyorum ama ben memnun kaldım ve burda yazan isimlerin çoğu güvenilir olduğuna eminim. Zaten ismi çok geçen 3-4 kişi var. Seans sonrası kızarıklık çoktu şuan azaldı ama yüzüm oldukça şiş :110: yoğun çalışma sonrası normal olduğunu düşünüyorum. Umarım bir an önce geçer.
Bu arada benim gibi yüzünde işlem görmemiş tüyler uygulatan var mı yakın zamanda :21: ne kadar sürede çıktı? Ilk seansda azalma gerçekleşti mi ?

Benimkiler genelde öyle.
Yüzümde çok tüy var ama ilk başladığım gibi değil artık.
Suratımdaki tüyler epey azaldı birçoğu artık çıkmıyor.
Ama diğer bölgelere göre kabukları biraz daha geç gidiyor.

Merhaba portala daha öncedende yazmıstım ama uzun süredir takip etme fırsati bulamadim bende igneli epilasyon yaptırıyorum ve 2 yil lazer yaptırdıktan sonra basladim yuzumun halini tahmin edebilirsiniz inanilmaz psikolojim bozulmuştu saclarimi bile toplayip gezemiyodum daha sonra bi tanidik vasitasiyla sevda hanimlarin oraya gittim ve ebru hanim yardimci oldu daha sedyeye uzanir uzanmaz pozitif enerjisiyle icinizi ısıtıyor guven veriyor eger isin uzmaninin elindeyseniz sedyeye uzanin hicbir kaygi duymayin bendeki durum suanda bu, 1 senedir Ebru hanimla devam ediyorum kirici ya da saygisizca hicbir davranisina maruz kalmadim ve sahit olmadim. Ayrica yuzumde gozle gorulur sekilde rahatlama var artik sacimi toplayabiliyorum ilk zamanlarda 2 haftada bir gidiyordum 1 saat seanslara simdi ise 1.5 ayda bir en fazla yarim saat suruyor o da ayrintilu calismayla cunku cogu yok oldu. Sevda hanim hakkindada dusuncelerimi belirtmek isterim cunku 2 seansta ona gittim Üzgünüm ama is ahlaki kesinlikle yok eger sevda hanimla randevunuz varsa o gun butun programlarinizi iptal edin cunku asla saatinde almiyor alsada siz o sedyede illa tavana bakip gelmesini bekliyosunuz zaten gelsede sizinle ilgilenmiyor seans boyunca telefonla konusuyor ve hicbiri onemli telefonlar degil zaten stresli bi islemdesiniz soracaklariniz var soramiyorsunuz ayrica hosuna gitmeyen bi sey soylediginizde uslubuda sertlesiyir bunlar benim dusuncelerim tercih sizin ama ben Ebru Hanim derim :))))
katılıyorum çocuk gibi hemen alınıyor ve sert konuşuyor. ve denilen yeri değil gözüne çarpan yeri alıyor

Arkadaşlar yıllardır ailece sevda hanimda iğneli epilasyon yaptırıyoruz. Neden yıllardır çünkü bir bölge bitince diğerine yoğunluk verip maddi olarak çok zorlanmamak için. Sevda hanım hep müşterilerini memnun etme çabasında olan, kul hakkından korkan ve dürüstlüğünden hiç ödün vermeyen biridir. Bisuru arkadasima kendisini tavsiye edilir hayır duaları alıyorum. Eli son derece hızlı ve tüm yüzümuze yaz kış işlem yaptırdığımiz halde 1 tane iz veya leke kalmadı. Yanında çalışanlar konusunda şanssız olduğu için uzun zamandır tek başına işlem yapıyor. Eskiden tek değilken de her müşteriyle tek tek bizzat ilgilendiği için telefon konuşmaları muhakkak yapıyordu hala da yapıyor ama kulaklıkla bütünleşmiş durumda zaten bu konuda hassastir. Yıllarca ablamiz gibi oldu burada ona atılan çamurların sahipleri çok belli ve üzücü bir hal almış artık yazık.. herkes bileğinin hakkıyla kazansin parasını böyle ona buna çamur atarak/attırarak değil..
öyle diyorsunuz da ben öğrenciyim. telefonla cok uğraşıyor ve dakikayi durdurmuyor. para alirken oyalandim az alayım da demiyor. demek ki bizi sizin kadar sevmemis

Merhaba bende julia hanıma ulaşmak istiyorum ancak verilen instagram adresinden ulaşamadım arama motorunda da bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba

merhaba ebru hanımın ve julia hanımın telefon numaralarını ve adreslerini verebilecek olan var mı acaba

Ben Julia hanıma gidiyorum 3.seansimi yaptırdım tepe prime c blok 6.kat 83 numarada watsap numarasi 545 844 39 40

Ben Julia hanıma gidiyorum 3.seansimi yaptırdım tepe prime c blok 6.kat 83 numarada watsap numarasi 545 844 39 40
Merhabalar. Ben de Julia hanımdan randevu aldım çok dolu oldukları için Mayıs ayına verdiler malesef :( memnun musunuz acaba azalma var mı ben göğüs bölgem için düşünüyorum da :(

Back