objektif bir şekilde açıklayacağım. ben iğneli epilasyona 3 sene önce başladım, ilk başta aura güzelliğe gidiyordum, sevda abla ile başlamıştım, sonrasında yoğunluktan dolayı ebru ablaya geçmiştim, ikisinden de çok memnundum. kimsenin hakkını yemek istemem. sonrasında ebru ablayla devam ettim. bu arada aurada 20-30 dakika bekletildiğimde bunu sorun yapmadığımı belirteyim. bu çok normal, insanlar çok yoğun çalışıyor.
sonrasında uzun bir süre derslerimden dolayı iğneli epilasyona gidemedim, taşındıklarını öğrendim, yeni yerlerine gittim. ebru ablayla devam ediyordum yine. sonrasında bir gün randevu almak için aradığımda ebru ablanın işten ayrıldığını öğrendim, sevda ablayla devam ettim. açıkçası sevda ablanın işinden memnundum, fakat bir gün yine gittiğimde 1 saatten daha fazla bekletildim, bu yüzden sonraki planıma geç kaldım ve gidemedim. ve bunun karşılığında fiyat yine pahalıydı, sadece özür amaçlı 5 liralık küsuratı almamasını beklemiştim ve bu da yapılmadı. aynı zamanda benden daha sonra gelen kişiye benden daha önce yardımcı olunduğunu da belirteyim. ben 5 liranın derdinde değilim. önemli olan insanı kırmamak. orada paramla aldığım hizmet için 1 saat bekletilişim, bu sırada benden sonra gelen kişiye daha öncelikli davranılışı, sürekli işlemin bölünmesi vs. bunlar insana kendini çok değersiz hissettiren şeyler. sevda abla işinde oldukça iyi fakat iş dışı faktörler yüzünden kendisine bir daha gitmeme kararı aldım. gerçekten çok kötü hissettim çünkü. ben randevu almışım, onun için özel olarak zamanımı ayırıp gelmişim ve 1 saat beklemişim. 1 saat sonra da alabilirdim randevuyu madem bekleyeceksem.
sonrasında ebru ablaya geri dönme kararı aldım fakat internette hiçbir şekilde adresini, numarasını bulamadım. forumdan birkaç kişi sağolsun yardımcı oldu, artık ebru ablayla devam ediyorum. ve gerçekten çok memnunum, ebru abla randevu saatlerine her zaman sadık kalan ve on dakikadan daha fazla bekletmeyen, ısrar etseniz bile küsuratı almayan, yaptığı işte insan kazanmayı paradan daha çok önemseyen bir insan.