İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olucak yüz bölgesinde iğneli yapıldıktan sonra kaç günde tekrar çıkıyor tüyleriniz

Bana söylenen 17 gün sonra çıkmaya başlayacağı sizlerde mi böyle söyleniyor bana biraz zaman kısa geldi ltf cvp bekliyorum yoksa düşük akımla mi çalışıldı kafamda deli sorular

Bana söylenen 17 gün sonra çıkmaya başlayacağı sizlerde mi böyle söyleniyor bana biraz zaman kısa geldi ltf cvp bekliyorum yoksa düşük akımla mi çalışıldı kafamda deli sorular

Bölgeye göre değişir sanırım.
En çok alınan ve yağ bezelerinin bulunduğu kısımlarda bu süre normal bence.
Benim başlarda bıyıklar iki hafta sonra çıkış gösteriyorlardı.
Çenede aynı şekilde.
Ama favoriler mesela daha uzun süre sonra çıkıyorlar sanırım.

Bende favori bölgede yaptırdım ve çok sertte değiller

Bende favori bölgede yaptırdım ve çok sertte değiller

Ben favori bölgemi daha önce hiç aldırmadım ama tüy gibi değillerdir.
Kılımsı bir yapıda ve dediğin gibi sert değiller.
Üç hafta gibi bir süre sonra çıktı o da çok az ... çoğu bir daha çıkmadı bile.
Yani bilemiyorum ama dediğim gibi favori için 2,5 - 3 hafta gibi bir süre deniliyor.
Ama bilmem değişebilir belki kıldan kıla ...

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorum olucak yüz bölgesinde iğneli yapıldıktan sonra kaç günde tekrar çıkıyor tüyleriniz
Benim ilk turdan sonra 1 ay sonra cikmaya baslamisti 2.turdan sonra 2 ayi buldu alinanlarin hepsinin cikmasi faul ve yanaklara yaptirmstim
17 gun cok kisa bir sure bence

Benim ilk turdan sonra 1 ay sonra cikmaya baslamisti 2.turdan sonra 2 ayi buldu alinanlarin hepsinin cikmasi faul ve yanaklara yaptirmstim
17 gun cok kisa bir sure bence

Kaçla çalışıyorlar size bana 5 ile çalıştı öyle çok canımda yanmadi akım düşük olduğu için mi böyle söylediler anlamadım öyle çok kabukta yok 6 7 tane ancak

Bu zamana kadar iki yere gittim. İlk haftalarda haftada 2 gün gidiyordum. Çene bölgesi alınan yer 2 haftada bir çıkıyor. Yüzün diğer tarafları 3 haftayı buluyor. Ama altını çizmek istiyorum alınan tüyler de böyle. İlk gittiğinizde tüm tüyleriniz çıkmış vaziyette giderseniz bu şekilde oluyor. Bi kaç gün içinde çıkan tüyler oluyorsa muhtemelen sizin seansta akım verilmemiş tüylerinizdir.

Kaçla çalışıyorlar size bana 5 ile çalıştı öyle çok canımda yanmadi akım düşük olduğu için mi böyle söylediler anlamadım öyle çok kabukta yok 6 7 tane ancak
Kacla calistigina hic bakmadim ama ben her gittigimde yuzeydekikerin hepsini aldiriyordum ve oncesinde islem gormedigi icin hepsi yuzeydeydi bu da etkili olmus olabilir.

Ebru hanıma iğneli e. için gidipte memnun kalan var mı ?
Merhaba portala daha öncedende yazmıstım ama uzun süredir takip etme fırsati bulamadim bende igneli epilasyon yaptırıyorum ve 2 yil lazer yaptırdıktan sonra basladim yuzumun halini tahmin edebilirsiniz inanilmaz psikolojim bozulmuştu saclarimi bile toplayip gezemiyodum daha sonra bi tanidik vasitasiyla sevda hanimlarin oraya gittim ve ebru hanim yardimci oldu daha sedyeye uzanir uzanmaz pozitif enerjisiyle icinizi ısıtıyor guven veriyor eger isin uzmaninin elindeyseniz sedyeye uzanin hicbir kaygi duymayin bendeki durum suanda bu, 1 senedir Ebru hanimla devam ediyorum kirici ya da saygisizca hicbir davranisina maruz kalmadim ve sahit olmadim. Ayrica yuzumde gozle gorulur sekilde rahatlama var artik sacimi toplayabiliyorum ilk zamanlarda 2 haftada bir gidiyordum 1 saat seanslara simdi ise 1.5 ayda bir en fazla yarim saat suruyor o da ayrintilu calismayla cunku cogu yok oldu. Sevda hanim hakkindada dusuncelerimi belirtmek isterim cunku 2 seansta ona gittim Üzgünüm ama is ahlaki kesinlikle yok eger sevda hanimla randevunuz varsa o gun butun programlarinizi iptal edin cunku asla saatinde almiyor alsada siz o sedyede illa tavana bakip gelmesini bekliyosunuz zaten gelsede sizinle ilgilenmiyor seans boyunca telefonla konusuyor ve hicbiri onemli telefonlar degil zaten stresli bi islemdesiniz soracaklariniz var soramiyorsunuz ayrica hosuna gitmeyen bi sey soylediginizde uslubuda sertlesiyir bunlar benim dusuncelerim tercih sizin ama ben Ebru Hanim derim :))))

arkadaşlar sevda hanımın ve ebru hanımın telefonunu ve adresini verebilecek olan varsa özelden yazabilir misiniz? teşekkürler
Merhaba biraz gec oldu kusura bakmayin size ozel mesaj yoluyla iletmeye calistim ama msj gonderilmiyo hala ariyorsaniz bana ulasin vereyim numarayı

Merhaba acikca verdigimiz tavsiyelerin reklammis gibi dusunulmesi cok uzucu cunku hepimiz ayni problei yaşıyoruz ne kadar psikoloji bozucu bi durum oldugunu biliyoruz ve gidip memnun kaldığımız yerleri oneriyorz ki faydasını sizde gorun ben 1 senedir gidiyorum tecrubeliyim bu konuda soru sormak ya da ebru hanima ulasmak isteyen olursa yardimci olurum

Arkadaşlar Ebru hanım ve julia hanımın numarasını atabilir misiniz sevda hanımdan bir türlü randevu alamıyorum

Arkadaşlar Ebru hanım ve julia hanımın numarasını atabilir misiniz sevda hanımdan bir türlü randevu alamıyorum
Julia Hanım'da baya dolu şu sıra. Mart'da anca yer bulabilirsiniz sanırım.
Ama sanırım her iyi uzman için şu sıralar durum böyle.
Yine de mesaj atabilirim.

mesaj olarak numarayı atabilirseniz çok sevinirim

Hanımlar ben bir müddet Ankara'da olucam. İstanbulda gittiğim yerden çok memnundum. Ama bir sebepten Ankaraya geldim.İstanbula nakit ve vakit olarak imkanım olursa iğneli için gidicem ama gidemezsem diye şimdiden sormak istiyorum. Ebru hanımla telde konuştuım ama hiç uygulama yaptırmadım. Nasıl biri temiz mi ortam , ilgileniyor mu ? ufak bir uygulama yaptırıp denesem mi bilmiyorum ama riske de atmak istemiyorum. Sürekli numara soranlar instagramda ebrumm güzellik salonu olarak baksınlar numarası çıkıyor.

Merhaba Ebru hanımın numarasını bana özelden atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…