• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yaklaşık bir senedir Güngör Hanım'a gidiyorum ve hiç pişman olmadım. Yüzümde leke, sivilce oluşmadı ama bu cilt tipiyle ilgili bi şey muhtemelen sonuçta yukarıda arkadaşta iltihaplı sivilce oluşmuş. Siz de gidip denemeden bilemezsiniz sizi nasıl etkileyeceğini.
Teşekkür ederim cevabınız için. Tek kararım o zaten. Daha iyi biri bulamadım.. yaz aylarında gitsem sorun olurmu göbek sonucta kapalı yer. ağustosun 20 sinde bitecek tüm işlerim... çok can yakıyor mu yüz ne güzel kurtulmussunz:/

Ebru hanımın bilgilerine ulaşmaya çalışanlar olarak bence hiç oyuna gelmeyelim :) İşi öğretmek demek herşey demek değil. Boşuna öğretilmez iş, zamanında her ikisi de karşılıklı olarak kazandı sonuçta. işi x ya da y kişiden öğrendiniz diye sizin elinizde imkanınız olsa siz kendi işinizi kurmak istemez misiniz? Sözün özü hiç kışkırtmalara gelmiyelim, Ebru hanımın bilgilerine ulaşan olursa burda ya da özelde benimle paylaşsın lütfen. Zira değil 3 tl dakika ücreti 2 tl bile yaptım dese bi daha gitmem Sevda hn. şahsen ben. Mecbur değilim ben kimsenin saatlerce telefon görüşmesini dinlemeye, eli hızlı bile olsa farketmez kafamı ütülemeye kimsenin hakkı yok, tüm gün çalışıp yoruluyorum zaten.

Oyuna gelmeyelim derken , ebru hanıma ulaşmanıza ben engel olmuyorum sonuçta , işi öğretmek tabiki" herşey" , bu önemli ve dikkat edilmesi gereken bir iş aksi takdirde bir çok sorun olabiliyor , leke gibi .. Ha boynuz kulağı geçer derler tabi .. ama Ebru Hanımın iyi olup olmadığını bilemem , şuan için en iyi bildiğim sevda ablanın bu işte çok iyi olduğudur . Uzun zamandır müşterisi olduğumdan dolayı da herkese tavsiye ediyorum sonuçta herkes düşüncelerini ve deneyimlerini yazmak için burada , öncelikle gidip görülmeli diye düşünüyorum , ve yeni başlayanlar için de ilk 10 dakikası ücretsiz zaten , deneyip görebilirsiniz

Bu sevda hanimin telefon konusmasi dillere destan olmus. Telefonla konustugu dakikanin ucretide musteridenmi cikiyor?
Bu zamana kadar gördüğüm kadarıyla makinayı kapatıyor eğer acil bi görüşmesi çıkarsa, işleme devam edeceği zaman tekrar açıyor , mecbur kaldığında telefon görüşmelerini de kulalık ile yapıyor iş aksamıyor yani

Haftasonu piknik organizasyonu yapmak, belediyeden adam ayarlamaya çalışıp ağaç kestirmeye çalışmak dere ıslahı vs. vs. şeyler çok acil işler olduğu için kafamı her seferinde ütülemek zorundaydı zaten, hiçbir şekilde kimsenin saatlerce süren telefon görüşmelerini dinlemek zorunda değilim bu benim tercihim ve artık gitmiyorum. gitmeyi düşünenler varsa da yaşayacaklarına hazırlıklı olsun, dakikalarca bekletilmeyi kafalarının telefon görüşmeleriyle ütülenmesine hazırlıklı gitsinler. Ebru hn. bilgilerine ulaşamazsam güngör hanıma giderim, tunalı biraz ters ama kafam ütülenmez en azından.

Haftasonu piknik organizasyonu yapmak, belediyeden adam ayarlamaya çalışıp ağaç kestirmeye çalışmak dere ıslahı vs. vs. şeyler çok acil işler olduğu için kafamı her seferinde ütülemek zorundaydı zaten, hiçbir şekilde kimsenin saatlerce süren telefon görüşmelerini dinlemek zorunda değilim bu benim tercihim ve artık gitmiyorum. gitmeyi düşünenler varsa da yaşayacaklarına hazırlıklı olsun, dakikalarca bekletilmeyi kafalarının telefon görüşmeleriyle ütülenmesine hazırlıklı gitsinler. Ebru hn. bilgilerine ulaşamazsam güngör hanıma giderim, tunalı biraz ters ama kafam ütülenmez en azından.
Koptum ya.! bi de ağaç kestiren, doğa düşmanı insana sinir olurum.!! hayır zaten ben başkasına gidiyorum,buraya gidecegimden değil de,bana işlem yaparken telefonla konuşan biri, kafamı utulemesini gectim bana yaptığı işleme konsantre olmuyor ve hata yapabilir diye çok tedirgin olurum şahsen..
Ben Ulus'ta heykele çok yakın küçük,temiz,2 bayanın çalıştığı Miran Güzellik merkezine gidiyorum.5 seans oldu.cene bolgemde yoğun,siyah killar vardi ve azalma görüyorum,memnunum.hic bi zaman morarma,leke vs.olmadi beyaz tenli ve hassas ciltli olmama rağmen.para odaklı bir yer değil.ben yuvarlak,sabit bi ücret ödedigim için net fiyat söyleyemem ama burada adı geçen kişilerden daha uygun fiyat verebilir.arayıp sorabilirsiniz.tel:0541 211 24 15

Bu zamana kadar gördüğüm kadarıyla makinayı kapatıyor eğer acil bi görüşmesi çıkarsa, işleme devam edeceği zaman tekrar açıyor , mecbur kaldığında telefon görüşmelerini de kulalık ile yapıyor iş aksamıyor yani

peki her gidişte yarım saat bekliyormusunuz? ben istisnasız ne zaman randevu aldıgım saatte gittiysem yarım saat bekledim de

Koptum ya.! bi de ağaç kestiren, doğa düşmanı insana sinir olurum.!! hayır zaten ben başkasına gidiyorum,buraya gidecegimden değil de,bana işlem yaparken telefonla konuşan biri, kafamı utulemesini gectim bana yaptığı işleme konsantre olmuyor ve hata yapabilir diye çok tedirgin olurum şahsen..
Ben Ulus'ta heykele çok yakın küçük,temiz,2 bayanın çalıştığı Miran Güzellik merkezine gidiyorum.5 seans oldu.cene bolgemde yoğun,siyah killar vardi ve azalma görüyorum,memnunum.hic bi zaman morarma,leke vs.olmadi beyaz tenli ve hassas ciltli olmama rağmen.para odaklı bir yer değil.ben yuvarlak,sabit bi ücret ödedigim için net fiyat söyleyemem ama burada adı geçen kişilerden daha uygun fiyat verebilir.arayıp sorabilirsiniz.tel:0541 211 24 15
Peki iğne işini nasıl yapıyorsunuz, elimdeki aura dan aldığım iğneyi kullanırlar mı ki? her seferinde yeni iğne mi alıyorsunuz

Keyfi ağaç kesimi vs. değil de sanki daha çok dere ıslahı ot temizletme vs. gibi bişeydi hatırladığım kadarıyla ama yine de tüm bunları dinlemek zorunda değilim ben. Neyse ben bıraktım kurtuldum bi de 2-3 seans devam etcek güzel biyer bulursam değmesinler keyfime.

Sevda hanımdaki ustalık da Ebru hanımda yok ne yazık ki, kabuklar iyileştikten sonra kalan renk farklılığının düzelmesi çok çok uzun zaman alıyor. Cildiniz hassassa Ebru hanım değil Sevda hanım, Güngör hanım veya Julia hanıma gidin derim. Ebru hanımın da hakkını yemeyeyim, kalıcı olacak lekeler değil ama uzun zaman bu benekli görüntü can sıkıyor, özellikle havalar ısınınca. Yüz daha hızlı toparlıyor, vücut öyle değil.. Zaten cildiniz hassas değilse, işleme çok tepki vermiyorsa ve yoğun kabuklanma yaşamıyorsanız sorun yok zaten.

Peki iğne işini nasıl yapıyorsunuz, elimdeki aura dan aldığım iğneyi kullanırlar mı ki? her seferinde yeni iğne mi alıyorsunuz
benim kendi ignem vardı.onunla başladım ve henüz hiç degistirmedim.kendileri de verebilirler tabi ama önce benim alıp gelmemi teklif etmişlerdi yine de..bence elindekini kullanmakta sakınca görmezler.

selam kızlar. ben de kıl tüy mağduruyum maalesef. buraya da sırf bu yorumu yazmak için kayıt oldum:D burada o kadar çok yorum var ki.kime gideceğimi,kimde kabuk olmayıp kimde bolca para dökmeyeceğimi bilemedim ve bi cesaret suslusozlukte gördüğüm rose güzellikteki Gül Hanıma gittim çene bölgem için.şu an 3.günüm sadece ufak beyaz sivilceler oldu onlara da ellemedim,krem de sürme dedi ve şu an mis gibi. eli de gayet hızlı. tabi daha önce kimseye gitmedim ama 11 dkda kalktım sedyeden(kişiden kişiye değişir tabi) fakat oyalanmadigini hissedebilirsiniz. çok da tatlı bi hanımefendi. kesinlikle devam edicem

Merhaba herkese, bir sure once foruma yuz bolgesine igneli epilasyon icin danismistim.
uzun sure forumu okuduktan sonra, cevremden de sevda hanimin adini duymam sebebiyle Aura'ya gittim yakin zamanda.
Ben islemden de sonrasindan da cok memnun kaldim. boyle durumlarda herkesin degerlendirme olcutu farkli olabiliyor acikcasi benimki isin iyi yapilmasi fiyati ve diger konular daha sonra geliyor. Sevda hanimin yaptigi isten cok memnun kaldim. sadece 3 gun olmustu ki bir tane bile kabuk iz kalmadi suratimda. ben bunun Sevda hanim'in profesyonelliginden kaynaklandigina inaniyorum. cunku konustugumuz kadariyla neredeyse benim yasim kadar bu meslekte gecmisi var :)
eli de cok hafif, hizla iyilesme surecinde bununda etkisi var. baska yere giden arkadaslarimda usta olmayan ellerde kil kokune girerken ortaya cikan yanik ve yaralar uzun vadede cok sikinti yaratmiisti, hep korkum bu yonde oldu. ama daha ilk gunden ne bir sislik ne bir kizarilkik kalmadi bolgede. adeta deriye hissettirmeden tuyleri aldi Sevda Hanim. :spor:
fiyatina gelince cok emek isteyen bir is ve baska yerlerle kiyaslayinca isin kalitesi sebebiyle cok yuksek gibi degerlendirmeleri goz onune almamak gerektigini dusunuyorum. cunku ucuz islem yaptirmak isterken hayat boyu kalacak lekeler insana daha pahaliya patlayabilir. yine de sizin karariniz tabi. ben sadece kendi deneyimlerimi paylastim. Hoscakalin

Teşekkür ederim cevabınız için. Tek kararım o zaten. Daha iyi biri bulamadım.. yaz aylarında gitsem sorun olurmu göbek sonucta kapalı yer. ağustosun 20 sinde bitecek tüm işlerim... çok can yakıyor mu yüz ne güzel kurtulmussunz:/
Yeni gördüm kusura bakmayın. Yazın iyi koruduğunuz sürece yüzü bile yaptırdanız sorun olmaz. Bende yazın devam etmiştim güneş kreminizi ihmal etmeyin yeter.

Bende sevda ablaya gidiyorum kaşımı ve bıyığımı yaptırıyorum bitti sayılır kaşım. Kaş yüzde ve bence çok önemli bir bölge ve sevda abladan baska kimsenin islem gerceklestirmesine izin vermedim ve sonuç mükemmel herkes kaşlarımı cok begeniyor kendinizi tecrübeli ellere bıraktığınızda hicbir sorunla karsılaşmiyorsunuz kızarıklik sısmede olmadı hiç ve en önemlisi şeklinde bi bozulma olmadi ancak bıyıgımda bi kere sevda ablanin yanindaki Ebru hanim bos die ona yaptiriyim dedim buz kullanmak zorunda kaldim benimki hic böle olmadi dedigimde bazen böle olabiliyor dedi bide sivilcelendi biraz o yüzden kesinlikle tecrüben asla vazgecmeyin benim tavsiyem

Sevda hanımın forumun sıkı bir takipçisi olduğunu da buraya dipnot düşelim.Kendisinin yaptığı işe kimse birşey demiyor zaten hanımlar haklıyken böyle ateşli savunmalara geçip haksız duruma düşmeyin.Sıkıntı 3 tl olan ücreti ve dakika kullanımına özen göstermemesi ama forumu takip ettiği için ve ebru hanımdan dolayı müşteri kaybetmek istemediği için şu an 2.25 de sabitlenmiş durumda diye düşünüyorum.Ve evet ücret konusunda asla sıkıntı yapmıyor ne zaman ödemek isterseniz ödeyin ama ücret belli sonuçta
O zaman lütfen devamlı bilgilendirmeyi unutmayın.

Ben sevda ablanin forum takip edecek zamaninin oldugunu dusunmuyorum yogun calisiyo ayrica siz bir klinige gittiginizde bi profosorun klinik ucretiyle normal bi doktorunki aynı oluyo mu en ufak bi örnek vermek gerekiyosa bence tende cok önemli herkesin tercihi ucuz die biyere gitmek mantiklimi acaba

İlk sayfaları okursanız yıllar öncesinde sevda ablaya gittiğimi ve ona gitmeden önce neler yaşadığımı görürsünüz.ben bi özetle anlatayım daha önce 3yıl lazer yaptırdım sonrasında figen diye bir kadına gittim yüzümü delik deşik yaptı her yerim izdi sonrasında sevda ablayı buldum keşke daha önce bulsaydım.tüylerin hepsi bitti izler için dermaroller yaptı ve hiç bir sorun kalmadı.
Dün de hamilelikden dolayı çıkan ince tüyler için gittim.benim ailem arkadaşlarım hepsi sevda ablaya gidiyor ve kimse de bir şikayet yok.
Ben Ebru hanıma hiç gitmedim gitmezdim de kıyaslama yapmam ayrıca.işinin ehli bir insan varken neden başkasına gideyim.
Ayrıca madem telefonla konuşması sizi rahatsız ediyor sizle sohbet etmesi rahatsız ediyor söyleseydiniz çok mu zor bunu söylemek?çok yoğun çalıştığı için ne zaman görüşmelerini yapsın biraz da empati yapın lütfen...
Kimsenin ekmeği ile de oynamayın başkaları için reklam yapmayın.kimin reklama ihtiyacı var yok zaten belli.bu yaptığınız kul hakkına girmektir.
Beğenmezsen memnun kalmazsan bir daha gitmezsin bu kadar basit.
Yeni girip okuyan insanları etki altına almayın ayıp bu yaptığınız.

Merhabalar,
Bu kadar olumlu olumsuz fikrin arasında ben de naçizane gördüğüm, yaşadığım ve hissettiklerimi eklemek isterim.

İğneli epilasyonla 2008 yılında kuzenimin referansıyla Sevda Abla tanıştırdı beni. Teker teker başlayarak vücudumun neredeyse tamamını bitirmek üzereyiz. Yaklaşık 10 yıllık süreçte Sevda Abla'nın bir kere olsun kötü niyetine şahit olmadım. Birçok arkadaşım bendeki farkı görüp kendisine gitti. Memnun olan da oldu olmayan da. Cilt yapısı, öncesi sonrası bakımı, genetik yapı hepsi ayrı ayrı faktör bu işlerin uzun veya kısa sürmesinde. Ben bir epilasyoncudan çok bir abla kazandığımı düşünüyor ve hissediyorum. Cildimde tek bir leke oluşmadı bile. Dudak üstümü kaşımı ve koltuk altı sorunum yaklaşık 6 yıldır bulunmuyor.

Eleştirilere gelince; Evet telefonda konuşur Sevda Abla çünkü kendisine en ufak bir soruyu sorsan çözüme ulaştırana kadar sonuna gider çözmeye çalışır irtibat kişisi bulmaya uğraşır. Evet yine kendi işiyle ilgili (bağı bahçesi, yeni dükkanı, çocuklarının eğitimi) telefonla konuşur çünkü sabahın 7 sinden akşamın 9una kadar çalışır, zamanı yoktur ve sistemi budur. İşiyle ilgili en ufak bir savsaklaması yoktur. Evet randevuları sarkar. sabah ilk seansa gidersen zamanında girersin, çünkü kimseyi kıramaz ve araya sıkıştırmalık ricalarda 5 dakikalık işi vardır herkesin (o 5 dakikalık iş hep uzar) ve eğer önceki randevusu tamamlanmış ve diğer randevusu henüz gelmemişse aradan çıksın gelen de bir daha uğraşmasın der nasılsa 5 dakika diye. Burada Sevda Ablanın değil bunu rica edenin kusuru olduğunu düşünüyorum. Bunu 1 kere randevusuz ona gitmemiş biri olarak söylüyorum. Eğer zaman kaymasını tolere edemeyecek durumda isem de bunu bildiririm ve ona göre önlemini de alır hep! Bunu kabullenemeyen veya tolere edemeyen kişinin zaten baştan Sevda Abla'yla işi olmasın. Fiyat konusunda da ben öğrenciyken bu işe başladım kendi artırdığım harçlıklarımla (memur çocuğu harçlığıydı) Sevda Abla'ya bu halimle gidebildim! Paragöz biri olmayacağına bu nedenle sanıyorum en yakın ben şahidimdir. Ayrıca bu işte fiyattan çok kendinizi emanet edebileceğiniz güvenebileceğiniz el önemlidir.

Sevda Abla'yı tanıdığım bu 10 yıllık süreçte birçok yardımcıyla çalıştı. Ebru hanımı da uzun yıllardır tanıyorum. Nadiren de olsa ona kendimi emanet etmişliğim vardır. Evet kimse sonsuza kadar öğrendiğiyle kalmamalı yeni amaçları olmalı daha çok kazanım elde etmeli. Ama bunu kaçak göcek şekilde yapmadan mert bir şekilde yapsaydı kendisini kesinlikle takdir eder, ziyarete gider başarılar dilerdim.

Kimseyi övmek ya da kötülemek amacı gütmeden bu kadar yorumun olduğu yerde fikrimi dile getirmek istedim bu kadar.

Bir posta daha yazdım aynısını onun için copy-paste yapıyorum buraya.
Merhaba, benim Sevda Hanımla 4.seansım iki gün önce oldu. Öncesinde 2 yıl kadar lazer epilasyon yaptırıyordum. En son baktım olmuyor epilasyonu yaptırıyorum bir hafta sonra tüyler çıkmaya başlıyor üstelik arkadaşlarımın da fark edebileceği sertliğe ulaşıyor, böylece bu sitedeki önerilere bakındım ki önceden de ara ara bakıyordum ama karar vermiyordum çünkü birinin harika dediğine diğeri berbat diyor ama bu sefer en son Sevda Hanım'da karar kıldım, çünkü bekletme- telefonda konuşma gibi dezavantajları dışında asıl işiyle ilgili bir sorun bulamadım. Aradığımda yoğunluktan dolayı iki hafta sonraya randevu alabildim ve gittiğimde de şimdi yalan söylemiyim 45 dakika kadar bekledim. Zaman sorunum olmadığı için bende sıkıntı yapmadı çünkü o sırada ben de ödevimi yapmış oldum. Beni içeri aldığında önce özür diledi, müşterilerden dolayı bir aksaklık olduğunu belirtti. Yüzümü inceledi sonrasında, kılların alındıktan sonra çıkma süresinin 3-6 ay arasında olduğu için yavaş yavaş kıllar çıkmaya başladıkça alalım dedi, yüzümün de reaksiyonunu ölçmek için 10 dakika yaptı, sadece en belirgin olanlarını aldı diyelim. Yalnız o süre içerisinde telefonu çaldı, kulaklığını bulamadı vs. zaman geçti bir süre ve makinedeki süre de ilerliyordu yani 4 dakika olmuştu, görüşme sonrası yine özür diledi ve sayacı sıfırladı, tekrar başladı. Ben biraz ayrıntıcılara önem veririm yani o sayacı sıfırlamaması sorun olmazdı ama bu müşterisini ciddiye aldığını gösteren bir şey benim için. Onun dışında hoşuma giden bir ayrıntı da, epilasyon sonrası ilk üç günde yapacaklarımı anlatırken eczaneden krem almamı önerdi, çoğu yerdeki gibi kendi kremlerini satmaya çalışmadı. Bir de iğne mevzusu var, herkes iğneye başta para ödemiş ama ben hiç ödemedim yani paketli iğneyi verdi yanımda taşımam gerektiğini söyledi ve bitti. 10 dakika 22,5tl tuttu ama benden o gün 20tl aldılar. Ben zannediyordum ki epilasyondan sonra bir hafta dışarı çıkamam, onun için hiç yüzüme bakmadan doğruca eve gittim. Evde bir baktım hiçbir şey yok minik minik o da belli belirsiz kırmızı noktalar var. Ben yine endişelendiğimden tabi kremlerimi sürmeyi ihmal etmedim. İki hafta sonra da ben randevuya geç kaldım, gittiğimde yine de 10 dakikam kaldığı için beni aldı ama bu sürede benden sonraki müşterilerden izin istemeyi unutmadı. Üçüncü seans 55 dakika sürdü, o gittiğimde de çok bekledim çünkü dükkandaki diğer çalışanı ayrılmış ve her iş kendine kalmış. Telefon görüşmeleri yapıyordu ama dinlediğimde hepsi işle ilgiliydi öyle keyfi sohbet muhabbet değildi. Zaten görüşmelerden sonra da özür dileyip açıklama yaptı bana. Telefonla görüşürken de çalışıyor bu arada hatta saydım 1 dakikada 40 tüy aldı. O 55 dakikalık seanstan sonra yüzümde pütürlenme oldu kayda değer bir şey olarak, doktora gittim o da yüzümün reaksiyon verdiğini geçici bir şey olduğunu söyledi. En son da işte iki gün önce gittim, yarım saat yaptık bugün yüzüm epilasyon yaptırmamış gibi mesela. Yani eli yumuşak ve hızlı çünkü ne bir iz, ne bir sivilce ne bir dışarı çıkılmayacak yüzüm olmadı. Üstelik makinede en yüksek akım 9'ken o bende 8'de çalıştı ama öyle çok bir acı hissettiğimi söyleyemem. Fiyat konusunda da nakitte 2,25tl, kartta 2,5tl alıyor ama parayı çok dert eden biri değil, geçen sefer ilk defa kartla ödeyecektim pos makinesi bozuktu mesela yazdılar, sonrakinde ödersiniz dediler. Onun dışında mesela benim için önemli şeylerden biri de kendi reklamını yapmıyor oluşu. Ne yaptığı işlemlerin ne de sattığı ürünlerin reklamını yapmıyor, ben teklif etmedikçe işte ben de kaş tasarımı yapıyorum size de yapalım demedi. Önerim şudur ki, kesinlikle gidin ama boş zamanınızda gidin çünkü patron da kendisi çalışan da kendisi onun için telefon görüşmeleri de, randevu saati kaymaları da olacaktır. Bakıma gittiğim bir yerde de benzer durum var, kadın iş yerinin ve başka 4 şubenin daha sahibi ve işi de aynı zamanda ondan daha iyi yapanı yok bu yüzden o da br zamanda 3-4 iş yapmaya çalışıyordu.

Back