Teşekkür ederim cevabınız için. Tek kararım o zaten. Daha iyi biri bulamadım.. yaz aylarında gitsem sorun olurmu göbek sonucta kapalı yer. ağustosun 20 sinde bitecek tüm işlerim... çok can yakıyor mu yüz ne güzel kurtulmussunz:/Ben yaklaşık bir senedir Güngör Hanım'a gidiyorum ve hiç pişman olmadım. Yüzümde leke, sivilce oluşmadı ama bu cilt tipiyle ilgili bi şey muhtemelen sonuçta yukarıda arkadaşta iltihaplı sivilce oluşmuş. Siz de gidip denemeden bilemezsiniz sizi nasıl etkileyeceğini.
Ebru hanımın bilgilerine ulaşmaya çalışanlar olarak bence hiç oyuna gelmeyelim :) İşi öğretmek demek herşey demek değil. Boşuna öğretilmez iş, zamanında her ikisi de karşılıklı olarak kazandı sonuçta. işi x ya da y kişiden öğrendiniz diye sizin elinizde imkanınız olsa siz kendi işinizi kurmak istemez misiniz? Sözün özü hiç kışkırtmalara gelmiyelim, Ebru hanımın bilgilerine ulaşan olursa burda ya da özelde benimle paylaşsın lütfen. Zira değil 3 tl dakika ücreti 2 tl bile yaptım dese bi daha gitmem Sevda hn. şahsen ben. Mecbur değilim ben kimsenin saatlerce telefon görüşmesini dinlemeye, eli hızlı bile olsa farketmez kafamı ütülemeye kimsenin hakkı yok, tüm gün çalışıp yoruluyorum zaten.
Bu zamana kadar gördüğüm kadarıyla makinayı kapatıyor eğer acil bi görüşmesi çıkarsa, işleme devam edeceği zaman tekrar açıyor , mecbur kaldığında telefon görüşmelerini de kulalık ile yapıyor iş aksamıyor yaniBu sevda hanimin telefon konusmasi dillere destan olmus. Telefonla konustugu dakikanin ucretide musteridenmi cikiyor?
Koptum ya.! bi de ağaç kestiren, doğa düşmanı insana sinir olurum.!! hayır zaten ben başkasına gidiyorum,buraya gidecegimden değil de,bana işlem yaparken telefonla konuşan biri, kafamı utulemesini gectim bana yaptığı işleme konsantre olmuyor ve hata yapabilir diye çok tedirgin olurum şahsen..Haftasonu piknik organizasyonu yapmak, belediyeden adam ayarlamaya çalışıp ağaç kestirmeye çalışmak dere ıslahı vs. vs. şeyler çok acil işler olduğu için kafamı her seferinde ütülemek zorundaydı zaten, hiçbir şekilde kimsenin saatlerce süren telefon görüşmelerini dinlemek zorunda değilim bu benim tercihim ve artık gitmiyorum. gitmeyi düşünenler varsa da yaşayacaklarına hazırlıklı olsun, dakikalarca bekletilmeyi kafalarının telefon görüşmeleriyle ütülenmesine hazırlıklı gitsinler. Ebru hn. bilgilerine ulaşamazsam güngör hanıma giderim, tunalı biraz ters ama kafam ütülenmez en azından.
Bu zamana kadar gördüğüm kadarıyla makinayı kapatıyor eğer acil bi görüşmesi çıkarsa, işleme devam edeceği zaman tekrar açıyor , mecbur kaldığında telefon görüşmelerini de kulalık ile yapıyor iş aksamıyor yani
Peki iğne işini nasıl yapıyorsunuz, elimdeki aura dan aldığım iğneyi kullanırlar mı ki? her seferinde yeni iğne mi alıyorsunuzKoptum ya.! bi de ağaç kestiren, doğa düşmanı insana sinir olurum.!! hayır zaten ben başkasına gidiyorum,buraya gidecegimden değil de,bana işlem yaparken telefonla konuşan biri, kafamı utulemesini gectim bana yaptığı işleme konsantre olmuyor ve hata yapabilir diye çok tedirgin olurum şahsen..
Ben Ulus'ta heykele çok yakın küçük,temiz,2 bayanın çalıştığı Miran Güzellik merkezine gidiyorum.5 seans oldu.cene bolgemde yoğun,siyah killar vardi ve azalma görüyorum,memnunum.hic bi zaman morarma,leke vs.olmadi beyaz tenli ve hassas ciltli olmama rağmen.para odaklı bir yer değil.ben yuvarlak,sabit bi ücret ödedigim için net fiyat söyleyemem ama burada adı geçen kişilerden daha uygun fiyat verebilir.arayıp sorabilirsiniz.tel:0541 211 24 15
benim kendi ignem vardı.onunla başladım ve henüz hiç degistirmedim.kendileri de verebilirler tabi ama önce benim alıp gelmemi teklif etmişlerdi yine de..bence elindekini kullanmakta sakınca görmezler.Peki iğne işini nasıl yapıyorsunuz, elimdeki aura dan aldığım iğneyi kullanırlar mı ki? her seferinde yeni iğne mi alıyorsunuz
Yeni gördüm kusura bakmayın. Yazın iyi koruduğunuz sürece yüzü bile yaptırdanız sorun olmaz. Bende yazın devam etmiştim güneş kreminizi ihmal etmeyin yeter.Teşekkür ederim cevabınız için. Tek kararım o zaten. Daha iyi biri bulamadım.. yaz aylarında gitsem sorun olurmu göbek sonucta kapalı yer. ağustosun 20 sinde bitecek tüm işlerim... çok can yakıyor mu yüz ne güzel kurtulmussunz:/
Sevda hanımın forumun sıkı bir takipçisi olduğunu da buraya dipnot düşelim.Kendisinin yaptığı işe kimse birşey demiyor zaten hanımlar haklıyken böyle ateşli savunmalara geçip haksız duruma düşmeyin.Sıkıntı 3 tl olan ücreti ve dakika kullanımına özen göstermemesi ama forumu takip ettiği için ve ebru hanımdan dolayı müşteri kaybetmek istemediği için şu an 2.25 de sabitlenmiş durumda diye düşünüyorum.Ve evet ücret konusunda asla sıkıntı yapmıyor ne zaman ödemek isterseniz ödeyin ama ücret belli sonuçta
O zaman lütfen devamlı bilgilendirmeyi unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?