- 22 Nisan 2016
- 76
- 9
- 8
ya ben bulamadım julia hanımı instagramım da yok siz bilgi alabildiniz miİnstagram kullanmıyorum da sizden bilgi alabilir miyim ücret konusunda? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bulamadım julia hanımı instagramım da yok siz bilgi alabildiniz miİnstagram kullanmıyorum da sizden bilgi alabilir miyim ücret konusunda? :)
sevda hanımın yeri nerede acaba?Selam bugun gittim gorustum aurayla. Sevda hanimla. Nemectron iki parcali igne kullaniyormus. Kendisinin eli daha hizli oldugu icin dakikasi 3 tl dedi. İgneyi ordan alirsam 10 dk deneme atisi yapiyormus igne 30 tl. Yazinda yapilabilecegini soyledi. 50 faktorluk gunes koruyucu surersin dedi. Nisan sonu baslamayi dusunuyorum. Yeride kolayca buldum :))
güngör hanımın yeri neredeben bu hafta güngör hanıma gittim. gayet memnun kaldım bitirme gaarntisi veriyor. daha önce başka bir şehirde gidiyordum açıkçası arayıda çok açmamıştım. en son seansım 35 dk sürmüşken güngör hanımda 20 dk sürdü. fiyat olarakt bence baya uygun..
Kizilayda kumrular is merkezindesevda hanımın yeri nerede acaba?
Tunalı'da. Güngör İşleker Güzellik Merkezi diye aratırsanız tam yerini bulabilirsiniz :)güngör hanımın yeri nerede
Yenimi ayrildi sizden haberim oldu. 20 gun once oradaydi.Merhaba 2 yıla yakin sevda ablaya iğneli epilasyon için ugruyorum. Malesef her gittiğimde en az yarım saat bekliyorum. Alternatif bulmaya zamanım olmadığı için böyle 2 sene devam ettim. Dakika ücreti 3 tl oldu yine devam ettim.Yalnız yeni duyduğum haberlere göre ebru abla sevda ablanin yanından ayrılmış . yeni alternatif her zaman iyidir :) ebru ablayı da severim hiç bir zaman bekletmedi ve en temiz epilasyonlari onunla gerceklestirdim. Açtığı yeri bulamıyorum internette o kadar arastirmama rağmen bulamadim. Yeni yerini bulan bilen varsa paylasirsaniz sevinirim kızlar
Açıkçası çok belirgin bir azalma yok, hafif bir azalma söz konusu. Belki de benim kıl yapımla ilgilidir, yaşamayı seviyorlar :):)
Peki çıkanlarda azalma var mı belirgin?
Kopardıkça güçleniyor ama kendiliğinden döngüyü tamamlayıp düşünce sıkıntı olmuyor demek ki :) ama her dokunulmamış kıl da bir değil yani zayıfı var güçlüsü var, uyuyani var aktifi var, biraz iddialı geliyo kulağa o söylem ama genelde en cok üç dört seansta tamamen kurtulduğunu söylüyorlar o şanslı kesimin :)
Katılıyorum, böyle bir işlem için de 3 lira gerçekten fazla. Ben de Ebru hanımın numarasını bilen varsa rica ediyorum.Aynı şekilde bende sevda hanımın minimum yarım saat bekletmesinden bıktım. 3 kere gittim hepsinde de yarım saat beklemişimdir, randevu aldığım halde. İşlem sırasında sık sık durdurup başka şeylerle ilgilenmesi de başka bi olumsuz yönü. Ebru hanımın numarası ya da yerini bilen ve paylaşan olursa sevinirim
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, Zekai Tahir'deki bahsettiğiniz uygulama o hastaneye mi has ve kaç sene öncesinde bu uygulama vardı acaba?EPİLASYON HİKAYEM
Selam kızlar uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum artık sizleri de aydınlatmak adına tecrübelerimi paylaşayım. Ben de birçoğuz gibi lazer mağdurlarındanim. Yüzümdeki ayvacık türlerinden huylanmamla başlayıp kurt adama dönüşme sürecimde maddi manevi sıkıntı tilarin ardından artık Mutlu sona ulaştım diyebilirim. Forumu baştan sona okuduktan sonra sırasıyla Meryem Hanim Güngör Hanım ,Zekai Tahir ,Eda Hanim ve Sevda Hanıma gittim. Kızlar size tavsiyem forumlardan okuyarak bi yer bulmaya çalışmayın Üzülerek belirtmeliyim ki reklam derdinde olan bir hayli fazla Çevrenizde memnun kalan tanidiklariniz varsa dost tavsiyesi alın muhakkak. Gelelim igneli epilasyon macerama 1.MERYEMHANIM: ilk işlemi meryem hanım uyguladı nemectron igne ile bir ay ara ile yaklaşık beş kere gittim kendisine. Ne iz ne de kabuklanma oldu ve gittiğim beş kişi arasında işini en itina ile yapandı yüz bölgesine gereken hassasiyeti gösteriyordu ancak randevudalar son dakka iptal oluyor bin bir bahane ile kabul etmiyodu forumda da bahsedilmisti bunlardan kendisinin bi ticari işletme işletmek gibi niyeti yoktu müşteriye göre değil keyfine göre hareket ediyor Enteresan bi şekilde hiç bi musterisinde beş seanstan fazla randevu vermemiş benim gittiğim donemde iki kere taşınmışti aynı sene içinde sanki birileriden kaçarcasina.son randevuma gitmek için aradığım da yeni bir yere taşındigini söyledi adres aldım verdiği adrese gittiğimde oyalandigimi anladim kendisini arıyorum telefonunu kapatmış insanınlarin vaktini caĺip oyalamaktan zevk alan biri kısaca Uzak durun kızlar devami gelmez asla ortada birakiverir
2 . GÜNGÖRHANIM: Kendisine bir kere bir saatlik bi randevu aldım. Ertesi gün sağ yanağımda iltihapli sivilceler oluşmuş olarak uyandım izlerimin geçmesi de bir yıldan fazla sürdü.tekrar randevu almadim kendisinden
Z
ZEKAITAHIRHASTANESI:Kizlar 25 yaşına kadar rapor verip ücretsiz igneli epilasyon yapiyorlar şadan hanim vardı benim dönemde. Oldukça eski bi makina ile çalışıyordu ortalama bi hizmet aldim tek avantajı ücretsiz olmasi. İşe başladıktan sonra bırakmak zorunda kaldım besten sonra alamiyorlar haliyle.25 yaş altı gruba tavsiye ederim önce dermatolojiden rapor yaziyor doktor uygun görürse ardından epilasyona başlıyosunuz bir hafta sonra
4.EDAHANIM:On beş dakikalik bi randevu aldim çene bölgesine çalıştı kisa süreli çalışmasına karsin çok kabuklanma ve lekelenme oldu sanirim çok yüksek akimla çalışıyor gittigim beş kişi arasindan en çok canımı acıtan eda hanımdı.kabuklar iki hafta düşmedi lekeler de cabası. Tekrar randevu almadim tabiki
5.SEVDAHANIM:kötünün iyisi olarak mecburen devam ettim kendisine. Her seanstan önce mutlaka yarım saat bekletir sizi ama siz on beş dakka geç kalsaniz hemen tavır yapar.sevda Hanımda bi düzen içinde çalışma prensibi yok düşük akımla calisiyo. Sivilce sorum olmadı. Eli hafif gerçekten iğneyi güzel kullanıyo.Yanak bölgemde kahverengi lekeler oluştu yer yer kabuklanma sorunu da yaşadım ve kesinlikle aldığı ücrete layık bir hizmet vermiyo fahiş fiyat gerçekten kızılaydaki standard bi güzellik salonu için. Ama dedigim gibi kötünün iyisi o kadar kişi arasında en gidilebilir malesef.
O kadar deneme yanılma neticesinde benim tuylerin bitmesine meryem hanim ve sevda hanimin katkısı oldu.
Tecrübelerimi yazdım inşallah sizlere yardımim dokunur Asla ve asla yüzünüze lazer degdirmeyin ve sabırla igneli epilasyona devam edin her ay adetten beş gün sonra yaptirirsaniz maksimum fayda almış olursunuz. Kılsız Tüysüz yüzünüzün keyfini cikarmaniz dileklerimle.