- 28 Nisan 2016
- 7
- 10
- 88
- 33
Evet Zekai Tahir'de gençlik merkezi içerisinde yapılıyor. Önce dermatoloji doktoru(gençlik merkezi içerisindeki) tüylerinizi inceliyor onun için tuyler uzadigi zaman gitmek gerekiyor doktor epilasyon yapılmış cilde rapor yazmıyor ve aç karnına gidin ki kan değerlerinize de bakilicaktir.2014 de gitmiştim hala devam ediyordur muhakkakVerdiğiniz bilgiler için teşekkürler, Zekai Tahir'deki bahsettiğiniz uygulama o hastaneye mi has ve kaç sene öncesinde bu uygulama vardı acaba?
Ben yaklaşık bir senedir Güngör Hanım'a gidiyorum ve hiç pişman olmadım. Yüzümde leke, sivilce oluşmadı ama bu cilt tipiyle ilgili bi şey muhtemelen sonuçta yukarıda arkadaşta iltihaplı sivilce oluşmuş. Siz de gidip denemeden bilemezsiniz sizi nasıl etkileyeceğini.merhaba ben burayı bayadır takip ediyorum güngör hanımda karar kılmıştım ama cesaret edemiyorum acıdan falan değil yanlıs bişey olmasından öğrenciyim birikimimi vereceğim. güngör hanıma yaptıranlar çok memnundu göbekte orta kısmı ve yüzde küçük bir bölgeyi yaptıracağım. yardımcı olabilir misiniz yaptıranlar. hastane tarzı olmadığı için güven vermiyor sadece.
Cevabınız için teşekkür ederim..Evet Zekai Tahir'de gençlik merkezi içerisinde yapılıyor. Önce dermatoloji doktoru(gençlik merkezi içerisindeki) tüylerinizi inceliyor onun için tuyler uzadigi zaman gitmek gerekiyor doktor epilasyon yapılmış cilde rapor yazmıyor ve aç karnına gidin ki kan değerlerinize de bakilicaktir.2014 de gitmiştim hala devam ediyordur muhakkak
Katılıyorum, böyle bir işlem için de 3 lira gerçekten fazla. Ben de Ebru hanımın numarasını bilen varsa rica ediyorum.
Rica ederim. Hacettepe'de kozmotoloji bölümünde de yapılıyor diye biliyorum makul bi ücret karşılığı.Cevabınız için teşekkür ederim..
Aradım ama artık yapılmıyor dedi konuştuğum kişi, çok üzüldüm
Acaba yoğunluktan dolayı telefonda böyle diyor olabilir mi diye de düşündüm ama umut fakirin ekmeği misali :/
Aynen tercuman oldunuz duygularima. Ben de vücut kısmıma Ebru Hanımla devam etmek niyetindeyim. Ebru Hanım'ın adres veya telefonuna ulaşan özlelden msj atarsa çook makbule geçicek.Ebru hanım'ın yerini bilen yardımcı olursa sevinirim. aylar oldu aurayı bırakalı, sevda hanımın randevularına sadık olmaması yarım saat 45 dk. dan az bekletmemesi, bitmek tükenmek bilmeyen telefon görüşmelerinden illahlah geldi bıraktım gitmeyi. ben bıraktığımda dk. 2,5 tl di şimdi 3 tl yapmış okuduklarıma göre, yeni yerinin masrafının tamamını bizden çıkarmayı düşünüyo sanırım. Zamanında ne çektim arkadaş o yeri açana kadar ki yok bahçe, yok inşaat, yok belediye işlemleri vs. için tel konuşmalarını. ebru hn. da telefon konusunda sevda hn. aşağı kalmaz ama yine sevda'ya göre zemzemle yıkanmıştır benim fikrimce. Hem yeni yer açtıysa destek amaçlı hem de güngör hn. biraz ters olduğu için ebru hn. ile yola devam etmek isterim. adres tel bilgisi paylaşan olursa çok sevinirim. Bi de inşallah anestezi yaptırdığım dişçiye yakındır. Yaptırıp giderdim seansa
Orasi kapanmis diye duymustum.Rica ederim. Hacettepe'de kozmotoloji bölümünde de yapılıyor diye biliyorum makul bi ücret karşılığı.
Siz ciddi misiniz ! Ben 5 yıldır tanıyorum sevda Ablayı, bi çok yere gitmiş olmama rağmen burası en iyi epilasyon yapan yer resmen . Fiyatı yüksek olabilir ama elinin seri olması o fiyat yüksekliğini yeterince kapatıyor . Telefonla konuşuyor olabilir ama işini de kesinlikle aksatmıyor , ki unutmayın ebru hanıma bu işi öğreten de sevda abla ..Aynen tercuman oldunuz duygularima. Ben de vücut kısmıma Ebru Hanımla devam etmek niyetindeyim. Ebru Hanım'ın adres veya telefonuna ulaşan özlelden msj atarsa çook makbule geçicek.
Bu sevda hanimin telefon konusmasi dillere destan olmus. Telefonla konustugu dakikanin ucretide musteridenmi cikiyor?Siz ciddi misiniz ! Ben 5 yıldır tanıyorum sevda Ablayı, bi çok yere gitmiş olmama rağmen burası en iyi epilasyon yapan yer resmen . Fiyatı yüksek olabilir ama elinin seri olması o fiyat yüksekliğini yeterince kapatıyor . Telefonla konuşuyor olabilir ama işini de kesinlikle aksatmıyor , ki unutmayın ebru hanıma bu işi öğreten de sevda abla ..
Bende Şen'inle aynı fikirdeyim ve üstelik her konuda da yardımcı oluyor şuanki seans ücreti 2.25 tl bende gidiyorum çokta memnunum herkesin kendi seçimi ama sonuç almak istiyorsanız tabi sevda ablaarkadaşlar merhaba,
görüyorum ki Sevda hanımın, yaptığı uygulamayla ilgili herhangi bir şikayet yok. sadece yeni iş yerini açarken karşılaştığı sorunlarla ilgili olarak yaptığı telefon görüşmelerini bahane göstererek, ki yeni yerini açalı 5 ay oluyor, buradaki insanların tercihlerini kaydırmaya çalışıyorlar gibi geliyor. daha önceki yazılarımı da okursanız görürsünüz ki Sevda hanım gerçekten işinin ehli bir insan ve 3-5 tl yi sorun edecek bir insan değil. telefon ve genel ihtiyaçları için ara verdiğinde süreyi durduruyor. Hak yemiyor. ödemelerde esneklik sağlayan, insana güvenen bir kişi. ben gittim sonuç aldım ve başka bölgelerim için de gidiyorum ve çok memnunum. tabi ki herkes tercihlerinde özgür. ama gidip te sonuç almış birisinden tavsiye almak isterseniz, kesinlikle Sevda hanım derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?