• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, Zekai Tahir'deki bahsettiğiniz uygulama o hastaneye mi has ve kaç sene öncesinde bu uygulama vardı acaba?
Evet Zekai Tahir'de gençlik merkezi içerisinde yapılıyor. Önce dermatoloji doktoru(gençlik merkezi içerisindeki) tüylerinizi inceliyor onun için tuyler uzadigi zaman gitmek gerekiyor doktor epilasyon yapılmış cilde rapor yazmıyor ve aç karnına gidin ki kan değerlerinize de bakilicaktir.2014 de gitmiştim hala devam ediyordur muhakkak

merhaba ben burayı bayadır takip ediyorum güngör hanımda karar kılmıştım ama cesaret edemiyorum acıdan falan değil yanlıs bişey olmasından öğrenciyim birikimimi vereceğim. güngör hanıma yaptıranlar çok memnundu göbekte orta kısmı ve yüzde küçük bir bölgeyi yaptıracağım. yardımcı olabilir misiniz yaptıranlar. hastane tarzı olmadığı için güven vermiyor sadece.
Ben yaklaşık bir senedir Güngör Hanım'a gidiyorum ve hiç pişman olmadım. Yüzümde leke, sivilce oluşmadı ama bu cilt tipiyle ilgili bi şey muhtemelen sonuçta yukarıda arkadaşta iltihaplı sivilce oluşmuş. Siz de gidip denemeden bilemezsiniz sizi nasıl etkileyeceğini.

Kızlar bana ebru hanımın numarasını verebilir misiniz bir de güngör hanımın seans ücreti en son ne kadar oldu bilen var mı uzun zaman oldu gitmeyeli

arkadaşlar ebru hanımın numarasını veya yerini bilen varsa lütfen söyleyebilir mi? gerçekten gitmem gerekiyor ve hiçbir yerde bulamıyorum.

Evet Zekai Tahir'de gençlik merkezi içerisinde yapılıyor. Önce dermatoloji doktoru(gençlik merkezi içerisindeki) tüylerinizi inceliyor onun için tuyler uzadigi zaman gitmek gerekiyor doktor epilasyon yapılmış cilde rapor yazmıyor ve aç karnına gidin ki kan değerlerinize de bakilicaktir.2014 de gitmiştim hala devam ediyordur muhakkak
Cevabınız için teşekkür ederim..
Aradım ama artık yapılmıyor dedi konuştuğum kişi, çok üzüldüm :(
Acaba yoğunluktan dolayı telefonda böyle diyor olabilir mi diye de düşündüm ama umut fakirin ekmeği misali :/

Katılıyorum, böyle bir işlem için de 3 lira gerçekten fazla. Ben de Ebru hanımın numarasını bilen varsa rica ediyorum.

Ebru hanım'ın yerini bilen yardımcı olursa sevinirim. aylar oldu aurayı bırakalı, sevda hanımın randevularına sadık olmaması yarım saat 45 dk. dan az bekletmemesi, bitmek tükenmek bilmeyen telefon görüşmelerinden illahlah geldi bıraktım gitmeyi. ben bıraktığımda dk. 2,5 tl di şimdi 3 tl yapmış okuduklarıma göre, yeni yerinin masrafının tamamını bizden çıkarmayı düşünüyo sanırım. Zamanında ne çektim arkadaş o yeri açana kadar ki yok bahçe, yok inşaat, yok belediye işlemleri vs. için tel konuşmalarını. ebru hn. da telefon konusunda sevda hn. aşağı kalmaz ama yine sevda'ya göre zemzemle yıkanmıştır benim fikrimce. Hem yeni yer açtıysa destek amaçlı hem de güngör hn. biraz ters olduğu için ebru hn. ile yola devam etmek isterim. adres tel bilgisi paylaşan olursa çok sevinirim. Bi de inşallah anestezi yaptırdığım dişçiye yakındır. Yaptırıp giderdim seansa

Cevabınız için teşekkür ederim..
Aradım ama artık yapılmıyor dedi konuştuğum kişi, çok üzüldüm :KK43:
Acaba yoğunluktan dolayı telefonda böyle diyor olabilir mi diye de düşündüm ama umut fakirin ekmeği misali :/
Rica ederim. Hacettepe'de kozmotoloji bölümünde de yapılıyor diye biliyorum makul bi ücret karşılığı.

Ebru hanım'ın yerini bilen yardımcı olursa sevinirim. aylar oldu aurayı bırakalı, sevda hanımın randevularına sadık olmaması yarım saat 45 dk. dan az bekletmemesi, bitmek tükenmek bilmeyen telefon görüşmelerinden illahlah geldi bıraktım gitmeyi. ben bıraktığımda dk. 2,5 tl di şimdi 3 tl yapmış okuduklarıma göre, yeni yerinin masrafının tamamını bizden çıkarmayı düşünüyo sanırım. Zamanında ne çektim arkadaş o yeri açana kadar ki yok bahçe, yok inşaat, yok belediye işlemleri vs. için tel konuşmalarını. ebru hn. da telefon konusunda sevda hn. aşağı kalmaz ama yine sevda'ya göre zemzemle yıkanmıştır benim fikrimce. Hem yeni yer açtıysa destek amaçlı hem de güngör hn. biraz ters olduğu için ebru hn. ile yola devam etmek isterim. adres tel bilgisi paylaşan olursa çok sevinirim. Bi de inşallah anestezi yaptırdığım dişçiye yakındır. Yaptırıp giderdim seansa
Aynen tercuman oldunuz duygularima. Ben de vücut kısmıma Ebru Hanımla devam etmek niyetindeyim. Ebru Hanım'ın adres veya telefonuna ulaşan özlelden msj atarsa çook makbule geçicek.

Güngör Hanım'ın yerine Sıhhiye ya da Kızılay'dan nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Kesinlikle Aura Güzellik merkezi .. tek kelime ile harika bir yer . Kızılayda burası . Sevda hanım yapıyor bu işi ve kesinlikle işinin ehli .. hemde ilk 10 dk sı yeni gelenler için ücretsiz . Fiyatı yüksek gelebilir belki ama , ucuz yapan yerlere göre daha seri yapıyor sevda hanım ve en önemlisi iz kalmıyor , sevda hanima gelirken aynı zamanda daha ucuz olsun diye başka yerlere de gittim denedim ama berbat oldu . Vücudunuza zarar gelmesini istemiyorsanız Tek adres AURA güzellik . Ben sevda Ablayı 5 yıla yakındır tanıyorum. Zaten gidip denediğiniz zaman ne demek istediğimi anlarsınız ..

Not: Reklam olarak algılanmasın , bende zamanında bu dertten muzdarip idim çünkü. Öyle herkese güvenilmiyo, sizlere de fikir olsun diye yazmak istedim

Son düzenleme:
Aynen tercuman oldunuz duygularima. Ben de vücut kısmıma Ebru Hanımla devam etmek niyetindeyim. Ebru Hanım'ın adres veya telefonuna ulaşan özlelden msj atarsa çook makbule geçicek.
Siz ciddi misiniz ! Ben 5 yıldır tanıyorum sevda Ablayı, bi çok yere gitmiş olmama rağmen burası en iyi epilasyon yapan yer resmen . Fiyatı yüksek olabilir ama elinin seri olması o fiyat yüksekliğini yeterince kapatıyor . Telefonla konuşuyor olabilir ama işini de kesinlikle aksatmıyor , ki unutmayın ebru hanıma bu işi öğreten de sevda abla ..

Siz ciddi misiniz ! Ben 5 yıldır tanıyorum sevda Ablayı, bi çok yere gitmiş olmama rağmen burası en iyi epilasyon yapan yer resmen . Fiyatı yüksek olabilir ama elinin seri olması o fiyat yüksekliğini yeterince kapatıyor . Telefonla konuşuyor olabilir ama işini de kesinlikle aksatmıyor , ki unutmayın ebru hanıma bu işi öğreten de sevda abla ..
Bu sevda hanimin telefon konusmasi dillere destan olmus. Telefonla konustugu dakikanin ucretide musteridenmi cikiyor?

Ebru hanımın bilgilerine ulaşmaya çalışanlar olarak bence hiç oyuna gelmeyelim :) İşi öğretmek demek herşey demek değil. Boşuna öğretilmez iş, zamanında her ikisi de karşılıklı olarak kazandı sonuçta. işi x ya da y kişiden öğrendiniz diye sizin elinizde imkanınız olsa siz kendi işinizi kurmak istemez misiniz? Sözün özü hiç kışkırtmalara gelmiyelim, Ebru hanımın bilgilerine ulaşan olursa burda ya da özelde benimle paylaşsın lütfen. Zira değil 3 tl dakika ücreti 2 tl bile yaptım dese bi daha gitmem Sevda hn. şahsen ben. Mecbur değilim ben kimsenin saatlerce telefon görüşmesini dinlemeye, eli hızlı bile olsa farketmez kafamı ütülemeye kimsenin hakkı yok, tüm gün çalışıp yoruluyorum zaten.

Nette biraz search yaptım Ebru hn. ulaşmak için, aura'nın instagram sayfasını fotolarını like edenleri inceledim, hiçbir iz bulamadım. Ebru hn. forumu takip ediyorsa tavsiyemdir, i.g açsın aktif olsun, aura'yı takip etsin foto like vs. illa ki birileri ulaşır bizimle de paylaşır diye umuyorum.

Merhaba bende yüz bölgesi için iğneli epilasyona gitmeyi düşünüyorum. şimdiye kadar sir ağda kullanıyodum. ama artık gerçekten çok sıkıntı vermeye başladı ağda yaptırmak. daha kalıcı bir çözüm olarak herkes iğneli epilasyonu öneriyor. Ebru hn, sevda hn ve güngör hn'ım adını okudum forumda. Bana bu konuda olumlu/olumsuz deneyimlerinden fikir verecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. :110:

arkadaşlar merhaba,
görüyorum ki Sevda hanımın, yaptığı uygulamayla ilgili herhangi bir şikayet yok. sadece yeni iş yerini açarken karşılaştığı sorunlarla ilgili olarak yaptığı telefon görüşmelerini bahane göstererek, ki yeni yerini açalı 5 ay oluyor, buradaki insanların tercihlerini kaydırmaya çalışıyorlar gibi geliyor. daha önceki yazılarımı da okursanız görürsünüz ki Sevda hanım gerçekten işinin ehli bir insan ve 3-5 tl yi sorun edecek bir insan değil. telefon ve genel ihtiyaçları için ara verdiğinde süreyi durduruyor. Hak yemiyor. ödemelerde esneklik sağlayan, insana güvenen bir kişi. ben gittim sonuç aldım ve başka bölgelerim için de gidiyorum ve çok memnunum. tabi ki herkes tercihlerinde özgür. ama gidip te sonuç almış birisinden tavsiye almak isterseniz, kesinlikle Sevda hanım derim.

arkadaşlar merhaba,
görüyorum ki Sevda hanımın, yaptığı uygulamayla ilgili herhangi bir şikayet yok. sadece yeni iş yerini açarken karşılaştığı sorunlarla ilgili olarak yaptığı telefon görüşmelerini bahane göstererek, ki yeni yerini açalı 5 ay oluyor, buradaki insanların tercihlerini kaydırmaya çalışıyorlar gibi geliyor. daha önceki yazılarımı da okursanız görürsünüz ki Sevda hanım gerçekten işinin ehli bir insan ve 3-5 tl yi sorun edecek bir insan değil. telefon ve genel ihtiyaçları için ara verdiğinde süreyi durduruyor. Hak yemiyor. ödemelerde esneklik sağlayan, insana güvenen bir kişi. ben gittim sonuç aldım ve başka bölgelerim için de gidiyorum ve çok memnunum. tabi ki herkes tercihlerinde özgür. ama gidip te sonuç almış birisinden tavsiye almak isterseniz, kesinlikle Sevda hanım derim.
Bende Şen'inle aynı fikirdeyim ve üstelik her konuda da yardımcı oluyor şuanki seans ücreti 2.25 tl bende gidiyorum çokta memnunum herkesin kendi seçimi ama sonuç almak istiyorsanız tabi sevda abla

Sevda hanımın forumun sıkı bir takipçisi olduğunu da buraya dipnot düşelim.Kendisinin yaptığı işe kimse birşey demiyor zaten hanımlar haklıyken böyle ateşli savunmalara geçip haksız duruma düşmeyin.Sıkıntı 3 tl olan ücreti ve dakika kullanımına özen göstermemesi ama forumu takip ettiği için ve ebru hanımdan dolayı müşteri kaybetmek istemediği için şu an 2.25 de sabitlenmiş durumda diye düşünüyorum.Ve evet ücret konusunda asla sıkıntı yapmıyor ne zaman ödemek isterseniz ödeyin ama ücret belli sonuçta ödeyeceksiniz

Back