İnternette Sevda Meşeci diye aratırsanız ulaşabilirsiniz iletişim bilgilerine.Sevda Hanım'a nasıl ulaşabilirim ?
Şuan tam hatırlamıyorum aynen o civar olması lazım..Aaa öylemi ben hiç bu tarz bişey yaşamadım zaten dakikası 1.80 gibi bi fiyata denk geliyordu dakikada 20 kurus bi zam olmus yani bi saatte 10 tl mi fazla aldılar sizden
Benim de belli bölgelerde kabuklanma oluyordu. Dudak altında çok yoğun oluyordu mesela. Morarmalar olabiliyor zaman zaman, kılcal damarlara denk gelince sanırım. Benim kaş altında ve elmacık kemiğinde olurdu zaman zaman.Şuan tam hatırlamıyorum aynen o civar olması lazım..
Bu arada Güngör hanıma gidenler kabuk olmadığını söylüyor.Benim cildimde mi sorun var uygulamada mı anlayamadım açıkçası ama cildim de bu kadar sorunlu mu bilemiyorum. Yaptırdığım bölgede hem kabuklar oldu hem morluklar. Kabuklar bir müddet sonra düştü, morlukların iyileşmesi biraz daha çok zaman aldı. Şuan yapılan yerin her tarafında olmasa da kılların olduğu yerlerde lekeler var.Böyle bir durumla karşılaşan sonra izler geçen oldu mu acaba?
Bir zararı olacağını sanmıyorum. Eller geç iyileşiyor ne yazık ki. Aylar sürüyor kırmızılıkların geçmesi. Var olanlar silinmeden tekrar epilasyon yapıldığı icin de süreç iyice uzuyor sanırım. Ben de yaptırıyorum ellerime. Ufak bir carpmada ezilmede de çok daha kolay morariyor parmaklar, cilt altındaki hasar duzelene kadar.Evet kılcal damara geldiğini farkettim çünkü kanadı birkaç kez. Bu kılcal damara gelen iğneler ilerde zararlı olur mu acaba onu da merak ediyorum. Ellerimin üzeri, bazı yerlerde minik minik çil gibi bazı yerlerde kırmızı lekeler var.
Aynen öyle hemen morarıyor.Güngör hanım izler geçince yapalım dedi şuan kısa vadede geçecek gibi durmuyor, siz kaç seans yaptırdınız ellerinize?Bir zararı olacağını sanmıyorum. Eller geç iyileşiyor ne yazık ki. Aylar sürüyor kırmızılıkların geçmesi. Var olanlar silinmeden tekrar epilasyon yapıldığı icin de süreç iyice uzuyor sanırım. Ben de yaptırıyorum ellerime. Ufak bir carpmada ezilmede de çok daha kolay morariyor parmaklar, cilt altındaki hasar duzelene kadar.
iğnede akım varken deriye girmek, çıkmak morluğa sebep olur diye biliyorum.o da yapılmaması gereken bi hata..Şuan tam hatırlamıyorum aynen o civar olması lazım..
Bu arada Güngör hanıma gidenler kabuk olmadığını söylüyor.Benim cildimde mi sorun var uygulamada mı anlayamadım açıkçası ama cildim de bu kadar sorunlu mu bilemiyorum. Yaptırdığım bölgede hem kabuklar oldu hem morluklar. Kabuklar bir müddet sonra düştü, morlukların iyileşmesi biraz daha çok zaman aldı. Şuan yapılan yerin her tarafında olmasa da kılların olduğu yerlerde lekeler var.Böyle bir durumla karşılaşan sonra izler geçen oldu mu acaba?
benimde yıllardır çene bölgesinde sıkıntım var ve 2 seans oldu iğneli epilasyona başlayalı..6-7 seansta bitti diyorsunuz.peki ne kadar aralıklarla gittiniz.? ben 10-15 günde 1 gitmeyi düşünüyorum da..Ben bu konu içerisinde iğneliye başlamadan önce ve başladıktan sonra birkaç kelam etmiştim. Bir süredir de konuyu takip etmiyorum açıkçası. Çünkü benim yıllar süren çene bölgemdeki sorunum tamamen çözülmüş durumda. En son Gül Hanım'a gitmiştim. Yaklaşık 6-7 seansta bitti sanırım. Son 3 aydır da hiç çıkmıyor ve gitmiyorum artık. Benim tavsiyem ile giden ve memnun kalmayan arkadaşlarda var burada. Herkesin beklentisi, sorun yaşadığı bölge başka bu yüzden bu konuda çok yorum yapamıyorum çünkü ben maksimum 15-20 dklık işlem yaptırıyordum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Bu yazıyı da buraya gidin demek için değil, memnun kaldığım için yazıyorum. Kurtulmuş olmak güzel şey =)
bir isim de ben ekliyeyim ankara için,ulus heykel civarında Miran güzellik merkezi..bende henüz 2 seans gittim ama ilerleyen seanslarda sonuçları da paylaşırım.küçük,temiz,nezih ve güler yüzle hizmet veren bir yer.çok müşterisi de var.ayrıca cildim hassas ve beyaz tenli olmama rağmen kabuk yada morluk olmadı.4-5 gün çok minik iğne başı kadar kırmızılık olabiliyor bazı kıl köklerinde,o kadar.işlem arasında ve hemen bitiminde ve bi kaç gün boyunca madacassol sürmeyi ihmal etmiyorum tabi..Eda hanım, Sevda hanım, Mübeccel hanım, Güngör hanım ...
Bir sürü isim var.
Ortak bir karar yok. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Henüz herhangi bir işlem uygulamadım kendime ve bunca yorumu okuduktan sonra daha da korkar oldum.
bir isim de ben ekliyeyim ankara için,ulus heykel civarında Miran güzellik merkezi..bende henüz 2 seans gittim ama ilerleyen seanslarda sonuçları da paylaşırım.küçük,temiz,nezih ve güler yüzle hizmet veren bir yer.çok müşterisi de var.ayrıca cildim hassas ve beyaz tenli olmama rağmen kabuk yada morluk olmadı.4-5 gün çok minik iğne başı kadar kırmızılık olabiliyor bazı kıl köklerinde,o kadar.işlem arasında ve hemen bitiminde ve bi kaç gün boyunca madacassol sürmeyi ihmal etmiyorum tabi..
Lazere hiç bulasmayin benceAynen öyle hemen morarıyor.Güngör hanım izler geçince yapalım dedi şuan kısa vadede geçecek gibi durmuyor, siz kaç seans yaptırdınız ellerinize?
Ben iki saate yakın yaptırmama rağmen sıfırlanmadı. Dolayısıyla öğrenci bütçem için çoook maliyetli. Sanırım lazer epilasyon ellerim için daha mantıklı olacak
Dakika ücreti ne kadar acaba? Hızlarını diğer isimlerle kıyaslama şansınız var mı?bir isim de ben ekliyeyim ankara için,ulus heykel civarında Miran güzellik merkezi..bende henüz 2 seans gittim ama ilerleyen seanslarda sonuçları da paylaşırım.küçük,temiz,nezih ve güler yüzle hizmet veren bir yer.çok müşterisi de var.ayrıca cildim hassas ve beyaz tenli olmama rağmen kabuk yada morluk olmadı.4-5 gün çok minik iğne başı kadar kırmızılık olabiliyor bazı kıl köklerinde,o kadar.işlem arasında ve hemen bitiminde ve bi kaç gün boyunca madacassol sürmeyi ihmal etmiyorum tabi..
gözle görülür net sonuçlar aO zaman lütfen devamlı bilgilendirmeyi unutmayın.
hız olarak başkalarına gitmediğim için kıyaslayamam fakat oldukça seri ve hızlıca çalışıldığını anlayabiliyorum.koyu renklerin öncelikle alınmasını istediğimi söylüyorum, istediğim gibi onları ön planda alıyor.zaten koyu renklere yoğun çalışıldığı için açık renklere gelene kadar dayanamadim daha.. ücret konusunda kendiniz arayıp sorun isterseniz,ben özelden numarasını vereyim size..Dakika ücreti ne kadar acaba? Hızlarını diğer isimlerle kıyaslama şansınız var mı?
Benim farkettiğim kadarıyla kanayan yerler morarıyor yani iğne kılcal damara girince, akım varken girip çıkmak da cildin yanmasına sebep oluyor diye biliyorum.iğnede akım varken deriye girmek, çıkmak morluğa sebep olur diye biliyorum.o da yapılmaması gereken bi hata..
Ben hiç almadım ama benim de dediğiniz süreçte çıktı. İğneli epilasyoncuların kullandığı ''hiç alınmayan tüylere uygulama yapınca çoğu çıkmaz '' sözü neye dayanıyor sizin bilginiz var mı? Ben bununla ilgili bir şey bulamadım.Sonuçta vücudumuzdaki tüylerin de döngüsü yok mu? Dökülüp tekrar çıkınca almış gibi olmuyor mu? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :))Lazere hiç bulasmayin benceİmkan buldukça igneliye gidin. Başlarda çok masraflı geliyor, benim de öyleydi, bir de kabuk kabuk çok kötü bir görüntü oluyodu, ellerimi nasıl saklayacagimi şaşırıyordum, yoğun çalışıldığı için de daha geç iyilesiyordu ama şimdi iyi ki dayandim diyorum. Kimse yoğun çalışmak istemedi, Gul hanım göbek ve el en sıkıntılı bölgeler cok gec düzelir dedi ama tamamını aldı neyse ki. Beklemek istemedim, diken diken çıkıyorlardı çünkü Sürekli aldığım için çok kötü olmuştu, siz hiç almadiysaniz şanslısınız. Yine de alınanlar 1,5-2 ayda tekrar alınacak boyuta geliyor bende. Yüzümde anlayamıyordum bu süreci. O yüzden süreç çok uzun gibi dursa da beş seans falan tarandı sanırım toplamda, en fazla altı. Şimdi on beş dakikada toplanıyor çıkanlar. Alınanlar bitiyor sanırım. Elimin üstünde elli tel falan çıkmış su an, onlar da incecikler.
:)Ben hiç almadım ama benim de dediğiniz süreçte çıktı. İğneli epilasyoncuların kullandığı ''hiç alınmayan tüylere uygulama yapınca çoğu çıkmaz '' sözü neye dayanıyor sizin bilginiz var mı? Ben bununla ilgili bir şey bulamadım.Sonuçta vücudumuzdaki tüylerin de döngüsü yok mu? Dökülüp tekrar çıkınca almış gibi olmuyor mu? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :))
Mrb bişe sorabilir miyim benimde yüzümde tuylenme var eda ablanın yeri tam olarak hangi semtte hala çalışıyo mu yardımcı olur musunuz bende Gıdıyım devam ediyo musunuz sız gıtmeyetoplamda 5 seans gittim şuanda yuzumde çok az kaldı bısbıdık değil yanitüylerim ince ve çok yogundu
İyi günler yorumları okudum eda hanımın yeri tam olarak nerede anlaşılan çok memnun kalmıssınız bende görmek ıstıyorum açık adres verebilir mısınız netten baktım kızılay Selanik caddesi çıkıyo doğru mu orası mıErtesi güne kızarıklık kalmıyor bende. Kollarım kabuklanırken kaşınıyo tatlı tatlı, bende kaşıyınca koaprıyorum sivilcelendi birazcık, ilerde geçer onlar daYarın yine Edadayım inşallah ..
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba...
Yıllar önce yaptırdığım iğneli epilasyon sürecini burda yazmıştım . Yüzüm için yıllarca lazer epilasyon yaptırıp sonuç alamadığım gibi birde tüm suratıma yayılan kıllrdan muzdariptim... uzun aramalar sonucu tek çözüm iğneli epilasyon olduğuna karar verip araştırdığım dönemde Sevda Hanımı bulmuştum ... yüzümde hiç bir iz çukur ve sıkıntı yaşamadan kıllardan kurtulmuştum... Ankara da bu işi iyi yapan bir insan arıyorsanız Sevda hanım derim ... Benden sonra gidip çok memnun kalan oldu ve özel mesajla teşekkürlerini bildirdiler... yıllar sonra Sevda hanımı ziyaret ettim.. yeni yeri muhteşem olmuş .. çok temiz nezih ... yüz bölgesi maalesef lazerle bitmiyor arkadaşlar .. Tek çare iğneli epilasyon... Ve ankara'da memnun kaldığım insan Sevda hanımdır... Reklam yapmadığımı benimle irtibata geçen ve giden arkadaşlar bilirler.. sorularınız olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.. çünkü ben kıllardan çok çektim hiç bir bayanın bu konuda sıkıntı çekmesini istemiyorum.. kurtulanlarda benim için çocuklarım için bir dua etsin Allah razı olsun desin ne mutlu bana.. Kılsız tüysüz bir hayat diliyorum kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?