İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevda Hanım aura güzellik salonunda mı

Evet oradaymis. Eylul ekim ayi gibi bende dusunuyorum aurayi. Fazla gunese cikan biri degilim. Yazinda yaptirsak nolur ki acaba
Güneşten yeterince koruyamazsanız leke olabilir veya terlediginiz için daha fazla tahriş olabilir gozenekler. Yazın da işlem yapıyorlar ama çok yoğun çalışmıyorlar.

Sevda hanımın işleminin dakikası 3 lira, aynı salonda Ebru hanım işlem yaparsa 2,5. 2-3 lira arasında değişiyor fiyatlar şu an farklı yerlerde.
Tsk ederim. Igneyide ordan almak zorundamiyiz. Igne fiyati nedir prki

Rica ederiim. Ordan almak zorunda değilsiniz, bulabilirseniz izole iğne dışardan da alabilirsiniz, ben İlkiz sokağı dolaşıp bulamamıştım o iğneden. Pahalı satıyorlar salonda, ben iğne almayalı çok oldu şu an bilmiyorum fiyatını ama 20-30 lira falandır tahminimce. Gerçi piyasa fiyatını da bilmiyorun. Yine de çok uzun zaman kullanıyorsunuz bir kez alınca.

Su yuzden sordum. Epilasyon yapilan yerde 3 misli satiyorlar tahminim 30 tl falan. Izgin diye sihhiyede ulusa giden bir yerde ucuz dediler. Tahminim 10 tl falandir. Ama nasil bir igne kullanacak bilsem hazir alip gidicem yanima. Yuze kullandiklari igne ayriymis sanirim. Hangi igneyi kullaniyor onu bilmek lazim. Arasam sorsam cevap vereceklerini sanmiyorum. Orada satmak isterler

Oralarda satılmıyordu kullandıkları iğnelerden. Altın/gümüş/çelik tek parça iğneler vardı sadece. Yine de bir bakın tabii, belki getirmişlerdir. İki parçalı izole iğne alacaksınız veya nemectron.

Bakın resimde öndekiler tek parça, arkadakiler iki parçalı iğne.

Bunlarin ikisinide yuze kullaniyormu. Bir uyenin yazisindada nemectron igne okumustum. Ya da hic orada burada arayim auradan direk alayim diyorum. Ama 3 misli oldugunu duydum yani. Ilk gittigimizde igneyide sattigi icin deneme atisida yapiyormus sanirim.

Nemectron kullanan Güngör hanımdı. Nemectronun farkı fabrikasyon olarak değil de elde üretilmesiymiş. Biraz daha dayanıklı bir iğneydi ama Sevda hanım diğerleri kadar esnek olmadığını söylüyordu.
Bulabilirseniz ikisini de kullanır.
İlkiz sokağa yolunuz düşerse bir sorun ama salondan da alsanız o iğne çok uzun zaman götürecek sizi.

Tamam cok tsk ederim. Ben 3 seanstir yuzume soprano buzlazer yaptiriyorum. Yazin leke kalmayacagini bilsem hemen gecicem. Ya da gidip gorusucem. Olur derlerse bir an evvel baslamak istiyorum. Guvenparkin ordaki ykm den donunce cadde ustundemi orasi.

Tamam cok tsk ederim. Ben 3 seanstir yuzume soprano buzlazer yaptiriyorum. Yazin leke kalmayacagini bilsem hemen gecicem. Ya da gidip gorusucem. Olur derlerse bir an evvel baslamak istiyorum. Guvenparkin ordaki ykm den donunce cadde ustundemi orasi.
Rica ederim. Evet, Kumrular iş merkezine taşındılar.
Benim çok yoğun olmayacak şekilde temmuz, ağustos aylarında da yaptırmışlığım vardı daha önce. Siz yine Sevda hanıma danışın tabii. Aynı şey lazer için de geçerli zaten.

Selam bugun gittim gorustum aurayla. Sevda hanimla. Nemectron iki parcali igne kullaniyormus. Kendisinin eli daha hizli oldugu icin dakikasi 3 tl dedi. İgneyi ordan alirsam 10 dk deneme atisi yapiyormus igne 30 tl. Yazinda yapilabilecegini soyledi. 50 faktorluk gunes koruyucu surersin dedi. Nisan sonu baslamayi dusunuyorum. Yeride kolayca buldum :))

merhaba sevda hanımın yeri nerede acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…