Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kujum ben yarın gamzenin söylediği yere gitmeyi düşünüyorum..
eğer gidersem bilgilendiririm sizi:)
yok canım gitmedim ben
ozzy benim iğneli epilasyon için 5 seanstır gittiğim bir uzmanım var İstanbul Anadolu yakasında. Bağdat caddesinde. Gül Abbasoğlu. Google da yazıp arattığında telefon numarası çıkar. Ya da gulguzellik diye msn e ekleyince ordan da iletişim kurulabilir. Eğer İstanbul' a gelme fırsatı bulabilirsen ilk fırsatta gel ve denemek için de olsa kısa da olsa bir uygulama yaptır benim uzmanıma. Hiç böyle orda burda arama :)) bunu neden söylüyorum, çünkü burda bir sürü yorum var bunların hepsini okuyunca insanın kafası allak bullak olur. Ve bu işi yapan-yaptıran kişilerin yorumlarına bakıyorum, hiç biri kabuksuz tertemiz rahat bir epilasyondan bahsetmemiş. Ama benim ne yüzümde ne kollarımda ne koltukaltımda ne de göbeğimde tek bir kabuk ve iz olmadı. Bir solüsyon veriyo uzmanım ve kızarıklığı geçiriyor sonrada beklazon sürüyorum mis gibi oluyor.Bu arada mesleğin benim hayallerimi süsleyen meslek. boshayallersmilekujum ben çok merak ettim.izmire gittğin yerlerden sonuç aldın m?sanki gene ankarada bir yerler arıyor gibisin de.merak ettim.memnun kalmadın mı?yoksa kaldın mı?izmir e mi devam yoksa ankara da mı bi yer arıyorsun
ozzy benim iğneli epilasyon için 5 seanstır gittiğim bir uzmanım var İstanbul Anadolu yakasında. Bağdat caddesinde. Gül Abbasoğlu. Google da yazıp arattığında telefon numarası çıkar. Ya da gulguzellik diye msn e ekleyince ordan da iletişim kurulabilir. Eğer İstanbul' a gelme fırsatı bulabilirsen ilk fırsatta gel ve denemek için de olsa kısa da olsa bir uygulama yaptır benim uzmanıma. Hiç böyle orda burda arama :)) bunu neden söylüyorum, çünkü burda bir sürü yorum var bunların hepsini okuyunca insanın kafası allak bullak olur. Ve bu işi yapan-yaptıran kişilerin yorumlarına bakıyorum, hiç biri kabuksuz tertemiz rahat bir epilasyondan bahsetmemiş. Ama benim ne yüzümde ne kollarımda ne koltukaltımda ne de göbeğimde tek bir kabuk ve iz olmadı. Bir solüsyon veriyo uzmanım ve kızarıklığı geçiriyor sonrada beklazon sürüyorum mis gibi oluyor.Bu arada mesleğin benim hayallerimi süsleyen meslek. boshayallersmile
arkadaşlar izmire gittiğimde müge hanımda bı azalma fark edemedim aysel hanımın yaptıgı yerlerdende çıkanlar oldu ama çok değil artık bu konu hakkında soru almak istemıyorum 20 gündür cevaplıyorum çünki bunu genele yazdım kı özelden bı kez bı kez daha sormayın lütfen sıkıldım. kusura bakmayın lütfen
arkadaşlar izmire gittiğimde müge hanımda bı azalma fark edemedim aysel hanımın yaptıgı yerlerdende çıkanlar oldu ama çok değil artık bu konu hakkında soru almak istemıyorum 20 gündür cevaplıyorum çünki bunu genele yazdım kı özelden bı kez bı kez daha sormayın lütfen sıkıldım. kusura bakmayın lütfen