• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet kızlar ankarada güvenilir bir yer varmı bildiğiniz? Ve gidip memnun kaldığınız? Çünkü Lazerden sonra hala bitmedi ve çok leke oluştu.Lazer için radyasyon çok fazla diyorlar?Oyuzden lazere sıcak bakmıyorum tavsiyeslerinizi bekliyorum mumkunse?

Bende çok araştırdım ve gerçekten çok iyi bir yer buldum çok titiz çalışıyor. Tek seansta bile geç çıkmaya başladı.Şuan 3 ay oldu ve ciddi anlamda çok azaldı. Kızılay Selanik'te 0312 430 24 81 Sevda hanım çok kibar neşe dolu cıvıl cıvıl bir insan.ve gerçekten bu işin uzmanı.

Bende çok araştırdım ve gerçekten çok iyi bir yer buldum çok titiz çalışıyor. Tek seansta bile geç çıkmaya başladı.Şuan 3 ay oldu ve ciddi anlamda çok azaldı. Kızılay Selanik'te 0312 430 24 81 Sevda hanım çok kibar neşe dolu cıvıl cıvıl bir insan.ve gerçekten bu işin uzmanı.
Reklam yapiosunuz tamamda bari eski bi hesapla yapın ciddi anlamda komik oluyo

Arkadaşlar ben 3 seanstir gidiyorum ama çene ve favorideki kalin olanlari 2 seansta ancak sifirladim 1 saatlik randevu alıyorum çünkü daha fazla dayanamıyorum.
4.ye bu hafta ici gidicem yani kalinlar 2.kez sıfırlanmis olucak.
Ilk sifirlamadan sonra cok inceldi evet iz leke hic kalmadi sadece onceden ala ala cenemi karartmisim o benim hatam onun icinde cildiyeye falan gitmeyi düşünüyorum.bu seanstan sonra cok az ve ince cikicagina eminim yavas yavas yanaklara falanda gecicem.
Tamamen sonuç almadan yazmak istemedim benden burdan aldigim tavsiyelerle başladım ama gittigim gunden beri alma derdinden kurtuldum.hic cikmamaya başladığında tamamen sonuc aldığımda daha detaylı yazabilirim sanırım.

Arkadaşlar ben 3 seanstir gidiyorum ama çene ve favorideki kalin olanlari 2 seansta ancak sifirladim 1 saatlik randevu alıyorum çünkü daha fazla dayanamıyorum.
4.ye bu hafta ici gidicem yani kalinlar 2.kez sıfırlanmis olucak.
Ilk sifirlamadan sonra cok inceldi evet iz leke hic kalmadi sadece onceden ala ala cenemi karartmisim o benim hatam onun icinde cildiyeye falan gitmeyi düşünüyorum.bu seanstan sonra cok az ve ince cikicagina eminim yavas yavas yanaklara falanda gecicem.
Tamamen sonuç almadan yazmak istemedim benden burdan aldigim tavsiyelerle başladım ama gittigim gunden beri alma derdinden kurtuldum.hic cikmamaya başladığında tamamen sonuc aldığımda daha detaylı yazabilirim sanırım.

bende kendim yanak bölgelerimi aldığımdan hafif esmerleşmişti.Ama neyseki şuan geçti.ben hiç kızarma şikayeti yaşamadım

bende kendim yanak bölgelerimi aldığımdan hafif esmerleşmişti.Ama neyseki şuan geçti.ben hiç kızarma şikayeti yaşamadım
Ben kizarma yada herhangi bi şikayetden bahsetmedim.ne yaşadığımı ben bilirim yıllarca ve sizin insanlari kandirdiginizi düşünüyorum şuan.

Arkadaşlar ben yıllar önce iğneli Epilasyon yaptırdım.. Koltuk altı dudak üzeri Kaş ve Çene altına.. Yaklaşık 18 yıl önce..... Doğumla birlikte 3-4 tane koltuk altında, 6-7 tane de ki o da kopardığım için çenede kıl çıktı. Dün Taurus ta tooi &guy a gittim. Bilirsiniz iğneli Epilasyon dakika ile ücretlendiriliyor. Ben böyle biliyorum. Benim de hepi topu 15-20 civarında olan kıl için uzmanı meşgul edeceğimi düşünerek utana utana gittim. Toplam iki dakikalık bir Sean tutar diye hesaplandım. İğnem olduğu halde hadi ayıp Olmasın diye de 25 liraya yedek ve daha ince olduğunu iddia ettiği iğneyi aldım. Işlem bir dakikada bitti. Üçret ödemeye gelince şok oldum. Tek koltuk altı için ( ki toplam üç kıl) 25 tl , diğer koltuk altı içim ( ki toplam 4 ilk) Çene için ki 7 adet kıl için 25 tl ve iğne parası ile birlikte 100 tl istedi. Ben o şok ile ne yapacağımı şaşırdım. Efendim onların Uygulamaları böyleymiş. Koltuk altı kıldan orman olsa da , bir kıl olsa da fiyat aynıymış. Ben o şok ve salaklıkla ücreti ödedim ama içim içimi yedi. Sabahı zor ettim ve Ankara kuaförcüler ve güzellik salonları Odası'nı Aradım. İğneli Epilasyon için belirlenen tavan fiyatın saatinin 90 tl olduğunu öğrendim.. Hanımefendiyi Aradım ve benden fazla Ücret aldıklarını bir yanlış yaptıklarını izah ettim. Hanımefendi hala uygulamalarının böyle olduğunu, önceden sormam gerektiğini vs vs Anlattı. Ben de bilginiz olsun şikayette bulunacağım dedim.. Kadın böyle bir durumun şikayetinin olmayacağı ve 50 tl yi iade edeceğini vs vs Anlattı durdu.

Siz hiç böyle bir uygulama duydunuz mu? Hala şok içindeyim. Gidip paramı alacağım. Ama yine de şikayet edeceğim. Bu Yazıyı okuyan arkadaşlar ve yaptıranlar varsa saat ücretlerini aşağı yukarı yazabilir mi. Bir de en azindan pray a you düşenlerin bilgisi olsun..
Teşekkürler

Arkadaşlar ben yıllar önce iğneli Epilasyon yaptırdım.. Koltuk altı dudak üzeri Kaş ve Çene altına.. Yaklaşık 18 yıl önce..... Doğumla birlikte 3-4 tane koltuk altında, 6-7 tane de ki o da kopardığım için çenede kıl çıktı. Dün Taurus ta tooi &guy a gittim. Bilirsiniz iğneli Epilasyon dakika ile ücretlendiriliyor. Ben böyle biliyorum. Benim de hepi topu 15-20 civarında olan kıl için uzmanı meşgul edeceğimi düşünerek utana utana gittim. Toplam iki dakikalık bir Sean tutar diye hesaplandım. İğnem olduğu halde hadi ayıp Olmasın diye de 25 liraya yedek ve daha ince olduğunu iddia ettiği iğneyi aldım. Işlem bir dakikada bitti. Üçret ödemeye gelince şok oldum. Tek koltuk altı için ( ki toplam üç kıl) 25 tl , diğer koltuk altı içim ( ki toplam 4 ilk) Çene için ki 7 adet kıl için 25 tl ve iğne parası ile birlikte 100 tl istedi. Ben o şok ile ne yapacağımı şaşırdım. Efendim onların Uygulamaları böyleymiş. Koltuk altı kıldan orman olsa da , bir kıl olsa da fiyat aynıymış. Ben o şok ve salaklıkla ücreti ödedim ama içim içimi yedi. Sabahı zor ettim ve Ankara kuaförcüler ve güzellik salonları Odası'nı Aradım. İğneli Epilasyon için belirlenen tavan fiyatın saatinin 90 tl olduğunu öğrendim.. Hanımefendiyi Aradım ve benden fazla Ücret aldıklarını bir yanlış yaptıklarını izah ettim. Hanımefendi hala uygulamalarının böyle olduğunu, önceden sormam gerektiğini vs vs Anlattı. Ben de bilginiz olsun şikayette bulunacağım dedim.. Kadın böyle bir durumun şikayetinin olmayacağı ve 50 tl yi iade edeceğini vs vs Anlattı durdu.

Siz hiç böyle bir uygulama duydunuz mu? Hala şok içindeyim. Gidip paramı alacağım. Ama yine de şikayet edeceğim. Bu Yazıyı okuyan arkadaşlar ve yaptıranlar varsa saat ücretlerini aşağı yukarı yazabilir mi. Bir de en azindan pray a you düşenlerin bilgisi olsun..
Teşekkürler
Koltuk alti ne olursa olsun ikisi bir 50 tl yani tamam gidelim biz topluca
Sizin yerinizde olsam kardesimi arkadasimi herhangi birini koltuk altı için götürürdum ne olursa olsun 25 tl imis ya tek koltuk alti ,burunlarindan getirme lüksünü vermis aslında size

Tamam ya... Neden Olmasın... Arkadaşlarıma haber vermeliyim. Bir de bir bacak 250 tl dedi hatun. Yani tüylü iken anlarım da bir tek tüy kaldığında ne yapacaksınız diye sorduğumda yine 250 tl alırız diyo. Böyle bir şey olur mu dediğim de de bizde böyle, Kızılay'da dakika olarak çalışan bir Sürü salon var ama biz bö

Koltuk alti ne olursa olsun ikisi bir 50 tl yani tamam gidelim biz topluca
Sizin yerinizde olsam kardesimi arkadasimi herhangi birini koltuk altı için götürürdum ne olursa olsun 25 tl imis ya tek koltuk alti ,burunlarindan getirme lüksünü vermis aslında size
Doğru valla. Yapıp burunlarından getirmeliyim. En azından bu Yazıyı okuyan Ankaralı arkadaşların bilgisini olsun.... Bu arada tüm bacak da 250 tl imiş.. ..

Doğru valla. Yapıp burunlarından getirmeliyim. En azından bu Yazıyı okuyan Ankaralı arkadaşların bilgisini olsun.... Bu arada tüm bacak da 250 tl imiş.. ..
Lazer bile bel altı seansı 500 :D gerçekten komikler bunu değerlendirmek istesek aa Hayır dakika başına ücret diyecekler tabiki :D
Benim gittiğim yer saati 90 lira igneli epilasyon :)
Diğer arkadaşlari pek bilmiyorum ama saatine 150 verende var.

Tunalı da Güngör hanımı yaptırıp da memnun kalmayan var mı arkadaşlar? Aradım kendisi bugün yokmuş kendisiyle görüşemedim ama ordaki beyefendi iz ya da çukur kalma vs garanti verdiklerini söyledi yani Güngör hanım işinin ehli bu zamana kadar hiç öyle birşey olmadı dedi. Ben zaten ince tüyler için değil kalın diyebileceğim dağınık 20-25 tane kıl için gideceğim. Ve hepsi dağınık yerlerde. 3-5 tane bir yanağımda 3-5 tane diğer yanağımda çene bölgesinde 8-10 tane. Lazere gidip tetiklemesinden korkuyorum. Ayva tüylerim de siyahımsı ama onlar için düşünmüyorum çok ışıklı havada çok yakından bakınca rahatsız ediyor ama şunu anladım ki neticede istisnaları var ama her bayanda var napalım :) Derdim siyah kıllarla. Dağılmasın vs diye şu an etrafındakileri kopartmadan cımbızla alıyorum dağılmadı çok şükür. Güngör hanım a dair gidip de memnun kalmayan var mı ? Ya da giden arkadaşlar nasıl sonuçlar aldınız yardımlarınızı bekliyorum

Evet kızlar ankarada güvenilir bir yer varmı bildiğiniz? Ve gidip memnun kaldığınız? Çünkü Lazerden sonra hala bitmedi ve çok leke oluştu.Lazer için radyasyon çok fazla diyorlar?Oyuzden lazere sıcak bakmıyorum tavsiyeslerinizi bekliyorum mumkunse?

Sevda hanım lazer epilasyon yaptıran kişilerin daha geç sonuç aldığı konusunda bilgi verdi. Abimin ve benim yüzümde de lazer epilasyondan dolayı kıllanma oldu. İnce kıllar gitti sanki bir kurt adam gibi hiç olmayan yerlerden tuhaf tuhaf kıllanmalarım oldu. Sadece yüzümdeki kıllar değil kalçamın üzerindeki ince kıllar da kalınlaştı. Bu yaz mahvoldum :((
Neyseki uzun araştırmalarım sonucunda iğneli epilasyona sevda hanımla başladım ve devam ediyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Orada görüştüğüm kişilerde gayet memnundu ama kendi sonucumu merak ediyorum. İğneli epilasyonu bitirenler bilgilerini paylaşabilirler mi? Sonuçta zaman isteyen bir iş belliki. Boşa zaman harcamk istemiyorm.

Kızlar merhaba,
Ne zamandır yazmak istiyodum, başlığı görünce tutamadım kendimi yazıyorum. Lise döneminden beri hayatımı işkenceye çeviren tüylerden nihayet kurtuluşumu anlatmak istiyorum sizlere. Lise zamanında yüzümde çıkan tüyleri cımbızla almaya başladım, başlamaz olsaydım gitgide çoğaldı. üniversiteye gittiğimde durum daha vahim bir hal aldı.7 gün 24 saat cımbızla dolaşmak her an tetikte olmak ne demek inşallah başınıza hiç gelmez. Bir aktivite olduğunda, alışveriş, doğum günü partisi vs. hadi dışarı çıkalım denildiğinde diğerleri saç makyaj yapmaya çalışırken, elde cımbız uğraşmak o kadar kötü hissettiryor ki kendinizi. sosyal hayat sıfır, resmen kurt kadın gibiydim. En sonunda bir arkadaşım vasıtasıyla (isim vericem hiç kusura bakılmasın) güya bitme garantili ankara sakaryada sayannora diye rezil bir yerde 12-13 seans lazere gittim. Bitmek şöyle dursun yüzümde çene bölgemden boynuma doğru hem yayıldı hem de sakal gibi sert kıllar türedi. Gidiyorum geliyorum bitmiyor. En son sizin kıllarınızı lazer görmüyor iğneli epilasyon yapalım dediler. yeter ki kurtulayım tamam dedim. 3-4 seans ta öyle gitti. Seanstan çıktığımda suratımda arı sokmuş gibi kocaman şişlikler oluyordu. Cildiniz hassas o yüzden böyle oluyor dendi. O gün son oldu bi daha gitmedim oraya.İnternetten araştırma yapmaya yorumları incelemeye başladım. Aura güzellik merkezi ve meryem epilasyonda karar verdim. çalıştığım yere yakın olduğu için meryem epilasyonu tercih ettim. gittim görüştüm hatta hemen ilk işlemi yaptık. hakkını yemeyim güzel çalıştı. çok fazla iz olduğu için fondoten gibi bir krem verdi bunu kullan dedi. Ağrı sızı da olmadı, hoş izler de geçmedi, tüyler de bitmedi. Çünkü bir randevu ayarlıyosunuz tam kapıya geldiğinizde acil işi çıktığı, cenaze olduğu ya da çocuğu kreşten alması gerektiği şeklinde mesajlar geliyor. hadii tekrar o halde eve. Bir değil iki değil bi türlü yapılan işlemin devamı gelmiyor.Böyle de olmayacağını anladım. Çünkü işlem yapılıyor ama tüylerin bitmesi için güçlenmeden tekrar işlemin devamı olması gerekiyor ki sonuç elde edilsin. gerçekten o dönem depresyona girmiştim, son çare Aura güzellik merkezini aradım. hemen bir randevu ayarlandı. Önce konuştuk ne yapabiliriz, kılların bitmesinin yanında yanlış epilayondan kalan izlerin nasıl düzeleceğini anlattı.Zaten enerjisi muhteşem bi insan, seanstan çıktığımda, ilk defa bu kıllardan artık kurtulabileceğime inandım. benden her hafta aksatmadan düzenli gelmemi istedi.geldim.sonra 2 haftada 1 e çektik seansları. kıllar daha uzun sürede çıkmaya ve gitgide incelmeye başladı. izler için de 3-4 seans çene bölgesine dermapen yaptı. seanstan çıkınca çene bölgesi ciğer gibi oluyor ama 1 haftada hemen toparlıyor ve izler kaybolmaya başlıyor.Artık hiçbir fondoten ya da kapatıcı kullanmadan, sokakta rahatça dolaşabiliyorum. izler de kalmadı. Hatta sevda hanımla çalıştığımız bölgede deri üzerindeki gözeneklerim bile kayboldu. Yüzden sonra koltuk altına başladık. Yüze göre çok daha çabuk sonuç verdi. 3 yıl sonunda yüzümdeki tüylerden sonunda kurtuldum. Evet zor ama imkansız değil. yeter ki Allah doğru insanı karşınıza çıkarsın. Emeği için, bu yolda beni hep motive ettiği için Sevda hanıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu arada artık yanımda cımbız taşımıyorum, hatta şu an cımbızın yerini bile bilmiyorum :)

Kızlar merhaba,
Ne zamandır yazmak istiyodum, başlığı görünce tutamadım kendimi yazıyorum. Lise döneminden beri hayatımı işkenceye çeviren tüylerden nihayet kurtuluşumu anlatmak istiyorum sizlere. Lise zamanında yüzümde çıkan tüyleri cımbızla almaya başladım, başlamaz olsaydım gitgide çoğaldı. üniversiteye gittiğimde durum daha vahim bir hal aldı.7 gün 24 saat cımbızla dolaşmak her an tetikte olmak ne demek inşallah başınıza hiç gelmez. Bir aktivite olduğunda, alışveriş, doğum günü partisi vs. hadi dışarı çıkalım denildiğinde diğerleri saç makyaj yapmaya çalışırken, elde cımbız uğraşmak o kadar kötü hissettiryor ki kendinizi. sosyal hayat sıfır, resmen kurt kadın gibiydim. En sonunda bir arkadaşım vasıtasıyla (isim vericem hiç kusura bakılmasın) güya bitme garantili ankara sakaryada sayannora diye rezil bir yerde 12-13 seans lazere gittim. Bitmek şöyle dursun yüzümde çene bölgemden boynuma doğru hem yayıldı hem de sakal gibi sert kıllar türedi. Gidiyorum geliyorum bitmiyor. En son sizin kıllarınızı lazer görmüyor iğneli epilasyon yapalım dediler. yeter ki kurtulayım tamam dedim. 3-4 seans ta öyle gitti. Seanstan çıktığımda suratımda arı sokmuş gibi kocaman şişlikler oluyordu. Cildiniz hassas o yüzden böyle oluyor dendi. O gün son oldu bi daha gitmedim oraya.İnternetten araştırma yapmaya yorumları incelemeye başladım. Aura güzellik merkezi ve meryem epilasyonda karar verdim. çalıştığım yere yakın olduğu için meryem epilasyonu tercih ettim. gittim görüştüm hatta hemen ilk işlemi yaptık. hakkını yemeyim güzel çalıştı. çok fazla iz olduğu için fondoten gibi bir krem verdi bunu kullan dedi. Ağrı sızı da olmadı, hoş izler de geçmedi, tüyler de bitmedi. Çünkü bir randevu ayarlıyosunuz tam kapıya geldiğinizde acil işi çıktığı, cenaze olduğu ya da çocuğu kreşten alması gerektiği şeklinde mesajlar geliyor. hadii tekrar o halde eve. Bir değil iki değil bi türlü yapılan işlemin devamı gelmiyor.Böyle de olmayacağını anladım. Çünkü işlem yapılıyor ama tüylerin bitmesi için güçlenmeden tekrar işlemin devamı olması gerekiyor ki sonuç elde edilsin. gerçekten o dönem depresyona girmiştim, son çare Aura güzellik merkezini aradım. hemen bir randevu ayarlandı. Önce konuştuk ne yapabiliriz, kılların bitmesinin yanında yanlış epilayondan kalan izlerin nasıl düzeleceğini anlattı.Zaten enerjisi muhteşem bi insan, seanstan çıktığımda, ilk defa bu kıllardan artık kurtulabileceğime inandım. benden her hafta aksatmadan düzenli gelmemi istedi.geldim.sonra 2 haftada 1 e çektik seansları. kıllar daha uzun sürede çıkmaya ve gitgide incelmeye başladı. izler için de 3-4 seans çene bölgesine dermapen yaptı. seanstan çıkınca çene bölgesi ciğer gibi oluyor ama 1 haftada hemen toparlıyor ve izler kaybolmaya başlıyor.Artık hiçbir fondoten ya da kapatıcı kullanmadan, sokakta rahatça dolaşabiliyorum. izler de kalmadı. Hatta sevda hanımla çalıştığımız bölgede deri üzerindeki gözeneklerim bile kayboldu. Yüzden sonra koltuk altına başladık. Yüze göre çok daha çabuk sonuç verdi. 3 yıl sonunda yüzümdeki tüylerden sonunda kurtuldum. Evet zor ama imkansız değil. yeter ki Allah doğru insanı karşınıza çıkarsın. Emeği için, bu yolda beni hep motive ettiği için Sevda hanıma binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu arada artık yanımda cımbız taşımıyorum, hatta şu an cımbızın yerini bile bilmiyorum :)

Merhabalar, küçüklüğümden beri tüylere takıntılı biriyim sırtımın en ufak açık olduğu bir şeyi giyemiyorum tüylerimden utandığım içn :/ İğneli yaptırtmak istedim hep, büyüdükçe dökülecek dediler de döküldüğü yok, öğrenciyim iğneli için para biriktiriyorum ve memnun kalmadığımda hemen değişebilme imkanım yok ne yazık ki maddiyattan ötürü. Siz ne kadara yaptırdınız acaba?

Didemm ben de sarışınım,epey açık tenli, yüzümde çok fazla ayva tüyü var güneşte inanılmaz belli oluyor, ben başladım iğneliye, önceki sayfalarda yazmıştım,ara vermiştim,cumartesi tekrar gidicem,şimdilik alınan bölgeden bir daha çıkmadı, yüz bacağa göre daha zor sanırım,minik minik çok sayıda tüy var yüzde,inşlh kurtulurum yüz bölgesinden,çok üşeniyorum iğneliye gidip saatlerce yatmaktan...
merhabalar iğneli epilasyonda yüz bölgesindeki tüyler i.çin sonuç aldınız mı acab?tamamen bitti mi

Sevda hanımın iddiası şu ki eğer kıl kökü uygun şekilde uyarılırsa, sonuçta verilen elektrik bir hasar oluşturduğu için onarma amaçlı orada bir reaksiyon oluşuyor (healing factor) bu da cildin toparlanmasını sağlayabiliyor.

bende hem Güngör Hanımı hem Sevda hanımı denedim gözlemlerim:
1) yaşadığınız yere göre değişmekle birlikte Sevda hanımın salonunun yeri avantajlı çünkü kızılayda. ben işyerimden yürüyerek gidebiliyorum.
2)sevda hanım daha pahalı çalışıyor güngör hanıma 30 dakika 30 lira vermiştim sevda hanıma 50-55 dakika 90 verdim. ancak güngür hanımla 90 dakika (90 liralık yani) çalışsak emin olamamakla birlikte bu kadar yeri ancak alırdı -belki alamazdı- diye düşünüyorum. git-gel yol parasını her seferinde randevu alma ve işyerini ayarlama vb şeyleri düşününce bana sevda hanıma bir kere gidip 40 dakidadan az çalışmamak çok mantıklı geldi. bi de deneme seansı yaptı ki para almadı güngör hanıma bi 15- lira filan daha vermem gerekirdi onda yaptırsaydım. kısacası maddi olarak pek fark olmadığını düşünüyorum
3)gelelim şu kabuk-iz-kızarma meselesine. bende Güngör hanımda kabuk hiç olmamıştı. ama şişlik olmuştu. sevda hanımın bir avantajı şu ortamda erkek yok ve yer geniş. rahat rahat buz koyarak oturabiliyorsunuz. ben ilkinde 1 saat (işe gidecektim) ikincisinde ise dudak üstü sıfırlanarak çalışıldığı için 2 saatten fazla kadar buz kompresi uyguladım. şişme hiç olmadı. biraz kızarıklık kaldı tabi ki (e ona da razıyım ağdada bile oluyor) kabuk olacak mı bilmiyorum çünkü ilk çalışma çok çok az bi alandı ölçü değil şimdi yaptırdığım da henüz çok yeni olduğu için yorum yok. gelişmeleri yazarım.
4) en en en büyük faktör bence şu ki Sevda hanım sokağındaki diş hekimleri ile anlaşmış. anestezi uyguluyorlar. ki ben anestezi ile bile tam uyuşmadım. bi de anestezi olmadan düşünemiyorum dudak üstü çalışıldığını. çok pratik 5 lira veriyorsunuz iğne oluyorsunuz. hiç bir şey hissetmiyorsunuz. iğneliden acısı nedeniyle çekinenler bence hiç durmasın.
5) iğneli epilasyondan sonra krem nemlendirici vb. uygulanması ilk gün su değdirilmemesi tavsiye ediliyor. ben su dışındaki tavsiyelere uyan biri değilim. normalde de krem kullanan biri değilim aklıma da gelmiyor, cildim de kuruyor epilasyondan sonra bu nedenle de kabuk vs olursa biraz da bu ihmallerde aramak lazım.
son olarak dudak üstünü daha bugün tam olarak temizlettim şimdi herkese de bilgi olması için her seferi not alacam ve sizlere kaç seans gittim ne oldu yazacam. benim dudak üstümde 40 dakika çalışıldı sıfırlandı. yanaklarımda filan da bi 10 dakika filan çalıştı ama sıfırlama olmadı- zaten olması da gerekmiyor göze batanları alsa benim için kafi-
herkese sıhhatler olsun
çok güzel yazmışsınız sağolun açıklamalar için.yüz bölgeniz tamamen bitti mi iğneli epilasyonla kesin sonuç aldınız mı acaba

Daha once bahsettigim gibi gungor hanima gittim bu hafta, yuzum icin. Favori/yanak calisti ve sanki alligi biraz fazla kacirmis gibi bir kizarikliktan otesi olmadi o da ertesi gune gecti. Ki benim cildim o kadar hassas ki agda yaptirdigimda yanip siyah lekeler kalirdi, epilasyon yaptirinca kipkirmizi olurdu ve gecmezdi gunlerce. Fotograflari da goreceksiniz, 1 yanagimda buyuk bir kizariklik var o sivilce onun disinda kizarikliklar o kadar. Ben cok memnun kaldim bu kadar hassas bir konuda bence 1. oncelik leke- kabuk hic olmamasi.
Hizini bilmiyorum ilk defa yaptiriyorum igneli epilasyonu ama dan dun hizli yapsa o zaman yanip kabuk olmaz mi zaten, bunu cok buyuk dezavantaj olarak gormuyorum ben aksine titiz calisiyor
Acisi cok cok az, o da cok siddetli calismadigi icin olsa gerek
Ulasilabilirlik konusu da gayet guzel bence 2. randevumu hemen 3 gun sonraya aldim asistana falan da yaptirmiyor kendisi yapiyor zaten tek kisilik yeri var salonda.
Tek negatif diyebilecegim 2tl/dk fiyati sanirim, ama onun da piyasasini pek bilmiyorum ama biraz pahali geldi bana. Tabii diger tum bu seylere de degiyor sanirim; nakitte yardimci da oluyor (saati 120 yerine 100)
Maddi acidan sorun olmayacaksa kesinlikle kendisine gidin, siddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1442504 Eki Görüntüle 1442505
Merhabalar yüz bölgesi için iğneli epilasyondan kesin sonuç aldınız mı acaba?Tüyler bitti mi

Kızlar merhaba,
Öncelikle adınıza çok sevindim darısı başımıza.Size bir şey sormak istiyorum iğneli epilasyonla tüyler bitiyor ama çukur öukur izler kalıyor yüzde zamanla deniliyor sizde oldu mu böyle bir şey

Back