Daha once bahsettigim gibi gungor hanima gittim bu hafta, yuzum icin. Favori/yanak calisti ve sanki alligi biraz fazla kacirmis gibi bir kizarikliktan otesi olmadi o da ertesi gune gecti. Ki benim cildim o kadar hassas ki agda yaptirdigimda yanip siyah lekeler kalirdi, epilasyon yaptirinca kipkirmizi olurdu ve gecmezdi gunlerce. Fotograflari da goreceksiniz, 1 yanagimda buyuk bir kizariklik var o sivilce onun disinda kizarikliklar o kadar. Ben cok memnun kaldim bu kadar hassas bir konuda bence 1. oncelik leke- kabuk hic olmamasi.
Hizini bilmiyorum ilk defa yaptiriyorum igneli epilasyonu ama dan dun hizli yapsa o zaman yanip kabuk olmaz mi zaten, bunu cok buyuk dezavantaj olarak gormuyorum ben aksine titiz calisiyor
Acisi cok cok az, o da cok siddetli calismadigi icin olsa gerek
Ulasilabilirlik konusu da gayet guzel bence 2. randevumu hemen 3 gun sonraya aldim asistana falan da yaptirmiyor kendisi yapiyor zaten tek kisilik yeri var salonda.
Tek negatif diyebilecegim 2tl/dk fiyati sanirim, ama onun da piyasasini pek bilmiyorum ama biraz pahali geldi bana. Tabii diger tum bu seylere de degiyor sanirim; nakitte yardimci da oluyor (saati 120 yerine 100)
Maddi acidan sorun olmayacaksa kesinlikle kendisine gidin, siddetle tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1442504 Eki Görüntüle 1442505