• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevda - eda- güngör arasında kaldım :mad:

Alternatif önerileriniz var mı? Ümitköy ve çayyolu semtlerinden olursa özellikle çok sevinirim :KK51:

bende güngör hanıma gittim .45 gün oldu gideli yarısı cıkmadı nerdeyse diyebilirim. Ayrıca acı falan fa olmuyo hiç korkmayın kızlar yani .En cok iz kalır diye tırstım o da olmadı şükür hatta 6 saat sonra banyo bile yaptım tabi dikkat ederek . Fiyat olarak öğrenciye pahalı tabiki peşin dakikası 1.5 tl .Öneririm .

Valla bu benim lazer epilasyona yüzüm için gitmemin 4üncüsü olacak çok güzel tepki verdi yüzümdeki kıllar tüy oldu az çıkıyo 3ayda bi gidiyorum o da azıcık çıkıyo ankaralife a gidiyorum sıhhiyede abimde gitti abimin tavsiyesiyle gittim memnun kaldım yani
hangi alet kullanılıyor yuzunde

Bende yuzum icin igneliye gitmek istiyorum.ankaradaki uzmanlarda kafam karisti iz kalmasindan korkuyorum hala kararsizim.birde simdi baslasam yaza kadar biter mi? Yazin iz kalmasindn korkuyorum da

Bence bu iğneli de sıradan bir yere gidilmemeli. Sonuçta her kıla elektrik veriliyor, çok can yanıyor, iz kalıp kalmaması ayrı tereddüt. Ben daha öncede belirttim edaya gidenlerdenim. Başkada kimseye gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Bir yılı aşkın bir zamandır iğneli yaptırıyorum. Önce koltuk altı ile başladım sonucu gördükten sonra diğer bölgelere geçtik. Göbek bölgesine de yaptırdım. 2 seansta benim hepsi bitmişti. Tavsiye ederim. Önemli olan ilk 2 seans, sonrasında baya azalma oluyor. Daha öncesinde lazere de gittim sadece 2 seans. Faydasını gördüm mü, hayır. Gözle görülür bir değişim görmeyince lazerden hemen iğneliye geçtim. Eda iletişim: 419 10 65.

Merhabalar,
Igneli epilasyon yorumlari icin en detayli kaynak burada oldugu icin yaklasik 15-20 sayfa okuduktan sonra Gungor hanima gitmeye karar verdim yalnizca bu siteden yola cikarak. Karar vermekte, guvenilir birini bulmakta ne kadar zorlandigimi fark edince de belki yardimim dokunabilir diyerek ben de uye oldum. Sali ilk seansima gidicem, cene ve boyun icin. Izlenimlerimi detayli yazacagim buraya. Umarim kurtulabilirim tuylerden ve size de yardimci olur yazacaklarim.
Iyi gunler

10 seans lazer, yaklaşık 1 yıldır da iğneli epilasyon yaptırmış biri olarak; Sonunda ben de yorum yazmaya karar verdim.
Benim deneyimlerim ise şunlar;
1- İlk olarak asla ve asla yüzünüze lazer değdirmeyin, ben bi kere faallerime ve çeneme yaptırdım. Bir kere de bile çoğaldı tüylerim.
2- Dudak üstüne 10 seans lazere gittim hiçbir işe yaramadı.
3- Lazer benim genital bölgemi azalttı. Sadece o bölgede faydasını gördüm. % 35-40 azalmıştır. Hiç faydasını görmediğim yer ise bacak üstü ve kol ve el üstü.
4- Faydasını kısmen de olsa gördüğüm yerler dediğim gibi genital, koltuk altı ve alt bacak.
5- 10 seans gitmeme rağmen faydası oldukça azdı lazerin.
6- İğneli epilasyonda ise nerdeyse bir yıldır aralıklarla gidiyorum. kaç seans diye bahsetmek yanıltıcı olur. Ama normal yoğunluktaki bir alt bacağım sadece bir tanesi 2,5- 3 saat sürdü. Komple alınması. Kol da hemen hemen aynı. Koltuk altı 40 dk. Bu bir kere tüm tüylerin alınması. Her sıfırladığınızda yüzde elli, yüzde 60 daha az tüy çıkıyor, dolayısıyla süre de azalıyor. Ben mesela koltuk altımı 3 kere sıfırladım toplasan 10 tüy vardır. Alt bacağımı da 3 kez sıfırladım onda da nerdeyse çorapsız gezebilecek durumdayım. En son 3. sıfırlamam da bir alt bacak 30 dk sürdü. Tüyler azaldıkça süre de azalıyor yani.
7- İğneli epilasyonda da en az randıman aldığım yer üst bacak. Gerçi büyük bir alan olduğu için bir kere sıfırlatıp tüm tüylerimi aldırdım. Şimdi ikinci seferi yaptırıyorum.
8- Hiçbir yere yaptıramıyorsanız bile koltuk altınıza yaptırın. ben 4 aydır gitmememe rağmen toplasan 10 tüy var, çok rahat.
9- En fazla acıyan yer dudak üstü, çene, ayak ve el parmakları. Bu nedenle ben o bölgelerde emla kullanıyorum. Diğer yerlerde acıyor ama dayanabiliyorum.
10- Ayak parmaklarıma da yaptırdım hiç iz kalmadı. El parmaklarıma ilk defa yaptırdım daha 2 hafta öncei kabuklanma oldu ama iz kalıcak mı görücez.
11- Çenemde iz kalmadı dudak üstümde de. İlk yapıldığında kabuk tuttu ama döküldü.
12- Epilasyondan sonra baticon sürüyorum, daha sonra da bepanthen krem.
13- Peki hiç mi iz kalmadı, aslında kaldı. bacak bacak üstüne attığımdan mıdır bilmem. Diz kapak çevremde koyu renkli izler var. Bi de göbek bölgemde. Ama epilasyoncum geçeceğini söylüyor. İnanıyorum bakalım. Bunun dışında hiç iz yok. üst bacakta hiç yok, ayak parmaklarımda ayak üstümde yok, dudak ve çenede yok, koltuk altında da iz yok. ama diz kapağı kısmı beni düşündürmüyor değil. Geçer umaırm.
14- Lazerde de bi kere kol bölgemde beyaz beyaz izler olmuştu benim, yüksek akımdan sanırım. Ama geçti zamanla.

Sonuç olarak iyi bi yer bulursanız iğneliye gidin! Lazer hem boşa masraf hem boşa zaman. Ama iğneli de uzun sürüyor iki atışla tüm vücudunuzu bitiremiyorsunuz. Biraz sabır işi yani.

Bana özelden yazar mısınız gittiğiniz yeri acaba??

Güngör hanımın ve sevda hanımın adreslerini yazacak biri yok mu ya??
Güngör hanım Tunalı'da Houston kuaför'de çalışıyor, internette salonun numarasını bulabilirsiniz. Sevda hanımı da Sevda Meşeci diye aratırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız.

Merhaba ben de deneyimimi yazmak istedim. Aura güzellik salonuna Sevda Meşecinin burdaki methini duyarak gittim, çenemde ince ama sık tüyler vardı. Önce bi on dk randevu alıp denemek istedim. Ama sanırım orda yardımcısı da var ve benim işlemimi o yaptı, adı da Ebruydu sanırım. Gideli 4 hafta oluyor ama çenemde iz kaldı,üstüne bi de çokça sivilce çıktı. Ebru hanımı şiddetle ÖNERMİYORUM, sevda hanımı deneyemedim dediğim gibi. Bunun üstüne Houston kuaförde Güngör hanıma gittim ve bugün ikinci günüm olmasıan rağmen sıfır kızarıklık sıfır kabuk, çok şaşkınım :nazar: Tek dezavantajı aşırı yavaş çalışıyor olması. tek tek yakıyor sonra yaktıklarını birer ikişer cımbızla alıyor. bazıları yanmayınca tekrar deniyor falan filan..yavaş yani.. ama sanırım benim için en iyi alternatif. Tüylerin incelme-seyrelme durumlarını da bekleyip görüp yazarım. Ama Güngör hanım-daha iyisini bulana kadar- iyi bir alternatif diyebilirim şimdilik.

Ben de Güngör hanıma gidiyorum aralık ayından beri. Hızı konusunda çok fazla yorum yapamam, onun dışında başka birine gitmedim çünkü. Belirgin tüyleri daha hızlı topluyor, çok ince tüylerde hızı düşüyor. Ancak özellikle yüzümde risk alıp başka yerlerde deneme yaptıramam sanırım. Kabuklanma olmaması da benim için çok büyük bir artı. Kaş altına ve dudak üstüne de yaptırıyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Daha once bahsettigim gibi gungor hanima gittim bu hafta, yuzum icin. Favori/yanak calisti ve sanki alligi biraz fazla kacirmis gibi bir kizarikliktan otesi olmadi o da ertesi gune gecti. Ki benim cildim o kadar hassas ki agda yaptirdigimda yanip siyah lekeler kalirdi, epilasyon yaptirinca kipkirmizi olurdu ve gecmezdi gunlerce. Fotograflari da goreceksiniz, 1 yanagimda buyuk bir kizariklik var o sivilce onun disinda kizarikliklar o kadar. Ben cok memnun kaldim bu kadar hassas bir konuda bence 1. oncelik leke- kabuk hic olmamasi.
Hizini bilmiyorum ilk defa yaptiriyorum igneli epilasyonu ama dan dun hizli yapsa o zaman yanip kabuk olmaz mi zaten, bunu cok buyuk dezavantaj olarak gormuyorum ben aksine titiz calisiyor
Acisi cok cok az, o da cok siddetli calismadigi icin olsa gerek
Ulasilabilirlik konusu da gayet guzel bence 2. randevumu hemen 3 gun sonraya aldim asistana falan da yaptirmiyor kendisi yapiyor zaten tek kisilik yeri var salonda.
Tek negatif diyebilecegim 2tl/dk fiyati sanirim, ama onun da piyasasini pek bilmiyorum ama biraz pahali geldi bana. Tabii diger tum bu seylere de degiyor sanirim; nakitte yardimci da oluyor (saati 120 yerine 100)
Maddi acidan sorun olmayacaksa kesinlikle kendisine gidin, siddetle tavsiye ederim
IMG_5225.JPG IMG_5226.JPG

Çoğunluğun memnun kaldığı ve gerçekten güvenilir yer hangisidir..?

bende dudak üstü için tavsiye istiyorum çok önemli benim için

Merhaba ben de deneyimimi yazmak istedim. Aura güzellik salonuna Sevda Meşecinin burdaki methini duyarak gittim, çenemde ince ama sık tüyler vardı. Önce bi on dk randevu alıp denemek istedim. Ama sanırım orda yardımcısı da var ve benim işlemimi o yaptı, adı da Ebruydu sanırım. Gideli 4 hafta oluyor ama çenemde iz kaldı,üstüne bi de çokça sivilce çıktı. Ebru hanımı şiddetle ÖNERMİYORUM, sevda hanımı deneyemedim dediğim gibi. Bunun üstüne Houston kuaförde Güngör hanıma gittim ve bugün ikinci günüm olmasıan rağmen sıfır kızarıklık sıfır kabuk, çok şaşkınım :nazar: Tek dezavantajı aşırı yavaş çalışıyor olması. tek tek yakıyor sonra yaktıklarını birer ikişer cımbızla alıyor. bazıları yanmayınca tekrar deniyor falan filan..yavaş yani.. ama sanırım benim için en iyi alternatif. Tüylerin incelme-seyrelme durumlarını da bekleyip görüp yazarım. Ama Güngör hanım-daha iyisini bulana kadar- iyi bir alternatif diyebilirim şimdilik.

Aynı şey benim başıma da geldi.sevda hanımdan randevu aldım ilk seans o aldı hiçbir sıkıntım olmadı.daha sonra 2.seans yine oraya gittim kendisinin işi bitmediği için bana ebru hanım ben alıyım dedi bende tamam dedim.göbeğimdeki tüyleri toplattım ama o seanstan sonra göbeğim öyle bi sivilcelendi öyle bi yara olduki aradan 4 ay geçti hala sivilce izleri duruyor.dermatoloğa gitmek zorundayım artık.o kadar pişmanımki ebru hanıma yaptırdığıma.sakınn sakın ona bi işlem yaptırmayın..sevda hanımdan randevunuzu alın alacaksanız

Kızlar ben Meryem hanıma gidiyorum ve inanilmaz memnunum. Hem eli cok hızlı hem de nerdeyse sıfır a yakın sivilcelenme oluyor. Ayrıca cildim hassas olmasina rağmen ( egzama, vitiligo ne ararsan vardır :) ) yaptirdiktan bir saat sonra kizarikligi geciyor. Yüzüm icin gidiyorum ben bu 4.Gidişim ve yuzumdeki tuyler yumusadi artık sakal gibi elime gelmiyor. Siddetle tavsiye ederim

Ben de 5 farklı yer denemiş biri olarak tecrübelerimi paylaşabilirim.tabıkı oncelık iz kalmaması, yara olmaması,sonuç vermesi ama bunların yanında hızlı da olursa tadından yenmez :) hem hızlı hem temiz çalışan(iz bırakmayan,kızarıklıgı kısa sürede gecen) bi yere izmirde gidiyordum isteyenlere yerini söyleyebilirim.şimdi de ankara kızılayda bi yere başladım 4 seans gittim gelişmeler iyi yönde.kızarıklık kısa sürede geçiyor kabuklanma az olup(topluiğne ucu kadar) kısa sürede geciyor.acısı makine flash blend sistem oldugu için fazla sayılmaz. hız olarak da fena sayılmaz. dk sı 1.5 tl. daha once iz bırakan yara yapan yerlere de denk geldim isteyen olursa onların da nereler oldugunu soyleyebılırım.

Back