Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevda - eda- güngör arasında kaldım
Alternatif önerileriniz var mı? Ümitköy ve çayyolu semtlerinden olursa özellikle çok sevinirim
hangi alet kullanılıyor yuzundeValla bu benim lazer epilasyona yüzüm için gitmemin 4üncüsü olacak çok güzel tepki verdi yüzümdeki kıllar tüy oldu az çıkıyo 3ayda bi gidiyorum o da azıcık çıkıyo ankaralife a gidiyorum sıhhiyede abimde gitti abimin tavsiyesiyle gittim memnun kaldım yani
10 seans lazer, yaklaşık 1 yıldır da iğneli epilasyon yaptırmış biri olarak; Sonunda ben de yorum yazmaya karar verdim.
Benim deneyimlerim ise şunlar;
1- İlk olarak asla ve asla yüzünüze lazer değdirmeyin, ben bi kere faallerime ve çeneme yaptırdım. Bir kere de bile çoğaldı tüylerim.
2- Dudak üstüne 10 seans lazere gittim hiçbir işe yaramadı.
3- Lazer benim genital bölgemi azalttı. Sadece o bölgede faydasını gördüm. % 35-40 azalmıştır. Hiç faydasını görmediğim yer ise bacak üstü ve kol ve el üstü.
4- Faydasını kısmen de olsa gördüğüm yerler dediğim gibi genital, koltuk altı ve alt bacak.
5- 10 seans gitmeme rağmen faydası oldukça azdı lazerin.
6- İğneli epilasyonda ise nerdeyse bir yıldır aralıklarla gidiyorum. kaç seans diye bahsetmek yanıltıcı olur. Ama normal yoğunluktaki bir alt bacağım sadece bir tanesi 2,5- 3 saat sürdü. Komple alınması. Kol da hemen hemen aynı. Koltuk altı 40 dk. Bu bir kere tüm tüylerin alınması. Her sıfırladığınızda yüzde elli, yüzde 60 daha az tüy çıkıyor, dolayısıyla süre de azalıyor. Ben mesela koltuk altımı 3 kere sıfırladım toplasan 10 tüy vardır. Alt bacağımı da 3 kez sıfırladım onda da nerdeyse çorapsız gezebilecek durumdayım. En son 3. sıfırlamam da bir alt bacak 30 dk sürdü. Tüyler azaldıkça süre de azalıyor yani.
7- İğneli epilasyonda da en az randıman aldığım yer üst bacak. Gerçi büyük bir alan olduğu için bir kere sıfırlatıp tüm tüylerimi aldırdım. Şimdi ikinci seferi yaptırıyorum.
8- Hiçbir yere yaptıramıyorsanız bile koltuk altınıza yaptırın. ben 4 aydır gitmememe rağmen toplasan 10 tüy var, çok rahat.
9- En fazla acıyan yer dudak üstü, çene, ayak ve el parmakları. Bu nedenle ben o bölgelerde emla kullanıyorum. Diğer yerlerde acıyor ama dayanabiliyorum.
10- Ayak parmaklarıma da yaptırdım hiç iz kalmadı. El parmaklarıma ilk defa yaptırdım daha 2 hafta öncei kabuklanma oldu ama iz kalıcak mı görücez.
11- Çenemde iz kalmadı dudak üstümde de. İlk yapıldığında kabuk tuttu ama döküldü.
12- Epilasyondan sonra baticon sürüyorum, daha sonra da bepanthen krem.
13- Peki hiç mi iz kalmadı, aslında kaldı. bacak bacak üstüne attığımdan mıdır bilmem. Diz kapak çevremde koyu renkli izler var. Bi de göbek bölgemde. Ama epilasyoncum geçeceğini söylüyor. İnanıyorum bakalım. Bunun dışında hiç iz yok. üst bacakta hiç yok, ayak parmaklarımda ayak üstümde yok, dudak ve çenede yok, koltuk altında da iz yok. ama diz kapağı kısmı beni düşündürmüyor değil. Geçer umaırm.
14- Lazerde de bi kere kol bölgemde beyaz beyaz izler olmuştu benim, yüksek akımdan sanırım. Ama geçti zamanla.
Sonuç olarak iyi bi yer bulursanız iğneliye gidin! Lazer hem boşa masraf hem boşa zaman. Ama iğneli de uzun sürüyor iki atışla tüm vücudunuzu bitiremiyorsunuz. Biraz sabır işi yani.
Güngör hanım Tunalı'da Houston kuaför'de çalışıyor, internette salonun numarasını bulabilirsiniz. Sevda hanımı da Sevda Meşeci diye aratırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız.Güngör hanımın ve sevda hanımın adreslerini yazacak biri yok mu ya??
Güngör hanım Tunalı'da Houston kuaför'de çalışıyor, internette salonun numarasını bulabilirsiniz. Sevda hanımı da Sevda Meşeci diye aratırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız.
Rica ederimTeşekkürler :)
Merhaba ben de deneyimimi yazmak istedim. Aura güzellik salonuna Sevda Meşecinin burdaki methini duyarak gittim, çenemde ince ama sık tüyler vardı. Önce bi on dk randevu alıp denemek istedim. Ama sanırım orda yardımcısı da var ve benim işlemimi o yaptı, adı da Ebruydu sanırım. Gideli 4 hafta oluyor ama çenemde iz kaldı,üstüne bi de çokça sivilce çıktı. Ebru hanımı şiddetle ÖNERMİYORUM, sevda hanımı deneyemedim dediğim gibi. Bunun üstüne Houston kuaförde Güngör hanıma gittim ve bugün ikinci günüm olmasıan rağmen sıfır kızarıklık sıfır kabuk, çok şaşkınım Tek dezavantajı aşırı yavaş çalışıyor olması. tek tek yakıyor sonra yaktıklarını birer ikişer cımbızla alıyor. bazıları yanmayınca tekrar deniyor falan filan..yavaş yani.. ama sanırım benim için en iyi alternatif. Tüylerin incelme-seyrelme durumlarını da bekleyip görüp yazarım. Ama Güngör hanım-daha iyisini bulana kadar- iyi bir alternatif diyebilirim şimdilik.