Ankarada hymenoplasti için önerebileceğiniz doktor ismi var mı?

caNM BENM FORUMDA YENYM ...ÖZELDEN YAZAMYRM SANA..İSTERSN ÖZELDEN NONU GÖNDER ORDANDA HABERLEŞELM HER TÜRLÜ YARDMI YAPARM..İNŞ HALLETCEZ BÜTN PROBLEMLERİ
ins. Canım benim herseyden önce maddi kısmını cözmem gerek snrada bulundugum sehırde dr. Arayısına gececem, baska sehre gıtmem cok zor.

canm benm sana her türlü desteği yaparım.inş iyi sonuçlancak..her türlü yanındaym sonuçlanana kadar hep haberleşelm...ben 3 ay sonra gtcem bakalım inş tutmuş olur inş sen ne zman gitcen napcn yaz bana...bide bende kaşntı felan yok umarım bi sıkıntı yoktur ..bi tarftanda ne olursa olsn ebru hanıma güvenyrm bi sıkıntı olursa sanrm yardımcı olur ..sen kendnden haber dar et tatlım

tatlım(google 006)sana yazıyrm ama hang, yazdığın msja yazdm göremyrm tabi sende görünr inş şu özel kısmı açılsn daha rahat haberleşrz..mrk etme ben ankaradaym istanbul değilde ankaraya karar kılarsan ebru hanıma giderz...benmde hç kaşntm yok ama inş hayra alamettr..ama ebru hanm kesn garnti veriyo bi şey olursa sanrm tekrar mudahale ediyo terch edeblrsn tatlım

aynı tedrgn durum bendede var senn sonuç noldu kime gttn

aynen öle canm
erkekler rahat tabi

sonuç ne oldu kızlarr

arkdslar benm yanmam felan yok kötüyemi işaret çok huzszm

kızlar ebru hanm garanti verdği için 2500 önerrm

ben para biriktirmeye çalışıyorum..gerçi ufukta evlilik yok..hayatımda biri bile yok..ama kafam rahat olsun paramı şimdiden ayarlayım..zamanı gelince yaptırayım diye düşünüyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun

aminnnn en çok isteğim bu dertten kurtulmamız mutlu yuva kurmamız

inş. canım hepimiz atlatırız bu kötü günleri atlatırız

canım msj hakkım yok.burdan yazayım..ben ankradayım..önce ebru hanıma sonra araştırıp başka bir dr daha gidip muayene olayım diyorum..benim için erken daha kimse yok hayatımda..para biriktirmeye başladım..Allahın izniyle hepimiz kurtulacaz bu işten..Allah hepimize kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…