Ankara'da hin bülbülü veriyorum

denisss_ruj

Mutlu anne&Mutlu bebek :)
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.994
0
Merhabalar,
Evde eşimle birlikte baktığımız büyüttüğümüz 17 tane kuşumuz var. Hint bülbülü. Hepsini ayrı ayrı çok seviyoruz fakat çok fazla ürediler ve bakımı zorlaştı bizim için. Çok iyi bakarım, kuşları çok severim diyen arkadaşlar varsa birer kafesle gelirlerse onları yeni ailelerine teslim etmeyi düşünüyoruz. Bakımı kolay, masrafsız ve çok sevimliler.

hangi şehirsesınız... annem çok sevıyo anneme alırsam havalara uçar

Ankara'da yaşıyorum, keçiören aktepe de. yavrularımız çok güzel. hepsini ayrı ayrı çok çok seviyoruz, vermeye kıyamıyorum ama çok fazlalar. hızla ürediler ve bakımları çalışan insanlar olduğumuz için zorlaştı. siz neredesiniz?

eş halınde verebılırmısınız acaba şimdi internetten araşdırdımda yanlız kalınca sitrese giriyolarmış...

Merhabalar,
Evde eşimle birlikte baktığımız büyüttüğümüz 17 tane kuşumuz var. Hint bülbülü. Hepsini ayrı ayrı çok seviyoruz fakat çok fazla ürediler ve bakımı zorlaştı bizim için. Çok iyi bakarım, kuşları çok severim diyen arkadaşlar varsa birer kafesle gelirlerse onları yeni ailelerine teslim etmeyi düşünüyoruz. Bakımı kolay, masrafsız ve çok sevimliler.
Merhaba
Hint bülbülleriniz duruyor mu?

X