Ankara'da Hac kıyafeti satan yerler

gulhatice

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
239
0
316
Ankara
arkadaşlar ben 26 yaşındayım ve 10 gün sonra hacca gidiyorum ama hala ne giyecegimi bilmiyorum bana yardım edin ankarada kaliteli ve şık hac kıyafetleri satan yerleri biliyomusunuz bu arada uzun boylu hafif kiloluyum önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum

benim babamda hacca yarın gidiyor canım.terzide özel diktirdi babam.ama hazır istiyoran ulus hacı bayram camiinin ordaki mağazaların hepsi hac malzemeleri ve kıyafetleri satıyor.en ucuzdan kalitelisine kadar her şey var.

benim babamda hacca yarın gidiyor canım.terzide özel diktirdi babam.ama hazır istiyoran ulus hacı bayram camiinin ordaki mağazaların hepsi hac malzemeleri ve kıyafetleri satıyor.en ucuzdan kalitelisine kadar her şey var.

teşekkür edrim canım ya bildigin başka yer yokmu oraya baktım ama istedigim gibi bişey bulamadım

teşekkür edrim canım ya bildigin başka yer yokmu oraya baktım ama istedigim gibi bişey bulamadım

bide kocatepe camiinin altındaki mağazlarda hac eşyaları varmış ama sorun kıyafet ise bence terziye özel diktir.kumaşını onlarda veriyor hazırda alabiliyorsun.hem fiziğine daha uygun olur.türk bayrağını felanda yapıyorlar o konuda sıkıntı olmuyor.B]

aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum ama model yok kafamda nasıl bişey olacagını bilmiyorum cok anlamam modelden dikimden

hac kıyafeti diye extra bir kıyafet yok pamuklu keten terletmeyen açık renk olabilir içinde kendini rahat hissedeceğin hareketlerini kısıtlamayacak herhangi bir kıyafet olabilir orası çok sıcak olduğu için burdan giderken beyaz bir pardesü alıp giyebilirsiniz içinede ince penye bluz rahat bir etek yada giyiyorsanız keten bir pantolon giyebilirsiniz (ben pantolon giymiyorumda) oraya gidince inşallah ihtiyacınıza göre bir çok kıyafet bulursunuz bu yüzden burdan çok kıyafet götürmeyin derim ben umarım yardımcı olabilmişimdir güle güle gidin ALLAH makbul etsin haccınızı bizede dua edin selam götürün oralara

sega cok teşşekür ederim haklısınız pardesü olabilir evet ordada bi tane almayı düşünüyorum işallah

ALLAH haccınızı makbul ve mebrur etsin inşallah.döndüğünüzde hac anılarınızı burada görmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…