• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da güvenilir bebek/çocuk bakıcısı arayan anneler !

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
38
0
36
Ankara
merhaba...
yenimahalle-demetevler civarında çocuğunuza bakabilirim. deneyimliyim, isterseniz referans verebilirim.2 çocuk annesiyim, sigara kullanmıyorum, temizliğe çok önem veririm. görüşmek isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz..

Son düzenleme:
merhabaa.. isterseniz mail adresinizi yazınn telefonumu vereyim. çünkü özelden mesaj atamıyorum :)

merhaba benim 2 buuk yaşında oğlum var, tamamen konuşuyor, işe başlama ihtimalim var....GOP tarafında oturuyorum...ilgilenen varsa sevinirim

merhaba benim 2 buuk yaşında oğlum var, tamamen konuşuyor, işe başlama ihtimalim var....GOP tarafında oturuyorum...ilgilenen varsa sevinirim

Merhaba ,
Ben 9 yıllık çocuk gelişim öğretmeniyim. Konya da sahibi olduğum 6 yıllık anaokulumu devren satarak Ankara'ya yerleştim. 1,5 yıldır buradaki özel anaokullarında öğretmenlik yaptım. Ama şimdi Çankya Tunalı Hilmi cd deki evimde özel bakım ve eğitim hizmeti veriyorum. GOP bana yakın. Bir kreş ve anaokulunda çocuğunuzun alabileceği bütün eğitimi ben evimde sadece 3-4 öğrenciye özel vereceğim. 8 yıllık şoförüm ve 2006 model arabamla servis imkanı da sunmaktayım. Eğitim kalitemle ilgili onlarca referans isim verebilirim. Bilgi için .................

Son düzenleyen: Moderatör:
iletişim bilgisi girilemezmiş, özelden ulaşabilirisiniz

Back