cnm ne kadara yaptırmıştın sen
bende arıyorum ankarada iyi bi cerrah bilen var mı?
arkadaşlar merhaba.ben ankara da ameliyat oldum.20 gün oldu.sonuç mükemmel.çok araştırdım,ben sağlık personeliyim araştırmam daha kolay oldu.Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç Dr GÜRCAN ASLAN.kesinlikle doğru seçim.kendisine daha önce ameliyat olan bir hastayla görüştüm.hekimliği mükemmel ama benim için daha önemlisi hekimin beni anlaması ve yaklaşımıydı.ameliyat öncesi 75 beden çamaşır dahi takamıyordum,hocam 275 cc yuvarlak kas altı protezi uygun gördü.dünyanın en güzel kadını oldum sanki inanamıyorum.şu an 90 beden C kap çamaşır kullanıyorum.ameliyat için yattım tetkiklerim yapıldı ertesi sabah ameliyat oldum ameliyat 1,5 saat kadar sürdü.bir gece yattım.sürekli ağrıkesici verildiği için ağrı hissetmedim.3-4 gün kollarımı rahat hareket ettiremedim.ameliyat sonrası medikal odaya gelip korseye benzeyen bir sutyen taktı 15 gün onunla dolaştım.bazı arkadaşlar diren takıldığından bahsetmiş,bazısı şişlik,renk değişikliği falan oldu yazmışlar.hiçbir problemim olmadı arkadaşlar.bir hafta sonra kontrole gittim ve hocam MUTLUMUSUN dedi.daha ne isterim.kesinlikle GÜRCAN Hocamla görüşün.darısı başınıza mutlu olmak bütün bayanların hakkı.
75 takarken nasil olurda 90 takmaya baslarsin hemde 75 i dolduramiyorken..
75 senin beden yapinla alakali bi olcum ne kadar zayifsan o kadar kucuk beden takarsin goguslerin buyudukce 75-80-90 seklindeki sudyen olcumun degismes sutyen cup u degisir ama tr de ucuz kolay alinir markalar standart b cup oldugundan 80 b desen anlarimda 75 takamazken 90 c demen biraz gerceklik disi
özür dilerim .bir haftadır siteye giremiyordum.şimdi gördüm.evet nasıl oldu anlamadım ben 80 c cup yazdım.yani o niyetle yazdım,özür dilerim evet şuan üzerimde pentinin 80 c cup çamaşırı var.aslında 75 c cup kullanmalıymışım fakat rahat edemedim 80 c cup aldım.çok mutluyum.
özür dilerim .bir haftadır siteye giremiyordum.şimdi gördüm.evet nasıl oldu anlamadım ben 80 c cup yazdım.yani o niyetle yazdım,özür dilerim evet şuan üzerimde pentinin 80 c cup çamaşırı var.aslında 75 c cup kullanmalıymışım fakat rahat edemedim 80 c cup aldım.çok mutluyum.
14 mayıs tarihinde Volkan Bey'e koltukaltından göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yakın zaman önce ameliyat olmuş ve bu konuyu araştıran kişilerle benzer endişeleri paylaşmış biri olarak söyleyebilirim ki, Volkan Bey en iyisi. Kişiye özel yöntemleri belirleyip bunları tecrübe ve ustalıkla uygulayan bir doktor ararken; aradığım başarıya sahip, üstelik buna ek olarak insanı rahatlatan, her sorusunu samimiyetle yanıtlayan, kendini iyi hissettiren güler yüzlü doktorum Volkan Bey'i buldum - üstelik yalnızca internetten araştırarak değil, doktor bir arkadaşımın da yönlendirmesiyle. Yalnızca sizin isteklerinize değil, fiziksel olarak mümkün olana, estetik olarak size yakışacak olana da odaklanan Volkan Bey'in koltuk altı yönteminde Türkiye'nin en başarılı doktorlarından olduğunu biliyorum. Zaten muayenehanesine gittiğinizde ve oradaki mutlu hastalarıyla karşılaştığınızda da ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ben İstanbul'da yaşıyorum ama gidip Ankara'da ameliyat oldum. İstanbul'da Volkan Bey kadar güvendiğim bir doktor yok.
Ben de bu konulara niyetlenen herkes gibi çok araştırdım. Bu siteyi de okudum tabi. Çünkü gerçek deneyimlerden, bu süreci daha önce yaşamış insanlardan bilgi almak çok önemli bence. Tam da bu yüzden, ameliyat olup memnun kaldıktan sonra, bir çok insanın doktor araştırırken bu siteyi kullanacağını bildiğim için, memnuniyetimi paylaşmak istedim ve üye oldum. Yalnız daha önce üye olmadan okuduğum kimi yorumların "reklam mı gerçek mi" olduğu konusunda tereddütler yaşadığım oldu. Ben yeni üye olduğum için henüz yüzlerce mesajım falan yok, bu nedenle yorumlarımı güvenilir bulmayanlar bana özel mesajla ulaşırlarsa kendilerine bu konuda mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım.
merhaba siz ne kadara oldunuz acabaArkadaşlar bende sizin gibi çok araştırdım, başka bir hastanede sağlık personeliyim ve çok önemli bir karar. Arkadaşımın tavsiyesi ve internette araştırmalarım sonucunda Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doç.Dr.Gürcan Aslan hocama 2 mayısta göğüs altından 250cc silikon yerleştirilerek ameliyatımı oldum. Sabah 9'da girip akşamüstü ağrısız bir şekilde taburcu oldum, ertesi gün o kadar iyiydimki hastanedeki işlemlerimi tek başıma hallettim. 4 gün sonra işe başladım, rapor almama gerek kalmadı. İlk 2 gün doğal olarak kollarımı hareket ettiremedim, zaten Dr.Gürcan hocam beni bilgilendirmişti. Ameliyet öncesi Dr.Gürcan hocamın bilgilendirmeleri, telkinleri ve bana verdiği güven ameliyata çok rahat bir şekilde girmemi sağladı. En önemlisi güven ve inanç, güvendiğimiz ve inandığımız sürece herşey yolunda gidiyor zaten. Şuan neredeyse 1 ay olacak ve şimdiden tam istediğim gibi doğal oldu. Doğal olarak şuan biraz sertler, ama masajlarla oda hallolur. zaten haftaya Dr.Gürcan hocama kontrole gideceğim. Kesinlikle hepinize Doç.Dr.Gürcan Aslan hocamı tavsiye ediyorum, en azında araştırırken gidip muayenenizi olun o zaman eminim sizde benim gibi güvenip kendisine ameliyat olursunuz. Hepinize şimdiden geçmiş olsun, umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?