- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
- Konu Sahibi roserack
-
canım tatil olunca kızda kaymayı cok seviyor kaçtık biraz tabi oteller cok tavsiye ederim özelden sana:)bende seni öptüm bebeğim
Merhaba osman latifoğlunu bende duydum. Nerde çalışıyordu acaba ?
tamam gaziymiş :) en kısa zmanda onunla konuşmaya gitmeyi düşünüyorum bi kaç yerden daha duydum umarım iyidir
Osman Bey'i tavsiye eder misiniz?
kızlar bende osman latifoğlu'yla görüşmeyi düşünüyorum, amelıyatı hastanede yapıyor değil mi ? ne kadar fiyat verir acaba bilgisi olan var mı :18:
Kızlar toptan cevaplayayım sorularınızı Osman Hoca gazı de çalışıyor ancak ameliyatlarını orada yapmıyor tam gün yasasıyla ilgili bir durum bildigim kadarıyla bu ameliyatları KOru Hastanesinde yapıyor, tavsiye ederim ben memnun kaldım fiyat olarak tek meme sanırım 5500tl falan ben iki ameliyat birarada oldugum için daha uygun fiyatı oldu ameliyatım isterseniz iletişim bilgilerini özelden atabilirim
Canım doktorun bilgilerini bana msaj atarsan sevinirm. Kesi yeri olarak nereyi tercih ediyor ?
Canım iletişim bilgilerini gönderiyorum özelden kesı yeri olarak meme altı ve uygunsa meme ucunu tercih ediyor benim meme altından oldu
Koltukaltı kesiyi tercih eden bildiğinz bir doktor var mı ? Ben iz kalmasını istemiyorum
Koltukaltı kesiyi tercih eden bildiğinz bir doktor var mı ? Ben iz kalmasını istemiyorum
canım ben kendi düşüncemide söylemek istedim..gögüs altı gögüs ucu bunlar için evt ama koltuk altı düşünüyosan iz olmasın diye ilerde bazı sorunlar cıkarabildiğini ve cok iyi bir doktor bu konuda uzman birisine ol derim cünki koltuk altından bi yol açılıp içeriye konuyor buda ilerde sorun cıkarabiliyomuş acılan kanala doğru silikonun kayması gibi yanlış hatırlamıyosam eger burda bi yerde okumuştum. kızın nickini hatırlayamadım ama gögüslerinde kaymalar ve asimetrik sorunları vardı.her doktor bunu yaparız diyor ama en önelisi sağlıkla cıkmak izden cok ilerde başına bişey cıkarmaması yurt dışında bile en cok yapılan yöntem gögüs altı ve meme ucundan yapılan yöntem en sağlıklısı cok iyi araştır derim.ayrıca izlerde öyle kalmıyor zamanla yok oluyor.tabi bu dediklerim gözünü korkutmak için değil cok iyi başarılı doktorlarda var bu konuda dikkat etmen için yazdım. sonucta iyi olanda var kötü olanda önemli olan iyi olanı bulmak
canım ben kendi düşüncemide söylemek istedim..gögüs altı gögüs ucu bunlar için evt ama koltuk altı düşünüyosan iz olmasın diye ilerde bazı sorunlar cıkarabildiğini ve cok iyi bir doktor bu konuda uzman birisine ol derim cünki koltuk altından bi yol açılıp içeriye konuyor buda ilerde sorun cıkarabiliyomuş acılan kanala doğru silikonun kayması gibi yanlış hatırlamıyosam eger burda bi yerde okumuştum. kızın nickini hatırlayamadım ama gögüslerinde kaymalar ve asimetrik sorunları vardı.her doktor bunu yaparız diyor ama en önelisi sağlıkla cıkmak izden cok ilerde başına bişey cıkarmaması yurt dışında bile en cok yapılan yöntem gögüs altı ve meme ucundan yapılan yöntem en sağlıklısı cok iyi araştır derim.ayrıca izlerde öyle kalmıyor zamanla yok oluyor.tabi bu dediklerim gözünü korkutmak için değil cok iyi başarılı doktorlarda var bu konuda dikkat etmen için yazdım. sonucta iyi olanda var kötü olanda önemli olan iyi olanı bulmak
Anladım.. Bunu hiç duymamıştım ama sizin anlattıklarınız mantıklı geldi... Göğüs altı kesisinde İzin boyuyu ne kadar ? İyileşme süresi ne ve bu ize lazer uygulanabiliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?