Anladım.. Bunu hiç duymamıştım ama sizin anlattıklarınız mantıklı geldi... Göğüs altı kesisinde İzin boyuyu ne kadar ? İyileşme süresi ne ve bu ize lazer uygulanabiliyor mu ?
canım santim olarak sana kendi gögüsümde şudur desem bile bu her doktorun açtığı kesi yeri kadar olmaz her doktorun kesme şekli farkılı benim mesela 4 santim ama o kadar silikki yok denecek kadar az ben bile neresiydi bakarken bulamıyorum ..iyileşme süreside senin bünyen yaralarının iyileşme süresine baglı benim cabuk iyileşti mesela bide ben yaraların iyileştikten kabuk düştükten sonra her banyoda pling yaptım resmen kese attım buda cok faydalı oldu...bide diyelimki cok iz kaldı şimdi doktorlar bunada skar denilen bi operasyonla izi cok ufaltıp yok ediyolar ama buna bence gerek olmaz o büyük karın ameliyatlarından sonra izi ufaltmak ve daha estetik hale getiriyolar
benim göğüs altı kesisi daha 1 ay bıle olmadı fotograflarını atabılırım sana dıkıs yerımın.. dert edilecek büyüklükte degil ve cok iyi kremler var izi en aza indirmek adına
Anladım.. Siz ne zaman ameliyat olmuştunuz ? Bide sanırım iyileşme süresi kas altında çok daha uzun oluyormuş.. Sizin yöntem neydi ?
canım benim marta 2 yıl olcak ..vallaha o kişiden kişiye değişiyor bende dual pland yapıldı yarı kas altı yarı kas üstü yöntemi uygulandı pütürlü yarı damla mentor marka protez takıldı...bende cok agrı yaşamadım mesela bi kollarımı kaldırmakta zorlandım bide gerilme yaşadım oda ilk günler dayanılmayacak bir agrısı olmadı
Sizinde fotoğraflarınıza baktım. Göğüsleriniz vücudunuza çok uymuş aslında 1 ay ağrıya bile değer diyorm ben
tşkler canım benim herşeye değerr bencede unutuluyor 1 hafta en cok sıkıntı
ank32 Ankarada bende ameliyat olmayı düşünüyorum. 2 yıldan sonra yumuşaklığı normal meme gibi mi oluyor Ekleyebilirsen sevinirim cnm, albümlere bakarak doktora karar vermeye çalışıyorum:44:
bende ankarada iyi bir doktor arıyorum tavsiyelerinizi, ortalama rakamı tecrübeli arkadaşlar söylüyebilirmiii
Mrb ben yeni üye oldum. Bugun Zühtü Beyle randevum vardı. göğüslerim çok küçük olduğundan bana yarı kas altı yarı kas üstü (dual) uygulamayı doğru buldu. Fakat internetten araştırmalarımla bu yöntemle konulan silikonun hissedilebildiğini okudum. Acaba bu doğrumudur?
Bende Zühtü Demir ile Osman Latifoğlu arasında kararsızım. Çarş günü de Osman Beyle görüşücem. Buarada bence muayene için yüksek ücret almaları çok saçma. Zühtü Bey ücret almıyor ama Osman Bey alıyor.
canım bende zühtü beyin hastasıyım benimde dual pland uyguladı ve 2 sene oluyor ne elime geliyor nede hissediyorum ayrıca görüntüsü açısından cokta doğal duruyor bana 300 cc takmıştı.yumuşaklı felan gayet doğal gögüs gibi ben cok memnun kaldım tabi karar senin ama tavsiye ederim.gypsymia nickli arkadaşımızda yeni olanlardan zühtü beye onada sorabilirsin zaten en zoru karar vermek kolay gelsin sana canım
teşşekkür ederim ank32. kararımı verdim gibi nisan ortasında zühtü beye ameliyat olucam. bakalım hayırlısı artık karar vermek gerçekten çok zordu=)
ben 16 şubatta zühtü demir'e hem meme hem burun ameliyatı oldum gerçekten güzel olduğunu düşünüyorum. diren falan takılmadı ben doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum :)
resimlerini görmeyi çok isterdim.çünkü bende senin gibi zühtü demire hem burun hemde meme yaptırmak istiyorum.sevgiler :))
ank32 arkadaşımız da hem meme hem burun oldu onu görsen kesin zühtü demir i tercih edersin canım
ankarada iyi bi cerrah zühtü demir bende cok araştırdım ve en iyi doktor olarak zühtü beyi buldum.ve ben cok memnunum kaldım hem burun hemde gögüs yaptırdım.sorun yaşamadım hiç canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?